Placeholder.

OPLAD ELBIL & PLUG-IN-HYBRID.

Alt om opladning af elbil og rækkevidde.

OPLAD ELBIL & Plug-in-hybrid.Alt om opladning af elbil og rækkevidde.

Opladning og rækkevidde.

Oplad korrekt. Kør smart. Få flere kilometer at lege med.

Sæt kontakten i og oplad. Sværere er det såmænd ikke. Men vi ved, at der undertiden hersker forvirring, så derfor har vi samlet, hvad du har behov for at vide om opladning og rækkevidde her. Vidste du for eksempel, at det blot varer 45 minutter at oplade 80 % af et batteri i en BMW i3? Og med 80 % kommer man mange ture til børnehaven, træning og supermarkedet.

Hvis du er interesseret i at købe en elbil og tænker på, hvordan det med rækkevidde fungerer, så er der et resumé længere nede på siden. Brug linkene til at læse mere om det, få svar på almindelige spørgsmål og få mere at vide om vores installationsservice.

Læs mere

3 hurtige om opladning.

 • 01 Oplad regelmæssigt for batteriets skyld.
 • 02 Oplad kort tid før afgang, så holder rækkevidden længere.
 • 03 Oplad altid hos godkendte ladestationer.

GLEM IKKE AT TILMELDE DIG VORES NYHEDSBREV.

Sidde i førersædet - få de seneste nyheder før alle andre.

Faktorer, der påvirker rækkevidden.

Og sådan får du kilometrene til at række længere.

Den kørte strækning for elbiler og plug-in hybrider veksler ofte, og under tiden meget. Her får du nogle af de mest almindelige årsager til, hvorfor og hvad du kan gøre for at holde bekymringerne om rækkevidde på afstand.
Placeholder.

HASTIGHED.

Din elbils rækkevidde afhænger af, hvor hurtigt du kører. Eller udtrykt på en anden måde så har elbiler mindre rækkevidde, jo hurtigere du kører. Rækkevidden plejer at være længst ved 30-40 km/t, hvilket bevirker, at elbiler er perfekte i bymiljøer, hvor lavere hastigheder er almindelige.

 

Placeholder.

ÅRSTID OG TEMPERATUR.

Bilbatterier virker lidt ligesom mennesker. De trives i en tilpas temperatur, hvor det hverken er for varmt eller for koldt. Dit batteri påvirkes dermed en hel del af udendørstemperaturen. Jo koldere det er, jo kortere bliver rækkevidden. Det beror til dels på, at underlag som f.eks. sne giver større rullemodstand og at vinterdæk ruller dårligere end sommerdæk. Hvis du har en garage, er det derfor en fordel at parkere der natten over, i hvert fald om vinteren.

 

Placeholder.

BRUG AF KLIMAANLÆG.

Din rækkevidde påvirkes også af, hvordan du bruger bilens aircondition og varme i kupeen. Klimaanlægget bruger nemlig energi, og hvis det er rigtigt koldt, skal der også bruges elektricitet for at holde batterierne varme.

 

Placeholder.

BILMODEL.

Forskellige modeller bruger forskellige mængder af elektricitet. Det påvirker bilens rækkevidde.
Hvilken kapacitet din elbil har, kan du læse om i bilens tekniske data.

 

Placeholder.

BATTERIETS KAPACITET.

Batteriets størrelse kan variere fra bil til bil. Det betyder, at nogle ganske enkelt har lidt mere at give. Du skal derfor matche dine behov med batteriets rækkevidde, inden du kører ud fra forhandleren med din egen elbil.

 

Placeholder.

KØRESTIL.

Din kørestil påvirker, hvor stor rækkevidde din elbil har. Jævn kørsel bringer dig altid længst. Et godt tip er også at tjekke dæktrykket nu og da. Godt pumpede dæk ruller bedre, og giver dig dermed ekstra rækkevidde.

 

Opladning gjort let med BMW Charging.

Uanset, hvor du befinder dig, eller hvilke planer du har med din elektriske BMW – med ladeløsningerne fra BMW Charging er der ikke noget, der holder dig tilbage – takket være en lang række skræddersyede tilbud om opladning i hjemmet, på farten og på arbejdspladsen. Oplev, at elektrisk kørsel kan være lige så simpelt, fleksibelt, individuelt og gennemskueligt, som du ønsker det. I standardudstyret til din BMW indgår der altid basisudstyr til opladning hjemme og på farten, fx et BMW Charging Card, et ladekabel (Mode 3) til brug ved offentlig opladning. Derudover vælger du så blot de produkter og serviceydelser fra BMW Charging, der er optimale for din situation. Din BMW partner rådgiver dig gerne.

Læs mere

BMW Charging verden.

BMW elektromobilitet ladestation elbil opladning hjemme

Opladning hjemme.

Med BMW Charging bliver det lettere og mere komfortabelt at oplade hjemme end nogensinde før. Du har nemlig adgang til mange forskellige produkter og serviceydelser, som giver dig mulighed for at genoplade din BMW el- og plug-in-hybridbil med op til 22 kW.
Oplev alle produkter
BMW elektromobilitet ladestation elbil opladning på farten

Offentlig opladning.

Du er på farten og vil genoplade din BMW el- og plug-in-hybridbil? Med BMW Charging har du adgang til et hele tiden voksende netværk af offentlige ladepunkter inde i byerne, på parkeringspladser og langs vigtige færdselsårer.
Oplev alle produkter

Opladning hjemme.

Med BMW Charging bliver det lettere og mere komfortabelt at oplade hjemme end nogensinde før. Du har nemlig adgang til mange forskellige produkter og serviceydelser, som giver dig mulighed for at genoplade din BMW el- og plug-in-hybridbil med op til 22 kW. Vi tilbyder stadig installationsservice og en særlig aftale om grøn strøm til opladning i hjemmet. Din BMW partner rådgiver dig gerne – også om de skræddersyede pakkeløsninger.

BMW elektromobilitet opladning hjemme
BMW elektromobilitet elbil opladning BMW Wallbox Essential

BMW Wallbox Essential.

BMW Wallbox Essential har både enfaset og trefaset teknik og et hurtigladekabel, hvilket bevirker, at du kan oplade op til 80 % af batteriet på under tre timer og generelt mindske ladetiden til 80 % i forhold til opladning med standardkabel. Eksisterende elnet, bilens udstyr mv. kan dog påvirke tiden.
Mere om BMW Wallbox Essential
BMW elektromobilitet elbil opladning standardladekabel

Standardladekabel.

Ledningens længde på fem meter er normalt tilstrækkelig til tilslutning til en stikkontakt. Det er forbudt at bruge forlængerledninger og grenstik. Ladekablet kan håndtere en opladningseffekt på op til 1,3 kW og 6A.

Offentlig opladning.

Du er på farten og vil genoplade din BMW el- og plug-in-hybridbil? Med BMW Charging har du adgang til et hele tiden voksende netværk af offentlige ladepunkter inde i byerne, på parkeringspladser og langs vigtige færdselsårer – inklusive High Power Charging-stationer til ultrahurtig opladning af din elbil. Ladestationerne vises i navigationssystemet i din BMW, i en app og på websiden www.bmw-charging.com og kan låses op ved hjælp af en app eller med BMW Charging Card. Der følger et BMW Charging Card og et ladekabel (Mode 3) med, når du køber en BMW elbil eller en BMW plug-in-hybridbil.

BMW elektromobilitet offentlig opladning
BMW elektromobilitet opladning af elbil opladning på farten BMW Charging Card

BMW Charging Card.

Ud over ladekablet (Mode 3) indgår der allerede et BMW Charging Card i leveringsomfanget til din elektriske BMW, som giver adgang til BMW Chargings offentlige ladenetværk, der dækker på tværs af regioner og hele tiden vokser. Det omfatter også en lang række High Power Charging-stationer til ultrahurtig opladning på rejser, f.eks. hos vores partner IONITY i Europa. Ladestandere fra forskellige udbydere vises i BMW navigationssystemet, via app eller på websiden og kan aktiveres via appen eller BMW Charging Card. En overskuelig månedsregning dokumenterer alle opladninger, der er foretaget via BMW Charging.
Oplev
BMW elektromobilitet elbil opladning IONITY

IONITY.

IONITY er et joint venture med BMW Group som medstifter, der står for opbygningen af et effektivt hurtigopladningsnetværk til elbiler i Europa – et vigtigt skridt i forhold til også at sikre elektrisk kørsel på lange strækninger og gøre det til en etableret del af markedet. Du kan fx oplade din BMW iX3 fra 0 % til 80 % på blot 34 minutter. IONITY High Power Charging-ladestanderne er integreret i det offentlige ladenetværk BMW Chargin. BMW Charging tilbyder i stigende grad attraktive prismodeller til alle elektrificerede biler. Gå ind på www.bmw-charging.com for at få de nyeste oplysninger.
Oplev
BMW elektromobilitet elbil opladning ladekabel (Mode 3) til offentlig opladning

Ladekabel (Mode 3) til offentlig opladning.

Med ladekablet (Mode 3) er det nemt og bekvemt for dig at oplade bilens batteri ved offentlige ladestationer. Det kan benyttes til 3-faset opladning med en ladeeffekt på op til 11 kW. Det er fem meter langt, basaltgråt og leveres sammen med en opbevaringstaske. Ladekablet (Mode 3) indgår i leveringsomfanget til din BMW sammen med et BMW Charging Card til offentlig opladning.
BMW elektromobilitet offentlig opladning takster

Smarte totalløsninger fra Clever.

Med Clever er der aldrig langt til den nærmeste lader. De er nemme at bruge, og med Clevers app i hånden er du hurtigt guided derhen. Du starter nemt opladningen med din ladebrik eller med Clever app’en. Du finder de mere end 1600 ladepunkter i Clevers ladenetværk på Clevers app eller på clever.dk. Glæd dig til Nordens stærkeste ladenetværk og markedets hurtigste ladepunkter.
Besøg vores charging partner Clever.

Opladning undervejs.

Oplad let og fleksibelt undervejs.

Ved hjælp af intelligent teknik og smarte mobiltjenester kan du hurtigt få et overblik over hvor og hvordan du bedst oplader din elbil. Vi arbejder desuden hele tiden med at udvikle ladenetværket – både i Danmark og ude i verden. Hold udkig, der kommer mere el til.

Placeholder.

Smarte totalløsninger fra Clever.

Med Clever er der aldrig langt til den nærmeste lader. De er nemme at bruge, og med Clevers app i hånden er du hurtigt guided derhen. Du starter nemt opladningen med din ladebrik eller med Clever app’en. Du finder de mere end 1600 ladepunkter i Clevers ladenetværk på Clevers app eller på clever.dk. Glæd dig til Nordens stærkeste ladenetværk og markedets hurtigste ladepunkter.
Besøg vores charging partner Clever.
BMW Connected

Navigationssystem med tjek på ladestatus.

Dit tilkoblede navigationssystem indeholder oplysninger om ladestationer og guider dig ad den mest effektive rute til din destination. Du kan altid se batteriets ladestatus og rækkevidden ved elektrisk kørsel i bilen. Hent appen BMW Connected og kobl dig til.
Hent appen BMW Connected
BMW Charging

BMW Charging.

BMW’s ladningstjeneste BMW Charging tilbyder verdens største ladenetværk med over 140.000 ladestationer i 13 europæisk lande. Et andet samarbejde, der skaber mere elektrisk ladeservice, er IONITY. Sammen med andre store bilproducenter arbejder vi for at bygge 400 nye ladestationer i Europa frem til år 2020.
Til BMW Charging

Kør ind i foråret i en opladelig bil.

 • 01 Hvis du skal køre længere strækninger, så planlæg din tur og muligheder for opladning.
 • 02 Parker indendørs, hvis du har mulighed for det. Opvarmede batterier holder længere.
 • 03 Lad helt op fra starten og fyld på undervejs.
 • 04 Vær opmærksom på hurtige vejrskifte, det påvirker din rækkevidde.
 • 05 Lad radioen være tændt. Den trækker næsten ingen energi og gør ofte rejsen mere behagelig.

BMW NYHEDSBREV.

Udfyld formularen nedenfor og modtag nyheder fra BMW Danmark A/S omkring vores modeller, produkter og events.

Læs mere

Ladevejledning og installationshjælp.

LADEVEJLEDNING OG INSTALLATIONSHJÆLP.

Få styr på begreber, batteriteknik og installationsservice.

Ladevejledningen indeholder bl.a. oplysninger om ladekontakter og elektriske faser samt en oversigt over de begreb, der anvendes i og om opladelige biler, f.eks. volt og trefaset.

Vi hjælper dig også gerne med installationen af en Wallbox. Hvis du også ønsker hjælp til levering, installation og idriftsættelse af autoriserede installatører fra vores partnervirksomhed, Parther, til BMW i. Du går også instrukser om, hvordan din Wallbox fungerer.

BMW eDrive Zones

BMW eDRIVE ZONES.

På verdensplan er der flere og flere byer, der indretter områder, hvor trafik slet ikke er tilladt eller kun er tilladt i begrænset omfang. I tyske byer møder man såkaldte miljøzoner, hvor udledningen af udstødningsgasser og CO2 reduceres lokalt ved at begrænse emissionsværdierne. Med henblik på at sikre og understøtte en så udledningsfri kørsel som overhovedet muligt gennem disse miljøzoner har vi udviklet BMW eDrive Zone. Det betyder, at din BMW plug-in-hybridbil helt automatisk registrerer, når du kører ind i en miljøzone, og selv skifter til kørsel udelukkende på strøm, så der køres udledningsfrit lokalt. 

Læs mere

De vigtigste spørgsmål og svar vedrørande opladning.

 • Hvad er BMW Charging?

  BMW Charging er vores fuldt ud dækkende løsning til opladning af din BMW. Med produkterne og serviceydelserne fra BMW Charging har du adgang til en lang række skræddersyede tilbud på opladning hjemme og på farten. Allerede med standardudstyret får du et ladekabel til offentlig opladning (Mode 3) og et BMW Charging Card. Senest 24 timer efter aktiveringen har du fuld adgang til det tæt forgrenede offentlige ladenetværk inde i byer, på parkeringspladser og langs vigtige færdselsårer – inklusive High Power Charging-stationer til ultrahurtig opladning. Du modtager desuden en værdikupon, som du alt efter bilen og det pågældende marked f.eks. kan bruge på en praktisk ladeløsning til hjemmet. Få detaljeret information om tilgængeligheden af offentlig ladeinfrastruktur – først og fremmest på www.bmw-charging.com – eller få blot offentlige ladestandere vist i navigationssystemet eller i My BMW App*. Du kan i øvrigt også benytte BMW Charging App som en portal til offentlig opladning. Uanset om vi taler opladningshardware, digitale tjenester eller serviceydelser, så tilbyder vi hele tiden nye produkter. Hertil hører også installationsservice til din wallbox eller en særlig aftale om grøn strøm til opladning i hjemmet.

 • Hvor lang tid tager det at oplade en elbil?

  Der er ikke noget generelt svar, idet der er flere faktorer, som påvirker tiden. De væsentligste faktorer er, hvor stort batteri din bil har, og hvilken ladeeffekt det kan tage. Klik dig ind på den ønskede model for at få flere oplysninger.

 • Skal jeg foretage fuld opladning hver gang?

  Nej, du kan når som helst afbryde opladningen.

 • Hvad sker der, hvis bilen er fuldt opladt?

  Præcist som ved opladning af en mobiltelefon så afslutter opladningen, når bilen er fuldt opladt.

 • Hvor kan jeg oplade min BMW elbil og min BMW plug-in-hybrid, når jeg er på farten?

  Når det kommer til offentlig opladning har du via BMW Chargings stadigt voksende offentlige netværk ikke blot adgang til ladestandere fra mange forskellige udbydere inde i byerne eller på parkeringspladser, men også High Power Charging-ladestationer til din elbil på motorveje – fx dem fra vores partner IONITY i Europa. Få først og fremmest detaljeret information om tilgængeligheden af offentlig ladeinfrastruktur på www.bmw-charging.com – eller få blot offentlige ladestandere vist i navigationssystemet. Du kan i øvrigt også benytte BMW Charging App som en portal til offentlig opladning.

 • Hvad er forskellen på at oplade med vekselstrøm (AC), jævnstrøm (DC) og en High Power Charging-ladestander (HPC)?

  Forskellen ligger først og fremmest i ladehastigheden. Alt efter kabel og ladestander tager det længere tid at oplade elbiler med vekselstrøm (AC), mens opladning med jævnstrøm (DC) er betydeligt hurtigere. Ultrahurtig opladning med jævnstrøm (DC) er muligt med en High Power Charging-ladestander (HPC), for eksempel fra vores partner IONITY i Europa: Her kan batteriet i en BMW iX3 for eksempel oplades fra 0 % til 80 % på blot 34 minutter med en ladeeffekt på op til 150 kW – bilens maksimale ladeeffekt afhænger af den markedsspecifikke infrastruktur.

  Plug-in-hybrider oplades udelukkende med vekselstrøm (AC) – altså nemt og bekvemt via en stikkontakt, en Wallbox eller en offentlig vekselstrømsladestander.

 • Hvilke batteriopladningstilstande er optimale for min BMW elbil?

  Den ideelle opladningstilstand ligger på mellem 20 og 80 procent. Lavere eller højere opladningstilstande er godt nok en mulighed, men i forhold til at optimere dit batteris levetid anbefales der en opladningstilstand på mellem 20 % og 80 %. Du kan nemt og komfortabelt indstille dit opladningsmål til 80 procent i bilens menu og behøver så ikke gøre andet.

  Et opladningsmål på 80 procent dækker dit samlede daglige kørselsbehov. Hvis det en enkelt gang skulle vise sig, at du har brug for mere rækkevidde, kan du blot indstille et højere opladningsmål.

 • Kan jeg også køre ud på en længere tur i min BMW elbil?

  Ja, uden problemer. Hvis du har brug for at oplade ekstra hurtigt, kan du for eksempel benytte High Power Charging-ladestationerne fra vores partner IONITY langs hovedtrafikårerne i hele Europa. På den måde kan du for eksempel med en BMW iX3, der har en ladeeffekt på op til 150 kW, komfortabelt oplade en ekstra rækkevidde på op til 100 kilometer i løbet af en kaffepause på ca. 10 minutter. Ved en længere pause tager det ikke mere end 34 minutter at oplade BMW iX3 til 80 % med denne ladeeffekt – bilens maksimale ladeeffekt afhænger af den markedsspecifikke infrastruktur.

 • Hvordan kan jeg oplade min BMW elbil og min BMW plug-in-hybridbil hjemme?

  Standardladekablet med en ladestyrke på 2,3 kW indgår ofte i standardudstyret til din elektriske BMW.* Med en længde på fem meter er der normalt adgang til en almindelig stikkontakt. Det er ikke tilladt at benytte forlængerledninger og multistik. Som standard er der indstillet en ladestyrke på1,3 kW via 6 A. Denne strømbegrænsning kan du enten slå helt fra i bilens indstillingsmenu, eller du kan indstille AC-ladestrømmen med et præcist amperetal og afhængigt af din elektriske installation.

  Det er ekstra komfortabelt, hurtigt og sikkert at oplade ved hjælp af en wallbox, og det forkorter opladningstiden betragteligt sammenlignet med en almindelig stikkontakt. Der fås to modeller:

  BMW WALLBOX ESSENTIAL.

  Ladeeffekt på op til 22 kW; vejrbestandigt og enkelt design; integreret kabelstyring

  SMART WALLBOX.

  Med vores partners Smart Wallbox får man udvidede funktioner til netværksintegration og intelligent styring af opladning i hjemmet.

  Du kan desuden let medbestille installationsservice til din wallbox eller indgå en særlig aftale om grøn strøm til opladning af din bil. Din BMW partner rådgiver dig gerne – også om de skræddersyede pakkeløsninger.

  Du har desuden mulighed for at erhverve en Flexible Fast Charger med en ladeeffekt på op til 11 kW og vandtæt kabinet til fleksibel mobil anvendelse. For at kunne udnytte den fulde effekt kræves der en industristikkontakt med øget effekt. Ved behov tilbyder vi også installationsservice til denne løsning. Flexible Fast Charger er også egnet til opladning i en almindelig stikkontakt med 2,3 kW.

 • Kan jeg køre i en elbil, hvis jeg ikke har mulighed for at oplade hjemme?

  Selvfølgelig. Du benytter blot BMW Chargings stadigt voksende offentlige ladenetværk eller andre ladestationer, som du måtte have adgang til, f.eks. hos din arbejdsgiver. My BMW App* eller bilens navigationssystem kan vise dig offentlige ladepunkter i nærheden. Du finder også et kort over den offentlige ladeinfrastruktur på www.bmw-charging.com eller i BMW Charging App. BMW kunder har eksklusiv adgang til attraktive offentlige opladningstakster og personlige tilbud. 

 • Hvor kan jeg oplade min BMW elbil og min BMW plug-in-hybridbil, når jeg er på farten?

  Når det kommer til offentlig opladning har du via BMW Chargings stadigt voksende offentlige netværk ikke blot adgang til ladestandere fra mange forskellige udbydere inde i byerne eller på parkeringspladser, men også High Power Charging-ladestationer til din elbil på motorveje – f.eks. dem fra vores partner IONITY i Europa. Få først og fremmest detaljeret information om tilgængeligheden af offentlig ladeinfrastruktur på www.bmw-charging.com – eller få blot offentlige ladestandere vist i navigationssystemet eller i My BMW App*. Du kan i øvrigt også benytte BMW Charging App som en portal til offentlig opladning. 

 • Hvordan finder jeg en passende ladeløsning, når jeg er på farten?

  Allerede i navigationssystemet er det muligt på forhånd at filtrere efter ladestandere til vekselstrøm (AC), jævnstrøm (DC) og High Power Charging (HPC). Eller vælg kun at få vist offentlige ladestandere med en bekræftet kvalitets- og tilgængelighedsstatus („Preferred“). Du får vist en passende ladestander direkte i bilens navigationssystem eller via My BMW App* – henholdsvis med markering af ladepunkterne og med udvidede funktioner som f.eks. Points of Interest samt status på og supplerende oplysninger om de enkelte ladestationer. 

 • Hvordan får jeg adgang til offentlig opladning, og hvordan afregnes der?

  Når du køber en elektrisk BMW får du med det samme adgang til BMW Chargings verden i form af et personligt BMW Charging Card og et ladekabel (Mode 3) til offentlig opladning. Derefter skal du blot tilmelde dig med dit BMW ID og din bils identifikationsnummer på www.bmw-charging.com, indgå en ladeaftale uden grundgebyrer – inklusive IONITY High Power Charging-adgang det første år – og aktivere dit BMW Charging Card. Senest 24 timer efter har du adgang til det tæt forgrenede, offentlige ladenetværk, der dækker på tværs af regioner, hvorefter du er klar til at oplade! Du booker din opladninger let og komfortabelt via BMW Charging. Du modtager en samlet oversigt over alle opladninger og omkostninger i forbindelse med udstedelsen af en månedsregning.

  Vi kontrollerer og optimerer løbende vores prisstruktur inden for offentlig opladning, så den forbliver attraktiv. Dette sker i henhold til vores kunders behov og vores elbilers og plug-in-hybridbilers ladeevne. Alle aktuelle oplysninger om dette finder du blandt andet på www.bmw-charging.com.

  Via BMW Charging tilbyder BMW en ny takststruktur for offentlig opladning med målsætningen om at gøre offentlig opladning lige så let og effektiv som opladning i hjemmet – f.eks. uden grundgebyrer det første år for nyerhvervede elbiler. Der er adgang til en lang række offentlige udbydere i BMW Chargings tætmaskede netværk – og det hele sker via BMW Charging Card, BMW Charging App eller My BMW App*. Du finder alle oplysninger om priskonceptet på www.bmw-charging.com.

  Når du køber en elektrisk BMW får du med det samme adgang til BMW Chargings verden i form af et personligt BMW Charging Card og et ladekabel (Mode 3) til offentlig opladning. Derefter skal du blot tilmelde dig med dit BMW ID og din bils identifikationsnummer på www.bmw-charging.com, indgå en ladeaftale uden grundgebyrer – inklusive IONITY High Power Charging-adgang det første år – og aktivere dit  BMW Charging Card. Senest efter 

 • Hvordan kan jeg få vist opladningsstatussen på min BMW elbil og plug-in-hybridbil?

  Helt ukompliceret via My BMW App* på din smartphone eller i bilen får du vist den aktuelle opladningstilstand og den tilgængelige rækkevidde i din BMW elbil og plug-in-hybridbil.

 • Hvilke batteriopladningstilstande er optimale for min BMW elbil?

  Den ideelle opladningstilstand ligger på mellem 20 og 80 procent. Lavere eller højere opladningstilstande er godt nok en mulighed, men i forhold til at optimere dit batteris levetid anbefales der en opladningstilstand på mellem 20 % og 80 %. Du kan nemt og komfortabelt indstille dit opladningsmål til 80 procent i bilens menu og behøver så ikke gøre andet.

  Et opladningsmål på 80 procent dækker dit samlede daglige kørselsbehov. Hvis det en enkelt gang skulle vise sig, at du har brug for mere rækkevidde, kan du blot indstille et højere opladningsmål.

 • Hvad bør jeg være opmærksom på, når jeg oplader min BMW plug-in-hybridbil?

  En plug-in-hybridbil kan oplades i en stikkontakt, ved en wallbox eller ved en offentlig ladestander („plug in“ betyder „at tilslutte“ på engelsk). En plug-in-hybridbil er mest effektiv, når batteriet er fuldt opladet, og derfor bør der være adgang til opladning i hjemmet eller på arbejdspladsen. Oplad din BMW plug-in-hybridbil så ofte som muligt, så du altid kan udnytte den supplerende elmotor i fuldt omfang.

 • Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg oplader i en stikkontakt?

  Standardladekablet med en ladestyrke på 2,3 kW indgår ofte i standardudstyret til din elektriske BMW.* Med en længde på fem meter er der normalt adgang til en almindelig stikkontakt. Det er ikke tilladt at benytte forlængerledninger og multistik. Som standard er der indstillet en ladestyrke på1,3 kW via 6 A. Denne strømbegrænsning kan du enten slå helt fra i bilens indstillingsmenu, eller du kan indstille AC-ladestrømmen med et præcist amperetal og afhængigt af din elektriske installation.

  *markedsspecifik tilbud

 • Hvordan får jeg adgang til en High Power Charging-takst?

  I Europa er det offentlige High Power Charging-ladenetværk (HPC) fra IONITY integreret direkte i vores BMW Charging tilbud – og du får dit BMW Charging Card med det samme, når du får din bil udleveret. Derefter skal du blot registrere dig til BMW Charging, sikre dig den attraktive takst uden grundgebyrer med din nye BMW elbil*, og senest efter 24 timer vil du kunne starte med at oplade – for eksempel din BMW iX3 ultrahurtigt hos IONITY!

  Via BMW Charging tilbyder BMW en ny takststruktur for offentlig opladning med målsætningen om at gøre offentlig opladning lige så let og effektiv som opladning i hjemmet – f.eks. uden grundgebyrer det første år for nyerhvervede elbiler. Der er adgang til en lang række offentlige udbydere i BMW Chargings tætmaskede netværk – og det hele sker via BMW Charging Card, BMW Charging App eller My BMW App*. Du finder alle oplysninger om priskonceptet på www.bmw-charging.com.

  Vi kontrollerer og optimerer løbende vores prisstruktur inden for offentlig opladning, så den forbliver attraktiv. Dette sker i henhold til vores kunders behov og vores elbilers og plug-in-hybridbilers ladeevne. Dette gælder også for High Power Charging-ladenetværket fra vores partner IONITY. Alle aktuelle oplysninger om dette finder du blandt andet på www.bmw-charging.com.

  * det første år med din nye BMW elbil

 • Kan jeg også køre ud på en længere tur i min BMW elbil?

  Ja, uden problemer. Hvis du har brug for at oplade ekstra hurtigt, kan du for eksempel benytte High Power Charging-ladestationerne fra vores partner IONITY langs hovedtrafikårerne i hele Europa. Disse får du vist af My BMW App* eller i bilens navigationssystem. Du behøver blot at indstille det rette filter. På den måde kan du for eksempel med en BMW iX3, der har en ladeeffekt på op til 150 kW, komfortabelt oplade en ekstra rækkevidde på op til 100 kilometer i løbet af en kaffepause på ca. 10 minutter. Ved en længere pause tager det ikke mere end 34 minutter at oplade BMW iX3 til 80 % med denne ladeeffekt – bilens maksimale ladeeffekt afhænger af den markedsspecifikke infrastruktur.

LADEHYBRID

NYSGERRIG EFTER PLUG-IN-HYBRID?

elbil

SKAL DET VÆRE EN ELBIL NÆSTE GANG?

 • Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

  * Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, blandt andet, bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, til og med 31. december 2020, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.bmw.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

   

  Generelle vilkår og ansvarsfraskrivelse.

  Vi tager forbehold for fejl og mangler. Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er korrekt. BMW.dk kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser.

  BMW Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i priser, specifikationer og udstyr. For mere information om bilernes standard- og ekstraudstyr se www.bmw.dk/udstyr.