Et lykkeligt par i en Mineral Grey BMW X1 udstyret med BMW sommertilbud set fra siden let drejet under en blå himmel

„TIL EN SOMMER, DER ALDRIG SLUTTER.“

Kom med ud på solsiden: med det store udvalg af originalt BMW tilbehør til forårs- og sommersæsonen.

„TIL EN SOMMER, DER ALDRIG SLUTTER.“Kom med ud på solsiden: med det store udvalg af originalt BMW tilbehør til forårs- og sommersæsonen.

Om foråret og om sommeren venter der ekstra mange oplevelser. Nyd spændende roadtrips og helt særlige øjeblikke, når det bliver varmt udenfor. Med din BMW bliver selve køreturen også en ubeskrivelig oplevelse. Det originale BMW tilbehør er skræddersyet til din bil. Med flere forskellige muligheder for at udvide opbevaringspladsen og en lang række komfortløsninger kan du få det, som du vil have det. Der er fuld fokus på køreglæden. Derfor tilbyder BMW dig desuden kompetent service, så du kan komme sikkert frem til din destination.

Læs mere

„MED DET RIGTIGE TILBEHØR ER VEJEN DIT MÅL.“

De praktiske tilbehørsløsninger til forårs- og sommersæsonen.

Har du fået nok af bylivet? Hold en pause, og tag på eventyr. Det spiller ikke nogen rolle, hvor vejen fører hen, for med originalt BMW tilbehør og BMW serviceydelser bliver din rejse både sikker og behagelig. Hvad venter du på? Lad dit hjerte sætte kursen.

BMW X1 i Mineral Grey set fra siden med BMW tagboks parkeret offroad i en skov BMW sommertilbud
BMW sommertilbud BMW bagagerumsmåtte interiør

BMW bagagerumsmåtte.

BMW bagagerumsmåtten passer perfekt til bagagerummet og beskytter effektivt mod snavs og fugt. Det sørger den høje kant hele vejen rundt og det slid- og skridsikre kvalitetsmateriale for. Måtten er holdt i sort og kommer i et flot design, der passer perfekt til bagagerummets interiør. En X1 indsats ligeledes udført i sort udgør en særlig detalje.
Priser og tilbehør
BMW sommertilbud BMW hækcykelholder Pro 2.0 eksteriør

BMW hækcykelholder Pro 2.0.

BMW hækcykelholder Pro 2.0 er let, men dog alligevel stabil og kan belastes med op til 60 kg. Den er yderst let at håndtere og kan transportere to cykler/elcykler (kan udvides til tre cykler). En nedklapningsfunktion sørger desuden for, at det altid er let at få adgang til bagagerummet.
Priser og tilbehør
BMW sommertilbud BMW LED-dørprojektorer eksteriør

BMW LED-dørprojektorer.

De nye BMW LED-dørprojektorer med forbedret projektionskvalitet og en levetid over gennemsnittet gør ind- og udstigning til en helt særlig oplevelse. BMW LED-dørprojektorerne aktiveres automatisk, når dørene åbnes, og sørger for en perfekt individuel oplysning af indstigningsområdet ved at projicere en grafik på jorden ved siden af bilen. Ved hjælp af dias, der kan udskiftes, kan føreren selv bestemme den projicerede grafik og vælge mellem BMW logo og BMW M logo.
Priser og tilbehør
BMW sommertilbud BMW universalholder til tablets med BMW Safety Case til Travel & Comfort-systemet interiør

BMW universalholder til tablets med BMW Safety Case til Travel & Comfort-systemet.

Universalholderen kan justeres i størrelsen og fastgøres til basisholderen, der fås separat, eller til ekstraudstyret "Travel & Comfort". Den sørger for sikker fastholdelse af en lang række Apple- eller Samsung-tablets med BMW Safety Case fra 7" til 11", kan drejes 360° og fastholdes i den ønskede hældning.
Priser og tilbehør
BMW sommertilbud BMW helårsmåtter foran, nærbillede af fodrummet interiør

BMW helårsmåtter foran.

De robuste BMW helårsmåtter i flot design med præcis pasform og høj kant beskytter fodrummet ved forsæderne mod fugt og snavs. BMW helårsmåtterne er holdt i sort med en elegant detalje i rustfrit stål.
Priser og tilbehør
BMW sommertilbud BMW Wireless Charging Station Universal interiør

BMW Wireless Charging Station Universal.

Trådløs opladning – altid og overalt: Med BMW Wireless Charging Station Universal kan du nemt og effektivt oplade din smartphone i bilen uden brug af kabel. Mobiltelefonen opbevares desuden stabilt og sikkert. Ekstra smart: Den integrerede BMW Wireless Charging Station Universal kan tages af, så du også kan oplade trådløst uden for bilen.
Priser og tilbehør
BMW sommertilbud BMW køleboks interiør

BMW køleboks.

Den flotte BMW køletaske i sort tilsluttes bilens 12-volt-stikdåse og kan rumme 13 liter. Det integrerede køleaggregat sørger for aktivt at afkøle tasken indvendigt. BMW køleboksen kan fastgøres på bilsædet med sikkerhedsselen, så den beskyttes effektivt mod at vælte eller glide.
Priser og tilbehør
BMW sommertilbud BMW Advanced Car Eye interiør

BMW Advanced Car Eye 2.0.

BMW Advanced Car Eye 2.0 er et ekstremt følsomt full-HD-kamera, som registrerer, hvad der sker foran og bagved bilen – også når den er parkeret. Ved forstyrrelser eller usædvanlige bevægelser uden for bilen optager BMW Advanced Car Eye 2.0 automatisk hændelsen for at kunne dokumentere eventuelle ulykker eller (forsøg på) indbrud.
Priser og tilbehør

PLEJESÆT SOMMEREDITION.

BMW sommertilbud plejesæt sommeredition

PLEJESÆT SOMMEREDITION.

Plejesættet indeholder produkter, der er afstemt specielt til rengøringsbehov om sommeren. Den flotte taske har mange anvendelsesmuligheder og er lavet i materialet tarpaulin, der er særligt let at holde. Taskens enkle, men alligevel dynamiske design understeger eksklusiviteten ved plejesættet og de indeholdte originale BMW plejeprodukter. Tasken er desuden udformet på en sådan måde, at det også er muligt at bruge den som computertaske. Sættet indeholder: 1 x fælgrens (500 ml), 1 x insektfjerner (500 ml), 1 x ruderens (1.000 ml).

BMW SERVICE INCLUSIVE.

BMW SERVICE INCLUSIVE

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Slip bekymringerne, og fokuser på det, der virkelig betyder noget – glæden ved at køre. Få ro i sindet med BMW Service Inclusive. Med denne serviceaftale kan du efter betaling af et engangsbeløb få foretaget service og udført vedligeholdelsesarbejde inden for de aftalte rammer og i den aftalte periode.
Dine fordele:
• Attraktive besparelser i forhold til at købe ydelserne enkeltvis.
• Fuldt overblik over udgifterne.
• Forskellige pakker til forskellige behov, nye og brugte biler.
• Servicespecialister med BMW ekspertise og originale BMW reservedele.
• Høj gensalgsværdi, da pakken automatisk overføres til den nye ejer af bilen.
• Gyldig hos deltagende BMW Service Partnere i hele verden.

En lykkelig trio i en Mineral Grey BMW X1 udstyret med BMW sommertilbud set bagfra let drejet på en strand

„JEG VIL HAVE GRÆNSELØS FRIHED.“

De praktiske tilbehørsløsninger til forårs- og sommersæsonen.

„JEG VIL HAVE GRÆNSELØS FRIHED.“

De praktiske tilbehørsløsninger til forårs- og sommersæsonen.

Hvis du skal kunne føle dig fri ude på vejene, må du også kunne stole på dine dæk. Med originale BMW sommerdæk og -hjul er du på den sikre side i regn og sol. Originale BMW hjul og dæk udvikles i samarbejde med udvalgte premiumproducenter. BMW sommerkomplethjulene venter blot på, at du tager kontrollen over en uforglemmelig sommer.

Læs mere

ORIGINALE BMW SOMMERKOMPLETHJUL.

BMW M Performance med dobbelteger 555 M Bicolor BMW sommerkomplethjul

BMW M Performance 19" med dobbelteger 555 M Bicolor.

De eksklusive vægtoptimerede BMW M Performance 19" letmetalfælge med dobbelteger 555 M i mat Bicolor Jetblack er glansdrejet med bagdrejede eger og udstråler sportslighed ned til mindste detalje. Komplet TPMS-sommerhjulsæt, hjulstørrelse 8 J x 19 med dækstørrelse 235/35 R 19 91Y XL.

Læs mere
BMW M Performance med stjerneeger 749 M BMW sommerkomplethjul

BMW M Performance 22" med stjerneeger.

De eksklusive vægtoptimerede BMW M Performance 22" letmetalfælge med stjerneeger 749 M i Bicolor Jetblack er glansdrejet og udført med M Performance logo og farvet M logo. Komplet TPMS-sommerhjulsæt, hjulstørrelse 9,5 J x 22 med dækstørrelse 275/35 R 22 104Y XL for og 10,5 J x 22 med dækstørrelse 315/30 R 22 107Y XL bag.

Læs mere
BMW M Performance med Y-eger 795 BMW sommerkomplethjul

BMW M Performance 20" med Y-eger 795 M.

De eksklusive BMW M Performance 20" smedefælge med Y-eger 795 M er i Bicolor Ferric Grey mat, glansdrejet, med farvet M logo og udstyret med fræset M Performance logo. Komplet TPMS-sommerhjulsæt med Run Flat-teknologi, hjulstørrelse 8 J x 20 med dækstørrelse 225/35 R 20 90Y XL RSC for og 8,5 J x 20 med dækstørrelse 255/30 R 20 92Y XL RSC bag.

Læs mere
BMW M Performance med multieger 732 M BMW sommerkomplethjul

BMW M Performance 20" med multieger 732 M.

De eksklusive BMW M Performance 20" smedefælge med multieger 732 M er i Bicolor Night Gold, glansdrejet/glansfræset og udført med farvet M logo. Komplet TPMS-sommerhjulsæt med Run Flat-teknologi, hjulstørrelse 8 J x 20 med dækstørrelse 245/35 R20 95 Y XL RSC for og 9 J x 20 med dækstørrelse 275/30 R 20 97Y XL RSC bag.

Læs mere
BMW M Performance med Y-eger 863 M BMW sommerkomplethjul

BMW M Performance 20" med Y-eger 863 M.

De eksklusive BMW M Performance 20" smedefælge med Y-eger 863 M er udført i mat Ferric Grey med farvet M logo og deres design gør bilen ekstra sporty at se på. Komplet TPMS-sommerhjulsæt, hjulstørrelse 9,5 J x 20 med dækstørrelse 275/35 ZR 20 (102Y) XL for og 10,5 J x 20 med dækstørrelse 285/35 ZR 20 (104Y) XL bag.

Læs mere
BMW M Performance med dobbelteger 717 M BMW sommerkomplethjul

BMW M Performance 20" med dobbelteger 717 M.

De eksklusive BMW M Performance 20" fælge med dobbelteger 717 M er udført i mat Jetblack, vægtoptimeret med flow-forming og udført med M Logo. Komplet TPMS-sommerhjulsæt med Run Flat-teknologi, hjulstørrelse 8 J x 20 med dækstørrelse 225/40 R 20 94Y RSC.

Læs mere

BMW FÆLG-/DÆKSERVICE.

BMW sommertilbud hjulservice en BMW servicemedarbejder reparerer en BMW

BMW FÆLG-/DÆKSERVICE.

Vi skifter ikke kun dine vinter-/sommerdæk, men kontrollerer også profildybden og bremserne. Vi skifter hjul og dæk (inklusive afbalancering) til et fremragende pris-/ydelsesforhold. Vi udfører kontrollen og vedligeholdelsesarbejdet med størst mulig omhu og de nødvendige kompetencer. Og med vores fagligt korrekte opbevaring af hjul (inklusive rengøring og afbalancering) slipper du for unødigt besvær og sparer værdifuld plads.

BMW TELESERVICES.

BMW sommertilbud BMW Teleservices en kvinde står foran en BMW og benytter en smartphone

BMW TELESERVICES.

Med de innovative BMW Teleservices fra BMW ConnectedDrive holder din BMW hovedet koldt: Ved servicebehov eller i tilfælde af en fejl sørger systemet for at forsyne din foretrukne BMW Service Partner med alle relevante biloplysninger. Han vil så efterfølgende kontakte dig, så I kan aftale en tid. På den måde kan du sætte din lid til hurtig og ukompliceret service og behøver ikke selv at tænke på alt. Eneste forudsætning: Du har registreret din bil online i BMW ConnectedDrive Portal og valgt en Service Partner. Oplev nu og her, hvordan BMW Teleservices gør dit liv mere komfortabelt.

JEG BEHØVER IKKE ORD FOR AT LEVERE ET STATEMENT.

Highlights udvendigt og indvendigt samt tilbehør.

Vis vejen, hvad du gemmer på: Slå boost-modus til, og udstyr din BMW med M Performance Parts – så den bliver endnu mere sporty, stilfuld og individuel.

Læs mere
BMW M Performance frontgitter Iconic Glow BMW sommertilbud

BMW frontgitter Iconic Glow.

BMW M Performance frontgitter Iconic Glow får bilen til at stråle ud over det sædvanlige. Fra du låser bilen op, og indtil du kører afsted, og fra du slår tændingen fra, og indtil du aflåser bilen, iscenesætter en LED-belysning BMW nyren og området foran bilen på eksklusiv vis.

Læs mere
BMW M Performance bagdiffusor i kulfiber BMW sommertilbud

BMW M Performance bagdiffusor i kulfiber.

100 procent hightech. 100 procent motorsportskarakter. 100 procent begejstring. BMW M Performance bagdiffusoren i et nyt og eksklusivt kulfiberdesign fremstilles manuelt. Den skaber et endnu mere moderne udtryk – og øger bilens sportslige fremtoning på imponerende vis.

Læs mere
BMW M Performance sidespejlskappe i kulfiber BMW sommertilbud

BMW M Performance sidespejlskappe i kulfiber.

Manuelt fremstillet kulfiber i et nyt og eksklusivt design: Den markante BMW M Performance sidespejlskappe understreger bilens hightechkarakter. Det dynamiske design giver bilen et særligt eksklusivt og sporty look.

Læs mere
BMW M Performance frontsplitter i sort BMW sommertilbud

BMW M Performance frontsplitter, sort højglans.

For et strålende sportsligt udtryk: BMW M Performance frontsplitteren i sort højglans optimerer bilens aerodynamik og gør dens maskuline fremtoning endnu mere eksklusiv. Et unikt motorsportslook til den kræsne.

Læs mere
BMW M Performance 19" letmetalfælge med dobbelteger 555 M Bicolor BMW sommertilbud

BMW M Performance 19" letmetalfælge med dobbelteger.

De eksklusive vægtoptimerede BMW M Performance 19" letmetalfælge med dobbelteger 555 M i mat Bicolor Jetblack er glansdrejet med bagdrejede eger og udstråler sportslighed ned til mindste detalje. Komplet TPMS-sommerhjulsæt, hjulstørrelse 8 J x 19 med dækstørrelse 235/35 R 19 91Y XL.

Læs mere
BMW M Performance tagkantspoiler i sort højglans BMW sommertilbud

BMW M Performance tagkantspoiler i sort højglans

Design med virkning: Tagkantspoileren i sort højglans er udført i materialet PUR og tilfører bilens bagende et elegant og atletisk udtryk. Og samtidig er den med til at forbedre aerodynamikken. Hækspoileren er skræddersyet til bilens design og kan også lakeres i karrosseriets farve, hvis dette ønskes.

Læs mere
BMW M Performance rat med ratafdækning i kulfiber/alcantara BMW sommertilbud

BMW M Performance rat

Den ultimative kombination: BMW M Performance ratafdækningen med alcantara og eksklusiv kulfibervævning forstærker M Performance rattets sporty look yderligere. Det åbenporede kulfibermateriale skaber et unikt udtryk. Med M Performance logo.

Læs mere