BMW M GmbH: TIL INDIVIDUALISTEN.

M. The most powerful letter in the world.

Motorsport som lidenskab. Køreglæde som mission. Perfektion som drivkraft. Og altid med et klart mål for øje: At udvikle biler, der har det, der skal til for at blive legendariske. Alt andet er ikke godt nok.

BMW M GmbH: TIL INDIVIDUALISTEN. M. The most powerful letter in the world.

Motorsport som lidenskab. Køreglæde som mission. Perfektion som drivkraft. Og altid med et klart mål for øje: At udvikle biler, der har det, der skal til for at blive legendariske. Alt andet er ikke godt nok.

Læs mere

M MODELLERNE: LEV DRØMMEN UD.

Født på racerbanen, i sit rette element overalt – sådan lyder mottoet for M modellerne. Med inspiration fra motorsporten lever de eksklusive biler med lethed op til selv meget høje krav til smidighed, dynamik og kraftoverskud. Stærke motorer kombineret med udtryksfuldt design og fornem funktionalitet viser dig, hvor meget lidenskab der indgår i konstruktionen af hver eneste model.

BMW INDIVIDUAL.

Luksus er at kunne vælge frit fra øverste hylde. Indret din BMW fra yderst til inderst med det eksklusive udstyr fra BMW Individual Collection. Fascinerende karrosserilakeringer, luksuriøse læderindtræk, fornemme trælister og mange andre eksklusive udstyrsdetaljer giver dig mulighed for at sammensætte præcis den BMW, der begejstrer alle dine sanser. Og hvis det ikke er nok, så kan du føre drømmen om en virkelig unik BMW ud i livet. BMW Individual Manufaktur konverterer dine drømme og ønsker til et unikt resultat, der emmer af stil og håndværksmæssig præcision – så er vejen banet for individuel køreglæde og et unikt, personligt udtryk.

M UDSTYR OG UDSTYRSPAKKER: GODE LØSNINGER.

M udstyret og udstyrspakkerne omfatter hver især en række komponenter, der er perfekt afstemt efter hinanden – lige fra undervognsopsætninger til designelementer, letmetalfælge og motoriseringer.

BMW DRIVING EXPERIENCE. LIDENSKAB, DER EFTERLADER TYDELIGE SPOR.

Saml erfaringer uden for færdselslovens grænser. Oplev fysikkens love træde i kraft i ekstreme situationer, og træn dig til sikre reaktioner. Oplev ånden fra klassiske motorløb på de racerbaner, hvor det hele fandt sted – alt det kan du opleve på de forskellige køretekniske kurser, som bl.a. gennemføres i M modeller. Kort sagt: BMW Driving Experience.

BMW M PERFORMANCE-MODELLER: POWERED BY M.

BMW M Performance-modellerne er produktet af vores lidenskab for kraft og dynamik. Under udviklingen er der kælet for hver eneste detalje, og modellerne er et koncentrat af BMW M ingeniørernes samlede knowhow og erfaring. Resultatet er biler med en usædvanligt sportslig karakter og unik kombination af dynamik, komfort og kvalitet til at begå sig i hverdagen.
BMW M Performance-tilbehøret er motorsportsteknologi til gadebrug. De avancerede eftermonteringskomponenter med det eksklusive tilnavn ”Powered by M” er udviklet i tæt samarbejde med BMW M GmbH og er det ideelle udgangspunkt for en endnu mere sportslig indretning af din BMW.

BMW M I MOTOGPTM.

Et langt og succesrigt partnerskab: BMW M har siden 1999 været ”Official Car of MotoGP” samt en stærk og trofast partner for arrangørerne af Moto GP, Dorna Sports. BMW M har her været leverandør af Safety Cars samt officielle biler til løbsserien. I indeværende sæson omfatter bilflåden i alt fem BMW M og M Performance modeller – ført an af BMW M4 Coupé Safety Car. Derudover har BMW M GmbH år efter år udvidet sit engagement i MotoGP. Siden 2003 er der ved sæsonafslutningen blevet uddelt den eftertragtede BMW M Award til den bedste MotoGP Qualifier. I forbindelse med BMW M MotoGP Experience oplever gæsterne en uforglemmelig race-weekend med et eksklusivt kig ind bag kulisserne i sportens øverste løbsklasse, rundvisninger i pitområdet med den tidligere verdensmester Loris Capirossi samt taxi-kørsel i den aktuelle BMW M Safety Car som yderligere highlight. Få meget mere at vide om samarbejdet med MotoGP under dette link: