BMW i Design.

BMW i DESIGN.

En familie med særlig karakter.

BMW i DESIGN.En familie med særlig karakter.

Da BMW startede tænketanken "Projekt i" i 2008, havde ingen været i stand til at forudsige den vej, det ville tage. Men målet var dengang intet mindre end at blive pioner inden for futuristisk bæredygtig mobilitet. Der er nu gået mere end et årti, og tænketanken har ikke kun givet anledning til mange mobilitetskoncepter, men også til varemærket BMW i.

 

Kai Langer er chef for BMW i Design og manden, der sammen med sit team beslutter, hvordan BMW i vil forme mobilitet i fremtiden. Kai Langer har været en del af initiativet siden dets tidlige dage. I 2013 var han vidne til den store opmærksomhed, der opstod ved lanceringen af ​​BMW i3, som også satte nye standarder for design.

Læs mere

HVAD ER DET, SOM FÅR BMW i DESIGN TIL AT SKILLE SIG UD?

"Visuelt var BMW i3 et stort skridt fremad, for stort for nogle mennesker. Men det var vigtigt for os at fortsætte med vores banebrydende tankegang”, forklarer Kai Langer i dag. "Vi har en mindre drastisk tilgang med andre modeller for at få folk om bord, der ikke kan lide det futuristiske udseende." Kai Langer kalder dette en "blød transformation" og mener, at den nye BMW i4 er et godt eksempel på, hvordan den kan se ud.

 

"Umiddelbart ser BMW i4 ud til at være en klassisk Gran Coupé, men det velkendte design suppleres med nøje udvalgte og meget diskrete BMW i-elementer med futuristisk teknologi i interiøret," forklarer Kai Langer. "Dette er især vigtigt for vores kunder og fans, plus det gør skridtet fra en brændstofdrevet bil til en elbil meget lettere." Selvom designerne på BMW i3 og BMW i4 er forskellige fra hinanden, er de stadig medlemmer af samme familie - som vokser hele tiden.

Læs mere
Kai Langer
Hållbarhet och nöje

EN FORENING AF GLÆDE OG BÆREDYGTIGHED.

Det markante i Blue farven er også subtilt integreret i hele æstetikken. Fra rammen, der omgiver nyren, og en ring omkring logoet til dørkarmen, som også fremhæves af batteriteknologien i gulvet og de blå diffuserelementer, hvor udstødningssystemet normalt ville være. Desuden tjener fælgenes futuristiske design to formål: optimerer aerodynamikken og forbedrer dermed bilens rækkevidde.

 

”Vi installerer ikke teknologi for den sags skyld eller tilføjer designelementer, der ikke tjener noget formål. I stedet viser vi, at kørsel stadig vil være sjovt i fremtiden - ikke på trods af det er blevet mere bæredygtigt, men på grund af det", siger Kai Langer.

Læs mere

ET POPULÆRT KENDETEGN - NYREN.

Ændring af nyren har altid været et vigtigt diskussionsemne, men vi genopfinder den hele tiden, så den passer til bilens karakter. I sidste ende har hver BMW en forskellig karakter. Folk indser normalt ikke dette før bagefter, når de har vænnet sig til den nye version. Og det er helt normalt: Hvis folk ikke havde brug for tid til at vænne sig til et nyt design, ville det ikke være nyt.

Læs mere
Njuren
Fälgarna

INTELLIGENS OG ELEGANCE I SYMBIOSE - FÆLGENE.

Fælgene på BMW i4 har et meget usædvanligt design, ikke mindst fordi de skal føre forskellige verdener sammen. På den ene side skal de bære store, robuste dæk, der passer til dynamikken i BMW i4, og kunne tage skarpe kurver. De skal være effektive, flade og aerodynamiske uden at blokere luftstrømmen, der køler bremserne.

 

Når det kommer til BMW i4, betyder det, at den klassiske fælg skinner igennem i baggrunden, og udseendet har ændret sig radikalt ved at bruge futuristiske dele i aluminium. Dette er et godt eksempel på, hvordan racerverden og futuristisk effektivitet kan væves sammen. Udover visuelt fremspringende dæk, gør dette design også fælgene utrolig praktiske. De er en så karakteristisk  designdetalje i BMW i4, at du kan genkende bilen blot på dækkene.

Læs mere
Bakljus

BARE ET HJERTESLAG VÆK - BAGLYGTERNE.

BMW i4's minimalistiske bagende er bedst kendt for sine brede skuldre med et vigtigt visuelt højdepunkt: de karakteristiske baglygter. BMW-baglygterne er dybest set lige så genkendelige som fronten. Enhver, der nærmer sig en BMW bagfra om natten, vil straks genkende den ikoniske kurve. Når det kommer til i4, minder baglygterne om et hjerteslag. Og grunden til det er enkel: vores hjerter banker hurtigere, så snart vi mærker følelser. Der er ikke nogen mere direkte måde, som følelser kan overføres på. Det lyder måske ubehageligt, men det inspirerede os, og det passer til ægtheden af ​​BMW i Design.

Læs mere

FÅ SIDSTE NYT OM BMW i4.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag sidste nyt om BMW i4 før alle andre.

Læs mere
Elbil – til dig, der bor i byen.

ELBIL – TIL DIG, DER BOR I BYEN.

En elbil drives af et batteri, som du enten oplader ved en godkendt stikkontakt, i en såkaldt wallbox, eller ved en offentlig ladestation. Elbilerne har ikke udslip af fossile brændstoffer og anses derfor, for at være tidens mest miljøvenlige biler. Da de har begrænset rækkevidde, passer de til dig, der kører korte strækninger.
The i4

THE i4

Den første fuldt elektriske Gran Coupé med en rækkevidde på op til 600 kilometer*.