"EN PERFEKT SOMMER ER SOM EN KYSTVEJ. UENDELIG OG HELT FANTASTISK."

Tilbehørs- og servicetilbud fra BMW til forår og sommer.

"EN PERFEKT SOMMER ER SOM EN KYSTVEJ. UENDELIG OG HELT FANTASTISK."

Tilbehørs- og servicetilbud fra BMW til forår og sommer.

"EN PERFEKT SOMMER ER SOM EN KYSTVEJ. UENDELIG OG HELT FANTASTISK."Tilbehørs- og servicetilbud fra BMW til forår og sommer.

Solens stråler kysser din hud, og et smil vokser frem på dine læber. Oplev et perfekt forår og en skøn sommer i din BMW. Du kan godt begynde at glæde dig til udflugter og kvalitetstid med familien og til igen at gå på opdagelse efter kulinariske specialiteter på byens markeder. Lad hverdagens eventyr vise vej, og nyd tiden sammen med dem, du holder af.

Læs mere

OPLEVELSER PÅ FARTEN.

Får eventyrlystne hjerter til at slå endnu hurtigere.

OPLEVELSER PÅ FARTEN.

Får eventyrlystne hjerter til at slå endnu hurtigere.

Fuld fart frem mod årets varme måneder. Hvad enten planerne omfatter en kort weekendtur eller en længere rejse, så findes der ikke noget bedre end at være på farten med familie og venner. Opdag nye steder, nyd tiden sammen med fantastiske mennesker, og mærk friheden. Alle veje fører til køreglæde, så lad eventyret overraske dig. Og hvis vejen er rigtig lang, så kan det jo næsten ikke blive bedre.

Læs mere

KLAR TIL BILTUREN.

Digitale vejkort.

De digitale vejkort til navigationssystemerne fra BMW er trofaste rejseguider, uanset om du er på hjemmebane eller på vej i udlandet. Ud over at oplyse om aktuelle ændringer på ruten giver systemerne dig også praktiske oplysninger, som du kan have gavn af på rejsen.
Læs mere

Kompakt cykelholder.

Den kompakte cykelholder kan foldes sammen, når den ikke er i brug, og trods sin lave vægt er den robust nok til at bære op til 60 kg. Cykelholderen monteres let på bilens trækkrog med en enkelt hånd, og den har plads til to cykler eller elcykler med en maks. akselafstand på 130 cm.
Læs mere

BMW tagbokse.

Den komfortable løsning, når du er på vej med store mængder bagage: BMW tagboksene giver dig ekstra bagageplads og fås i flere forskellige farver og størrelser (320 l, 350 l, 460 l eller 520 l). Tagboksene imponerer med flot design, enkel håndtering og et smart åbningssystem, hvor du kan vælge, hvilken side boksen skal åbnes fra. Med i alt seks låsepunkter og tyverisikring indbygget opfylder tagboksene selv de strengeste sikkerhedskrav. Til alle biler med BMW tagrails eller railmonterede tagbagagesystemer.
Læs mere

Lightning til USB-adapter.

Det robuste USB-adapterkabel med metalstik i begge ender er den stilsikre vej til individuel musikglæde i bilen. Kablet gør det muligt at tilslutte og samtidig oplade Apple iPod™/iPhone™-enheder med Lightning-stik, mens du er på farten. USB-adapteren gør det let at afspille musik fra den tilsluttede enhed via lydanlægget i bilen. Eksterne musikkilder betjenes via iDrive-controlleren, multifunktionsknapperne på rattet eller radioens betjeningsenheder.
Læs mere

KLAR TIL NYE KØREOPLEVELSER.

KLAR TIL NYE KØREOPLEVELSER.

De nye udstyrsdetaljer på BMW X3 forvandler en sporty udflugt til en unik oplevelse. Tag med på mountainbiketur gennem Provence. Med det kompakte og robuste cykelstativ på bagsmækken og masser af plads til bagage og udstyr tager BMW X3 enhver udfordring op. Så kører vi! Den innovative Activity Key er som skabt til en aktiv livsstil og forener funktionerne lås dørene/lås dørene op og start/stands motoren i en vandtæt og helt knapfri enhed. Efter en begivenhedsrig dag er det skønt at tage plads i X3 og bare slappe af. De skræddersyede måtter med X3-emblem tager sig af effektiv at al fugt og snavs, du måtte slæbe med ind i bilen. Af sted mod næste oplevelse.

HJEMME PÅ ALLE UNDERLAG.

Altid sikkert på vej, både on- og offroad.

HJEMME PÅ ALLE UNDERLAG.

Altid sikkert på vej, både on- og offroad.

Originale komplethjul fra BMW giver dig overskud til at forcere enhver forhindring på vejen eller i terræn. Hjulene er udviklet i tæt samarbejde med førende dækproducenter (bl.a. Bridgestone, Dunlop, Goodyear og Pirelli) og skræddersyet til de enkelte BMW modeller, og de opfylder naturligvis vores strenge kvalitetskrav. Alle hjulsæt er desuden udstyret med stjernemærkede Run Flat-dæk og dæktryksensorer. Du er således altid godt på vej, også når du løber tør for asfalt.

Læs mere

ORIGINALE KOMPLETHJUL FRA BMW.

Y-eger 701M.

21-tommer komplethjulsæt til X3 (modelår 2017 og frem) og X4 (modelår 2018 og frem) med stjernemærkede dæk, TPMS-sensorer og Run Flat-dæk – monteret og afbalanceret.
Læs mere

V-eger 687.

21-tommer komplethjulsæt til 6-serie og 7-serie (modelår 2015 og frem) med stjernemærkede dæk, TPMS-sensorer og Run Flat-dæk – monteret og afbalanceret.
Læs mere

Dobbelteger 624M.

20-tommer komplethjulsæt til 3-serie og 4-serie (modelår 2011 og frem) med stjernemærkede dæk, TPMS-sensorer og Run Flat-dæk – monteret og afbalanceret.
Læs mere

Krydseger 669M.

20-tommer komplethjulsæt til 5-serie (modelår 2017 og frem) med stjernemærkede dæk, TPMS-sensorer og Run Flat-dæk – monteret og afbalanceret.
Læs mere

Y-eger 763M.

19-tommer komplethjulsæt til M2 (modelår 2014 og frem) med stjernemærkede dæk og TPMS-sensorer – monteret og afbalanceret. Fås også til M3/M4 med 19-/20-tommer komplethjul.
Læs mere

BMW FÆLG- OG DÆKSERVICE.

BMW FÆLG- OG DÆKSERVICE.

De rigtige dæk til den varme årstid: Kom ind til BMW dækservice – vi skifter ikke kun dine dæk, men kontrollerer også mønsterdybden og bremserne. En ren fornøjelse: Vi rengør dine vinterhjul og opbevarer dem for dig indtil efteråret.

TID TIL FAMILIEN.

Nyd tiden sammen med hele familien.

TID TIL FAMILIEN.

Nyd tiden sammen med hele familien.

Klar, parat, kør – og lad oplevelserne begynde. Særligt foråret og sommeren har mange oplevelser at byde på. Er der noget bedre, end at nyde dem sammen med dine nærmeste? Oplev uforglemmelige øjeblikke, og tilbring masser af kvalitetstid sammen med familien omkring aktiviteter, som begejstrer både unge og gamle.

Læs mere

KLAR TIL ALT, DER MÅTTE KRYDSE DIN VEJ.

Ryglænstaske.

Ryglænstasken fastgøres let bag på forsæderne, og den giver passagererne på bagsædet et væld af muligheder for at opbevare både stort og småt, som det er praktisk at have inden for rækkevidde på bilrejsen. Tasken er opdelt i to sektioner, som hver især kan lukkes med en lynlås. Den øverste del rummer et isoleret flaskerum samt indvendige lommer i forskellige størrelser, som kan lukkes hver for sig. Nederste del har to opbevaringsrum og en praktisk lomme til papirlommetørklæder. Ryglænstasken er fremstillet af et slidstærkt polyestermateriale.
Læs mere

Solskærme.

De praktiske solskærme er vigtigt rejseudstyr, som ikke må mangle, når man er på farten om sommeren. Skærmene fastgøres hurtigt og nemt i ruderammerne og kan også anvendes med ruderne åbne. Deres perfekte pasform gør solskærmene specielt velegnede til at beskytte særligt børn mod direkte sollys, og så forhindrer de, at kabinetemperaturen stiger alt for voldsomt, når solen bager ned.
Læs mere

Travel & Comfort – grundmodul.

Det modulopbyggede Travel & Comfort-system samler et stort antal holdere og beslag i ét system, som øger både komforten og den praktiske anvendelse, når du er på farten. Grundmodulet fastgøres mellem nakkestøttestængerne på forsædet og fungerer som sikker base for alt tilbehøret i Travel & Comfort-systemet. Eksempelvis holdere til en række Apple iPad™ og Samsung Galaxy Tab-modeller, et praktisk foldebord med BMW design og højdeindstilling, en holder til GoPro-kameraer, en tøjbøjle eller en universalkrog til tøj eller lettere poser og tasker. Tilbehørsmodulerne klikkes helt enkelt på plads i grundmodulet ved hjælp af et robust snaplåsesystem.
Læs mere

Travel & Comfort – tøjbøjle.

Tøjbøjlen klikkes fast i grundmodulet (købes separat) ved hjælp af det robuste snaplåsesystem, men kan også anvendes uden for bilen.
Læs mere

Travel & Comfort – universalholder.

Universalholder til en række tablets fra 7 til 11 tommer fra Apple eller Samsung, som holdes sikkert på plads i en tabletcase fra Travel & Comfort-systemet. Disse silikonecases fås til en lang række tablets fra Apple og Samsung. De leveres med beskyttelsesfilm til skærmen, og de passer godt på din tablet, hvis du skulle tabe eller støde den. Samtidig kan de klikkes sikkert fast i universalholderen, så tabletten ikke forårsager skader i tilfælde af en kollision. Den fleksible universalholder tilpasser sig automatisk størrelsen på tabletcasen, og den kan drejes 360° og vinkles i flere retninger og således fastgøres i den ønskede position, fx direkte bag nakkestøtten, hvis du vil slappe af med en god film, eller vinklet bag ryglænet, hvis du skal have lidt arbejde fra hånden.
Læs mere

Travel & Comfort – klapbord.

Takket være det geniale kliksystem med snaplåse kan klapbordet installeres på et øjeblik og indstilles i den helt rigtige højde eller vinkel. Det gør bordet perfekt som opbevaringsplads, og den indbyggede kopholder er en sikker havn for bagsædepassagerernes drikkevarer.
Læs mere

BILPLEJESÆT SUMMER EDITION.

BILPLEJESÆT SUMMER EDITION.

Produkterne i bilplejesættet er specielt udvalgt til at imødekomme de særlige udfordringer, som sommerhalvåret byder på for din bil. Den praktiske opbevaringstaske er fremstillet af et robust og rengøringsvenligt tekstilmateriale, og den enkle, dynamiske stil er med til at understrege bilplejesættets høje kvalitet. Designet af tasken gør den også velegnet som laptoptaske. Sættet omfatter: 1x Fælgrens (500 ml), 1x Insektfjerner (500 ml), 1x Sprinklerkoncentrat (1000 ml).

STREET FOOD-MARKEDER.

En kulinarisk udflugt.

STREET FOOD-MARKEDER.

En kulinarisk udflugt.

Er du klar til at lade dig inspirere af alverdens kulinariske specialiteter? Læg vejen forbi eksotiske markeder, og lad maden vise vej til nye verdener. På vejen derhen kan du passende lade op ved at lytte til din yndlingsmusik via bilens ALPINE Hi-Fi-system. Den krystalklare lyd gør selve køreturen til en begivenhed i sig selv. Slut dine enheder til anlægget, og lad dem op ved hjælp af den trådløse ladeskål eller med det trådløse ladecover. Når du er fremme, kan du shoppe rundt mellem små boder og food trucks og lytte til livemusik fra kunstnere fra hele verden. Her er der noget for alle at se på, lytte til, lugte til og ikke mindst smage på. En fest for alle sanser.

Læs mere

STYRK ALLE SANSER.

Trådløs ladeskål.

Den trådløse ladeskål er en sikker og robust opbevaringsplads til mobiltelefoner med muligheden for trådløs opladning, og den udgør samtidig en forbindelse til bilens udvendige antenne. Den trådløse ladefunktion (inkl. statusdioder) kan anvendes sammen med mobiltelefoner, der understøtter induktiv opladning via Qi-standarden.
Læs mere

Trådløst ladecover.

Det trådløse ladecover til Apple iPhone™-modellerne 5, 5S, 6, 6S, 6S Plus, 7 og 7 Plus gør det muligt at oplade disse telefonmodeller trådløst uden kabelforbindelse. Det innovative mobilcover er kompatibelt med alle Qi-certificerede opladere og har samtidig en beskyttende funktion.
Læs mere

Snap-in-adapter.

Den universelle snap-in-adapter er en sikker opbevaringsløsning med hurtig ladefunktion til alle Apple iPhone™-modeller med Lightning-stik. Adapteren gør det muligt at besvare telefonopkald via bilen og afspille telefonens playlister via bilens indbyggede musikanlæg.
Læs mere

ALPINE Hi-Fi-system.

ALPINE Hi-Fi-systemet begejstrer med sin præcise og helt naturlige lydkvalitet. Alle komponenter i det trevejs højttalersystem på 420 W er udviklet specielt til BMW og tilpasset specielt til akustikken i de enkelte modeller.
Læs mere

Måtter.

De slidstærke måtter med perfekt pasform, høj kant og elegant design beskytter bilens tæpper mod fugt og snavs og holder samtidig fodtøjet tørt. Måtterne har et elegant sort design med en detalje i rustfrit stål.
Læs mere

BMW Teleservices.

BMW Teleservices.

Næste olieskift, serviceeftersyn, nye bremseklodser. Nu behøver du ikke længere selv at holde styr på disse aftaler. Læn dig tilbage, og slap af – din BMW ved præcis, hvornår det igen er tid til service, og bilen overfører automatisk relevante servicedata til BMW. På dit foretrukne autoriserede BMW værksted kan man således gøre alt klar til dit næste servicebesøg og kontakte dig for at aftale nærmere.