BMW TELESERVICES.

Den bedste vej til mere komfort og øget sikkerhed.

Næste olieservice, serviceeftersyn, nye bremseklodser. Alt sammen aftaler, som du ikke længere behøver at bekymre dig om. Din BMW ved nemlig selv, hvornår den har brug for et eftersyn og af hvilke dele, og den kan selv sende alle servicerelevante data til BMW. Det autoriserede BMW værksted har herefter adgang til oplysningerne og kan kontakte dig for at træffe en aftale. BMW TeleServices fra BMW ConnectedDrive giver dig friheden til at gøre lige det, du har allermest lyst til.

Læs mere

OVERSIGT OVER BMW TELESERVICES.

BMW TeleServices er innovative BMW ConnectedDrive-tjenester, som byder på overlegen komfort, så du kan bruge tiden på vigtigere ting. Denne netværksfunktion sikrer, at medarbejderne på det autoriserede BMW værksted har adgang til detaljerede oplysninger om bilens tilstand, allerede inden bilen modtages på værkstedet. Det giver mulighed for målrettet og forudseende serviceplanlægning samt hurtig hjælp i tilfælde af et problem med bilen.


Med det automatiske BMW Teleservice Call ved din BMW selv, hvornår det igen er tid til service. Når Condition Based Service-sensorerne i bilen registrerer et servicebehov, overføres alle servicerelevante data automatisk til BMW. Medarbejderne på det autoriserede BMW værksted har adgang til oplysningerne og kan se bilens servicebehov og generelle tilstand, hvorefter man ved behov kan kontakte dig for at træffe en aftale om et servicebesøg.


Ved ønske om service ”uden for nummer”, eller hvis du har behov for at kontakte dit autoriserede BMW værksted, kan du anvende det manuelle BMW Teleservice Call. Med et enkelt tryk på en knap sender bilen alle servicerelevante data til BMW. Værkstedet modtager alle oplysningerne og kan kontakte dig for at spørge ind til behovet og evt. træffe en aftale om et værkstedsbesøg.


I tilfælde af en ulykke eller en teknisk funktionsfejl kan du med et BMW Teleservice Breakdown Call hurtigt tilkalde hjælp, mens funktionen BMW Teleservice Update sikrer, at dine mobile enheder og medieafspillere spiller bedst muligt sammen med din BMW. BMW Teleservice Battery Guard holder permanent et vågent øje med batterispændingen i bilen og giver dig besked, hvis der er behov for indgriben.

 

BMW TeleServices.

Se film om BMW TeleServices.

 • BMW TeleServices til din drømmebil

  BMW ConnectedDrive Services & Apps kan i Danmark benyttes på biler, der er produceret efter 7. måned 2013.

 • Den eksklusive portal til BMW ConnectedDrive-kunder

  Dine oplysninger, dine kontakter, dine steder, dine indstillinger – My BMW ConnectedDrive er vejen til personlige oplevelser med BMW ConnectedDrive i din BMW eller BMW i.

  Log ind på den eksklusive kundeportal for BMW ConnectedDrive-kunder med dine adgangsoplysninger, eller tilmeld dig nu.

OVERSIGT OVER TELESERVICE-TJENESTERNE.

Automatisk BMW Teleservice Call.

Vigtige møder, fødselsdage, private aftaler – der er nok at holde styr på. Så er det rart, at din BMW selv ved, hvornår den har brug for service og af hvilke dele. Med det automatiske BMW Teleservice Call fra BMW ConnectedDrive behøver du ikke længere selv at tage affære. Indbyggede sensorer registrerer behovet for service og sender oplysningerne til BMW. På det autoriserede BMW værksted har man adgang til oplysningerne og kan således tilrettelægge næste serviceeftersyn så effektivt som muligt – allerede inden der er aftalt en dato med dig. Overblik over fordelene • Automatisk registrering af behov for service • Overførsel af servicerelevante oplysninger direkte til BMW • Dit faste BMW værksted har nem og hurtig adgang til de servicerelevante oplysninger • Automatisk reminder om kommende servicetidspunkter • Optimalt forberedt og derfor effektivt servicebesøg • Kortere servicebesøg
Læs mere

Manuelt BMW Teleservice Call.

Ønsker du at aftale tid til serviceeftersyn, eller vil du vide, hvad Check Control-meddelelsen i bilens display betyder? Med BMW ConnectedDrive er det ikke noget problem: Med det manuelle BMW Teleservice Call kan du når som helst tage kontakt til det autoriserede BMW værksted direkte fra bilen og bede om at blive ringet op. Hvad enten du har fået et stenslag i forruden eller ønsker at skifte til vinterdæk: Bare tryk på knappen. Så overføres alle servicerelevante oplysninger fuldautomatisk. Værkstedet er herefter perfekt forberedt og kan rådgive dig individuelt og professionelt – hvorfor fx ikke kombinere skiftet til vinterhjul med det olieskift, der skal foretages inden længe? Overblik over fordelene Aftal tid til serviceeftersyn – når du vil. • Nem kontaktprocedure direkte fra bilen med tilbagekaldsgaranti • Individuel rådgivning med afsæt i de overførte data • Kortere ventetid på tilbehørsdele • Optimalt forberedt serviceeftersyn • Kortere servicebesøg
Læs mere

BMW Mobile Care Assistance.

Har du et problem med bilen, eller er der en funktion, der driller? Med et BMW Teleservice Breakdown Call fra BMW ConnectedDrive er hjælpen der med det samme: Du kan tilkalde hjælp fra BMW Mobile Care Assistance direkte fra bilen. Nogle gange kan det spare dig for et værkstedsbesøg. Hvordan virker det? Ved hjælp af den trådløse dataforbindelse er det ved mange funktionsfejl muligt både at fjerndiagnosticere og fjernafhjælpe problemet. Overblik over fordelene Hurtig problemdiagnose og professionelt knowhow ved uheld eller funktionsfejl. • Hurtig og præcis fjerndiagnose • Professionel hjælp uanset tid og sted • Optimalt forberedt serviceeftersyn ved behov
Læs mere

BMW Teleservice Battery Guard.

Glemte du at slukke lygterne, da du parkerede bilen? Det er ikke noget problem med funktionen BMW Teleservice Battery Guard, den praktiske BMW ConnectedDrive-tjeneste, der hjælper med at undgå batteriafladning: Hvis batterispændingen når ned under en fastsat grænseværdi, får du en besked fra batterivagtfunktionen eller dit autoriserede BMW værksted på stedet, eller næste gang du starter bilen. På denne måde undgås startvanskeligheder eller batterirelaterede problemer, da bilen selv holder et vågent øje med bilens energiforsyning.
Læs mere

BMW Teleservice Update.

Endnu bedre tilslutningsmuligheder: Med softwarebaserede driveropdateringer til Bluetooth-mobiltelefoner og USB-medieafspillere sikrer du, at dine mobile enheder er kompatible med din BMW og fungerer perfekt i bilen. Brug BMW Teleservice Update fra BMW ConnectedDrive, og kør af sted med vished om, at dine enheder er fuldt opdaterede. Overblik over fordelene Perfekt samspil mellem din BMW og dine mobile enheder. • Regelmæssig download af nye driveropdateringer • Optimal kompatibilitet mellem bilen og dine enheder • Hurtig og nem opdatering, også når du er på farten
Læs mere
 • Sådan fungerer et automatisk BMW Teleservice Call

  Sensorerne til Condition Based Service (CBS) overvåger permanent forbruget af driftsvæsker såsom motorolien eller tilstanden af sliddele såsom bremseklodserne. Ved behov for service sender bilen automatisk alle servicerelevante oplysninger til BMW. Dit faste BMW værksted vil herefter kontakte dig telefonisk for at aftale en tid til næste servicebesøg. Takket være overførslen af de nøjagtige data fra bilen kan servicebesøget forberedes bedst muligt med alle relevante komponenter, så bilen ikke holder på værksted længere end højst nødvendigt. Faste serviceintervaller hører fortiden til. Værkstedet besøges kun, når det er strengt nødvendigt.

 • Sådan fungerer et manuelt BMW Teleservice Call

  Du kan når som helst udløse det manuelle BMW Teleservice Call via iDrive-systemet i din BMW. Samtidig overføres alle servicerelevante oplysninger om bilen til BMW. Dit faste BMW værksted modtager herefter en besked om, at du ønsker at blive kontaktet. Når oplysningerne er blevet analyseret, bliver du ringet op af en BMW specialist for at træffe en aftale. Takket være de overførte oplysninger kan han under samtalen yde personlig og detaljeret rådgivning og – ved behov – bestille det ønskede tilbehør hjem.

 • Sådan virker BMW Mobile Care Assistance

  Hvis du kommer ud for et uheld eller har problemer med din bil, behøver du blot at vælge BMW ConnedtedDrive via din iDrive-menu og derefter funktionen Mobile Care. Med et tryk på en knap overføres bilens data til vores BMW Vejhjælp specialister. Vores specialister kan i mange tilfælde hjælpe dig på stedet, informere dig om bilens tilstand, samt hvad næste skridt er. Hvis det vurderes, at bilen ikke kan repareres på stedet, vil du blive henvist til nærmeste BMW serviceværksted, eller BMW Vejhjælp Assistance vil sørge for bugsering af bilen, hvis dette er nødvendigt. Bilens data sendes ligeledes til det BMW serviceværksted, som du har valgt, så de her er optimalt forberedt på at udføre service på din bil.

 • Sådan virker BMW Teleservice Battery Guard

  Et øje på batteriet: Hvis spændingen på bilens batteri falder under et bestemt niveau, fx pga. tændt parkeringslys, aktiveres BMW Teleservice Battery Guard automatisk og sender dig en SMS eller en e-mail (alt efter hvad du har indstillet i BMW ConnectedDrive-portalen) for at gøre dig opmærksom på tilstanden. BMW Teleservice Battery Guard er aktiv, indtil du starter bilen næste gang. Ved behov bliver du kontaktet af dit autoriserede BMW værksted for at træffe en aftale om et serviceeftersyn.

 • Brugertilpasning

  Battery Guard-funktionerne er en del af grundudstyret i BMW TeleServices. Du behøver blot at brugertilpasse tjenesten i BMW ConnectedDrive-portalen ved at indtaste et mobilnummer eller en e-mailadresse – så modtager du en SMS eller en e-mail fra Battery Guard-funktionen. Konfigureringen i BMW ConnectedDrive-portalen er en forudsætning for at kunne anvende BMW Teleservice Battery Guard i fuldt omfang.

 • Sådan virker BMW Teleservice Update

  Regelmæssige driveropdateringer sikrer, at din BMW er kompatibel med dine mobile enheder. Du finder BMW Teleservice Update i den intuitive iDrive-menu under ”Indstillinger” og ”Softwareopdatering”. Mobiltelefoner eller USB-medieafspillere – du får vist de tilgængelige softwareopdateringer i displayet. Opdateringerne fylder som regel ikke ret meget og kan hurtigt downloades og installeres, så du er på vej med seneste opdatering og kan anvende dine mobile enheder i bilen helt uden problemer og uden at skulle lægge vejen forbi værkstedet først.

JURIDISKE RAMMEVILKÅR.

 • FORUDSÆTNINGER FOR ANVENDELSE

  BMW TeleServices er tilgængelig i en lang række lande. Anvendelsen forudsætter, at bilen er udstyret med enten Intelligent nødopkald eller ConnectedDrive Services. Læs mere om forudsætningerne for anvendelse.

 • TILKNYTTET AUTORISERET BMW VÆRKSTED

  Her kan du se, hvilket autoriseret BMW værksted der er tilknyttet i din bil, og hvordan du ændrer denne indstilling.

 • OPLYSNINGER OM DATABESKYTTELSE

  Beskyttelse af følsomme personoplysninger ligger os meget på sinde. Læs mere om retningslinjerne for databeskyttelse i BMW TeleServices.

 • ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER

  Vær opmærksom på de gældende almindelige forretningsbetingelser for BMW TeleServices.

FAQ.

Spørgsmål og svar om BMW TeleServices.

Har du spørgsmål vedr. BMW TeleServices? Her kan du finde svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål.

Læs mere
 • Hvad koster det at anvende?

  Anvendelse af BMW TeleServices SA6AE er gratis i kombination med ekstraudstyret ConnectedDrive Services SA6AK eller det intelligente nødopkald SA6AC. I disse tilfælde kan tjenesterne anvendes i både ind- og udland via det SIM-kort, der er fast indbygget i bilen.

 • Hvilke BMW modeller kan anvende BMW TeleServices?

  Enhver BMW med intelligent nødopkald eller BMW ConnectedDrive Services er automatisk også udstyret med BMW TeleServices. Få mere at vide på dit autoriserede BMW værksted.

 • Hvilket autoriseret BMW værksted bliver mit BMW Teleservice Call sendt til som standard?

  Bilen sender data til BMW, og her har dit foretrukne autoriserede BMW værksted adgang til oplysningerne om din bil. Systemet oprettes som standard med den forhandler, der har solgt dig bilen.

 • Er det muligt at ændre standardindstillingen for autoriseret BMW værksted?

  Ja, det er til enhver tid muligt at vælge et andet autoriseret BMW værksted. Hvis du fx i forbindelse med en flytning ønsker at vælge et andet autoriseret BMW værksted som modtager af biloplysninger, kan du kontakte ConnectedDrive Hotline eller henvende dig direkte til det foretrukne værksted.

 • Hvordan sikrer jeg, at BMW TeleServices-tjenesterne kan anvendes i min brugte bil, og at det autoriserede BMW værksted bliver informeret?

  Tjenesterne fra BMW TeleServices skal aktiveres i bilen, og der skal foretages en tilknytning til det foretrukne autoriserede BMW værksted. Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte dit autoriserede BMW værksted.

 • Hvad skal jeg være opmærksom på ved salg af bilen?

  Husk at gøre køber opmærksom funktionerne i BMW TeleServices. Få flere oplysninger på adressen www.bmw.com/teleservices. Gør køber opmærksom på formularen, som gør det muligt at indstille det ønskede autoriserede BMW værksted.

 • Hvordan aktiverer jeg BMW TeleServices-tjenesterne i bilen?

  BMW TeleServices er normalt allerede aktiveret, når du modtager bilen. Hvis du er i tvivl, hjælper forhandleren dig gerne videre.

 • Hvordan deaktiverer jeg BMW TeleServices i bilen?

  Du kan når som helst deaktivere BMW TeleServices. BMW TeleServices kan kun deaktiveres ved at slukke for samtlige netværkstjenester i bilen. Det betyder, at det fast indbyggede SIM-kort ligeledes deaktiveres, så den intelligente nødopkaldsfunktion også slås fra.
  Få mere at vide om deaktivering på dit lokale BMW serviceværksted.