BMW SERVICE OG VEJHJÆLP.

FOKUS PÅ DIN KØREGLÆDE.

Kvalitet, effektivitet og innovationskraft - det er de tre søjler, der bærer servicekompetencen hos BMW, og som vores kunder kan sætte deres lid til hver eneste dag. Allerede under udviklingen af nye modeller tænker BMW kommende servicetjenester ind i helhedskonceptet og sætter alt ind på at levere førsteklasses serviceydelser, der når hele vejen rundt om din BMW. På denne måde sikrer vi ren køreglæde for dig.

Læs mere
BMW_service_inclusive

FORKÆL DIN BMW MED EN GOD SERVICEAFTALE.

Du kan vælge mellem aftalerne BMW Service Inclusive og BMW Service Inclusive Plus. Det er nemt at se, hvad det koster for dig og din BMW - uanset om den er ny eller brugt. Bare klik på knapperne nedenfor. Du kan også læse mere om BMW Repair Inclusive under ”Servicepaftaler og priser”. Du kan også beregne prisen med det samme ved at trykke på ”Beregn pris på service”. 

FORKÆL DIN BMW MED EN GOD SERVICEAFTALE.

BMW serviceaftale
Du kan vælge mellem pakkerne BMW Service Inclusive og BMW Service Inclusive Plus. Det er nemt at se, hvad det koster for dig og din BMW - uanset om den er ny eller brugt. Bare klik på knapperne nedenfor. Du kan også læse mere om BMW Repair Inclusive under ”Servicepakker og priser”. Du kan også beregne prisen med det samme ved at trykke på ”Beregn pris på service”.
Læs mere
BMW_value_service

BMW VALUE SERVICE TIL EN ÆLDRE BMW.

BMW Value Service holder din BMW i topform med skræddersyede service- og reparationstilbud, der er målrettet mod ældre BMW biler.
autoriseret_BMW_vaerksted

AUTORISERET BMW VÆRKSTED.

Her kan du finde alle landets autoriserede BMW værksteder og det som er tættest på dig.
BMW_vejhjaelp_mobile_care

BMW VEJHJÆLP MOBILE CARE.

Vidste du, at der medfølger et abonnement på vejhjælp overalt i Europa sammen med din nye BMW? Er din BMW over 5 år gammel, så har du fuld vejhjælpsdækning, når du kører til service på et dansk autoriseret BMW værksted.
BMW_miljoe_og_genanvendelse

BMW MILJØ OG GENANVENDELSE.

BMW er kåret som verdens mest bæredygtige bilmærke og alle vores værksteder er ISO-certificerede
BMW Tele-service.

TELE- SERVICE.

Vi kan fortælle dig, hvornår din BMW skal til service.
BMW Garanti

BMW GARANTI.

Alt om vores udvidede garanti på både nye og brugte BMW.
Find bmw værksted

SERVICE-VÆRKSTED.

Her kan du finde alle landets autoriserede BMW værksteder.