En kvinde benytter My BMW App på en smartphone

YOUR WORLD.

My BMW.

Oplev fordelene ved den nye My BMW App*.

My BMW App passer lige så godt til dig som din BMW. Den udgør den direkte forbindelse til bilen og BMW's verden, selv når du ikke lige sidder i din BMW. Med et moderne design, intuitiv betjening og en lang række funktioner bliver My BMW App din daglige mobilitetsledsager. Planlæg dine ture, allerede mens du er på farten, eller send destinationen til din BMW direkte fra sofaen. Tjek den resterende rækkevidde, inden du kører afsted, eller udnyt muligheden for nemt og bekvemt at klimatisere kabinen. Er du ikke sikker på, at du fik låst bilen efter en køretur? Så kan du kontrollere det i appen og let låse den fra afstand. My BMW App tilbyder desuden praktiske funktioner til BMW elbiler og plug-in-hybridbiler. Optimér energiforbruget og udgifterne hertil med opladnings- og klimatimeren. Og når det er tid til næste serviceeftersyn, giver appen dig besked og mulighed for direkte at bestille tid hos din BMW partner eller kontakte kunderådgiveren, hvis du har brug for at stille spørgsmål. My BMW App sikrer, at din mobilitet er ubesværet, og at du får endnu mere glæde af at køre på strøm – uanset tidspunkt og opholdssted. Your World. My BMW.

Læs mere
YOUR WORLD.<p>My BMW.Oplev fordelene ved den nye My BMW App*.

5 HØJDEPUNKTER VED DEN NYE My BMW APP.

  • 01 Umiddelbar adgang til bilstatus og -funktioner
  • 02 Direkte adgang til din BMW serviceydelse
  • 03 Smarte tjenester til understøttelse af din e-mobilitet
  • 04 Omfattende navigations- og korttjenester til planlægning af dine køreture
  • 05 Regelmæssige opdateringer og udvidelse af funktionerne

BMW SERVICEYDELSERNE OG FUNKTIONERNE I DEN NYE My BMW APP.

My BMW App Kontrol af bilstatus Mand med smartphone foran BMW 2-serie Coupé
My BMW App Kontrol af bilstatus Skærm på smartphone

KONTROL AF MIN BILS STATUS.

Med My BMW App har du altid det fulde overblik, uden at du behøver gå hen til din BMW. Er der nok rækkevidde til en spontan udflugt? Hvad var det nu lige, at kilometerstanden var? Er alle døre låst?

My BMW App Kontaktløs adgang til bilen En kvinde dykker i is
My BMW App Kontaktløs adgang til bilen Skærm på smartphone

ADGANG TIL MIN BIL, NÅR JEG ER PÅ FARTEN.

Fik jeg låst bilen, og hvor var det nu lige, at jeg parkerede? Med Remote Services får du direkte fjernadgang til bilen via My BMW App. Ventilér din BMW allerede inden køreturen, eller aflås den ved hjælp af din smartphone, uanset hvor du befinder dig.

Sådan bliver din smartphone til en digital nøgle: Via My BMW App kan du oprette og gemme en BMW Digital Key på din smartphone – hvis den er kompatibel.

My BMW App Planlægning og overførsel af ture til bilen En mand i en ørken
My BMW App Planlægning og overførsel af ture til bilen Skærm på smartphone

PLANLÆGNING OG OVERFØRSEL AF MINE TURE TIL BILEN.

Med My BMW App bliver alle køreture til en stressfri oplevelse. Søg efter nye destinationer eller personlige Points of Interest i appen, og overfør dem direkte til din BMW. Alternativt kan du også overføre destinationer direkte til din My BMW App fra en kort-app (f.eks. Google Maps), hvis den understøtter delingsfunktionen.

My BMW App Administration af servicebehov En mand sidder på motorhjelmen af en BMW
My BMW App Administration af servicebehov Skærm på smartphone

ADMINISTRATION AF MIT BEHOV FOR SERVICE.

Hvornår er det igen tid til service på din BMW? My BMW App ved præcis, hvad din bil har brug for, og giver dig besked, når din BMW igen skal til service. My BMW App er også din direkte forbindelse til din BMW aftalepartner. Alt lige fra søgning til bestilling af tid til service foregår nemt og bekvemt uden forsinkelse.

My BMW App Elkørsel og indsamling af BMW Points En kvinde sidder på en lænestol foran nogle planter
My BMW App Elkørsel og indsamling af BMW Points Skærm på smartphone

ELKØRSEL OG INDSAMLING AF BMW POINTS.

Med loyalitetsprogrammet BMW Points samler du som fører af en udvalgt BMW plug-in-hybridmodel point for hver kilometer, du kører udelukkende på strøm. Du kan indsamle og indløse disse i My BMW App med din BMW Charging Account. Du har i den forbindelse adgang til præmier – i første omgang ladestrømskontingenter fra BMW Charging.

My BMW App Altid overblik over bilen En BMW med en person set i fugleperspektiv
My BMW App Altid overblik over bilen Skærm på smartphone

ALTID OVERBLIK OVER MIN BIL.

Hold et vågent øje med omgivelserne rundt om din BMW, så du kan være sikker på, at alt er, som det skal være. Remote Services og Remote 3D View gør det muligt at se bilens omgivelser fra alle vinkler eller låse dørene ved hjælp af My BMW App.

My BMW App Min profil

MIN DIREKTE FORBINDELSE TIL BMW'S VERDEN.

My BMW App giver dig spændende information og uddybende links til BMW's verden. Få information om nyheder og tilbud i nyhedsfeedet Discover BMW. I BMW Online Shop finder du passende originalt BMW tilbehør – eller du kan opleve digitale produkter og tjenester, der supplerer dit mobile liv optimalt, i BMW ConnectedDrive Store. Via My BMW App kan du desuden konfigurere Amazon Alexa** til brug i bilen. Som kunde hos BMW Financial Services kan du også se dine aftaledata eller tage kontakt til vores kunderådgivning.  

QR My BMW App

Downloade My BMW.

Åbn kameraet, og scan QR-koden for at downloade My BMW til din telefon.

 

 

 

 

 

*My BMW App er kompatibel med alle BMW biler fra og med modelår 2014. Udstyret ConnectedDrive Services og en passende smartphone er en forudsætning. Tilgængeligheden af My BMW App og funktionerne afhænger af det enkelte marked.

Læs mere
My BMW App En kvinde med en smartphone

My BMW APP.

Oplev den nye My BMW App: Din simple adgang til mange BMW serviceydelser og funktioner

My BMW APP.

Oplev den nye My BMW App: Din simple adgang til mange BMW serviceydelser og funktioner

BMW Connected Charging My BMW App BMW Maps BMW elektromobilitet

BMW CONNECTED CHARGING.

Få mere at vide om de digitale tjenester fra BMW Connected Charging til BMW elbiler og plug-in-hybridbiler.
BMW ConnectedDrive kundepleje

BMW KUNDEPLEJE.

Har du spørgsmål til My BMW App eller til tjenester og produkter fra BMW ConnectedDrive? Her kan du kontakte BMW's kunderådgivning.
My BMW App BMW ConnectedDrive FAQ hyppige spørgsmål og svar

FAQ.

Find svar på ofte stillede spørgsmål til My BMW App og til tjenesterne og produkterne fra BMW ConnectedDrive i vores FAQ-sektion.

*My BMW App er kompatibel med alle BMW biler fra og med modelår 2014. Udstyret ConnectedDrive Services og en passende smartphone er en forudsætning. Tilgængeligheden af My BMW App og funktionerne afhænger af det enkelte marked.

Læs mere