TEKNOLOGI FRA BMW.

Intelligent service: Få vist en opdateret oversigt over bilens aktuelle servicebehov, når du ønsker det. Netværksintegrationen af bilens, værkstedets og BMW hovedkontorets elektroniske systemer gør det muligt at tilrettelægge et ekstremt smidigt og fleksibelt serviceforløb. Serviceeftersyn planlægges let og i god tid, og du sparer en række unødvendige udgifter.

Læs mere

ON-BOARD-DIAGNOSE.

BMW ON-BOARD-DIAGNOSE.

Højteknologisk service: Bilens integrerede on-board-diagnosesystem registrerer og gemmer eventuelle fejlkoder fra de elektriske og elektroniske systemer. Med afsæt i denne diagnose kan det computerbaserede system præstere en hurtig og præcis fejlanalyse. Derudover er det autoriserede BMW værksted i interaktiv, direkte dialog med specialisterne på BMW hovedkontoret, så det er muligt at sikre den høje servicekvalitet ud i alle led.

CONDITION BASED SERVICE HOLDER DIG OPDATERET.

CONDITION BASED SERVICE HOLDER DIG OPDATERET.

I 1982 afskaffede BMW som den første bilproducent de faste serviceintervaller og erstattede dem med et behovsstyret servicesystem. I dag bliver tilstanden af sliddele og driftsvæsker registreret og analyseret modelspecifikt via sensorer og algoritmer eller ved hjælp af parametre såsom antal kørte kilometer eller kørselsmønster. Når du starter bilen, får du en melding om bilens status samt en reminder om, hvornår det er tid til næste serviceeftersyn. Det har den fordel, at serviceeftersyn først finder sted, når det behøves.

KEYREADER.

BMW KEYREADER.

Innovativ, hurtig og sikker. Vigtige oplysninger om bilen, fx stelnummer, kilometerstand eller aktuelle servicebehov, gemmes i tændingsnøglen på alle BMW modeller fra og med modelår 2000. Ved næste serviceeftersyn kan medarbejderen på det autoriserede BMW værksted udlæse oplysningerne ved hjælp af en elektronisk læseenhed - den såkaldte KeyReader. På denne måde undgås uklarheder eller overførselsfejl, og der er bedre tid til den personlige samtale med BMW servicerådgiveren.

BMW BluePerformance MED AdBlue®.

BMW BluePerformance med AdBlue®

BMW BluePerformance teknologien er en vigtig komponent i BMW EfficientDynamics, som er dedikeret til en væsentlig reduktion af brændstofforbrug og emissioner samtidig med at der øges strøm og køreglæde. Takket være teknologien har det været muligt at optimere udledningen fra dieselmotoren yderligere og reducere antallet af kvælstofilter i udstødningen.

I enkelte dieselmodeller* anvendes der derudover en særlig teknologi til nedbrydning af kvælstofilter: En SCR-katalysator (SCR = Selective Catalytic Reduction) med AdBlue®-indsprøjtning. Indsprøjtning af AdBlue®-væsken udløser en kemisk reaktion, som reducerer udledningen af kvælstofilter markant. Det gør det muligt for dieselmodellerne at overholde Euro 6-udledningskravene. Det anbefales at lade specialisterne på det autoriserede BMW værksted stå for opfyldning af SCR-tanken. Undtagelsesvis kan kunden selv forestå opfyldningen.

*BMW 5-serie Sedan: 520d xDrive, 525d xDrive, 530d xDrive, 535d xDrive. BMW 5-serie Touring: 520d xDrive, 525d xDrive, 530d xDrive, 535d xDrive. BMW 5-serie Gran Turismo: 520d, 530d xDrive, 535d xDrive. BMW X5: sDrive25d, xDrive25d, xDrive30d, xDrive40d, xDrive50d

Læs mere