STORE FORANDRINGER DRIVES FREMAD AF PIONERER.

The Born Electrics.

BMW i har gjort helt almindelige mennesker fra alle hjørner af verden helt elektriske siden 2013. Disse pionerer ved således bedre end nogen anden, hvor unik denne følelse af eldrevet køreglæde er. The Born Electrics. Her kan du læse om deres erfaringer.

STORE FORANDRINGER DRIVES FREMAD AF PIONERER.The Born Electrics.

BMW i har gjort helt almindelige mennesker fra alle hjørner af verden helt elektriske siden 2013. Disse pionerer ved således bedre end nogen anden, hvor unik denne følelse af eldrevet køreglæde er. The Born Electrics. Her kan du læse om deres erfaringer.

Læs mere

KATHRYN. BORN ELECTRIC I SEPTEMBER 2014.

"Min lille elektronaut".

 

Jeg er vild med gadgets og altid med på nye ideer, så jeg forelskede mig straks i elbilerne. Miljøprofilen og det futuristiske design trykkede bare på alle de rigtige knapper. Elbilerne kommer – og det ser ud til, at drømmen om en elbil nu endelig bliver til virkelighed. Jeg er overbevist om, at elbilen i fremtiden vil overhale benzinbilen. Når jeg kører i BMW i3, kan jeg mærke, hvordan den afslappende ro i bilen får al stress til at forsvinde som dug for solen. Jeg nyder følelsen af at sidde i bilens cool kabine og bare styre den stille og roligt gennem gaderne. Det sker af og til, når jeg kommer kørende, at folk standser op og råber: "Hey, sej bil".

 

#GREEN #CALIFORNIA #BORNELECTRIC #BMWi

LOU. BORN ELECTRIC I SEPTEMBER 2014.

"Mindre er virkelig mere".
 

Jeg sammenligner tit BMW i3 med konceptet bag mikrohuse, hvor en intelligent designet genstand kan være både funktionel og samtidig ekstremt lidt pladskrævende. Kabinen minder mig om noget, som Charles og Ray Eames kunne have designet. Træ-instrumentbrættets svungne former, de udsøgte materialer og de generøse glaspartier. Præcis på samme måde som et lille, smart designet hus åbner sig mod naturen og forbinder inde- og uderum helt uden overgange, kombinerer i3'eren en række funktioner og teknologier i en minimalistisk, robust ramme. Jeg opfatter bilen som en forlængelse af mit "space".
 

#BORNELECTRIC #PACIFICNORTHWEST #BMWi

ROGER. BORN ELECTRIC I DECEMBER 2013.

"Fremtiden er her nu".


Jeg har prøvet flere forskellige elbiler, men i3'eren giver mig følelsen af at være noget helt specielt. Jeg har ikke brug for at imponere eller gøre indtryk, men jeg har fornemmelsen af, at der er stor interesse omkring i3 – mere end omkring andre "sportsvogne". i3'eren er et godt samtaleemne, og jeg har aldrig før oplevet at få så mange spørgsmål om min bil. Jeg bruger den primært i fritiden, da jeg bor tæt på min arbejdsplads og som regel kan cykle på arbejde. Hvis jeg skal på kundebesøg, så sætter jeg mig gerne bag rattet. De fleste kender stadig kun elbilerne fra bybilledet, og overraskelsen er som regel stor, når jeg træder på speederen.


#THEFUTURE #BORNELECTRIC #BMWi

STEVE. BORN ELECTRIC I MARTS 2015.

"Livet er en rejse".


I min familie er der tradition for at tage på bilferie, og BMW i3 giver os rig mulighed for at tage på lange ture af flere dages varighed. i3'eren er derfor lidt af en livsstilsbil for os og et værktøj, som forstærker de oplevelser, vi ønsker i livet. Den kører os ikke bare steder hen, men tager os på eventyr. Vi har to børn på hhv. fem og otte år, og vi vil gerne vise dem de mange naturoplevelser, der findes i vores hjørne af verden. BMW i3 gør det muligt. Bilrejser drejer sig ikke bare om at nå frem, men om de minder, der skabes på vejen.


#BORNELECTRIC #BMWi3 #SEATTLE

GARY. BORN ELECTRIC I JULI 2015.

"Sæt dig ind, og kør af sted".


Jeg behøvede kun at køre en enkelt tur i BMW i3, så var jeg helt solgt. Jeg følte mig cool, smart og lidt utraditionel. Følelsen af at gøre noget godt for miljøet, har jeg det virkelig godt med. For mig er det især i3'erens æstetiske design, størrelse og elmotoren, der gør forskellen. Og så er BMW i Remote-appen bare fantastisk. Jeg er altid online, lige meget hvor jeg er. Når jeg er i byen, sætter jeg mig bare ind og kører af sted. Parkering kan godt være en lidt træls oplevelse, men i3 smutter ind på alle p-pladser.


#THEFUTURE #BORNELECTRIC #BMWi

LUCIE. BORN ELECTRIC I OKTOBER 2014.

"Jeg er forelsket".


Jeg havde aldrig troet, at jeg nogen sinde skulle køre elbil – men nu bruger jeg den hver eneste dag. For mig er der ingen tvivl om, at fremtiden tilhører elbilerne, og jeg er glad for at være en del af forandringsprocessen. Jeg nyder hvert eneste sekund bag rattet i min BMW i3. Den er bare sjov at køre: Motoren, den kvikke acceleration, køredynamikken. Den bobler bare af køreglæde, og så er komforten helt i top. Materialerne er helt fantastiske, og så ser hele bilen bare naturlig ud. BMW i3 er både skønhed og udyr – og jeg elsker den. Eneste ulempe: Jeg er nødt til at dele den med min mand, men jeg er bare ikke god til at dele.


#EMISSIONFREE #PRAGUE #PERFECTION #BORNELECTRIC #BMWi