BMW REPARATIONER OG SKADESSERVICE.

Altid perfekt reparation af din bil.

Hvis uheldet er ude, kan du trygt ringe til BMW skadeservice. Her får du råd og vejledning, og vi sikrer, at din bil kommer til det nærmeste autoriserede BMW pladeværksted. Vi er klar til at hjælpe dig døgnet rundt. Du kan kontakte BMW skadesservice direkte via iDrive-menuen, der findes i modeller med kontroldisplay, samt på +45 80 30 40 45. Det er gratis for fastnettelefoner, mens prisen kan variere ved mobilopkald.

Læs mere

BMW MEKANISKE REPARATIONER.

BMW MEKANISKE REPARATIONER.

Ved reparation af mekaniske dele, som fx udstødning eller støddæmper, kan du trygt stole på, at dit autoriserede BMW værksted har den fornødne knowhow. Ingen har bedre kendskab til teknikken i din BMW end vores kvalificerede serviceeksperter. De sørger for, at samspillet mellem de mekaniske dele i bilen igen fungerer problemfrit. Når vi skifter sliddele, fx bremseklodser eller -skiver, bruger vi kun originale BMW reservedele, der er skræddersyet til din bil. Originale BMW reservedele holder længere og fungerer problemfrit i hele deres levetid. Det gør dem til det mest fornuftige valg - også økonomisk.

BMW ELEKTRISK REPARATION.

BMW ELEKTRISK REPARATION.

Reparation af det elektriske system kræver specialviden. Derfor findes der ikke nogen bedre til at løse opgaven end dit autoriserede BMW værksted. Værkstedets el-eksperter genskaber data- og informationsstrømmene mellem bilens hightech-komponenter. Ved reparation af elektronikken i fx BMW navigationssystemet eller andre BMW styreenheder analyserer vores eksperter fejlen og afhjælper den ved hjælp af deres specialviden og moderne værktøjer.

AKTIV OG PASSIV SIKKERHED. BMW PLADEARBEJDE.

AKTIV OG PASSIV SIKKERHED. BMW PLADEARBEJDE.

BMW pladearbejde er underlagt samme høje kvalitetskrav som alt andet servicearbejde hos BMW, og arbejdet udføres af vores kvalificerede serviceeksperter. Uanset om din bil har fået en mindre bule, eller der er sket større skade på karrosseriet, kan din bil klare alle crashtest-krav, når den forlader værkstedet. Det skyldes, at vi altid bruger originale BMW reservedele og moderne reparationsteknik. Den perfekte kombination af moderne teknik og årelang erfaring gør det muligt at få din bil tilbage i topform selv efter omfattende karrosseriskader.

  • Ydelser fra BMW skadeshotline
  • Professionel skadesreparation
Service og vedligeholdelse

BMW SERVICE.

Få et overblik over de mange service muligheder.
Find bmw værksted

SERVICE-VÆRKSTED.

Her kan du finde alle landets autoriserede BMW værksteder.
BMW Garanti

BMW GARANTI.

Alt om vores udvidede garanti på både nye og brugte BMW.
BMW Service teknologier

TEKNO-LOGIER.

Din BMW kan fortælle dig om behovet for service.