SERVICES & APPS I BMW X1.

BMW ConnectedDrive.

Kør dine egne veje og tag hele verden med. Kommunikation, information og underholdning – med Services and Apps fra BMW ConnectedDrive kan du opleve en helt ny form for mobilitet.

INTELLIGENT NØDOPKALD*.

Hvis uheldet er ude, etablerer nødopkaldsfunktionen automatisk en forbindelse til alarmcentralen – helt uafhængigt af en evt. medbragt mobiltelefon. Nødopkaldsfunktionen udsender et GPS-signal samt oplysninger om ulykkens karakter og omfang. Du kan også udløse nødopkaldet manuelt, hvis du eksempelvis er vidne til en ulykke.
* Funktionen er klar til lancering i Danmark, men den teknologiske platform er endnu ikke til stede fra myndighedernes side.

Intelligent nødopkald*.

CONNECTED DRIVE SERVICES.

Udstyret ConnectedDrive Services udgør fundamentet for BMW ConnectedDrive-funktionerne, der giver bilens fører adgang til en række oplysnings-, underholdnings- og servicefunktioner under kørslen.
Funktionen omfatter BMW Online, som sikrer adgang til stedbaserede oplysninger såsom vejrudsigter og nyheder samt en online søgemulighed "powered by GoogleTM" og praktiske kontorfunktioner. Derudover kan du via programmenuen indstille en række brugerdefinerede tjenester såsom brændstofpriser, parkeringsoplysninger samt rejse- og hotelguider. Og du har samtidig nem, sikker og ubegrænset adgang til udvalgte smartphoneapps. ConnectedDrive Services giver dig også adgang til BMW ConnectedDrive Store, hvor du kan bestille og forlænge abonnementer på tjenester såsom Real Time Traffic Information, Remote Services, Online Entertainment og Concierge Services. Udstyret ConnectedDrive Services giver dig alt dette og mere, så hver eneste kilometer i din BMW bliver en fantastisk oplevelse.

Connected Drive Services.

REAL TIME TRAFFIC INFORMATION.

Med Real Time Traffic Information (RTTI) har du altid adgang til dugfriske trafikinformationer. Du får præsenteret helt friske data om tid og sted for evt. trafikale problemer og dermed en helt opdateret briefing omkring trafikken på motorveje, motortrafikveje og landeveje samt en række veje i byerne. Intelligente ruteanbefalinger hjælper dig med at finde den hurtigste og mest brændstoføkonomiske vej. Systemet anvender bl.a. anonymiserede bevægelsesprofiler fra GPS-data i andre biler, smartphoneapps og meddelelser fra politiet, men også gentagende trafikale mønstre såsom myldretidstrafik. Den trafikale situation angives ved hjælp af farvekoderne grøn, gul, orange eller rød.

REMOTE SERVICES.

Med Remote Services og den gratis app BMW Remote kan du fjernstyre forskellige funktioner i BMW X1, fx bilens centrallås. Du skal aktivere Remote Services i kundeportalen BMW ConnectedDrive på www.bmwconnecteddrive.com inden brug.

Remote Services.

INTERNET.

INTERNET.

Med udstyret Internet kan du få vist hjemmesider i bilens højopløste kontroldisplay. Præcis som på computeren derhjemme har bilens fører fri adgang til webindhold efter eget valg og med fuld 3G-hastighed. Du indtaster hjemmesideadresser via iDrive-controlleren eller ved at vælge de pågældende sider i favoritlisten. Udstyret omfatter en dataflatrate (ingen roaming), så du kan gå på nettet i din BMW. Kontroldisplayet er herefter dit vindue til verden. Entertainment-systemet til bagsædet gør det muligt for bagsædepassagererne at surfe på internettet via de sædeintegrerede fladskærme.

CONCIERGE SERVICE.

Har du nogen sinde tænkt på, hvordan det ville være at have en personlig assistent? Nu har du muligheden: Med Concierge Service fra BMW ConnectedDrive. Med et enkelt tryk på en knap opretter tjenesten Concierge Service fra BMW ConnectedDrive en forbindelse til en medarbejder hos BMW Callcenter, som herefter er din ”personlige assistent”. Medarbejderen finder hurtigt frem til en bestemt restaurant, den nærmeste kontantautomat eller et døgnapotek og kan sende de relevante adresseoplysninger direkte til navigationssystemet i din BMW. Concierge Service fungerer uafhængigt af din mobiltelefon i både ind- og udland, 24 timer i døgnet, syv dage om ugen, 365 dage om året – og så er det ganske gratis.

Concierge Service.

BRÆNDSTOFFORBRUG OG CO2-UDLEDNING:

Brændstofforbrug og CO2-udledning for BMW X1-modeller med benzin- eller dieselmotor: Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 15,2 til 25,6
CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 104 til 152
Brændstofforbrug og CO2-udledning for BMW X1 xDrive25i: Brændstofforbrug i km/liter (blandet kørsel): 15,2 til 15,6
CO2-udledning i g/km (blandet kørsel): 149 til 152
Yderligere oplysninger om det officielle brændstofforbrug og den officielle CO2-udledning for nye personbiler fås på adressen www.hvorlangtpaaliteren.dk.