BMW i VISIONER.

Sætter fart i tidens puls.

Nogle gange er det nødvendigt at gøre op med gamle vaner og tænke i helt nye baner for at gå nye veje. Med BMW i visionerne bliver denne filosofi til virkelighed. Visionære ideer og innovative teknologier får fast form og giver stof til eftertanke. De gør bilens fremtid mere håndgribelig. BMW i visionerne fungerer ikke kun som afsæt for yderligere udviklingsarbejde, men giver samtidig impulser og inspiration til fremtidens udledningsfri mobilitet.

Læs mere
BMW i VISIONER.Sætter fart i tidens puls.

BMW i VISION FUTURE INTERACTION.

BMW i Vision Future Interaction havde premiere på Consumer Electronics Show 2016 i Los Angeles, hvor den gav et indblik i fremtidens netværksbaserede cockpit. Brugergrænsefladen med højopløste displays, touchskærme, stemmestyring og AirTouch-betjening via håndbevægelser byder føreren inden for i en helt ny verden. Alt sammen i en fascinerende roadster.

En integreret del af fremtiden.

BMW i Vision Future Interaction

EN SUCCESHISTORIE: BMW i.

2008: PROJECT i.

I foråret 2008 mødes de klogeste hoveder fra BMW et hemmeligt sted i München for at brainstorme over et ambitiøst mål: At opfinde den urbane mobilitet på ny. I München etableres en tænketank med navnet "project i", som har ét eneste formål: Glemt alt, hvad du har lært. Tænk nyt.
Læs mere

2009: BMW VISION EFFICIENT DYNAMICS.

Nu findes der for første gang et helhedskoncept for energibesparelse. Hidtil har man integreret energispareteknologier i eksisterende modeller. Karrosseriet og motoren blev udviklet med særligt fokus på energibesparende kvaliteter. Konceptet bliver til en teknologibærer for mange andre nyskabelser fra BMW.
Læs mere

2010: LANCERING AF BMW i.

Born Electric: BMW i er det nye mærke fra BMW, som begejstrer med et mobilitetskoncept, der skaber en solid platform for 100 % eldrevet bilkørsel, der når hele vejen rundt om dit kørselsbehov. BMW i er nemlig meget mere end selve bilerne, og de innovative mobilitetstjenester sørger for, at alle aspekter af dit kørselsbehov er dækket godt ind.
Læs mere

2011: BMW CONCEPT i8 OG BMW CONCEPT i3.

Det næste udviklingstrin for BMW Vision EfficientDynamics – BMW i8 Concept. Her kombineres sportsvognens imponerende ydelse med enestående effektivitet. Parallelt hermed præsenteres også BMW i3 Concept. Den første netværksopkoblede elbil med særligt fokus på de krav, der stilles til eldrevet mobilitet.
Læs mere

2012: BMW i8 CONCEPT SPYDER.

Mindre ballast, mere frihed – BMW i8 Concept Spyder. Denne imponerende Roadster i letvægtskonstruktion med hybridmotor har ikke noget tag og er udelukkende opbygget af kulfiber, aluminium og litium. Rammen er konstrueret til at bære både aksler, drivlinje og batterier, så vægten kan fordeles jævnt.
Læs mere

2012: BMW i3 CONCEPT COUPÉ.

At finde nye mobilitetsløsninger betyder, at man må tænke langt videre end blot miljø og dynamisk køreglæde. Resultatet: BMW i3 Concept Coupé, hvis visionære design giver os en forsmag på fremtidens biler. Det innovative eDrive-motorkoncept er udledningsfrit og byder på unik køreglæde og samtidig en afslappende, næsten helt lydløs køreoplevelse.
Læs mere

2013: LANCERING AF BMW i3.

Uindskrænket mobilitet i hjertet af storbyen. BMW i3 er resultatet af en vision, der rækker langt ud over miljøbevidsthed og dynamiske køreegenskaber. BMW i3 er fremtidens bil med visionært design og det innovative BMW eDrive-fremdriftskoncept. Ikke kun lokalt udledningsfri, men også koblet op til byens netværk.
Læs mere

2013: LANCERING AF BMW i8.

Fremtidens sportsvogn – med samme forbrugs- og udledningsværdier som en bil i kompaktklassen. Plug-in Hybrid-teknologiens styrke er den perfekte synkronisering af elmotoren og forbrændingsmotoren, som udmønter sig i overlegen effektivitet og køredynamik. Ikke længere blot en vision, men elektrificerende intelligens. BMW i8 er den første sportsvogn, der giver dig en forsmag på fremtiden.
Læs mere

2016: BMW i VISION FUTURE INTERACTION.

Fremtiden vises i Las Vegas i 2016. På Consumer Electronics Show 2016 i Los Angeles gav BMW i Vision Future Interaction et indblik i fremtidens netværksbaserede cockpit. Et blandt mange highlights: AirTouch, et helt nyt betjeningskoncept, som lader dig styre mange forskellige funktioner ved hjælp af håndbevægelser.
Læs mere

2016: BMW i3 (94 Ah).

BMW i succeshistorien fortsætter – eller rettere sagt: den kører videre. Med en NEDC-rækkevidde (New European Driving Cycle) på op til 300 km (200 km ved typisk kørsel), er den nye BMW i3 (94 Ah) nu også en pålidelig rejsekammerat på de længere ture. Og med en acceleration fra 0 til 100 km/t på kun 7,3 sek. besidder den også ægte sprinterkvaliteter.
Læs mere

2017: BMW i3s (94 Ah).

Hvis sporty og udledningsfri kørsel er fremtiden, så er BMW i3s for længst ankommet. Sporty og sprælsk: BMW i3s kombinerer fremragende køredynamik med den mest moderne teknologi. Imponerende 3,7 sek. fra 0 til 60 km/t, klassisk one-pedal-feel og et progressivt design – her får du dynamik som i en sportsvogn.
Læs mere

2017: BMW i8 Roadster.

Fremtiden tager form – som den helt nye BMW i8 Roadster. Entusiastisk, fascinerende og helt klar til en ny fortolkning af frihedsbegrebet. En meget iøjnefaldende detalje er de imponerende kulfiberdøre, som takket være letvægtskonstruktionen er ekstremt komfortable. Speedometernålen skyder opad lige så hurtigt som dit adrenalinniveau, når plug-in-hybridmotorens 374 hk og 250 Nm får frie tøjler og sender BMW i8 Roadster fra 0 til 100 km/t på blot 4,6 sekunder.
Læs mere