bmw-elbiler

ELBILER.

Alt du har brug for at vide om elbiler.

Elbiler.Alt du har brug for at vide om elbiler.

ELBIL ELLER PLUG-IN-HYBRID.

Hvad er forskellen, og hvad passer bedst til dig? Her får du svarene.

Vi har produceret elbiler i mere end fire årtier, så vi ved, hvad vi taler om. Vi har med fokus på bæredygtighed og miljø skabt en produktionskæde, der gør, at vi er blevet den største leverandør af elbiler i Europa. Lige nu kører der mere end 500.000 opladelige BMW biler omkring i hele verden. Det indebærer, at vi sælger flere end vores største konkurrenter gør – tilsammen.

For det at køre grønt er det nye sort. Men at holde styr på, hvad der adskiller opladelige biler og hvilken, der passer til dine behov, er ofte en vanskeligere nød at knække. Her får du så det, du har behov for at vide om elbiler og samtidig en oversigt over hele vores udbud af elbiler. Du finder også et resumé af vores omfattende arbejde med miljø og bæredygtighed med det formål at skabe en grønnere bilpark.

Læs mere
ELBIL – NÅR DU VIL SÆTTE MILJØET FØRST.

ELBIL – NÅR DU VIL SÆTTE MILJØET FØRST.

Alle elbiler kører udelukkende på batterier. De kan let oplades ved godkendte ladestationer, både hjemme og ude. De kaldes ofte miljøbiler, idet de ikke har noget udslip af fossile brændstoffer. De er også lettere at servicere end konventionelle biler, er trinløs og dermed utroligt livlig acceleration og er i princippet lydløse.
PLUG-IN HYBRIDER – NÅR DU VIL NÅ ENDNU LÆNGERE

PLUG-IN-HYBRIDER – NÅR DU VIL NÅ ENDNU LÆNGERE

Plug-in-hybrider, som også kaldes ladehybrider, drives af to motorer: en elmotor og en forbrændingsmotor. Det gør bilen perfekt tilpasset til dig, der kører korte strækninger på hverdage, men samtidig ønsker at rejse længere væk, når der er behov for det. Batteriet kan oplades både under kørsel og på godkendte ladestationer.

DERFOR SKAL DU KØRE I ELBIL.

 • 01 Det er det mest miljøvenlige alternativ.
 • 02 De har et jævnt drejningsmoment og en hurtig acceleration.
 • 03 De er billigere at køre end konventionelle biler.
 • 04 De kræver mindre vedligeholdelse end konventionelle biler.
 • 05 De bidrager til et bedre bymiljø med en lydløs motor.

GLEM IKKE AT TILMELDE DIG VORES NYHEDSBREV.

Sæt dig i førersædet - få de seneste nyheder først.

BMW i3 – 95 % GENANVENDELIG.

BMW i3 – 95 % GENANVENDELIG.

BMW i3 – 95 % GENANVENDELIG.

For dig, der vil køre grønt. Hver dag.

Let. Hurtigt. Sikkert. Og med næsten fuldstændig genanvendelighed. BMW i3 er mere end en bil – den er lig med en livsstil. Bilen er perfekt til dig, der kører korte strækninger, sætter pris på en frisk kørestil og sætter miljøet i førersædet. Med en imponerende rækkevidde på 310 km er den en trofast følgesvend i hverdagens eventyr. BMW i3 er et velkendt ansigt på de danske veje, og med en forøget batterikapaicitet på 120 ampere kan du nu komme endnu længere omkring på en enkelt opladning.

BMW i3s – HURTIGERE SPORTSUDGAVE.

 BMW i3s – HURTIGERE SPORTSUDGAVE.

BMW i3s – HURTIGERE SPORTSUDGAVE.

Til dig, der gerne vil komme først frem.

Sportsversionen af BMW i3s giver dig 0-100 km på 6,9 sekunder uden udslip. Med en tophastighed på 160 km/t, en rækkevidde på 310 km, sportsstyring, sportschassis og et progressivt design får du en elbil, der gør hver eneste meter til en spændende oplevelse.

BMW iX3 – VORES FØRSTE ELDREVNE SUV.

BMW iX3 – VORES FØRSTE ELDREVNE SUV.

BMW iX3 – VORES FØRSTE ELDREVNE SUV.

Når hele familien skal med på turen.

Kommende el-version af den populære BMW X3. Bilen har en imponerede rækkevidde på op til 459 km, og med 150 kW hurtigopladning oplades batteriet 80% på ca. 34 minutter. 

BMW VISION iNEXT – SELVKØRENDE FREMTIDSBIL.

 BMW Vision iNEXT – SELVKØRENDE FREMTIDSBIL.

BMW VISION iNEXT – SELVKØRENDE FREMTIDSBIL.

For dig, der elsker visionær teknik og design.

Fuldstændigt eldrevet, selvkørende og fuldt opladet. Interiøret, der er inspireret af møbler, er et tilsyneladende svævende bord med en overflade af ædeltræ, jacquardstof og belyst glaskrystal bevirker, at fremtidens elbil giver rejsen nye, uanede muligheder.

BMW CONCEPT i4 - HAR EN RÆKKEVIDDE PÅ 600 KM

BMW CONCEPT i4 - HAR EN RÆKKEVIDDE PÅ 600 KM

BMW CONCEPT i4 - HAR EN RÆKKEVIDDE PÅ 600 KM

For dig, der vil køre med morgendagens teknik.

BMW i4 er fremtidens elektrisk drevne Grand Coupe med en rækkevidde på forbløffende 600 km, en topfart på mere end 200 km/t og en acceleration fra 0-100 på lynhurtige 4 sekunder. Produktionen begynder i 2021.

Lading.

ALT OM OPLADNING.

ALT OM OPLADNING.

BMW i3

BÆREDYGTIGHED OG MILJØ.

En del af vores DNA.

BÆREDYGTIGHED OG MILJØ.

En del af vores DNA.

BÆREDYGTIGHED + INNOVATION = KORREKT

Verdens mest bæredygtige bilproducenter – hvis andre kan bestemme.

Bæredygtighed er et ord, der indeholder mange løfter. Fra store fremtidsvisioner til tiltag her og nu. For os hos BMW er det en del af vores DNA, helt på samme måde som køreglæde altid har været det. Et tegn på, at vi er på rette vej er, at vi hele 12 gange er udpeget til verdens mest bæredygtige bilproducent af Dow Jones indeks for bæredygtighed. Det er vi stolte af. Her er nogle af de elementer, vi arbejder med.

Læs mere
Rekordlave emissioner.

Mod renere diesel med prisvindende motor.

Også udviklingen af vores effektive og verdensførende dieselmotorer er en del af BMW-koncernens stadige bevægelse fremad. Vores dieselbiler har vundet flere priser og opnået rekordlave værdier for emission af kvælstofoxider. BMW har ifølge ADAC desuden den laveste gennemsnitlige værdier for emissioner i hele bilindustrien.

Læs mere
BMW EcoPro

Optimal udveksling med EcoPro.

Alle vores biler med automatisk gearkasse er udstyret med EcoPro, der indstiller bilen til at køre så brændstofbesparende som muligt. Et eksempel er, at den automatiske gearkasse skifter optimalt for at spare brændstof. Afhængigt af hvordan du kører, kan den mindske brændstofforbruget med op til 25 % og dermed garantere maksimal effektivitet.

Læs mere
BMW DriveNow

SHARE NOW tilbyder mere end 14.000 biler i Europa.

Forskning viser, at en delebil på sigt vil kunne erstatte op til 10 privatejede biler. Derfor har BMW i samarbejde med Daimler udviklet SHARE NOW. En løsnng, hvor du kører i nye BMW, MINI og Mercedes biler og blot betaler for de minutter, hvor du anvender bilen. SHARE NOW findes i dag i 16 byer i 8 europæiske lande og har mere end 3.000.000 brugere. I 75% af byerne er der elektrificerede biler i flåden, hvilket tilbyder byboerne at køre elektrisk og lydløst gennem byen. Verdens største elektrisk SHARE NOW flåde findes i København og består af BMW i3’er.

Læs mere
Elektrisk infrastruktur

IONITY - sammen mod 400 nye ladestationer.

Vi arbejder sammen med andre store bilproducenter om at bygge 400 nye ladestationer i Europa inden 2020.

Læs mere
Trådløs opladning

Kør frem. Oplad. Klar.

Som den første bilproducent i verden kan BMW tilbyde trådløs opladning til en plug-in hybrid. BMW Wireless Charging lader dig rulle frem over opladningspladen, og opladningen starter omgående Uden elektriske ledninger.

Læs mere

BMW NYHEDSBREV.

Udfyld formularen nedenfor og modtag nyheder fra BMW Danmark A/S omkring vores modeller, produkter og events.

Læs mere
 • Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

  * Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, blandt andet, bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, til og med 31. december 2020, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.bmw.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

   

  Generelle vilkår og ansvarsfraskrivelse.

  Vi tager forbehold for fejl og mangler. Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er korrekt. BMW.dk kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser.

  BMW Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i priser, specifikationer og udstyr. For mere information om bilernes standard- og ekstraudstyr se www.bmw.dk/udstyr.