BMW Originalt sommertilbehør og plejeprodukter BMW X1 U11 holdende med tre kvinder i solskin

„MADE TO EXPLORE.“

BMW Originaltilbehør til forår og sommer.

„MADE TO EXPLORE.“BMW Originaltilbehør til forår og sommer.

Gør det til din sommer. Med BMW Originaltilbehør, sommerhjul og sommerdæk, BMW Service og BMW Charging.

Sommeren er her, og med det solrige vejr opstår der nye muligheder for at udforske landskabet. Det venter blot på, at du udforsker det. Nyd vejens kurver, den friske luft og udsigten til landskabet med BMW Originaltilbehør. Med BMW hjul og dæk får du en optimal køreoplevelse, og sammen med BMW Service og BMW Charging får de dig sikkert frem til dine sommerdestinationer. For at du kan nyde hvert eneste sommerøjeblik i fulde drag uden afbrydelser, så det går hen og bliver din sommer.

Læs mere

HAR DU LYST TIL AT TAGE PÅ BILFERIE I DANMARK I SOMMER?

BILFERIE I DANMARK I SOMMER

Vi har samlet de tips, du har brug for, for at gøre den mere bekvem, mere sikker og til en større nydelse end nogensinde.

BMW ORGINALT SOMMERTILBEHØR OG PLEJEPRODUKTER.

„Vi er altid klar til solen.“

Hvis du vil gøre det til din sommer, bør du være godt forberedt. Planlæg din rejse, og sørg for at have nok plads til udstyret, som du skal bruge til din foretrukne sommeraktivitet. Få glæde af vores store udvalg af BMW Originaltilbehør til bilens indvendige og udvendige udstyr, så din BMW matcher din sommerferie perfekt.
BMW Originaltilbehør til forår og sommer BMW X1 U11 holdende på en strand med 2 personer
Indvendigt BMW udstyr G07 BMW tabletholder Pro til Travel & Comfort System

BMW tabletholder Pro til Travel & Comfort System.

BMW tabletholder Pro fastgøres til ekstraudstyret "Travel & Comfort" eller til basisholderen, der fås særskilt. Den kan justeres i forskellige positioner, indstilles i hældningen og drejes 360°. Holderen er udstyret med en klemme, der kan køres ud, hvilket giver en sikker fastgørelse til tablets med BMW Safety Case fra 7” til 13”.

Indvendigt BMW udstyr G07 BMW tabletholder PRO til Travel & Comfort System

BMW Safety Case til 11" Apple iPad Pro til Travel & Comfort System.

En BMW Safety Case giver optimal beskyttelse til alle 11" Apple iPad™ Pro. Det sorte silikonecover beskytter tabletten pålideligt mod ridser og slag – og også mod vanddråber i kombination med den medfølgende displayfolie. Med universalholderen fra Travel & Comfort System, der fås separat, kan enheden fastgøres fleksibelt, komfortabelt og kollisionssikkert i bilen.

Indvendigt BMW udstyr U11 BMW bøjle til Travel & Comfort System

BMW bøjle til Travel & Comfort-system

BMW bøjlen gør det muligt at hænge beklædningsgenstande på bagsiden af ryglænet. Ved hjælp af en indstikskobling fastgøres den let og kollisionssikkert til basisholderen, der fås separat, eller til ekstraudstyret "Travel & Comfort". Takket været "hotelfunktionen" (almindelig bøjle) kan den også benyttes uden for bilen.

Indvendigt BMW udstyr U11 BMW hylde til Travel & Comfort System

BMW klapbord til Travel & Comfort System.

Klapbordet til Travel & Comfort System, som er forsynet med en overbelastningsbeskyttelse, kan nemt og kollisionssikkert fastgøres på basisholderen, der fås separat, eller på ekstraudstyret ”Travel & Comfort” på forsædernes ryglæn ved hjælp af en indstikskobling. Det kan indstilles i højde og hældning og er forsynet med en udklappelig kopholder.

Indvendigt BMW udstyr U11 BMW helårsmåtter foran

BMW helårsmåtter foran.

De robuste BMW helårsmåtter med præcis pasform, høj kant og flot design beskytter fodrummet ved forsæderne mod fugt og snavs. Med deres sorte farve og BMW påskriften passer de perfekt til det indvendige udstyr.

Indvendigt BMW udstyr U11 Vendbar BMW bagagerumsmåtte med bagagefastgørelse

BMW bagagerumsmåtte med bagagefastgørelse

Den vendbare BMW bagagerumsmåtte med perfekt pasform og bagagefastgørelse kan anvendes fleksibelt. Det er muligt at fastgøre genstande sikker på måttens overside, og ved første øjekast ses snavs stort set ikke. Bagsiden af måtten er omvendt egnet til transport af våde og snavsede genstande. Den kan rengøres nemt med vand.

Indvendigt BMW udstyr G20 BMW nøgleetui Crystal Clarity

BMW nøgleetui Crystal Clarity.

Det lækre BMW nøgleetui af nappalæder med funklende krystaller forvandler nøglen til din BMW til et accessory, der tiltrækker sig folks blikke. Der er fortsat fri adgang til alle funktionsknapper. Hvis du fx er nødt til at tage nøglen ud i forbindelse med et batteriskift, gøres dette nemt takket være det praktiske trækbånd.

Indvendigt BMW udstyr G20 forbrændingsmotor BMW låseknap Crystal Clarity

BMW låseknap Crystal Clarity.

Låseknappen Crystal Clarity sætter prikken over i’et for din bils lækre interiør. Den indfattede Swarovski-krystal er også synlig udefra og gør låseknappen til et sandt blikfang. Den flotte komponent af mørkegråt eloxeret aluminium kan monteret med nogle få handlinger.

Udvendigt BMW udstyr U11 forbrændingsmotor BMW tagboks 520 sort/titaniumsølv

BMW tagboks 520 sort/titaniumsølv.

Den moderne tagboks i sort med titaniumsølvfarvede sideafdækninger rummer 520 liter og passer til alle BMW tagbagagebærersystemer. Tagboksen kan åbnes fra begge sider og har tredobbelte låse i begge sider, som effektivt holder langfingre ude.

Udvendigt BMW udstyr G20 BMW tagboks 420 sort/titaniumsølv

BMW tagboks 420 sort/titaniumsølv.

Den moderne BMW tagboks i sort med titaniumsølvfarvede sideafdækninger rummer 420 liter og passer til alle BMW tagbagagebærersystemer. Tagboksen kan åbnes fra begge sider og har tredobbelte låse i begge sider, som effektivt holder langfingrede personer ude.

Udvendigt BMW udstyr G20 BMW LED dørprojektører

BMW LED-dørprojektorer.

De nye BMW LED-dørprojektorer med forbedret projektionskvalitet og en levetid over gennemsnittet gør ind- og udstigning til en helt særlig oplevelse. De aktiveres automatisk, når dørene åbnes, og sørger for en perfekt individuel oplysning af indstigningsområdet ved at projicere en grafik på jorden ved siden af bilen. Ved hjælp af dias, der kan udskiftes, kan føreren selv bestemme den projicerede grafik og vælge mellem BMW logo og BMW M logo.

Udvendigt BMW udstyr U11 BMW cykelholder Pro 2.0

BMW hækcykelholder Pro 2.0.

BMW hækcykelholder Pro 2.0 er let, men dog alligevel stabil og kan belastes med op til 60 kg. Den er yderst let at håndtere og kan transportere to cykler/elcykler (kan udvides til tre cykler). En nedklapningsfunktion sørger desuden for, at det altid er let at få adgang til bagagerummet.

Udvendigt BMW udstyr Udvidelsessæt til 3. cykel på cykelholder Pro 2.0

Udvidelsessæt til 3. cykel på cykelholder Pro 2.0.

Et BMW udvidelsessæt supplerer cykelholder Pro 2.0 til anhængertrækket og gør det muligt at medbringe en tredje cykel. Transportsystemet består af en ekstra cykelskinne og en holdearm, der forbinder stellene på anden og tredje cykel.

BMW elektronik BMW G20 BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro-frontkamera

BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro-frontkamera.

BMW Advanced Car Eye 3.0 består af højkvalitative QHD og full-HD kameraer, som overvåger bevægelser foran og bagved den parkerede bil. Ved hjælp af intelligent radar- og sensorteknik registrerer systemet vibrationer, og bevægelser udenfor bilen, og kan skelne mellem unormale og normale bevægelser. Systemet lagrer automatisk hændelser for at kunne dokumentere eventuelle ulykker eller (forsøg på) indbrud.

BMW elektronik BMW adapterkabel til Apple iPhone/iPod

BMW adapterkabel til Apple iPhone/iPod.

For individuel musiknydelse kan kompatible Apple iPod™- eller iPhone™-enheder integreres og oplades i bilen samtidig via BMW adapterkablet. Styringen sker via iDrive Controller, multifunktionsrat eller radio.

BMW elektronik BMW dual USB oplader til type A og C

BMW Dual-USB-ladeenhed til type A og C.

Dual-USB-ladeenheden tilsluttes blot cigarettænderen. På den måde kan to eksterne mobilenheder let og komfortabelt oplades samtidig. Den høje ladestrøm gør det i den forbindelse også muligt at foretage lynopladning af fx smartphones eller tablets.

BMW plejeprodukter BMW Natural Air Refill Relaxing Ocean

BMW Natural Air Refill Relaxing Ocean.

Med BMW Natural Air Refill med duftnoten Relaxing Ocean vil du på dine køreture altid opleve en behagelig duft i bilens kabine. Duften Relaxing Ocean rummer noter af harmoni fra beroligende bølgeskvulp samt forfriskende citrusnoter. Emballagen indeholder tre separat indpakkede udskiftningsduftsticks.

BMW plejeprodukter BMW displayrengøringsklud

BMW displayrengøringsklud.

Optimal pleje af din bils kabine: Med den specielt udviklede BMW displayrengøringsklud kan du rengøre dine skærme og overflader i højglans uden at efterlade ridser, striber og fnuller. På denne måde kan du også fjerne fingeraftryk skånsomt uden brug af rengøringsmidler. Visuelle highlights: BMW logoet på kluden og den praktiske opbevaringsboks.

BMW plejeprodukter Koncentreret BMW vinduesrens

Koncentreret BMW vinduesrens.

Koncentreret BMW vinduesrens fungerer som et koncentreret rengøringstilsætningsmiddel til sprinkleranlægget og forlygtevaskerne. Det fjerner effektivt snavs, insektrester, voks fra vaskeanlæg og olieholdig snavs uden stribedannelse.

BMW Natural Air Starter Kit En klippe i vandet

BMW NATURAL AIR STARTER KIT.

Med BMW Natural Air Starter Kit vil du på dine køreture altid opleve en behagelig duft i bilens kabine. Sættet består af en indstillelig duftholder og en udskiftelig duftstick med den forfriskende duftnote Mountain View. Duftholderen fastgøres i din bils ventilationsgitter.

BMW KOMPLETTE SOMMERHJUL, SOMMERDÆK OG ORIGINALTILBEHØR.

„Mine hjul: indstillet til sommertid.“

Helt efter din personlige smag: Vores alsidige udvalg af originale BMW sommerkomplethjul byder på eksklusive designmuligheder i alle størrelser. Med dem får din BMW ikke blot en visuel opgradering – det øger også gensalgsværdien. Og alt efter hjul vil du også opleve forbedrede køreegenskaber takket være topmoderne produktionsmetoder, lavere vægt og modelspecifikke sikkerheds- og køredynamiktests.
BMW komplette sommerhjul og -dæk samt Originaltilbehør En kvinde med en hund læner sig op ad en BMW på en strand
BMW G20 19" M Performance letmetalfælge med Y-eger 898 M Frozen Gunmetal Grey, komplet sommerhjulssæt

19" M Performance letmetalfælge med Y-eger 898 M Frozen Gunmetal Grey, komplet sommerhjulssæt.

De eksklusive 19" M Performance letmetalfælge med Y-eger 898 M er udført i Frozen Gunmetal Grey med M Performance logo. Komplet sæt med sommerhjul med dæktrykkontrol og nødkøringsegenskaber, hjulstørrelse 8J x 19 med dækstørrelse 225/40 R19 93Y XL foran og 8,5J x 19 med dækstørrelse 255/35 R19 96Y XL bagpå.

BMW G20 19'' BMW letmetalfælge med dobbelteger 793 Bicolor (Night Gold, blanke), komplet sommerhjulssæt

19" BMW letmetalfælge med dobbelteger 793 M Bicolor (Night Gold, blank), komplet sæt sommerhjul..

De eksklusive 19'' BMW letmetalfælge med dobbelteger 793 er glansdrejet og udført i Bicolor Night Gold. Komplet sommerhjulssæt med dæktrykskontrol og nødkørselsegenskaber, hjulstørrelse 8J x 19 med dækstørrelse 225/40 R19 93Y XL RSC for og 8,5J x 19 med dækstørrelse 255/35 R19 96Y XL RSC bag.

BMW G20 18" M Performance letmetalfælge med dobbelteger 796 M i mat Jet Black, komplet sommerhjulssæt

18" M Performance letmetalfælge med dobbelteger 796 M i mat Jet Black, komplet sæt med sommerfælge

De eksklusive 18" M Performance letmetalfælge med dobbelteger 796 M er udført i mat Jet Black med farvet M Logo. Komplet sæt med sommerhjul med dæktrykkontrol og nødkøringsegenskaber, hjulstørrelse 7,5J x 18 med dækstørrelse 225/45 R18 95Y foran og 8,5J x 18 med dækstørrelse 255/40 R18 99Y bagpå.

BMW U11 21" M Performance letmetalfælge med dobbelteger 877 M Bicolor (Jet Black, blanke), komplet sommerhjulssæt

21" M Performance letmetalfælge med dobbelteger 877 M Bicolor (Jet Black, blanke), komplet sommerhjulssæt.

De lækre 21” M Performance letmetalfælge med dobbelteger 877 M er blanke og udført i Bicolor Jet Black uni. Komplet sommerhjulssæt med dæktrykskontrol, hjulstørrelse 8J x 21 med dækstørrelse 245/35 R21 96Y XL.

BMW G70 20" M Performance letmetalfælge med Y-eger 911 M i mat Jet Black, komplet sommerhjulssæt

20'' M Performance letmetalfælge med Y-eger 911 M mat Jet Black, komplet sommerhjulssæt.

De eksklusive 20'' M Performance letmetalfælge med Y-eger 911 M er udført i mat Jet Black. Komplet sæt med sommerhjul med dæktrykkontrol, hjulstørrelse 9J x 20 med dækstørrelse 255/45 R20 105Y XL foran og 10,5J x 20 med dækstørrelse 285/40 R20 108Y XL bagpå.

BMW hjul- og dæktilbehør BMW navdæksel, fast

BMW navdæksel, fast.

Det faste navdæksel er forsynet med BMW logoet, der ikke længere roterer sammen med hjulet, men derimod bliver stående vandret. Navdækslet kan monteres på alle BMW letmetalfælge med en huldiameter på 112 mm.

BMW hjul- og dæktilbehør M Performance dækposer

M Performance dækposer.

Eksklusiv motorsportsstemning i garagen: M Performance dækposer beskytter både føreren og bilen mod snavs. Et forstærket greb gør det desuden nemt og bekvemt at transportere hjulene. Og en særlig markering sørger for, at man altid hurtigt kan kende de enkelte dæk fra hinanden. I sportsligt M Performance design.

BMW hjul- og dæktilbehør BMW ventilhætter med logo

BMW ventilhætter med logo.

De eksklusive BMW ventilhætter i aluminium beskytter effektivt RDC-aluminiumsventiler mod snavs og fugt. Samtidig opgraderer de dækket rent visuelt. Sæt bestående af fire ventilhætter. Med BMW logo.

BMW hjul- og dæktilbehør BMW ventilhætter med M logo

BMW ventilhætter med M logo.

De eksklusive BMW ventilhætter i aluminium beskytter effektivt TPMS-aluminiumsventiler mod snavs og fugt. Samtidig opgraderer de dækket rent visuelt. Sæt bestående af fire ventilhætter. Med M logo.

BMW hjul- og dækservice BMW X1 U11 med to personer med en BMW i baggrunden i solskin

BMW HJUL- OG DÆKSERVICE.

Vi skifter ikke kun dine vinter- og sommerdæk, men kontrollerer også profildybden og dine bremser. Vi skifter hjul og dæk (inklusive afbalancering) til et fremragende pris-/ydelsesforhold. Vi udfører kontrollen og vedligeholdelsesarbejdet med størst mulig omhu og de nødvendige kompetencer. Og med vores fagligt korrekte opbevaring af hjul (inklusive rengøring og afbalancering) slipper du for unødigt besvær og sparer værdifuld plads.

ORIGINALT BMW CHARGING TILBEHØR.

„Opladt med en følelse af sommer: mit roadtrip.“

Hvis du skal være klar til sommeren, bør din BMW ikke kun være udstyret med tilbehør – den bør også være fuldt opladet. Få information om vores originale BMW ladetilbehør, der er perfekt afstemt til din elbils behov. Så du kan gøre det til din sommer.

Læs mere
BMW Originalladetilbehør BMW G20 BMW wallbox

BMW Wallbox.

Tankstationen til dit hjem. Med den fast installerede BMW Wallbox oplades din BMW hurtigt, pålideligt og komfortabelt med op til 22 kW. Derudover har du mulighed for at administrere adgangen til BMW Wallbox via My BMW appen.

Læs mere
BMW Originalladetilbehør BMW G20 BMW Flexible Fast Charger-startersæt

BMW Flexible Fast Charger-startersæt.

BMW Flexible Fast Charger er en mobil oplader til hjemmet, der kan benyttes til alle elbiler. Med dette sæt kan der i almindelige stikkontakter opnås en maksimal ladeeffekt på op til 2,3 kW (type E + F, Schuko, 10 A). Adapterkabler, der fås som ekstraudstyr, giver mulighed for hurtig opladning. Med dem kan der oplades med op til 11 kW i industristikkontakter.

Læs mere
BMW Originalladetilbehør BMW U11 BMW ladekabel (model 3, 1-faset)

BMW ladekabel (Mode 3, 1-faset).

Med BMW ladekablet på 5 m kan du hurtigt og let oplade bilen ved offentlige ladestationer, der understøtter Mode 3. Så kan BMW el- og hybridbiler oplades etfaset, hvilket er markant hurtigere end med det medfølgende standardladekabel. Takket være stikket, der lever op til ECE-standarden, er dette muligt i hele Europa.

Læs mere

BMW M PERFORMANCE PARTS TIL DIT FORÅR OG DIN SOMMER.

„Mit særlige aftryk på sommeren.“

Det er sommer og din tur til at stråle. Med BMW M Performance PartsDisclaimer reference invalid gør du din BMW helt unik og skaber en ægte motorsportskarakter. Gør din BMW til et blikfang og denne sommer til din sommer – uden at gå på kompromis.

Læs mere
BMW M Performance Parts BMW G87 M Performance frontspoiler i carbon i venstre side

M Performance frontspoiler i carbon i venstre side.

Sæt markante aftryk: M Performance frontopsatsen, der er fremstillet af kulfiber, fremhæver bilens markante udtryk på en særligt eksklusiv måde.

Læs mere
BMW M Performance Parts BMW G87 M Performance udstødningssystem i titanium

M Performance udstødningssystem i titanium.

M Performance udstødningssystemet begejstrer med kompromisløs motorsportslyd. Den bageste lyddæmper og det sportslige rørhalemodul kommer i komplet titaniumudførelse og er som skabt til racerbanen.

Læs mere
BMW M Performance Parts BMW G87 M Performance sideskørtindsats i carbon i højre side

M Performance sideskørtindsats i carbon i højre side.

Dynamisk elegance møder individuel sportslighed. M Performance-sideskørtindsatsen i carbon forstærker bilens sportslige look markant. Den imponerer med sin utroligt lave vægt, høje stabilitet og en perfekt pasform.

Læs mere
BMW M Performance Parts BMW G87 M Performance Pro-rat

M Performance Pro-rat.

Et perfekt design: M Performance Pro-rattet har en umiskendelig motorsportsaura omkring sig, som spreder sig i hele cockpittet. Det vækker begejstring med sin markante form og et meget markant holdeområde i Alcantara – hvilket giver en mere direkte styrefornemmelse. Med motorsportsmarkering i lyseblåt læder.

Læs mere

BMW SERVICE.

HELE UDVALGET AF BMW SERVICE.

BMW Service En BMW medarbejder rådgiver en kunde

Læs om vores yderligere, attraktive servicetilbud for mere ubekymret køreglæde, og find præcis den service, som passer bedst til din BMW og dine individuelle behov.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

BMW Service Inclusive BMW G26 En mand står på en stenkant med en BMW i baggrunden

Skræddersyede tilbud for serviceeftersyn i lang tid til fast pris.

BMW SERVICE 5+.

BMW Service 5+ BMW X2 G05 En mand og en kvinde står i en indkørsel ved siden af en BMW

Attraktive tilbud til BMW modeller, der er 5 år eller derover.

My BMW app.

My BMW app BMW iX i20 En kvinde går foran en BMW med en smartphone i hånden

Administrer vedligeholdelses- og serviceaftaler hurtigt og komfortabelt via My BMW appen.

BMW forårs- og sommertilbehør BMW biler foran en bygning med BMW servicerådgivning

BMW SERVICE.

Du og din BMW er i de bedste hænder hos dit BMW Serviceværksted. Med alt lige fra langtidsservicepakkerne fra BMW Service Inclusive eller de attraktive all-inclusive-priser fra BMW Service 5+ til vores kontaktløse serviceydelser eller BMW Original motorolie og mange andre individuelle serviceydelser har vi altid en optimal løsning til dig – til alle BMW modeller, til dine individuelle behov og til de mange ubesværede kilometer, der venter dig forude.

SPØRGSMÅL TIL DINE DÆK? VI HAR SVARET.

  • Hvad er det korrekte dæktryk?
  • Hvornår og hvor ofte skal jeg kontrollere dæktrykket?
  • Hvad er BMW godkendte dæk med stjernesymbol?
  • Hvordan finder jeg de rigtige dæk til min bil?
  • Hvornår er det tid til sommerdæk?
  • Skal jeg beholde eller udskifte mine dæk?