PLUG-IN-HYBRIDER

PLUG-IN-HYBRIDER.

Alt du har behov for at vide om plug-in-hybrider.

PLUG-IN-HYBRIDER.Alt du har behov for at vide om plug-in-hybrider.

PLUG-IN-HYBRID ELLER ELBIL?

Få tjek på forskellen og hvilken bil, der passer bedst til dig.

Af og til kan det være svært at vælge. Begynd med at gå ud fra de bilbehov, du rent faktisk har. Hvor langt kører du normalt? Hvilke lademuligheder har du – både hjemme og ude? Gennemgå dernæst udbuddet af modeller nedenfor og find den model, der passer til dig.

Læs mere
PLUG-IN HYBRID – FÅ DET BEDSTE FRA TO VERDENER.

PLUG-IN-HYBRID – FÅ DET BEDSTE FRA TO VERDENER.

En plug-in-hybrid drives af både en elmotor og en forbrændingsmotor. Bilen kører på et batteri, der oplades på samme måde som i en elbil. Takket være forbrændingsmotoren behøver du dog ikke bekymre dig om bilens rækkevidde. Du opnår en problemfri vekselvirkning mellem to motorer, der giver dig køreglæde kilometer efter kilometer.
Elbil – til dig, der bor i byen.

ELBIL – TIL DIG, DER BOR I BYEN.

En elbil drives af et batteri, som du enten oplader ved en godkendt stikkontakt, i en såkaldt wallbox, eller ved en offentlig ladestation. Elbilerne har ikke udslip af fossile brændstoffer og anses derfor, for at være tidens mest miljøvenlige biler. Da de har begrænset rækkevidde, passer de til dig, der kører korte strækninger.

DERFOR SKAL DU KØRE PLUG-IN HYBRID.

 • 01 Er mere miljøvenlige end konventionelle biler.
 • 02 Tager dig derhen, hvor du skal. Både til hverdag og i fritiden.
 • 03 Har lavere emission end konventionelle biler.
 • 04 De kræver mindre vedligeholdelse end konventionelle biler.

GLEM IKKE AT TILMELDE DIG VORES NYHEDSBREV.

Sæt dig i førersædet - få de seneste nyheder først.

HYBRID THINKING TAKES YOU FURTHER.

Stærk, elegant og elektrificeret køreglæde.

Vores plug-in-hybrider byder på et udtryksfuldt design, en masse smarte og innovative løsninger kombineret med en problemfri vekselvirkning mellem en kraftfuld forbrændingsmotor og en lydløs elmotor. Læs mere om alle vores mange elektrificerede modeller; ingen andre har flere end os, så uanset hvad du leder efter, vil du finde netop din plug-in-hybrid hos BMW.

HYBRID THINKING TAKES YOU FURTHER
BMW 530e – Ligger som gjuten på vägen.

BMW 530e Sedan.

BMW 530e er en af de bedste plug-in hybrider i sit segment. Med en opdateret intelligent transmission får du en elektrisk rækkevidde på op til 61 km*, som sammen med forbrændingsmotoren giver 292 HK og en køreoplevelse ud over det sædvanlige, uanset om du vælger baghjulstræk eller xDrive.
Mere om 530e Sedan
BMW 330e TOURING

BMW 530e Touring.

BMW 5-serie Touring fås nu som plug-in-hybrid med en elektrisk rækkevidde på op til 57 km*. Sammen med den kraftige forbrændingsmotor får du 292 HK ren køreglæde på vejene. Derudover kan du vælge firehjulstræk for at sikre maksimal BMW oplevelse.
Mere om BMW 530e Touring

OPLEV FORNEMMELSEN AF GNIDNINGSLØST SAMARBEJDE.

BMW 225xe – PERFEKT KOMBO AV SPORT OCH FAMILJELIV.

BMW 225xe.

BMW 225xe Active Tourer er bilen, der er fuld af energi. Den opfylder praktiske gøremål med et lavt brændstofforbrug og en sporty attitude, som er uovertruffen i dette segment. Du får acceleration fra 0 til 100 på kun 6,7 sekunder og nu med en øget elektrisk rækkevidde på op til 53 km.*.
Mere om BMW 225xe Active Tourer
BMW 330e Sedan

BMW 330e Sedan.

Opdag plug-in-hybrid versionen af vores bedst sælgende sportssedan hos din nærmeste forhandler. Takket være den 4-cylindrede BMW TwinPower Turbo-benzinmotor for du 252 fyrige hestekræfter, som problemfrit kombineres med en højeffektiv elmotor. Rækkevidden er siden forgængeren øget med hele 50 % og er nu kommet op på 60 km*.
Mere om BMW 330e Sedan
BMW 330e TOURING

BMW 330e Touring.

Som den første BMW Touring med hybridmotor kombinerer BMW 330e Touring maksimal køreglæde med en markant reduceret CO2-udledning – og en rent elektrisk rækkevidde på op til 61 km*, der tilbagelægges helt emissionsfrit.
Mere om BMW 330e Touring

PLUG-IN-HYBRID X-MODELLER.

Flere af vore populære X-modeller findes nu som plug-in-hybrid. Perfekt til dig, som begiver dig ud på længere udflugter og ikke vil gå på kompromis, hverken hvad gælder mængden af bagage eller hensynet til miljøet.

BMW X1 xDrive25e

BMW X1 xDrive25e.

BMW X1 xDrive25e opfylder de største krav til køredynamik og effektivitet med sin ultramoderne plug-in-hybridmotor. Kombinationen af en kraftig elmotor og en effektiv forbrændingsmotor resulterer i en imponerende ydeevne og leverer den køreglæde, der er så typisk for BMW. Rent elektrisk rækkevidde på op til 52 km*.
Mere om BMW X1 xDrive25e
BMW X2 xDrive25e

BMW X2 xDrive25e.

En sportslig og stilren SUV udrustet med den seneste generations batteriteknologi med en elektrisk rækkevidde på op til 53 kilometer*. Kombineret med en kraftig motor og BMW TwinPower-teknologien vil give dig kriller i maven, når du kører fra 0-100 km/t på 6,8 sekunder.
Mere om BMW X2 xDrive25e
BMW X3 xDrive30e

BMW X3 xDrive30e.

Med BMW X3 xDrive30e får du det bedste fra to verdener: En elmotors dynamik og effektivitet kombineret med en forbrændingsmotors rækkevidde og komfort. En plug-in-hybrid som SUV, der byder på en manøvredygtig køreoplevelse med intelligente teknologier og dynamisk accelerationsevne. Rent elektrisk rækkevidde på op til 50 km*.
Mere om BMW X3 xDrive30e
BMW X5 xDRIVE45e

BMW X5 xDrive45e.

Den nye BMW X5 xDrive45e giver dig en samlet systemeffekt på hele 394 hestekræfter, en rækkevidde på indtil 88 kilometer* ved elkørsel, et karakteristisk sportsligt udseende, ubegrænset off-road-præstation og en enestående effektivitet. Med andre ord får du, alt du behøver for at komme hen til hvor, du ønsker det. Når du vil det.
Mere om BMW X5 xDrive45e
Placeholder.

MILJØET ER EN DEL AF VORES DNA.

Sådan arbejder vi hen imod en mere bæredygtig bilindustri.

MILJØET ER EN DEL AF VORES DNA.

Sådan arbejder vi hen imod en mere bæredygtig bilindustri.

BMW NYHEDSBREV.

Udfyld formularen nedenfor og modtag nyheder fra BMW Danmark A/S omkring vores modeller, produkter og events.

Læs mere
 • Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

  * Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, blandt andet, bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, til og med 31. december 2020, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.bmw.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

   

  Generelle vilkår og ansvarsfraskrivelse.

  Vi tager forbehold for fejl og mangler. Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er korrekt. BMW.dk kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser.

  BMW Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i priser, specifikationer og udstyr. For mere information om bilernes standard- og ekstraudstyr se www.bmw.dk/udstyr.