BMW Infinite Joy

BMW INFINITE JOY

At genbruge er at skabe glæde.

BMW Infinite JoyAt genbruge er at skabe glæde.
For BMW betyder cirkulær økonomi, at vores biler ikke bare skal være bæredygtige, når de kører, men gennem hele produktionskæden, og at de også skal kunne genanvendes mest muligt. Men at tænke cirkulært er selvfølgelig ikke unikt for bilverdenen; cirkulær økonomi skal gennemsyre mange dele af vores samfund for at bidrage til en reel forandring. Vi har talt med vores ambassadører for at få deres syn på cirkulær økonomi, og hvad bæredygtighed betyder for dem.

“VORES FREMTID AFHÆNGER AF CIRKULÆRE PROCESSER.”

- Signe Simonsen, grundlægger af Race for Oceans Foundation

Signe Simonsen
Signe Simonsen er initiativtager til Race for Oceans, der har fokus på plastikforureningen i verdenshavene.
I 2020 vandt Signe Simonsen Verdensmålsprisen for sit personlige engagement i særligt Verdensmål 14: Livet i havet. Hvert år tilbagelægger Race for Oceans strækningen langs hele den danske vestkyst over 10 dage for at sætte spot på plastikforureningen i området. Når stafetten gives videre langs vestkysten, involveres virksomheder, familier, lokale politikere og andre NGO'ere i en fælles kamp for, at vi skal have plastikken ud af verdenshavene.

Signe Simonsen er tidligere elitesvømmer. Hun har været udsendt som soldat i det krigshærgede Irak, og er den første danske kvinde, der har løbet maraton under ekstreme forhold på alle syv kontinenter. Alle steder oplevede hun konsekvenserne af den stigende plastikforurening, hvilket blev impulsen til at starte projektet Race for Oceans. Signe Simonsen er officiel ambassadør for BMW. Et partnerskab, der bygger på et fundament af fælles værdier og visioner.

“JEG KAN GODT LIDE TANKEN OM AT MIN BMW BLIVER EN NY BIL IGEN OG IGEN.”

- Rune Glifberg, skateboarder

Rune Glifberg
Rune Glifbjerg er født i 1974 og begyndte at skate som 11-årig, da en ven havde taget et skateboard med hjem fra USA. Syv år senere blev han professionel skateboarder, og har siden vundet nogle af de mest anerkendte skateboardkonkurrencer, blandt andet X-Games og Slam City Jam.

Rune Glifberg boede 20 år i Californien, hvor han med topresultater i de største konkurrencer blev kendt og anerkendt over det meste af verden som en af de bedste skateboardere. To gange i karrieren har han rangeret som verdens bedste skater på vert-rampe og i bowl. Så sent som i 2016 beviste Rune, at han stadig kan være med blandt de bedste, da han vandt Australian Open of Surfing. Da skateboarding kom på OL-programmet, erklærede Rune Glifberg, at han ville med. Og det kom han - i en alder af 46. Ikke så lidt af en præstation.

Rune Glifberg er i dag officiel ambassadør for BMW og driver sammen med designeren Ebbe Lykke virksomheden Glifberg + Lykke, der blandt andet har stået for udformningen af Helsingør Multipark, Lemvig Skatepark, Streetdome i Haderslev og verdens længste skaterbane i Høje Taastrup, som også fungerer som et anlæg, der kan opsamle regnvand ved store regnskyl.

“BÆREDYGTIGHED ER DEN NYE LUKSUS.”

- Rasmus Lythcke, TheTravelBook

Rasmus Lythcke
Rasmus Lythcke er manden bag TheTravelBook, som er en rejse- og livsstilsblog. Den har bragt Rasmus og hans kæreste Karoline Bang verden rundt i samarbejde med store, kendte virksomheder. På et tidspunkt vendte de hjem fra en to måneders rundrejse i Asien med en dårlig smag i munden. Faktisk havde de mere dårlig samvittighed end gode minder med hjem i bagagen.

Lange flyrejser, osende færger, masser af engangsplast osv. havde gradvist givet dem dårlig samvittighed over den måde, de behandlede miljøet på og slet ikke tænkte over deres klimaaftryk. Så efter hjemkomsten besluttede de sig for, at fremover skulle TheTravelBook fokusere på bæredygtighed. Både når det kommer til transport, mad, tøj og forbrug generelt.

Deres første store tur med bæredygtighed som topprioritet gik til Sverige og Norge, og alle valg blev truffet ud fra ambitionen, at det skulle være det grønnest mulige. Så i stedet for at flyve, kørte de 4.000 kilometer i en BMW plug-in-hybrid, hvoraf de fleste blev tilbagelagt på el. Næste tur blev en 2.000 km staycation i Danmark, hvor de kom ud i kroge og hjørner af deres eget land, hvor de aldrig havde været før. Og i øvrigt ved kun at bruge ganske få liter benzin i deres BMW plug-in-hybrid.

OPLEV BMW iX.

Et første indtryk, der varer i mange generationer.

Der er meget, der er specielt ved den fuldelektriske BMW iX. Alt fra bilens unikke udseende til, at nyrerne i fronten kan hele sig selv ved småskrammer. Men en af de vigtigste egenskaber kan ikke engang ses. Meget af materialet i en BMW iX er nemlig genanvendt. Og måske endnu vigtigere: lavet til at blive genanvendt igen og igen. BMW iX er en helhedsoplevelse for både denne og næste generation. Og den næste igen.
Opdag BMW iX
Prøvekør BMW iX

Oplev BMW iX.

Den helt nye BMW iX kan nu prøvekøres hos vores forhandlere. At lære denne bil at kende i virkeligheden er en oplevelse, der er svær at beskrive bare med ord. Book en prøvekørsel hos den nærmeste forhandler for at forstå, hvad vi mener.

Prøvekør BMW iX
Leveringsklare BMW iX

Leveringsklare BMW iX

Se BMW iX, som er tilgængelige hos vores forhandlere. Du kan let kontakte forhandleren og give udtryk for din interesse for netop den bil, du har fundet. 

Tilgængelige biler

MERE OM BMW'S CIRKULÆRE ARBEJDE.

Et af BMWs vigtigste mål har altid været at være på forkant med udviklingen. Når det gælder teknik, kvalitet og køreglæde, har vi for længst opfyldt målene – godt og vel. Det har også givet os et stort forspring på vejen mod bæredygtighed. Læs mere om både konceptbilen BMW i Vision Circular og vores overordnede bæredygtighedsarbejde.
BMW och cirkuläritet
BMW i Vision Circular

BMW i Vision Circular.

Læs mere om cirkulær økonomi og BMW i Vision Circular, der repræsenterer de planer, vi har om at blive den mest bæredygtige producent af førsteklasses mobilitet. Vision-bilen er gennem hele design-, udviklings- og produktionsprocessen blevet udformet efter principperne for cirkulær økonomi.

Læs mere om konceptet
Vores arbejde for bæredygtighed

Vores arbejde for bæredygtighed.

For os er køreglæde så meget mere end mobilitet. Bæredygtighed er et vigtigt spørgsmål, som vi ikke er villige til at gå på kompromis med. Tværtimod: Vi har en ny, konsekvent strategi for fremtiden, der ikke kun omfatter det, vi har direkte indflydelse på, men løfter begrebet bæredygtighed op på et helt nyt niveau.

Læs om vores arbejde for bæredygtighed

BÆREDYGTIGHED, DER TÆLLER.

Vi vil ikke kun fortælle dig om vores bæredygtighedsarbejde; det vigtige er, at du forstår det. Derfor har vi samlet alle nyheder, projekter og fakta om bæredygtighed på ét sted.

Den lige vej til bæredygtighed.

Vil du vide, hvordan BMW arbejder med bæredygtighed? Læs 17 fakta om bæredygtighed, og få mere at vide om, hvordan vi arbejder.
Læs mere

Beviset: Plug-in-hybrider er renere end diesel.

Vi testede en plug-in-hybrid mod en dieselbil og fandt frem til den mest miljøvenlige. Læs alt om testen, og hvorfor plug-in-hybriden står som vinder.
Alt om testen