BMW forårs- og sommertilbehør BMW biler foran en sø og et bjerglandskab

BMW ORIGINALTILBEHØR TIL FORÅRS- OG SOMMERSÆSONEN.

"VORES KOMFORTZONE: I SOLEN.“

BMW Originaltilbehør til forårs- og sommersæsonen."VORES KOMFORTZONE: I SOLEN.“

Gør det til din sommer. Med BMW Originaltilbehør, sommerhjul og sommerdæk, BMW Service og BMW Charging.

Sommeren er her, og med det solrige vejr opstår der nye muligheder for at udforske landskabet. Det venter blot på, at du udforsker det. Nyd vejens kurver, den friske luft og udsigten til landskabet med det BMW Originaltilbehør. Med BMW hjul og dæk får du en optimal køreoplevelse, og sammen med BMW Service og BMW Charging får de dig sikkert frem til dine sommerdestinationer. For at du nyder hvert eneste sommerøjeblik i fulde drag uden afbrydelser, så det går hen og bliver din sommer.

Læs mere

HAR DU LYST TIL AT TAGE PÅ BILFERIE I DANMARK I SOMMER?

BILFERIE I DANMARK I SOMMER

Vi har samlet de tips, du har brug for, for at gøre den mere bekvem, mere sikker og til en større nydelse end nogensinde.

BMW Originaltilbehør til indvendigt og udvendigt udstyr.

"VI ER ALTID KLAR TIL SOLEN.“

Hvis du vil gøre det til din sommer, bør du være godt forberedt. Planlæg din rejse, og sørg for at have nok plads til udstyret, som du skal bruge til din foretrukne sommeraktivitet. Få glæde af vores store udvalg af BMW Originaltilbehør til bilens indvendige og udvendige udstyr, så din BMW matcher din sommerferie perfekt.  

BMW forårs- og sommertilbehør En mand sidder i en BMW med åben dør
BMW forårs- og sommertilbehør BMW adapterkabel til Apple iPhone/iPod™

BMW adapterkabel til Apple iPhone/iPod™.

Det stabile BMW adapterkabel med stik i fuld metal giver mulighed for at få en individuel musikoplevelse i bilen. Med det kan du nemlig integrere kompatible Apple iPod™- eller iPhone™-enheder i bilen og samtidig oplade dem. På den måde kan du ved hjælp af USB-adapteren let afspille musikfiler på enhederne via bilens højttalere. De eksterne musikkilder styres ved hjælp af bilens iDrive Controller, multifunktionsrattet eller radioen.
Se produktet
BMW forårs- og sommertilbehør BMW Advanced Car Eye 2.0

BMW Advanced Car Eye 2.0.

BMW Advanced Car Eye 2.0 er et ekstremt følsomt full-HD-kamera, som registrerer, hvad der sker foran og bagved bilen – også når den er parkeret. Ved forstyrrelser eller usædvanlige bevægelser uden for bilen optager kameraet automatisk hændelsen for at kunne dokumentere eventuelle ulykker eller (forsøg på) indbrud.
Se produktet
BMW forår- og sommertilbehør BMW Dual-USB-ladeenhed til type A og C

BMW Dual-USB-ladeenhed til type A og C.

Dual-USB-ladeenheden tilsluttes blot cigarettænderen. På den måde kan to eksterne mobilenheder let og komfortabelt oplades samtidig. Den høje ladestrøm på maks. 2 x 3 ampere ved en effekt på maks. 2 x 18 watt giver mulighed for en ekstremt hurtig opladning. Den integrerede elektronik forhindrer, at der kan ske en overophedning. På USB-tilslutning type C er der lagret forskellige profiler, som udveksler mulige strømstyrker og spændinger med slutenheden ved hjælp af Power Delivery-ladeteknikken. Med denne teknologi er det muligt at opnå den bedst mulige opladning, samtidig med at batteriet skånes.
Se produktet
BMW forårs- og sommertilbehør BMW helårsmåtter foran

BMW helårsmåtter foran.

De robuste BMW helårsmåtter i flot design med præcis pasform og høj kant beskytter fodrummet ved forsæderne mod fugt og snavs. Måtterne er holdt i et sort design med en elegant detalje i rustfrit stål.
Se produktet
BMW forårs- og sommertilbehør BMW Wireless-Charging-Station Universal

BMW Wireless-Charging-Station Universal.

Trådløs opladning – altid og overalt: Med BMW Wireless-Charging-Station Universal kan du nemt og effektivt oplade din smartphone i bilen uden brug af kabel. Mobiltelefonen opbevares desuden stabilt og sikkert. Ekstra smart: Den integrerede powerbank kan tages af, så du også kan oplade trådløst uden for bilen.
Se produktet
BMW forårs- og sommertilbehør BMW ryglænstaske

BMW ryglænstaske.

Ideel til køreture med børn. Tasken med afvaskelig slidbeskyttelse fastgøres på forsædernes ryglæn. Med diverse taskerum, der kan lukkes, og en separat flaskeholder kan den bruges til opbevaring af forskellige ting, der medbringes på rejsen. Den er let at bære og kan også klappes sammen ved behov.
Se produktet
BMW forårs- og sommertilbehør BMW Safety Case til 11" Apple iPad Pro™ til Travel & Comfort-system

BMW Safety Case til 11" Apple iPad Pro™ til Travel & Comfort-system.

En Safety Case giver optimal beskyttelse til alle 10,5" Apple iPad™ Pro. Det sorte silikonecover beskytter tabletten pålideligt mod ridser og slag – og også mod vandstænk i kombination med den medfølgende displayfolie. Med universalholderen fra Travel & Comfort-systemet, der fås separat, kan enheden fastgøres fleksibelt, komfortabelt og kollisionssikkert i bilen. *Fås også til 7,9'' Apple iPad mini 4, 10,5" Apple iPad Pro, 9,7" Apple iPad Air 1, 9,7" Apple iPad Air 2, 9,7" Apple iPad Pro, 9,7" Samsung Galaxy Tab A, 9,7" Samsung Galaxy Tab S2
Se produktet
BMW forårs- og sommertilbehør BMW tagboks 420 sort/titaniumsølv

BMW tagboks 420 sort/titaniumsølv.

Den moderne, aflåselige BMW tagboks i sort giver 420 liter ekstra opbevaringsplads. Den rummelig tagboks er let at montere på tagbagagebæreren og passer til alle BMW tagbagagebærersystemer. Kabinettets skal er fremstillet i UV-stabiliseret ABS med høj slagstyrke. Tagboksen kan åbnes fra begge sider og har tredobbelte låse i begge sider, hvilket både gør den let at læsse og effektivt holder langfingre ude. Tagboksen vejer 19 kg og lever op til BMW's høje sikkerhedsstandarder, hvad angår kollisionsegenskaber, driftssikkerhed og langtidsegenskaber.
Se produktet
BMW forårs- og sommertilbehør BMW tagbagagebærer

BMW tagbagagebærer.

Multifunktionstagbagagebærersystemet kan kombineres med alle holdesystemer til tagbagagebærere og tagbokse fra BMW. Det er meget let at montere og lever op til de højeste kvalitets- og sikkerhedskrav med sin stabile konstruktion og et tyverihæmmende låsesystem. Takket være BMWs specifikke design, passer tagbagagebæreren også perfekt til bilen rent visuelt.
Se produktet
BMW forårs- og sommertilbehør BMW bagagerumsmåtte

BMW bagagerumsmåtte.

BMW bagagerumsmåtten passer perfekt til bagagerummet og beskytter effektivt mod snavs og fugt. Det sørger den høje kant hele vejen rundt og det slid- og skridsikre samt vandafvisende kvalitetsmateriale for. Måtten er holdt i sort og kommer i et flot design, der passer perfekt til bagagerummets indvendige udstyr. Og en detalje i rustfrit stål med BMW logo sikrer et endnu mere eksklusivt udtryk. På den måde understreger måtten bilens individuelle karakter, og den passer desuden perfekt til designet på BMW helårsmåtterne, der kan tilkøbes separat.
Se produktet
BMW forårs- og sommertilbehør BMW hækcykelholder Pro 2.0

BMW hækcykelholder Pro 2.0.

BMW hækcykelholder Pro 2.0. er udviklet til sikker transport af to cykler/elcykler på en trækkrog til et BMW anhængertræk. Det lette, men stabile bærersystem med en konstruktion i stål og aluminium kan belastes med maks. 60 kg og giver plads til cykler med en akselafstand på op til 130 cm. Cykelholderen er desuden imponerende let at håndtere takket være enhåndsbetjening af trækkrogsystemet, aftagelige bærearme samt fastgørelse af hjulene ved hjælp af en skraldemekanisme. Hækholderens nedklapningsfunktion sørger for, at det altid er let at få adgang til bagagerummet. Samtidig lever hækcykelholder Pro 2.0. op til de højeste sikkerhedskrav og kan foldes kompakt sammen, når den ikke er i brug. Det er desuden muligt at udvide holderen til tre cykler, og der kan også tilkøbes en transporttaske. Cykelholderen er således den perfekte ledsager – f.eks. på ferierejser eller kortere ture med de forskellige BMW modeller.
Se produktet
BMW forårs- og sommertilbehør BMW WaterBlade

BMW WaterBlade.

BMW WaterBlade er vinduesviskere til forruden med en innovativ viskerteknologi. Via dyser i viskerbladene påføres sprinklervæsken direkte på forruden. Det giver en mere effektiv rengøring og reducerer mængden af sprøjtetåge, der forhindrer udsynet, og der bruges heller ikke så meget sprinklervæske. Den præcise påføring af væsken forhindrer desuden, at bilen bliver snavset. Og så skal BMW Waterblade ikke udskiftes så tit som almindelige viskerblade.
Se produktet
BMW forårs- og sommertilbehør glasrens med økologisk grapefrugtekstrakt

BMW GLASRENS MED ØKOLOGISK GRAPEFRUGTEKSTRAKT

Denne glasrens med økologisk grapefrugtekstrakt indgår i den nye, bæredygtige plejeserie PureCare inspired by BMW i. Produktet er især egnet til rengøring af glasflader og ruder i alle BMW biler. Det fjerner effektivt alle former for hårdnakket snavs uden at efterlade striber på overfladerne.

Eksklusive BMW Originale sommerhjul og -dæk og tilbehør.

"MINE HJUL: INDSTILLET TIL SOMMERTID.“

Med BMW Originale komplethjul kan du klare enhver forhindring på almindelig vej og i terræn. De er skræddersyet til din BMW, opfylder højeste kvalitetskrav og er udviklet i tæt samarbejde med førende dækproducenter (fx Dunlop, Goodyear, Michelin og Pirelli). Derudover er alle komplethjulsæt udstyret med stjernemarkerede dæk med nødkørselsegenskaber og TPMS-sensorer. På den måde er du altid på rette spor selv uden for almindelig vej.

BMW Letmetalfælge passer ikke kun perfekt til bilens design rent visuelt, men lever samtidig også op til de højeste kvalitetskrav. De er udviklet specielt til brug sammen med dæk med nødkørselsegenskaber og er udstyret med forhøjede humps, der forhindrer, at trykløse dæk glider af selv ved kurvekørsel. Ud over en optimal levetid imponerer de først og fremmest med et ultrapræcist omløb. For også at kunne garantere denne unikke kvalitet på den lange bane gennemgår fælgene omfattende kontroller og tests i henhold til BMWs høje sikringsstandarder.

BMW forårs- og sommertilbehør En mand med en hund læner sig op ad en BMW
20" M letmetalfælge med stjerneeger 748 M i mat Jet Black, komplet sommerhjulsæt

20" M med stjerneeger 748 M.

De eksklusive 20'' M letmetalfælge med stjerneeger 748 M er udført i mat Jet Black med farvet M logo. Komplet TPMS-sommerhjulsæt med uens dæk med nødkørselsegenskaber, hjulstørrelse 9J x 20 med dækstørrelse 275/45 R20 110Y XL RSC for og 10,5J x 20 med dækstørrelse 305/40 R20 112Y XL RSC bag.
EU dækmærke
22" M Performance letmetalfælge med stjerneeger 749 M Bicolor

22" M Performance med stjerneeger 749 M.

De eksklusive, vægtoptimerede 22'' M Performance letmetalfælge med stjerneeger 749 M i Bicolor Jet Black er glanspolerede og udført med M Performance logo og farvet M logo. Komplet TPMS-sommerhjulsæt, hjulstørrelse 9,5J x 22 med dækstørrelse 275/35 R22 104Y XL for og 10,5J x 22 med dækstørrelse 315/30 R22 107Y XL bag.
EU dækmærke
21" M letmetalfælge med Y-eger 741 M Bicolor (Night Gold, glansdrejet), komplet sommerhjulsæt

21" M med Y-eger 741 M Bicolor.

De elegante glansdrejede 21'' M letmetalfælge med Y-eger 741 M i Bicolor Night Gold skaber et individuelt og ekstravagant udtryk med deres eksklusive design. Komplet sommerhjulsæt med dæktrykskontrol og nødkørselsegenskaber, hjulstørrelse 9,5J x 21 med dækstørrelse 275/40 R21 107Y XL RSC for og 10,5J x 21 med dækstørrelse 315/35 R21 111Y XL RSC bag.
EU dækmærke
19" M Performance letmetalfælge med Y-eger 898 M Frozen Gunmetal Grey, komplet sommerhjulsæt

19" M Performance med Y-eger 898 M.

De eksklusive 19" M Performance letmetalfælge med Y-eger 898 M er udført i Frozen Gunmetal Grey med M Performance logo. Komplet sommerhjulsæt med dæktrykskontrol, hjulstørrelse 8J x 19 med dækstørrelse 225/40 R19 93Y XL for og 8,5J x 19 med dækstørrelse 255/35 R19 96Y XL bag.
EU dækmærke
18" M Performance med dobbelteger 796 M Jet Black mat, komplet sommerhjulsæt

18" M Performance med dobbelteger 796 M Jet Black mat.

De eksklusive 18'' M Performance letmetalfælge med dobbelteger 796 M er udført i mat Jet Black med farvet M logo. Komplet TPMS-sommerhjulsæt med dæk med nødkørselsegenskaber, hjulstørrelse 7,5J x 18 med dækstørrelse 225/45 R18 95Y RSC for og 8,5J x 18 med dækstørrelse 255/40 R18 99Y RSC bag.
EU dækmærke
19" BMW letmetalfælge med dobbelteger 793 Bicolor Night Gold

19" BMW letmetalfælge med dobbelteger 793 Bicolor Night Gold.

De eksklusive 19'' BMW letmetalfælge med dobbelteger 793 er glansdrejet og udført i Bicolor Night Gold. Komplet sommerhjulsæt med dæktrykskontrol og nødkørselsegenskaber, hjulstørrelse 8J x 19 med dækstørrelse 225/40 R19 93Y XL RSC for og 8,5J x 19 med dækstørrelse 255/35 R19 96Y XL RSC bag.
EU dækmærke
BMW hjul- og dæktilbehør BMW navdæksel, fast

BMW navdæksel, fast.

Det faste navdæksel er forsynet med BMW logoet, der ikke længere roterer sammen med hjulet, men derimod bliver stående vandret. Navdækslet kan monteres på alle BMW letmetalfælge med en huldiameter på 112 mm.
Se produktet
BMW hjul- og dæktilbehør BMW ventilhætter med logo

BMW ventilhætter med logo.

De eksklusive BMW ventilhætter i aluminium beskytter effektivt RDC-aluminiumsventiler mod snavs og fugt. Samtidig opgraderer de dækket rent visuelt. Sæt bestående af fire ventilhætter. Med BMW logo.
Se produktet
BMW hjul- og dæktilbehør BMW ventilhætter med M logo

BMW ventilhætter med M logo.

De eksklusive BMW ventilhætter i aluminium beskytter effektivt TPMS-aluminiumsventiler mod snavs og fugt. Samtidig opgraderer de dækket rent visuelt. Sæt bestående af fire ventilhætter. Med M logo.
Se produktet
BMW hjul- og dæktilbehør M Performance dækposer

M Performance dækposer.

Eksklusiv motorsportsstemning i garagen: M Performance dækposerne beskytter både føreren og bilen mod snavs. Et forstærket greb gør det desuden nemt og bekvemt at transportere hjulene. Og en særlig markering sørger for, at man altid hurtigt kan kende de enkelte dæk fra hinanden. Poserne monteres let og hurtigt og er udført i et markant M Performance design. Således kan både komplette sommer- og vinterhjul opbevares sikkert på en sportslig og eksklusiv måde, indtil de igen skal bruges.
Se produktet
BMW forårs- og sommertilbehør En mand løber ved siden af en BMW foran et bjerglandskab

BMW HJUL-/DÆKSERVICE.

Vi skifter ikke kun dine vinter-/sommerdæk, men kontrollerer også profildybden og bremserne. Vi skifter hjul og dæk (inklusive afbalancering) til et fremragende pris-/ydelsesforhold. Vi udfører kontrollen og vedligeholdelsesarbejdet med størst mulig omhu og de nødvendige kompetencer. Og med vores fagligt korrekte opbevaring af hjul (inklusive rengøring og afbalancering) slipper du for unødigt besvær og sparer værdifuld plads.

ORIGINALT BMW LADETILBEHØR.

"OPLADT MED EN FØLELSE AF SOMMER: MIT ROADTRIP.“

Hvis du skal være klar til sommeren, bør din BMW ikke kun være udstyret med tilbehør – den bør også være fuldt opladet. Få information om vores Originale BMW ladetilbehør, der er perfekt afstemt til din elbils behov. Så du kan gøre det til din sommer.  

Læs mere
BMW ladeprodukter BMW ladekabel på 5 m til offentlige ladestationer

BMW ladekabel på 5 m til offentlige ladestationer.

Med BMW ladekablet på 5 m kan du hurtigt og let oplade bilen ved offentlige ladestationer, der understøtter Mode 3. BMW elbiler og BMW hybridbiler kan så oplades enfaset, hvilket er markant hurtigere end med det medfølgende standardladekabel. Takket være stikket, der lever op til ECE-standarden, er dette muligt i hele Europa. Kablet passer perfekt til designet på BMW Wallbox og lever op til BMWs høje kvalitetsstandarder. De forsølvede og korrosionsresistente kontakter sikrer en optimal strømoverførsel og en lang levetid.

Læs mere
BMW ladeprodukter BMW Wallbox

BMW Wallbox.

Tankstationen til dit hjem. Med den fast installerede BMW Wallbox oplades din BMW hurtigt, pålideligt og komfortabelt med op til 22 kW. Ud over den pladsbesparende, kompakte dimensionering i BMW design er BMW Wallbox også udstyret med en praktisk kabelstyring inklusive stik- og vægholder. Derudover har du mulighed for at administrere adgangen til BMW Wallbox via My BMW app. Ved hjælp af statusvisningen er det til enhver tid muligt at kontrollere BMW Wallbox' aktuelle status. Den integrerede fejlstrømsregistrering og en service-app giver mulighed for en simpel og omkostningsbesparende installation.

Læs mere
BMW ladeprodukter BMW Flexible Fast Charger

BMW Flexible Fast Charger.

BMW Flexible Fast Charger er en mobil oplader til hjemmet, der kan benyttes til alle elbiler. Med dette sæt kan der i almindelige stikkontakter opnås en maksimal ladeeffekt på op til 2,3 kW (type E + F (CEE 7/7), Schuko, 10 A). Adapterkabler, der fås som ekstraudstyr, giver mulighed for hurtig opladning. Med dem kan der oplades med op til 11 kW i industristikkontakter. Flexible Fast Charger sørger altid for automatisk at tilpasse ladeeffekten til den valgte strømkilde og slår automatisk fra ved strømfejl eller overophedning. Dens kompakte mål, det seks meter lange ladekabel og den vandtætte udførelse gør den til den perfekte ledsager i enhver henseende. Hjemme bliver den til en mobil wallbox takket være vægholderen med håndtag, der fås som ekstraudstyr. Kan benyttes i følgende lande: Østrig, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Tjekkiet, Estland, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Italien, Letland, Litauen, Luxembourg, Holland, Polen, Portugal, Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige og Tyrkiet.

Læs mere

BMW M PERFORMANCE PARTS TIL DIT FORÅR OG DIN SOMMER.

"MIT SÆRLIGE AFTRYK PÅ SOMMEREN.“

Det er sommer og din tur til at stråle. Med BMW M Performance Parts gør du din BMW helt unik og skaber en ægte motorsportskarakter. Gør din BMW til et blikfang og denne sommer til din sommer – uden nogen form for kompromis.

Læs mere
BMW M Performance Parts 20" M letmetalfælge med stjerneeger 748 M i Jet Black mat

BMW 20" M letmetalfælge med stjerneeger 748 M i Jet Black mat.

De eksklusive 20" M letmetalfælge med stjerneeger 748 M i Jet Black tilfører bilen et ekstra sportsligt udtryk med deres design. TPMS-komplethjul med All-Terrain-dæk, hjulstørrelse 9J x 20 med dækstørrelse 275/45 R20 110V XL, som både egner sig til offroad-kørsel og er anvendelige med snekæder.

BMW letmetalfælge passer ikke kun perfekt til bilens design rent visuelt, men lever samtidig også op til de højeste kvalitetskrav. De er udviklet specielt til brug sammen med dæk med nødkørselsegenskaber og er udstyret med forhøjede humps, der forhindrer, at trykløse dæk glider af selv ved kurvekørsel. Ud over en optimal levetid imponerer de først og fremmest med et ultrapræcist omløb. For også at kunne garantere denne unikke kvalitet på den lange bane gennemgår fælgene omfattende kontroller og tests i henhold til BMW's høje sikringsstandarder. EU dækmærke

Læs mere
BMW M Performance Parts M Performance frontgitter i kulfiber

BMW M Performance frontgitter i kulfiber.

Vis karakter: Rammen omkring M Performance frontgitteret er udført i et eksklusivt og manuelt fremstillet kulfibermateriale, mens ribberne er udført i ekstra robust kunststof. Et visuelt højdepunkt, der tilfører bilens front et særligt elegant, sporty og individuelt look.

Læs mere
BMW M Performance Parts M Performance måtter

BMW M Performance måtter.

Eksklusivt design, enestående holdbarhed: BMW M Performance måtterne giver fodrummet et individuelt sportsligt udtryk. Med M logo og M Performance logo. En kant i læderlook med pyntesyning i kontrastfarver og et bånd i M farverne runder kabinens eksklusive look perfekt af.

Læs mere
BMW M Performance Parts M Performance sidespejlskapper i kulfiber

BMW M Performance sidespejlskapper i kulfiber.

Manuelt fremstillet i kulfiber af højeste kvalitet: Den markante sidespejlskappe understreger bilens hightech-karakter. Det dynamiske design giver bilen et særligt eksklusivt og sporty look.

Læs mere
BMW M Performance Parts M Performance luftindtag foran i kulfiber

BMW M Performance luftindtag foran i kulfiber.

Tag godt med luft ind: De eksklusive luftindtag i kulfiber sætter et markant motorsportsaftryk på bilens front. Deres eksklusive design understreger bilens samlede udtryk, der er præget af sport og luksus. De passer perfekt til kofangeren og de øvrige udvendige detaljer i kulfiber.

Læs mere
BMW M Performance Parts M Performance logomærkat

BMW M Performance logomærkat.

M Performance-logomærkaten passer perfekt til sideskørtsstafferingen i Frozen Black eller sideskørtforlængeren i sort højglans. Den skaber et ekstra visuelt højdepunkt og forstærker det individuelle udtryk på siden af bilen.

Læs mere

BMW SERVICE.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

BMW forårs- og sommertilbehør En mand læner sig op ad en BMW foran et bjerglandskab

Slip bekymringerne, og fokuser på det, der betyder noget – glæden ved at køre. Få ro i sindet med BMW Service Inclusive. Med denne serviceaftale kan du efter betaling af et engangsbeløb få foretaget service og udført vedligeholdelsesarbejde inden for de aftalte rammer og i den aftalte periode.

Dine fordele:

 • Attraktive besparelser i forhold til at købe ydelserne enkeltvis.
 • Fuldt overblik over udgifterne.
 • Forskellige pakker til forskellige behov, nye og brugte biler.
 • Servicespecialister med BMW ekspertise og Originale BMW reservedele.
 • Høj gensalgsværdi, da pakken automatisk overføres til den nye ejer af bilen.
 • Gyldig hos deltagende BMW Serviceværksted i hele verden.
   

BMW TELESERVICES.

BMW forårs- og sommertilbehør En kvinde sidder og kigger på sin smartphone

Med de innovative BMW Teleservices fra BMW ConnectedDrive holder din BMW hovedet koldt: Ved servicebehov eller i tilfælde af en fejl sørger systemet for at forsyne dit foretrukne BMW Serviceværksted med alle relevante biloplysninger. De vil så efterfølgende kontakte dig, så I kan aftale en tid. På den måde kan du sætte din lid til hurtig og ukompliceret service og behøver ikke selv at tænke på alt. Eneste forudsætning: Du har registreret din bil online i BMW ConnectedDrive Portal og valgt en Serviceværksted. Oplev nu og her, hvordan BMW Teleservices gør dit liv mere komfortabelt.

CONTACTLESS BMW SERVICE.

BMW forårs- og sommertilbehør En mand sidder i en BMW og kigger på sin smartphone

Med My BMW Service gør vi livet lidt lettere for dig i disse dage. Bestil tid online, eller kom forbi med din BMW. Deponér din nøgle, og få et link, så du kan se din servicerådgivning online, når det passer dig. Se nærmere på de forskellige tilbud, du har adgang til.

Oversigt over dine fordele:

 • Tidsbestilling online
 • Personlig service-video
 • Digital betaling
 • Vejhjælp på stedet
 • Hente- og bringeservice.

BMW VALUE SERVICE.

BMW forårs- og sommertilbehør Nogle mænd sidder og kigger på hinanden

Du har tilbagelagt så mange kilometer i din BMW og oplevet så mange eventyr, at du kender din BMW ud og ind. Og derfor elsker du den. Og for at denne kærlighed kan vare ved længe endnu, har du brug for en Serviceværksted, der kender din BMW og dine behov lige så godt. Det sørger BMW Value Service for: Førsteklasses service til en attraktiv og gennemskuelig all-inclusive-pris. Så ved du helt præcis, hvad du har at regne med.

Dine fordele:

 • Førsteklasses og komfortabel service til en fordelagtig pris leveret af BMW specialister med BMW Originaldele.
 • Overblik over udgifterne: Alle reservedele og serviceydelser er nemlig inkluderet i all-inclusive-prisen.
 • Priserne er altid gennemsigtige og lette at forstå for kunderne.
 • BMW Value Service har den perfekte ydelse til enhver BMW model.
BMW forårs- og sommertilbehør BMW biler foran en bygning med BMW servicerådgivning

BMW SERVICE.

Du og din BMW er i de bedste hænder hos dit BMW Serviceværksted. Med alt lige fra langtidsservicepakkerne fra BMW Service Inclusive over de attraktive all-inclusive-priser fra BMW Value Service til vores kontaktløse serviceydelser eller BMW Original motorolie og mange andre individuelle serviceydelser har vi altid en optimal løsning til dig – til alle BMW modeller, til dine individuelle behov og til de mange ubesværede kilometer, der venter dig forude.
BMW Service My BMW App

DEN NYE MY BMW APP.

BMW Service BMW Teleservices

BMW TELE-
SERVICES.

BMW GARANTI.

BMW GARANTI.