BMW eDRIVE.

Mere energi. Mindre forbrug.

Det eldrevne motorkoncept BMW eDrive leverer maksimal køreglæde – så godt som lydløst og nærmest helt udledningsfrit. Hjertet i BMW eDrive-teknologien består af tre komponenter: En elmotor, et litium-ion-højeffektbatteri og den intelligente energistyring.

BMW eDRIVE. Mere energi. Mindre forbrug.

Det eldrevne motorkoncept BMW eDrive leverer maksimal køreglæde – så godt som lydløst og nærmest helt udledningsfrit. Hjertet i BMW eDrive-teknologien består af tre komponenter: En elmotor, et litium-ion-højeffektbatteri og den intelligente energistyring.

Læs mere

FREMADPEGENDE MOBILITET MED BMW eDRIVE.

Motorkonceptet BMW eDrive begejstrer med imponerende dynamik. Kombinationen af en elmotor, et litium-ion-højeffektbatteri og intelligent energistyring leverer begejstrende smidige køreoplevelser med imponerende accelerationsformåen. Ved fuldelektrisk kørsel er der desuden den fordel, at der ikke er nogen lokal udledning fra bilen.

 • Elmotor

  Elmotoren er en innovativ egenudvikling fra BMW Group og en integreret del af alle eldrevne BMW modeller. Når batteriet er fuldt opladet, leverer det en maksimal fuldt eldrevet rækkevidde på 48 kilometer i BMW 7-serie iPerformance. Det betyder, at bilen vil kunne tilbagelægge de fleste hverdagskilometer helt uden lokal udledning. Afhængigt af de aktuelle behov kan elmotoren også give et kraftfuldt, kortvarigt accelerationsboost – eksempelvis ved overhaling.

 • Litium-ion-højeffektbatteri

  Alle modeller med BMW eDrive-teknologi henter energien til eldrevet kørsel i et højteknologisk batteri. Højeffektbatterierne med litium-ion-teknologi er kombineret med et kølesystem, som sørger for at holde batteriets driftstemperatur på et optimalt niveau, hvilket bidrager til at forøge ydelsen og batteriets levetid. Opladning kan ske alle steder, hvor der er adgang til strøm med et almindeligt 230V-udtag (med jord).

 • Intelligent energistyring

  Det er energistyringssystemets fornemmeste opgave altid at sørge for den bedst mulige effektivitet, og at der altid er ydelse til rådighed. Systemet koordinerer derudover en række teknologier fra BMW EfficientDynamics, som er skræddersyet til at fungere sammen med den synkrone elmotor.
  Intelligent energistyring sørger således for at optimere elmotoren og højeffektbatteriets virkningsgrad ved hjælp af en forudseende driftsstrategi. Ved hjælp af data fra navigationssystemet beregnes de optimale tidspunkter for anvendelse af elmotoren eller de bedst egnede strækninger og situationer under kørslen til opladning af batteriet. Det kan spare op til ti procent energi – og det kan konverteres til endnu flere eldrevne kilometer.
  Den energi, der frigives ved nedbremsning eller motorbremsning, opsamles af teknologien til genvinding af bremseenergi og lagres i litium-ion-højeffektbatteriet. Energien kan herefter anvendes til at booste bilens samlede motorydelse.
  I forbindelse med ECO PRO-køreprogrammet kan du med et enkelt knaptryk trimme alle systemer til maksimal effektivitet og dermed udnytte energireserverne på den mest effektive måde. Den intelligente energistyring sørger for at regulere komfortfunktionerne ved behov. Samtidig får bilens fører via kontroldisplayet vist tips til, hvordan kørslen kan tilrettelægges mere effektivt, så rækkevidden kan forøges.

OPLADNING.

Lige fra enkel opladning derhjemme og ladestanderne fra ChargeNow-netværket til Assistance Services – opladningskonceptet fra BMW gør elbilen til en komfortabel og absolut hverdagsduelig fornøjelse.

 • Opladning hjemme

  Elbiler har mange fordele i forhold til konventionelle biler, fx kan du hver morgen tage plads i en ”fuldt optanket” bil. Bilen kan du nemlig lade op hjemme i garagen ved hjælp af det medfølgende standardladekabel og et almindeligt 230V-stik (med jord). Med en BMW i Wallbox er opladningen endnu hurtigere og endnu nemmere. Denne ladestation, der monteres på husvæggen, skruer op for ladeeffekten og reducerer dermed ladetiden. Samtidig ligger designet i perfekt forlængelse af BMW modellerne.

 • Offentlig opladning

  ChargeNow giver dig adgang til offentlige ladestandere, der drives af BMW i samarbejdspartnere CLEVER og E.ON. BMW i har etableret ChargeNow-netværket for at sikre enkel og optimal udnyttelse af de mange forskellige tilbud og teknologier. ChargeNow-kortet er din adgangsbillet. Du modtager en månedlig afregning fra vores samarbejdspartnere, som viser dig alle dine opladninger via ChargeNow-kortet. Med BMW i ConnectedDrive får du vist alle tilgængelige ladestationer via BMW i ConnectedDrive-navigationstjenesterne.

 • Ladestatus

  Med appen BMW Connected kan du følge med i opladningen via din smartphone. I appen kan du til enhver tid se bilens fuldelektriske rækkevidde samt en statusopdatering for batteriets ladetilstand. Fjernbetjeningsfunktionen kan bruges til at planlægge opladninger på forhånd via ugetimeren og til at aktivere bilens klimaanlæg som forberedelse til næste tur.