En gruppe mænd med en BMW iX i et snelandskab

MADE TO EXPLORE.

NYD DE KOLDE ÅRSTIDER MED BMW KOMPLETTE VINTERHJUL , EFTERÅRS- OG VINTERTILBEHØR OG BMW SERVICE.

Når årstiderne skifter, er det tid til at udforske landskabet. Koldt og regnfuldt vejr er ikke en invitation til at blive hjemme. Det er muligheden for at opleve en magisk side af den verden, vi lever i. Vi tilbyder dig det perfekte udstyr, så du kan holde dig sikkert i sporet og nyde hvert øjeblik af din rejse – uanset, hvor den fører dig hen. Oplev BMW Service, BMW komplette vinterhjul og BMW efterårs- og vintertilbehør – skræddersyet til dig og din BMW.

Læs mere
MADE TO EXPLORE.NYD DE KOLDE ÅRSTIDER MED BMW KOMPLETTE VINTERHJUL , EFTERÅRS- OG VINTERTILBEHØR OG BMW SERVICE.

BMW ORGINALE LETMETALFÆLGE OG TILBEHØR.

Køreglæde afhænger ikke af vejret.

Til bilister, der benytter et nyt profildesign om efteråret og om vinteren og ønsker et optimalt vejgreb, har vi i samarbejde med førende dækproducenter (f.eks. Dunlop, Goodyear, Michelin og Pirelli) udviklet særlige sæsontilbud på dæk med stjernemarkering. BMW godkendte dæk med stjernemarkering giver de bedste køreegenskaber, et optimalt greb og en høj sikkerhed. Der er ingen tvivl: BMW godkendte hjul og dæk går ikke på kompromis med stilen, men er tværtimod et statement.
BMW efterårs- og vintertilbehør 19" M letmetalfælge med dobbelteger 871 M Jet Black

19" M letmetalfælge med dobbelteger 871 M Jet Black, komplette vinterhjul.Disclaimer reference invalid

De eksklusive 19" M letmetalfælge med dobbelteger 871 M er udført i Jet Black. Komplette vinterhjul med dæktrykskontrol, hjulstørrelse 8J x 19 med dækstørrelse 245/45 R19 102H XL.

BMW efterårs- og vintertilbehør 17" BMW letmetalfælge med Y-eger 896 i Refined Silver

17" BMW letmetalfælge med Y-eger 896 i Refined Silver, komplette vinterhjul.Disclaimer reference invalid

De markante 17'' BMW letmetalfælge med Y-eger 896 i Refined Silver giver bilen et individuelt udtryk med sit look. Snekædekompatible komplette vinterhjul med dæktrykskontrol, hjulstørrelse 7J x 17 med dækstørrelse 205/65 R17 100H XL.

BMW efterårs- og vintertilbehør 21" BMW aerodynamiske hjul med stjerneeger 1012 Bicolor

21'' BMW aerodynamiske hjul med stjerneeger 1012 Bicolor (Midnight Grey, blanke), komplette vinterhjul.Disclaimer reference invalid

De eksklusive 21'' BMW aerodynamiske hjul med stjerneeger 1012 i Bicolor Midnight Grey og blank udførelse giver bilen et individuelt udtryk med sit sportslige look. Komplette vinterhjul med dæktrykskontrol, hjulstørrelse 9J x 21 med dækstørrelse 255/50 R21 109H XL M+S.

BMW efterårs- og vintertilbehør 21" BMW aerodynamiske hjul med stjerneeger 1011 Jet Black

21" BMW aerodynamiske hjul med stjerneeger 1011 Jet Black, komplette vinterhjul.Disclaimer reference invalid

De eksklusive 21'' BMW aerodynamiske hjul med stjerneeger 1011 er udført i Jet Black og sikrer et særligt sportsligt udtryk. Komplette vinterhjul med dæktrykskontrol, hjulstørrelse 9J x 21 med dækstørrelse 255/50 R21 109H XL M+S.

BMW efterårs- og vintertilbehør 19" M letmetalfælge med Y-eger 859 M Bicolor

19" M letmetalfælge med Y-eger 859 M Bicolor (Jet Black, blanke), komplette vinterhjul for og bag.Disclaimer reference invalid

De eksklusive 19" M letmetalfælge med Y-eger 859 M i Bicolor Jet Black og blank udførelse sikrer et særligt sportsligt udtryk. Komplette vinterhjul foran med dæktrykkontrol, hjulstørrelse 8,5J x 19 med dækstørrelse 245/40 R19 98V XL og bagest med dæktrykkontrol, hjulstørrelse 9J x 19 med dækstørrelse 255/40 R19 100V XL.

BMW efterårs- og vintertilbehør BMW dækreparationssæt

BMW dækreparationssæt.

Med BMW dækreparationssættet, der er intuitivt at betjene, er det let at genoprette mobiliteten efter en dækskade. Uafhængigt af dækdimensionen kan man afhjælpe skader i slidbanen på op til ca. 4 mm, så det er muligt at køre videre til nærmeste BMW Serviceværksted.

BMW efterårs- og vintertilbehør BMW navdæksel, fast

BMW navdæksel, fast.

Det faste navdæksel er forsynet med BMW logoet, der ikke længere roterer sammen med hjulet, men derimod bliver stående vandret. Navdækslet kan monteres på alle BMW letmetalfælge med en huldiameter på 112 mm.

BMW efterårs- og vintertilbehør BMW ventilhætter med logo

BMW ventilhætter med logo.

De eksklusive BMW ventilhætter i aluminium beskytter effektivt RDC-aluminiumsventiler mod snavs og fugt. Samtidig opgraderer de dækket rent visuelt. Sæt bestående af fire ventilhætter. Med BMW logo.

KØREGLÆDE GÅR IKKE I HI.

KØREGLÆDE GÅR IKKE I HI.

Tips, du har brug for, for at få en vinter fuld af køreglæde.

Vintermånederne har meget at byde på, bl.a. udfordringer for dig og din bil. Her er nogle tips, så du roligt kan nyde din bil i kulden.

BMW HJUL- OG DÆKSERVICE.

BMW hjul- og dækservice

Det er godt at vide, at de vigtige ting er i de rigtige hænder.

Vi skifter ikke kun dine vinter- og sommerdæk, men kontrollerer også profildybden og dine bremser. Vi skifter hjul og dæk (inklusive afbalancering) til et fremragende pris-/ydelsesforhold. Vi udfører kontrollen og vedligeholdelsesarbejdet med størst mulig omhu og de nødvendige kompetencer. Og med vores fagligt korrekte opbevaring af hjul (inklusive rengøring og afbalancering) slipper du for unødigt besvær og sparer værdifuld plads.

BMW GODKENDTE DÆK MED STJERNEMARKERING.

BMW godkendte dæk med stjernmarkering

I forhold til hjul og dæk er kvalitet, erfaring og sikkerhed de vigtigste parametre.

Stjernemarkeringen angiver, at dækket blev fremstillet specifikt til BMW – og i henhold til BMWs høje standarder. Allerede i en tidlig fase af køretøjets udvikling påbegyndes udarbejdningen af dækkene, der tager op til tre år og afsluttes med omfattende tests. Dæk med stjernemarkering gennemprøves inden for seks større områder: Sikkerhed, slitage, komfort, effektivitet og – karakteristisk for BMW – to aspekter af køreglæde (køreegenskaber og sportslighed). Desuden fremstilles de i samarbejde med udvalgte premiumproducenter (såsom Dunlop, Goodyear, Michelin og Pirelli). Spørg blot dit BMW Serviceværksted om dæk med stjernemarkering – de passer perfekt, er gennemprøvede og sikre.

BMW ORIGINALTILBEHØR TIL EFTERÅR OG VINTER UDVENDIGT UDSTYR.

Inspirerende, uanset hvor man kigger hen.

Hvis du vil kunne nyde vintervejret, bør du være optimalt udstyret. Med BMW Originaltilbehør er det ikke noget problem. Få glæde af større kørekomfort, og oplev en bred vifte af muligheder, der gør din BMW til den perfekte ledsager i vinterhalvåret.

BMW efterårs- og vintertilbehør BMW tagboks 420 sort/titaniumsølv

BMW tagboks 420 sort/titaniumsølv.

Den moderne BMW tagboks i sort med titaniumsølvfarvede sideafdækninger rummer 420 liter og passer til alle BMW tagbagagebærersystemer. Tagboksen kan åbnes fra begge sider og har tredobbelte låse i begge sider, som effektivt holder langfingrede personer ude.

BMW efterårs- og vintertilbehør BMW tagboks 520 sort/titaniumsølv

BMW tagboks 520 sort/titaniumsølv.

Den moderne tagboks i sort med titaniumsølvfarvede sideafdækninger rummer 520 liter og passer til alle BMW tagbagagebærersystemer. Tagboksen kan åbnes fra begge sider og har tredobbelte låse i begge sider, som effektivt holder langfingre ude.

BMW efterårs- og vintertilbehør BMW ski- og snowboardholder med udtrækningsfunktion i siden

BMW ski- og snowboardholder med udtrækningsfunktion i siden.

Med den aflåselige BMW ski- og snowboard-holder, der kan trækkes ud i siden, fastholdes op til fem par ski eller fire snowboards sikkert, og især ved høje biler bliver det lettere at læsse bilen. Den kan kombineres med alle BMW tagbagagebærere og kan også bruges til opbevaring af skistave.
BMW efterårs- og vintertilbehør BMW LED-dørprojektorer

BMW LED-dørprojektorer.

De nye BMW LED-dørprojektorer med forbedret projektionskvalitet og en levetid over gennemsnittet gør ind- og udstigning til en helt særlig oplevelse. De aktiveres automatisk, når dørene åbnes, og sørger for en perfekt individuel oplysning af indstigningsområdet ved at projicere en grafik på jorden ved siden af bilen. Ved hjælp af dias, der kan udskiftes, kan føreren selv bestemme den projicerede grafik og vælge mellem BMW logo og BMW M logo.

BMW ORIGINALTILBEHØR TIL EFTERÅR OG VINTER INDVENDIGT UDSTYR.

Også indvendigt: Fremragende.

Det BMW originaltilbehør lever i den grad op til sit navn: Det er designet med skarp præcision og er inspireret af rendyrket ydelse. Udvid din plads, din stil eller din sikkerhed – eller alle tre ting. Det er ikke noget problem at kombinere det sikre med det smarte.
BMW efterårs- og vintertilbehør BMW universalholder til tablets med BMW Safety Case til Travel & Comfort System

BMW universalholder til tablets med BMW Safety Case til Travel & Comfort System.

Universalholderen kan justeres i størrelsen og fastgøres til basisholderen, der fås separat, eller til ekstraudstyret "Travel & Comfort". Den sørger for sikker fastholdelse af en lang række Apple- eller Samsung-tablets med BMW Safety Case fra 7 til 11 tommer, kan drejes 360° og fastholdes i den ønskede hældning.

BMW efterårs- og vintertilbehør BMW basisholder og BMW universalkrog til Travel & Comfort System

BMW universalkrog til Travel & Comfort System

Universalkrogen fra Travel & Comfort System gør det muligt at hænge beklædningsgenstande eller lette tasker på ryglænet, så de beskyttes mod snavs i fodrummet. Ved hjælp af en stikkobling fastgøres universalkrogen let og kollisionssikkert til basisholderen, der fås separat, eller til ekstraudstyret "Travel & Comfort".

BMW efterårs- og vintertilbehør BMW bøjle til Travel & Comfort System

BMW bøjle til Travel & Comfort-system

BMW bøjlen gør det muligt at hænge beklædningsgenstande på bagsiden af ryglænet. Ved hjælp af en indstikskobling fastgøres den let og kollisionssikkert til basisholderen, der fås separat, eller til ekstraudstyret "Travel & Comfort". Takket været "hotelfunktionen" (almindelig bøjle) kan den også benyttes uden for bilen.

BMW efterårs- og vintertilbehør BMW helårsmåtter foran

BMW helårsmåtter foran.

De robuste BMW helårsmåtter med præcis pasform, høj kant og flot design beskytter fodrummet ved forsæderne mod fugt og snavs. Med deres sorte farve og BMW påskriften passer de perfekt til det indvendige udstyr.

BMW efterårs- og vintertilbehør BMW bagagerumsmåtte

BMW bagagerumsmåtte.

Den skridhæmmende, vandafvisende og robuste BMW bagagerumsmåtte med høj kant hele vejen rundt er udført i et elegant design og beskytter bagagerummet mod snavs og fugt. Måtten passer perfekt til bagagerummets udformning og er udført i sort med et eksklusivt emblem i rustfrit stål med BMW logo.

BMW efterårs- og vintertilbehør BMW ryglænstaske i antracit/blå

BMW ryglænstaske i antracit/blå.

Ideel til køreture med børn. Tasken med afvaskelig slidbeskyttelse fastgøres på forsædernes ryglæn. Med diverse taskerum, der kan lukkes, og en separat flaskeholder kan den bruges til opbevaring af forskellige ting, der medbringes på rejsen. Den er let at bære og kan også klappes sammen ved behov.

BMW efterårs- og vintertilbehør BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro

BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro.

BMW Advanced Car Eye 3.0 består af førsteklasses QHD- og full-HD-kameraer, som registrerer, hvad der sker foran og bag bilen – også når den er parkeret. Ved rystelser og usædvanlige bevægelser uden for bilen lagrer systemet automatisk hændelsen for at kunne dokumentere eventuelle ulykker eller (forsøg på) indbrud.

BMW efterårs- og vintertilbehør BMW nøgleetui i læder

BMW nøgleetui i læder.

Det eksklusive BMW nøgleetui beskytter nøglen med fjernbetjening, og pasformen er perfekt. Det elegante etui i sort nappalæder med fine porer beskytter sikkert mod snavs og ridser. En praktisk detalje: Nøglen skal ikke tages ud af etuiet for at man kan betjene funktionstasterne.

En kvinde læner sig ud ad en bilrude

OPLEV EFTERÅRS- OG VINTERTILBEHØRET FRA BMW.

Der er ikke noget, der står i vejen for en tur i bjergene, en tur ind til byen eller en spontan udflugt. Oplev de mest spændende øjeblikke ved disse årstider med BMW Originaltilbehør til efterårs- og vintersæsonen. Vælg blandt en række muligheder, og tilpas din BMW til dine ønsker til efteråret og til vinteren. Kom med et stilfuldt statement uden at gå på kompromis med sikkerheden.

BMW PLEJEPRODUKTER.

Eksklusiv og skånsom pleje til din BMW.

Tag vare på din bil. Vi tilbyder dig de rigtige hjælpemidler til et klart udsyn og et strålende udtryk i enhver situation – der er jo en grund til, at dine fælge er skabt til at skinne.

Læs mere
BMW efterårs- og vintertilbehør BMW isskraber med teleskopfunktion og snekost

BMW isskraber med teleskopfunktion og snekost.

Fri for is og sne. Med isskraberen, der også omfatter en snekost, kan du uden problemer fjerne is og sne fra alle bilens ruder. Takket være den indstillelige grebslængde (fra 78-100 cm) kan du også let nå ruderne på en stor bil.

Læs mere
BMW efterårs- og vintertilbehør BMW plejesæt vinteredition

BMW plejesæt vinteredition.

Godt rustet til den kolde årstid: BMW plejesæt vinteredition er perfekt afstemt til din bils plejebehov om vinteren. Sættet med ruderens med frostvæske, rudeafiser, interiørrens og isskraber kan opbevares praktisk i den medfølgende taske, der er udført i tarpaulin.

Læs mere
BMW efterårs- og vintertilbehør ruderens med frostvæske

BMW ruderens med frostvæske.

Forhindrer, at sprinklersystemet fryser til og sikrer optimale udsynsforhold om vinteren uden stribedannelse takket være eksklusive rengøringsstoffer og med den behagelige duft Apricelle, der er typisk for BMW.  

Læs mere
BMW efterårs- og vintertilbehør mikrofiberklud indvendigt udstyr

Mikrofiberklud indvendigt udstyr.

Optimal pleje af din bils kabine: På grund af den særlige væveteknik er en BMW mikrofiberklud ekstra skånsom mod kabinens overflader.

Læs mere

DE BEDSTE PARTS TIL EFTERÅRET: M PERFORMANCE PARTS.

Oplev en medrivende motorsportsstemning med de eksklusive BMW M Performance Parts.

Motorsport over hele linjen. Hver enkel M Performance Part er et unikt statement og tilfører ægte motorsportskarakter til din BMW. Der fås et bredt udvalg af tilbehørskomponenter inden for områderne aerodynamik, drivsystem, udvendigt design, cockpit, undervogn og hjul. Er du klar til at opleve sportslig individualitet?

Læs mere
BMW efterårs- og vintertilbehør 19"/20" M smedehjul med Y-eger 963 M i Frozen Gunmetal Grey

19"/20" M smedehjul med Y-eger 963 M i Frozen Gunmetal Grey, komplette vinterhjul.Disclaimer reference invalid

De eksklusive 19"/20" M smedehjul med Y-eger 963 M er udført i Frozen Gunmetal Grey med fræset M Performance påskrift og giver bilen et særligt sportsligt udtryk med sit eksklusive look. Komplette vinterhjul foran med dæktrykkontrol, hjulstørrelse 9,5J x 19 med dækstørrelse 275/35 R19 100V XL og bagest med dæktrykkontrol, hjulstørrelse 10,5J x 20 med dækstørrelse 285/30 R20 99V XL.

Læs mere
BMW efterårs- og vintertilbehør M sidespejlkapper i carbon

M sidespejlkapper i carbon.

Manuelt fremstillet i carbon af højeste kvalitet: De markante M sidespejlkapper understreger bilens hightech-karakter. Det dynamiske design giver bilen et særligt eksklusivt og sporty look.

Læs mere
BMW efterårs- og vintertilbehør M Performance udstødningssystem i titanium

M Performance udstødningssystem i titanium.

En hæsblæsende lyd: M Performance udstødningssystemet begejstrer med kompromisløs motorsportsakustik. Den bageste lyddæmper og det sportslige rørhalemodul kommer i komplet titaniumudførelse og er som skabt til racerbanen.

Læs mere
BMW efterårs- og vintertilbehør M Performance ryglænsskål

M Performance ryglænsskål i alcantara/carbon, højglans.

M Performance ryglænsskålen tilfører sæderne et eksklusivt motorsportslook. Nakkestøtteafdækningerne i carbon forædles med polyurethan-lak og poleres indtil højglans. Resten af ryglænets bagside er fremstillet i elegant alcantara. Med integreret M Performance emblem i aluminium.

Læs mere
BMW efterårs- og vintertilbehør M Performance midterarmlæn

M Performance midterarmlæn i alcantara.

Håndfaste argumenter: M Performance rattet er betrukket med alcantara og giver et ekstra godt og behageligt greb – og følelsen af mere direkte styreegenskaber. De markante konturer og midtermarkeringen af rødt læder understreger motorsportslooket yderligere.

Læs mere
BMW efterårs- og vintertilbehør M Performance slæbetov

M Performance slæbetov.

Det røde M Performance slæbetov til fronten og hækken er som skabt til at blive brugt på racerbanen. Og et sort M logo skaber den visuelle forbindelse til motorsportens verden. På samme måde som det standardmæssige slæbeøje er slæbetovet let at montere. Praktisk: Vejgodkendelse til mange modeller og en tilskæringsskabelon til slæbeøjets dæksel.

Læs mere
BMW efterårs- og vintertilbehør M Performance dørpin

M Performance dørpin.

Et passende blikfang til fans af de mest værdiladede bogstaver i verden: Denne M Performance dørpin afrunder ethvert sporty interiør. Denne pin i sort eloxeret aluminium er forsynet med farvet M logo og passer perfekt til andre M Performance komponenters look.

Læs mere
BMW efterårs- og vintertilbehør BMW ventilhætter med M logo

BMW ventilhætter med M logo.

De eksklusive BMW ventilhætter i aluminium beskytter effektivt RDC-aluminiumsventiler mod snavs og fugt. Samtidig opgraderer de dækket rent visuelt. Sæt bestående af fire ventilhætter. Med M Logo.  

Læs mere

SKRÆDDERSYET BMW SERVICE.

Stol på de mange muligheder.

Nyd den kolde årstid i fulde drag og udnyt den fantastiske BMW Service, hvor vores eksperter tager sig af din bil. Det er vores opgave at sørge for, at din BMW altid er i perfekt stand, så du kommer sikkert igennem efteråret og vinteren med fuld køreglæde.

BMW efterårs- og vintertilbehør en kvinde kigger ud ad ruden på en BMW
BMW efterårs- og vintertilbehør BMW Service 5+

BMW Service 5+.

For modeller fra og med 5 år tilbyder BMW Service 5+ førsteklasses service, som er optimalt afstemt i forhold til din model – til transparente og attraktive all-inclusive-priser. Hos dit BMW Serviceværksted får din BMW præcis den service, den fortjener – så den holder længe.

Find et BMW Serviceværksted
BMW efterårs- og vintertilbehør BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

Det er ikke altid let at klare alt samtidig her i livet. BMW Service Inclusive tilbyder mere ro og hjælper dig til at bevare overblikket. Med kun én betaling er alle omfattede service- og vedligeholdelsesarbejder dækket i en periode efter dit eget valg. Uden skjulte omkostninger. Så du også fremover ved, hvad der venter dig: perfekt service til din BMW, uanset hvilken alder, bilen har. For vores tilbud er også attraktivt for BMW modeller med mange kilometer på kilometertælleren.
Find et BMW Serviceværksted
BMW efterårs- og vintertilbehør Kontaktløs BMW Service

Kontaktløs BMW Service.

BMW Service – på alle tidspunkter og steder. Du kan bekvemt booke og se mange serviceydelser fra BMW online. Og bruge din tid til de virkelig vigtige ting i livet.
Find et BMW Serviceværksted
BMW efterårs- og vintertilbehør BMW hjul-/dækservice

BMW hjul-/dækservice.

Vi skifter ikke kun dine vinter-/sommerdæk, men kontrollerer også profildybden og bremserne. Vi skifter hjul og dæk (inklusive afbalancering) til et fremragende pris-/ydelsesforhold. Vi udfører kontrollen og vedligeholdelsesarbejdet med størst mulig omhu og de nødvendige kompetencer. Og med vores fagligt korrekte opbevaring af hjul (inklusive rengøring og afbalancering) slipper du for unødigt besvær og sparer værdifuld plads.
Find et BMW Serviceværksted

SKRÆDDERSYET BMW SERVICE.

Stol på de mange muligheder.

Nyd den kolde årstid i fulde drag og udnyt den fantastiske BMW Service, hvor vores eksperter tager sig af din bil. Det er vores opgave at sørge for, at din BMW altid er i perfekt stand, så du kommer sikkert igennem efteråret og vinteren med fuld køreglæde.

BMW efterårs- og vintertilbehør en kvinde med lukkede øjne i en BMW X1
BMW Service Inclusive en mand foran en BMW i4 (G26) ved en kyst

BMW Service Inclusive.

Slip bekymringerne, og fokuser på det, der virkelig betyder noget – glæden ved at køre. Få ro i sindet med BMW Service Inclusive. Du betaler et fast engangsbeløb, og herefter er alt inkluderet service- og vedligeholdelsesarbejde dækket i den valgte løbetid. Din BMW er altid i de bedste hænder, og dette gælder hos alle deltagende BMW Serviceværksteder i hele verden.

BMW Value Service en mand og en kvinde foran en garage med en BMW X5

BMW Value Service.

Til at regne med: BMW Value Service. Uanset om det er bremserne, olien eller mikrofilteret, så kan du være sikker på én ting: Med BMW Value Service indgår dele og arbejdstid i en attraktiv og gennemsigtig pris. Dette førsteklasses tilbud gælder alle BMW modeller, der er fem år eller ældre – for jo ældre din bil er, desto mere kan vores servicebetingelser betale sig.

BMW Service en kvinde og en mand taler sammen foran en BMW iX

Hele udvalget af BMW Service.

Læs om vores yderligere, attraktive servicetilbud for mere ubekymret køreglæde, og find præcis den service, som passer bedst til din BMW og dine individuelle behov. 

My BMW app en kvinde med en smartphone foran en BMW iX

My BMW app.

Smart, opdateret og gennemtænkt: I moderne design og med intuitiv brugerstyring guider My BMW app dig gennem en helt ny mobilitetsoplevelse. Planlæg din næste tur, kontrollér status på din BMW, bestil tid til næste serviceeftersyn eller gør brug af en af de mange fjernstyringsfunktioner – det hele foregår nemt og bekvemt på din smartphone.