BMW Concept i4 2020 G26 elbil fuldt elektrisk BMW Gran Coupé

THE CONCEPT i4

BMW CONCEPT i4: ALLE HØJDEPUNKTER VED DEN FØRSTE FULDT ELEKTRISKE BMW GRAN COUPÉ

Er du klar til en ny dimension inden for elektrificerende køreglæde? BMW Concept i4 er den første BMW Gran Coupé, der udelukkende kører på strøm – og et fascinerende eksempel på, hvordan elmotoren er blevet en etableret del af BMW. BMW Concept i4 er udstyret med BMW eDrive-teknologi i femte generation og leverer hæsblæsende ydelsesværdier. Der venter fører og passagerer en enormt sportslig kørefornemmelse, der ikke kan udtrykkes med tal alene. Denne nærmest lydløse og dynamiske kraftudfoldelse skal man simpelthen opleve selv. Med en suveræn rækkevidde på op til 600 kilometer sætter den innovative BMW elbil også nye standarder i forhold til hverdagsbrug og kørsel over længere strækninger.

Oplev det sporty og elegante design og den moderne æstetik, der præger den nye BMW Concept i4, og få allerede i dag et spændende indblik i BMW i4 – den første fuldt elektriske seriemodel i BMWs premium-mellemklasse med produktionsstart i 2021.
 

Læs mere
THE CONCEPT i4BMW CONCEPT i4: ALLE HØJDEPUNKTER VED DEN FØRSTE FULDT ELEKTRISKE BMW GRAN COUPÉ

HØJDEPUNKTERNE VED BMW CONCEPT i4.

Oplev design, køredynamik, rækkevidde og innovative funktioner.

BMW Concept i4 2020 G26 elbil fuldt elektrisk BMW Gran Coupé udvendigt

BMW CONCEPT i4 UDVENDIGT.

Elektrificerende i enhver henseende.

Med BMW Concept i4’s design støder elektrisk mobilitet på æstetik, dynamik og bæredygtighed. Det moderne og elegante ydre skaber en spændende kontrast til den ekstremt dynamiske køreoplevelse. De perfekt afbalancerede Gran Coupé-proportioner giver bilen en autentisk og selvbevidst fremtoning: En lang hjulafstand og en taglinje med hatchbackkarakter samt korte fremskudte kanter skaber et sportsligt elegant grunddesign. Dermed giver BMW Concept i4 et ægte og elektrificerende indblik i BMW i4 som seriemodel og BMW Gran Coupés elektriske tidsalder.

Kabine BMW Concept i4 2020 G26 elbil fuldt elektrisk BMW Gran Coupé

KABINEN I BMW CONCEPT i4.

Innovation møder minimalisme.

Den rummelige kabine i BMW Concept i4 er lys og præget af moderne elegance. Forrest er der fuld fokus på føreren med det nye Curved Display, mens interiøret er nedtonet maksimalt omkring cockpittet. Den bevidste tilbageholdenhed i forhold til placeringen af betjeningselementer skaber en moderne og samtidig luksuriøs stemning. Den eksklusive karakter i kabinen understreges af detaljestriber i varm guldbronze med farveforløb og af betjeningselementer eksklusivt iscenesat med krystalglas. Alt i alt skaber det en klart struktureret kabine, der virker lys, moderne og åben – og som passer perfekt til den rolige og suveræne elmotor.

BMW Concept i4 2020 G26 elbil fuldt elektrisk BMW Gran Coupé køredynamik rækkevidde

KØREDYNAMIK OG RÆKKEVIDDE I BMW CONCEPT i4.

Dynamisk atlet med evnen til at køre langt.

BMW Concept i4 er udstyret med BMW eDrive-teknologi i femte generation og udviser imponerende køreegenskaber. Elmotoren, der er udviklet specielt til BMW i4, leverer en topydelse på op til 390 kW (530 hk) og når dermed samme niveau som en V8-motor i aktuelle BMW modeller med forbrændingsmotor. Ekstremt dynamisk accelererer bilen fra 0 til 100 km/t på 4,0 sekunder, og tophastigheden ligger på over 200 km/t. Ud over de sportslige gener er BMW Concept i4 også kendetegnet ved sine evner til at køre lange strækninger: Det effektive motorkoncept gør det muligt at tilbagelægge op til 600 kilometer.

BMW Concept i4 2020 G26 elbil fuldt elektrisk BMW Gran Coupé Curved Display digitalt display

DET FREMTIDSORIENTEREDE BETJENINGSKONCEPT I BMW CONCEPT i4.

En ny form for førerorientering.

BMW Concept i4 viser for første gang det ikoniske Curved Display, hvor informations- og kontroldisplayets visningsområder er samlet i en fælles displayenhed, der krummer ud mod føreren. Det ergonomisk optimerede Curved Display, som vil indgå i serieproduktionen af BMW i4 og BMW iNEXT i denne form, sætter føreren i fokus, og gør touch-betjeningen lettere – samtidig tilfører det cockpittet et meget moderne udtryk. Indholdet i Curved Display gør det muligt at opleve den elektriske tidsalder hos BMW digitalt og giver et visuelt indblik i næste generation af BMW Operating System, som vil finde vej til BMW fra 2021.

" BMW Concept i4’s design vækker begejstring med fantastiske proportioner, en udtryksfuld karakter og så selvfølgelig masser af kærlighed til detaljen. "
Domagoj Dukec – designchef hos BMW

BMW CONCEPT i4’s DESIGN.

Elektrificerende æstetik i en ny generation.

BMW Concept i4 er starten på en ny elektrisk tidsalder for BMW Gran Coupé. Fladernes klare design, taglinjen med hatchbackkarakter og de bløde former får bilen til at virke både sporty og elegant, og dette forstærkes yderligere af den moderne karrosserifarve Frozen Light Copper. Præcise linjer understreger den fuldt elektriske motors fantastiske dynamiske potentiale. Mens blå elementer på fronten, i siderne og på bagenden sender et signal om den fremtidsorienterede Gran Coupés ophav. Cockpittet i BMW Concept i4 er nedtonet og konsekvent orienteret mod føreren med det store Curved Display som central visningsenhed. Samtidig passer den lyse og åbne kabine med gennemgående panoramaglastag perfekt til den rolige og suveræne elmotor.
Eksteriør 1 BMW Concept i4 2020 G26 elbil fuldt elektrisk BMW Gran Coupé
Eksteriør 2 BMW Concept i4 2020 G26 elbil fuldt elektrisk BMW Gran Coupé
Eksteriør 3 BMW Concept i4 2020 G26 elbil fuldt elektrisk BMW Gran Coupé
Eksteriør 4 BMW Concept i4 2020 G26 elbil fuldt elektrisk BMW Gran Coupé set fra siden
Interiør 1 BMW Concept i4 2020 G26 elbil fuldt elektrisk BMW Gran Coupé
Interiør 2 BMW Concept i4 2020 G26 elbil fuldt elektrisk BMW Gran Coupé
Interiør 3 BMW Concept i4 2020 G26 elbil fuldt elektrisk BMW Gran Coupé
Interiør 4 BMW Concept i4 2020 G26 elbil fuldt elektrisk BMW Gran Coupé nærbillede dør med sidespejl
Eksteriør 1 BMW Concept i4 2020 G26 elbil fuldt elektrisk BMW Gran Coupé
Eksteriør 2 BMW Concept i4 2020 G26 elbil fuldt elektrisk BMW Gran Coupé
Eksteriør 3 BMW Concept i4 2020 G26 elbil fuldt elektrisk BMW Gran Coupé
Eksteriør 4 BMW Concept i4 2020 G26 elbil fuldt elektrisk BMW Gran Coupé set fra siden
Interiør 1 BMW Concept i4 2020 G26 elbil fuldt elektrisk BMW Gran Coupé
Interiør 2 BMW Concept i4 2020 G26 elbil fuldt elektrisk BMW Gran Coupé
Interiør 3 BMW Concept i4 2020 G26 elbil fuldt elektrisk BMW Gran Coupé
Interiør 4 BMW Concept i4 2020 G26 elbil fuldt elektrisk BMW Gran Coupé nærbillede dør med sidespejl
BMW Concept i4 2020 G26 elbil fuldt elektrisk BMW Gran Coupé billede 1
BMW Concept i4 2020 G26 elbil fuldt elektrisk BMW Gran Coupé billede 2
BMW Concept i4 2020 G26 elbil fuldt elektrisk BMW Gran Coupé billede 3
BMW Concept i4 2020 G26 elbil fuldt elektrisk BMW Gran Coupé billede 4
BMW Concept i4 2020 G26 elbil fuldt elektrisk BMW Gran Coupé billede 5

DESIGNHØJDEPUNKTERNE VED BMW CONCEPT i4.

Fronten på BMW Concept i4 har et markant udtryk med en stor sammenhængende dobbeltnyre og to fritliggende LED-lyselementer i raffineret design i hver side. Uanset betragtningsvinklen: Blå stilelementer anbragt hele vejen rundt på firedørs Gran Coupéen hentyder til de elektriske gener og tilhørsforholdet til BMW familien. Bagenden på BMW Concept i4 ligger fladt på vejen og skaber et bredt og vandret udtryk. Sammen med de smalle L-formede baglygter skaber det en suveræn afslutning præget af ro og modernitet. En lang række aerodynamiske tiltag som bagendens diffusorelementer eller de eksklusivt udformede fælge forbedrer ikke kun luftmodstanden, men understreger samtidig det dynamiske helhedsindtryk. I kabinen skaber cockpittets Curved Display, der krummer ud mod føreren, og skyderegulatoren til valg af gear et fremtidsorienteret og moderne udtryk med fuld fokus på føreren. Betjeningselementer som iDrive Controlleren eller sædernes memory-taster i dørene er iscenesat eksklusivt med krystalglas. Det moderne design afrundes af sæder med stof-/læderkombination i eksklusive og bæredygtige materialer.

BMW Concept i4 2020 G26 elbil fuldt elektrisk BMW Gran Coupé billede 1
BMW Concept i4 2020 G26 elbil fuldt elektrisk BMW Gran Coupé billede 2
BMW Concept i4 2020 G26 elbil fuldt elektrisk BMW Gran Coupé billede 3
BMW Concept i4 2020 G26 elbil fuldt elektrisk BMW Gran Coupé billede 4
BMW Concept i4 2020 G26 billede 5

BMW CONCEPT i4’s DESIGNPROCES.

 

BMW Iconic Sounds Electric

BMW ICONIC SOUNDS ELECTRIC.

BMW Concept i4’s lyde.

BMW Concept i4 er ikke kun karakteriseret ved et individuelt design, men også ved sin egen visionære og helt særlige lyd. Den er udviklet hos BMW IconicSounds Electric af den verdensberømte komponist Hans Zimmer sammen med BMWs lyddesigner Renzo Vitale. BMW IconicSounds Electric har en målsætning om, at BMWs elbiler skal vække følelser og genkendelse med egne lydtemaer. BMW Concept i4’s lyd opfylder disse ambitioner til perfektion, idet den forbinder BMWs fortid og fremtid og formidler et kraftfuldt og grænseløst udtryk. Lyden er mangfoldig, overraskende og skaber en følelse af lethed og gennemsigtighed. Her kan du opleve BMW Concept i4’s e-Sound: Fra kørelydene i programmet „Core“ over de mere intensive og udprægede lyde i programmet „Sport“ til lydene ved døråbning og start af bilen.

Læs mere