BMW apps BMW Mobility services BMW Udstyr

MOBILITY SERVICES OG UDSTYR.

MOBILITY SERVICES OG UDSTYR.
BMW apps BMW Connected

BMW CONNECTED: DIN PERSONLIGE MOBILITETSASSISTENT.

BMW Connected sørger for, at du er optimalt forbundet med din BMW. Lige meget om du skal planlægge en aftale i en fremmed by eller forberede din næste køretur – med denne app vil din hverdag blive nemmere. Kør uden om køer, del ankomsttider med dine kontakter, eller overvåg nemt og bekvemt din BMW’s omgivelser fra afstand. BMW Connected App indlærer hyppige destinationer og beregner en passende afgangstid i forhold til aftaler. Du kan benytte BMW Connected-funktionerne, uanset hvor du opholder dig, og via forskellige enheder – når du kører i din BMW eller uden for bilen via smartphone, smartwatch eller partnertjenester som Amazon Echo.

  • Oversigt over fordelene
BMW apps BMW Connected Classic

CONNECTED CLASSIC: DIN PERSONLIGE MOBILITETSASSISTENT.

Planlæg køreture, undgå trafik, eller åbn din BMW fra afstand med BMW Connected Classic. Denne app giver dig mulighed for at benytte generelle og bilrelevante funktioner sikkert og nemt – før, under og efter en køretur i din BMW.*

* Kræver en BMW fra og med produktionsdato juli 2013 med ekstraudstyret „Apps“ eller „ConnectedDrive Services“ (afhænger af markedet og den enkelte model). Gælder ikke følgende modeller produceret efter juli 2013: 1-serie Cabriolet, 1-serie Coupé, 3-serie Cabriolet (model fra og med 2010), X1 (model fra og med 2009), X5 (model fra og med 2006), X6 (model fra og med 2008) og Z4 (model fra og med 2009).

Oplysninger om kompatible smartphones findes på www.bmw.com/bluetooth.

  • Oversigt over fordelene
BMW apps BMW iV

BMW IV: DIN ELBIL I DINE HÆNDER.

BMW iV er en ny app, der gør det muligt at fjernstyre opladningen af din el- eller hybridbil med en BMW i Wallbox Plus eller Connect inden for dit hjemmenetværk. Den giver desuden mulighed for opladning af bilen, når det passer bedst og er mest effektivt.

  • Oversigt over fordelene
BMW apps BMW Advanced Car Eye 2.0

ADVANCED CAR EYE 2.0: DIT PÅLIDELIGE ØJENVIDNE.

BMW Advanced Car Eye 2.0 består af to førsteklasses vidvinkelkameraer i fuld HD til din bil. Ved hjælp af radar- og rystelsessensorer sørger de for at registrere og optage kritiske situationer, så de kan benyttes som bevismateriale. Advanced Car Eye 2.0 App fungerer som skærm og kontrolcentrum for dine kameraer. Du kan se og downloade dine optagede videoer og billeder og tage videoer og billeder manuelt. Det er desuden muligt at foretage samtlige indstillinger via Advanced Car Eye 2.0 App:

Optagelsesfunktioner
Optagelseskriterier
Video-/billedoplysninger

  • Oversigt over fordelene
BMW apps BMW Indien BMW Customer App

BMW CUSTOMER APP.

For BMW Indiens kunder er der nu ikke kun en lettere måde at bestille bilservices på, men også adgang til en lang række andre fordele og tjenesteydelser fra BMW’s verden. Med BMW Customer App præsenterer BMW Indien en intuitiv app, der bliver din one-stop-destination for alt, hvad der måtte vedrøre din BMW. Hvis du ejer en BMW, gælder det altså om at downloade BMW Customer App, så du med få fingertryk på din mobile enhed kan bestille din næste bilservice. Med denne app har du også mulighed for at følge din BMW’s værkstedsophold fra ankomsttidspunktet på et BMW Service Center og frem til tilbagelevering af nøglerne. Det slutter dog langtfra her. Hvis du har brug for hjælp, næste gang du er ude at køre, finder du blot din smartphone frem og anmoder om hjælp via BMW Customer App i løbet af få sekunder. Dette er blot nogle af de muligheder, hvor BMW Customer App vil gøre din BMW køreoplevelse markant bedre. Download BMW Customer App nu, og få glæde af grænseløs service med det samme.

  • Oversigt over fordelene
BMW apps 24/7 Service App

24/7 SERVICE APP.

24/7 Service App er udviklet for at gøre din serviceaftale hos din officielle BMW eller MINI forhandler hurtigere og mere fleksibel og simpel. Bestil en tid selv – når og hvor du vil – eller tag let kontakt til din forhandler online. Spar værdifuld tid, fordi du let kan aflevere eller afhente din bil uden for åbningstiderne hos din BMW eller MINI forhandler. Med få klik finder du desuden alle informationer om din forhandler, din serviceaftale eller din aktuelle aftale. 24/7 Service App guider dig problemfrit gennem alle aftaler og sørger for, at du altid er opdateret.

  • Oversigt over fordelene
BMW apps BMW Loyality+

LOYALITY+.

Sublim digitalisering. Opdag ting, følg med, og engager dig med vores nye mobile app, der er skabt på en sådan måde, at livet på farten forløber lige så gnidningsfrit som din køretur. Få de nyeste informationer om arrangementer og særlige fordele, og oplev komforten ved BMW finansiering, der altid er en mulighed til glæde for dig og din kørsel.

  • Oversigt over fordelene