SUV fra BMW.

SUV FRA BMW.

Kraftfulde, stilrene og fyldt med køreglæde - en SUV fra BMW har det hele.

SUV fra BMW.Kraftfulde, stilrene og fyldt med køreglæde - en SUV fra BMW har det hele.

FEM GRUNDE TIL AT KØRE EN SUV FRA BMW.

  • 01 Førsteklasses komfort
  • 02 Kraftfuld, stilren og sporty design
  • 03 Stor anhængervægt
  • 04 Høj frigang
  • 05 En størrelse for enhver smag

Vore opladelige SUV-modeller.

Flere af vore populære SUV-modeller findes nu som plug-in-hybrider . Perfekt til dig, som begiver dig ud på længere udflugter og ikke vil gå på kompromis, hverken hvad gælder mængden af bagage eller hensynet til miljøet.

SUV | BMW X1 xDrive25e.

BMW X1 xDrive25e.

Opdag BMW X1 xDrive25e med op til 57 kilometers* elektrisk rækkevidde. Bilen opfylder de højest mulige krav til kørselsdynamik og leverer den ydelse og køreglæde, som karakteriserer en BMW.
Mere om bilen
BMW X2 xDrive25e.

BMW X2 xDrive25e.

En sportslig og stilren SUV udrustet med den seneste generations batteriteknologi med en elektrisk rækkevidde på op til 57 kilometer*. Kombineret med en kraftig motor og BMW TwinPower-teknologien vil give dig kriller i maven, når du kører fra 0-100 km/t på 6,8 sekunder.
Mere om bilen
SUV | BMW X3 xDrive30e.

BMW X3 xDrive30e.

Fyldt med intelligent teknik og dynamisk acceleration. BMW X3 xDrive30e har en rækkevidde på op til 46 kilometer* og er udrustet med BMW eDrive-teknik, som betyder at forbrændingsmotorens brændstofforbrug sænkes til 2,4 liter/100 km*, hvilket giver et CO2-udslip på maksimalt 49 gram/km*.
Mere om bilen
SUV | BMW X5 xDRIVE45e.

BMW X5 xDrive45e.

Den nye BMW X5 xDrive45e giver dig hele 394 hestekræfter, en rækkevidde på indtil 87 kilometer* ved elkørsel, et karakteristisk sportsligt udseende, samt en ubegrænset off-road-præstation.
Mere om bilen

Vore mindre SUV-modeller.

Uanset om du skal på en lang tur eller udføre nogle af de mange dagligdags besøg i supermarkedet, passer vore mindre SUV-modeller aldeles godt. Her får du plads til alt fra madkasser, golftasken eller hunden, der skal ud på en lang tur i skoven. Vælg mellem en SUV med et stærkt udtryk og ydeevne, eller den selvsikre opkomling, der skubber til grænserne. Du afgør, hvilken der er mest dig.

Mindre SUV-modeller | BMW.
SUV | BMW X1.

BMW X1.

En af vores mest alsidige og fleksible SUV’er, hvor du smidigt kører gennem sving og grusveje med overlegen komfort hele vejen.
Mere om BMW X1
SUV | BMW X2.

BMW X2.

Selvsikkerhed og karakter samlet i en og samme bil. Dette er en SUV til den radikale, som sætter design og udstråling over alt andet.
Mere om BMW X2

Vore mellemstore SUV-modeller.

Til dig midt i livet, som ikke vil gå på kompromis med hverken kvalitet, plads eller et bredt smil, når du trykker på gaspedalen. BMW X3 og BMW X4 er vore mellemstore SUV-modeller, som passer til dig, der vil have innovative løsninger blandet med et flot design.

Mellemstore SUV-modeller.| BMW.
SUV | BMW X3.

BMW X3.

En intelligent SUV med mange innovative funktioner, eksempelvis intelligent firhjulstræk og smarte løsninger til forbedret aerodynamik.
Mere om BMW X3
SUV | BMW X4.

BMW X4.

Udfordrende design og coupélignende profil. En SUV med førsteklasses kørselsdynamik, innovativ letvægtskonstruktion med lavt tyngdepunkt og endnu højere ydelsesniveau.
Mere om BMW X4

Vore store SUV-modeller.

Kraftige, elegante og majestætiske. Vore største SUV-modeller har et design, der efterlader et varigt indtryk hvor du end kommer frem. Bilerne er dekoreret med et stilfuldt interiør og en række smarte funktioner, der gør hver tur til en oplevelse. Her er masser af bagagerumsplads til barnevognen og ingen i bilen vil klage over manglende benplads eller at der er lavt til loftet. Disse SUV’er fra BMW er til dig, der gerne er i centrum.

Store SUV-modeller  | BMW.
SUV | BMW X5.

BMW X5.

En SUV med en blanding af et cool ydre og luksuriøs kabine. Inden i er du omringet af pragtfulde designelementer og fornemmelsen af sportslighed er konstant nærværende.
Mere om BMW X5
SUV | BMW X6.

BMW X6.

De distinkte og kraftfulde M-nyrer og en sportslig bagpakke sammen med den skrånende taglinie får denne Sport Activity Coupe til at imponere i både tilstedeværelse og køreoplevelse.
Mere om BMW X6
SUV | BMW X7.

BMW X7.

SUV-familiens ukronede konge fyldt med luksus i både indretning og design. Med tre stolerækker som standard er der masser af plads til op til syv personer, der samtidigt kan nyde førsteklasses digitale tjenester. Som fører har du en række hjælpefunktioner til at maksimere komforten.
Mere om BMW X7
Oplev en SUV fra BMW.

OPLEV EN SUV FRA BMW.

Køb en brugt SUV.

KØB EN BRUGT SUV.