BMW 5-SERIE SEDAN.

DEN FØRSTE AF SIN ART.

BMW 5-SERIE GRAN TURISMO.

OVERSIGT OVER BMW 5-SERIEN.

Formfuldendt dynamik: BMW 5-serien, som Sedan eller Touring. Sportslige biler, der imponerer i hverdagen med praktiske kvaliteter og med en ydelse og elegance, der skinner tydeligere igennem for hver kørte kilometer. Oplev også en bil som er den første af sin art: BMW 5-serie Gran Turismo.

BMW 5-serie Sedan

 

BMW 5-serie Touring

 

BMW 5-serie Gran Turismo

 

BMW M550d xDrive Sedan

 

BMW M550d xDrive Touring

 

Som ingen anden bil personificerer BMW 5-serie Sedan formfuldendt dynamik. Fra ide til idealmål med innovationer som automatgearkassen med otte gear, Head-Up Displayet (HUD), som viser navigationsanvisninger og den aktuelle hastighedsbegrænsning, og naturligvis de effektive BMW TwinPower Turbo-benzin- og dieselmotorer. BMW 520d EfficientDynamics Edition er endnu en milepæl for BMW. Og BMW M550d begejstrer med sin imponerende kombination af rendyrket dynamik, komfort og kvaliteterne som hverdagsbil. Det intelligente firehjulstræk BMW xDrive sikrer desuden masser af køreglæde, uanset hvor du kører og i alle situationer.

ELEGANT ALSIDIGHED. Også i BMW 5-serie Touring finder du et væld af assistentsystemer, 8-trins-Steptronic-gearkassen og et bredt udvalg af kraftfulde og økonomiske benzin- og dieselmotorer. Derudover får du i BMW 5-serie Touring et bagagerum på 560 liter, som kan udvides til hele 1.670 liter ved at lægge bagsæderyglænet ned. Det intelligente firehjulstræk BMW xDrive sikrer desuden masser af køreglæde, uanset hvor du kører og i alle situationer.

Ikke en klassisk Touring, men nærmere en kombination af det bedste fra stationcar, Sedan og SUV: BMW 5-serie Gran Turismo. Den coupélignende taglinje og den todelte bagklap skaber de perfekte rammer for passagererne, der sidder højt placeret i luksuriøse omgivelser, hvor kørekomfort på højeste niveau er i fokus.

BMW ActiveHybrid 5 repræsenterer næste generation af hybridbiler. Den forener imponerende køreegenskaber og dynamik med overlegen effektivitet og gør det muligt at opnå brændstofbesparelser på tocifrede procentværdier.

Femte generation af BMW M5 Sedan er en unik kombination af luksussedan og fuldblods sportsvogn. En generøs kabine og konfigurerbare køreegenskaber byder på rejsekomfort for fem passagerer som i en hvilken som helst anden BMW 5-serie. M TwinPower Turbo-V8-motoren og performanceundervognen gør det imidlertid tydeligt, at denne Sedan er født på racerbanen.

Uanset om du søger en ny eller en brugt BMW 5-serie – her finder du alle oplysninger, testrapporter og tilbud på BMW finansiering og BMW leasing af BMW 5-serie Sedan, BMW 5-serie Touring og BMW 5-serie Gran Turismo samt naturligvis også en forhandler, hvor du kan få en prøvetur.

*Producentens vejledende udsalgspris for bilen i basisudstyrsversion.