Tips, du har brug for, for at få en vinter fuld af køreglæde.

KØREGLÆDE GÅR IKKE I HI.

Tips, du har brug for, for at få en vinter fuld af køreglæde.

KØREGLÆDE GÅR IKKE I HI.Tips, du har brug for, for at få en vinter fuld af køreglæde.

Fra farvestrålende løv til vinterhvide landskaber – de kommende måneder har meget at byde på, bl.a. udfordringer for dig og din bil.

For at du roligt kan nyde hver eneste kilometer i vinterføret, vil vi gerne give dig nogle tips til, hvordan du og vi hos BMW Service sammen kan passe på din bil, så den bevarer sine fine køreegenskaber på våde veje, i iskolde kurver og på tilsneede bakker.

 

Vi har samlet flere tips, som du og din bil vil få glæde af i de kommende måneder. På den måde kan du fokusere på at nyde maksimal køreglæde på de snedækkede veje i vinterkulden.

Læs mere
Säkra däck - tips för din bil i vinterkylan

SIKRE DÆK.
MERE KØREGLÆDE.

SIKRE DÆK.
MERE KØREGLÆDE.

SKIFT TIL VINTERDÆK.

Når det begynder at gå mod køligere tider, er det vigtigt at afmontere sommerdækkene og sætte vinterdækkene på din bil. Når temperaturen falder til under 7 °C, anbefales det at skifte til vinterdæk for at være så sikker som muligt i vinterperioden. Hvis der er sne, is, snesjap eller frost på en del af vejen, bør vinterdækkene altid være på plads.

 

Det ville selvfølgelig være meget nemmere, hvis man bare kunne bruge sine sommerdæk hele året rundt, men fra 7 °C og ved lavere temperaturer giver sommerdækkene ikke længere et optimalt greb, fordi gummiblandingen i dem bliver hårdere, og det kan udgøre en sikkerhedsrisiko.

 

Har du en BMW? Med BMW vinterhjul med godkendte dæk fra vores premiumleverandører er du garanteret de bedste mulige egenskaber i forhold til optimalt vejgreb, styring, køreegenskab og høj sikkerhed, hvilket giver ubegrænset køreglæde selv på is og sne.

 

Har du brug for hjælp til at skifte dæk? Det eneste, du skal gøre, er at kontakte dit autoriserede BMW Serviceværksted.

Læs mere
Säkra däck - tips för din bil i vinterkylan

HVAD ER EGENTLIG VINTERDÆK?

Vinterdæk kan enten være pigdæk eller såkaldte friktionsdæk. Dækkene skal være specielt udviklede til vinterkørsel og være mærket M+S, M-S, M.S, MS eller Mud and Snow. Hvis det er mærket på dine vinterdæk, er du klar til at køre sikkert om vinteren. 

Læs mere
Däckförsäkring - tips för din bil i vinterkylan

DÆKFORSIKRING OM VINTEREN.

DÆKFORSIKRING OM VINTEREN.

FÅ DINE DÆK FORSIKRET.

Vil du kunne føle dig tryg i alle situationer? Sørg for at forsikre dine dæk inden vintermånederne. Med en dækforsikring kan du køre sikkert på vejene uden at skulle bekymre dig om, hvad der måtte gemme sig under snedækket på vejen.

 

Ejer du en BMW, kan du forsikre dine dæk med BMW Dækforsikring*. BMW Dækforsikring er altid inkluderet ved køb af BMW godkendte hjul og dæk hos autoriserede BMW Serviceværksteder og forhandlere. Dækforsikringen dækker alt fra skader forårsaget af skarpe genstande og kantsten til tyveri af dæk.

 

*BMW Dækforsikring gælder for alle dæk og komplette hjul, som er købt hos en autoriseret BMW forhandler og leveret af BMW Northern Europe (gyldig fra købsdato) samt originalt monterede dæk, der sidder monteret på bilen fra produktionsstedet med registreringsdato fra 01.03.2020. Fælge og monteringsomkostninger er ikke inkluderet.

Læs mere
Bromsa säkert- tips för din bil i vinterkylan

BREMS SIKKERT.

BREMS SIKKERT.

Bromsa säkert- tips för din bil i vinterkylan

DOBBELTTJEK BREMSERNE.

Inden vinteren er det vigtigt, at dine bremser fungerer fejlfrit. På isglatte veje kan man komme galt afsted, hvis man ikke er forsigtig, især i kombination med vinterdæk med en profildybde på under 4 mm, som giver en længere bremselængde. Bremserne kan være din redningskrans under disse omstændigheder. Sørg altid for at besøge dit BMW Serviceværksted for at få ordnet bremser, inden vintervejret kommer med kolde vinde og glatte kurver.

 

Når du ejer en BMW, kan du kontakte dit autoriserede BMW Serviceværksted, hvis du føler dig det mindste usikker på dine bremser.

Læs mere
Serva bilbatteriet- tips för din bil i vinterkylan

OPLAD BATTERIERNE
FØR KULDEN.

OPLAD BATTERIERNE
FØR KULDEN.

SERVICÉR BATTERIET.

I efterårs- og vintermånederne kommer bilbatteriet for alvor på arbejde. Start/stop-funktionen, klimaanlæg, belysning og komplekse sikkerhedssystemer er blot nogle af de funktioner, der belaster bilens batteri. Hvis du desuden bor i en storby og ofte kører korte strækninger, er der stor chance for, at dit batteri ofte vil bruge mere energi, end generatoren kan producere. For at undgå bekymringer om dit batteri kan du altid kontakte dit nærmeste BMW Serviceværksted for at få afklaret, om dit batteri kræver service, inden vinteren kommmer.

 

Hvis du ejer en BMW og er usikker på, hvor godt dit batteri er, kan du kontakte dit autoriserede BMW Serviceværksted for en batteriservice, som indebærer, at vi udskifter dit gamle batteri (hvis nødvendigt), genopretter memory'et og registrerer det nye batteri.

Læs mere
Byt torkarblad- tips för din bil i vinterkylan

TØR VINTEREN VÆK.

TØR VINTEREN VÆK.

Skift viskerblade

SKIFT VISKERBLADE.

Din forrude vil snart skulle kæmpe hårdt i vintervejret. For at kunne se klart og tydeligt i vintermånederne må du om nødvendigt skifte dine viskerblade, inden kulden kommer. Sne, vand og snavs er blot et udvalg af, hvad dine viskerblade skal håndtere.

 

Ønsker du hurtig hjælp med rådgivning eller montering af viskerblade? Så kan du ganske enkelt kontakte dit nærmeste BMW Serviceværksted og få hjælp af en servicetekniker med den rette uddannelse til jobbet. Med ordentlige viskerblade vil din forrude ikke have problemer med at tackle sneen, der ellers uvægerligt ville forstyrre dit synsfelt.

 

Hvis du ejer en BMW, vil du kunne se klart i al slags vejr med BMW Viskerblade og deres optimale rengøringsevne. Hvis du kontakter dit nærmeste autoriserede BMW Serviceværksted, kan du få flere tips og råd til netop din bil. 

Læs mere
Laga stenskott i vindrutan- tips för din bil i vinterkylan

SØRG FOR AT FÅ UDBEDRET STENSLAG.

SØRG FOR AT FÅ UDBEDRET STENSLAG.

PAS PÅ FORRUDEN.

Da forruden er en bærende del af karrosseriet og har en masse teknik indbygget i sig, kan skade fra stenslag kræve udskiftning af den. Når det bliver koldt ude, kan et lille stenslag på din forrude udvikle sig til en stor, ødelæggende revne. Beskyt din forrude snarest muligt, efter at du har fået et stenslag, ved at sætte et stenslagsplaster på. Med stenslagsplaster undgår du, at snavs og fugt forværrer den opståede skade. Hvis du vil være et skridt foran kulden, kan du booke service hos dit nærmeste BMW Serviceværksted for at få udskiftet forruden eller udbedret stenslag, før de første minusgrader kommer.

 

Som ejer af en BMW kan du ganske enkelt kontakte dit autoriserede BMW Serviceværksted for reparation af stenslag eller udskiftning af forrude her.

Læs mere
Laga stenskott i vindrutan- tips för din bil i vinterkylan
Boka service - tips för din bil i vinterkylan

SERVICERET BIL, SIKKER VINTER.

SERVICERET BIL, SIKKER VINTER.

BOOK SERVICE.

Hvis du vil føle dig tryg på et nyt niveau i vinteren, er den vigtigste anbefaling, du kan få, at køre din bil til service, inden vinteren for alvor sætter ind. På den måde kan du finde alle potentielle problemer, før de udgør en risiko i løbet af vinteren. Hvis du ejer en BMW, er du garanteret den bedste service, du kan få til netop din BMW, hos dit autoriserede BMW Serviceværksted.

 

På dit BMW Serviceværksted tager vi os godt af dig og din BMW. Vi har langsigtede servicepakker som BMW Service Inclusive, hvilket betyder, at du som kunde kan forme servicen efter dine behov. Pakken strækker sig fra 3 år/40.000 km op til 6 år/120.000 km. Du betaler et engangsbeløb, og derefter er al service og vedligeholdelsesarbejde inkluderet i den periode, du vælger – uden skjulte omkostninger. For dig, der leder efter noget mindre langsigtet, tilbyder vi også serviceprogrammet BMW Service 5+ til BMW modeller, der er 5 år eller ældre.

 

Vi har altid den rigtige løsning til dig – til enhver BMW model, til dine behov og for at du kan køre langt uden problemer.

Læs mere

TID TIL BMW SERVICE?

Det kan være en god idé at køre bilen til BMW Service inden turen. Vi kan tilbyde et omfattende udvalg af premium-tjenester – til alle BMW modeller, til dine specifikke behov og til de mange kilometer uden bekymringer, du stadig har foran dig. 

Læs mere
BMW Service Original BMW tilbehør

ORIGINALT BMW TILBEHØR.

BMW Vejhjælp.

BMW VEJHJÆLP.

Hjælper dig i tilfælde af en eventuel nedetid.
BMW Service BMW Teleservices

BMW TELE-
SERVICES.

BMW Service My BMW App

DEN NYE MY BMW APP.

Fungerer direkte fra smartphonen.