BMW 330e iPerformance Sedan, BMW PHEV

BMW 330e iPERFORMANCE SEDAN.

BMW 330e Plug-in-hybrid.

BMW 3-serie iPerformance Sedan

BMW 330e iPERFORMANCE SEDAN.

BMW 330e Plug-in-hybrid.

BMW 330e iPERFORMANCE SEDAN.BMW 330e Plug-in-hybrid.

Kombinationen af en elmotor og BMW TwinPower Turbo giver dig det bedste fra to verdener i en exceptionelt dynamisk og komfortabel Sedan: BMW 330e iPerformance. Eksklusiv stil møder innovativ teknologi og forener det med BMW 3-series sporty og elegante luksus. Imponerende køredynamik og maksimal effektivitet med en miljøvenlig profil takket være muligheden for lokalt udledningsfri kørsel – et unikt koncept, som er skræddersyet til BMW 3-serie Sedans kvaliteter.

UDSTYR.

Download oversigter for BMW standardudstyr og prislister for BMW ekstraudstyr på nedenstående links.

BMW 330e SEDAN MED eDRIVE-TEKNOLOGI.

Konsekvent nyskabende.

Kombinationen af en elmotor og en BMW TwinPower Turbo-motor giver dig det bedste fra to verdener i en ekstremt dynamisk og komfortabel Sedan: BMW 330e. Innovation møder BMW 3-series sportslige elegance på suveræn vis. Her får du begejstrende køredynamik og samtidig imponerende effektivitet og miljøvenlighed takket være muligheden for udledningsfri kørsel – det er et unikt koncept, der er skræddersyet til BMW 3-serie Sedans kvaliteter.
 

BILKONCEPT.

En BMW 3-serie med forbrugsværdier fra kompaktklassen. Takket være BMW eDrive-teknologi fra BMW EfficientDynamics er det muligt at tilbagelægge op til 40 kilometer kun ved hjælp af elmotoren – med nul udledning og nul brændstofforbrug til følge. Højvoltbatteriet er anbragt under bagagerummet, som med sin størrelse på ca. 370 liter opfylder hverdagens behov helt uden problemer, uden at gå på kompromis med hverken komforten, funktionaliteten eller rumoplevelsen. Udefra genkendes iPerformance-modellen på eDrive-emblemet på begge C-stolper samt på i-emblemet på forskærmene. Den blå grill i dobbeltnyren og de blå navkapsler er unikke detaljer, der vidner om bilens innovative drivlinjeteknologi. Plug-in-hybriden leverer desuden fornemt vejgreb og høj smidighed takket være den sportsligt trimmede affjedring, så du er sikret begejstrende køredynamik i alle køreprogrammer. BMW 330e iPerformance Sedan overgår således alle forventninger – også når det drejer sig om køredynamik. Det er tale om et fremadpegende bilkoncept, som er helt unikt i klassen.

BMW iPerformance.

INDIVIDUEL KØRESTIL.

Som plug-in-hybrid har BMW 330e iPerformance Sedan en række forskellige køreprogrammer, som giver bilens fører mulighed for at påvirke det faktiske energiforbrug. Forbrugsværdierne afhænger dels af det valgte køreprogram og dels af din kørestil. Når batteriet er fuldt opladet, kan du tilbagelægge op til 40 kilometer uden at bruge en eneste dråbe brændstof. I programmet AUTO eDrive sikrer den optimale kombination af elmotor og forbrændingsmotor, at fokus kan holdes på at opnå den bedst mulige effektivitet.

 • Bykørsel

  Når du kører i byen, udnytter BMW 330e iPerformance Sedan elmotorens styrker fuldt ud. Med et fuldt opladet batteri kan du tilbagelægge kortere afstande (op til 40 km) helt udledningsfrit og køre tværs gennem byen uden at bruge en eneste dråbe benzin.

 • Hverdagsbrug

  BMW 330e Sedan er også den perfekte pendlerbil. Målt over en strækning på 50 kilometer ligger det gennemsnitlige brændstofforbrug omkring 22,2-28,6 km/liter (foreløbige værdier, der endnu ikke er bekræftede) og således væsentlig lavere end andre biler i denne klasse. Du kan kort sagt nyde BMW 3-serie Sedans dynamiske køreegenskaber og samtidig det fornemt lave forbrug.

 • Lange ture

  Oplev køreglæde og suveræn økonomi – også på lange strækninger. Afhængigt af hvor meget strøm der er på højvoltbatteriet, kan du sagtens tage bilen på ferien og opnå et gennemsnitligt forbrug i omegnen af 14,3 km/liter (foreløbig værdi, der endnu ikke er bekræftet).

FREMDRIFT.

En kraftig 4-cylindret BMW TwinPower Turbo-benzinmotor og en effektiv eDrive-elmotor er drivkræfterne bag BMW 330e iPerformance Sedan. Sammen sikrer disse EfficientDynamics-teknologier ikke kun et lavt brændstofforbrug, men også begejstrende køredynamik og stabilitet, uanset hvor du er på vej hen.

INTELLIGENT ENERGISTYRING.

Uanset om du er på vej til arbejde eller på vej til sommerhuset: Korte strækninger på op til 40 km kan tilbagelægges helt udledningsfrit og uden at bruge en dråbe brændstof. På længere ture, eller når bilen skal bruge flere kræfter, vælger den intelligente energistyring den mest effektive kombination af elmotor og forbrændingsmotor.
Via eDrive-knappen vælger du mellem de forskellige køreprogrammer: Standardprogrammet er AUTO eDRIVE, i programmet MAX eDRIVE kører bilen fuldelektrisk, og SAVE BATTERY-programmet sørger for at holde højvoltbatteriet ladet op til et bestemt niveau.

 • AUTO eDRIVE

  Når køreprogrammet AUTO eDRIVE er aktiveret, afgør det intelligente BMW EfficientDynamics-system, hvilken kombination af elmotor og forbrændingsmotor der er den mest effektive ud fra parametre som hastighed og batteriniveau. Programmet er opdelt i to faser: Hvis batteriets ladestatus ligger mellem 12 % og 100 %, kan du køre fuldelektrisk op til 80 km/t. Ved behov for højere hastigheder eller mere krævende driftsforhold, starter benzinmotoren automatisk. Hvis batteriets ladestatus falder under 12 %, kan BMW 330e iPerformance Sedan køre fuldelektrisk med moderat acceleration op til 20 km/t og med let acceleration og en konstant hastighed på op til 55 km/t.

 • MAX eDRIVE

  Maksimal eldrevet køreglæde: Med køreprogrammet MAX eDRIVE kan du køre fuldelektrisk med en tophastighed på 120 km/t. Ved højere hastigheder eller kraftigere acceleration, kobles benzinmotoren automatisk til.

 • SAVE BATTERY

  Når batteriniveauet er lavt, kan bilens fører ved at vælge køreprogrammet SAVE BATTERY lade batteriet op eller holde batteriniveauet med kraft fra forbrændingsmotoren. På denne måde kan du aktivt gemme batterikraften til senere ture ved ren elkraft.

 • Preview

  Når du har indtastet måladressen i navigationssystemet, analyserer energistyringens preview-funktion den planlagte strækning ved hjælp af konstante data såsom hastighedsbegrænsninger og realtidsoplysninger om den aktuelle trafik på strækningen. Systemet vil nu anvende energien situationsafhængigt, effektivt og ikke mindst på de dele af strækningen, hvor det bedst kan betale sig – eksempelvis ved bykørsel.

OPLADNING.

Lad bilens indbyggede højvoltbatteri op med en BMW i Wallbox fra det store udvalg af 360° ELECTRIC-produkter og services. Når du er på farten, kan du tanke bilens batteri op ved de mange ChargeNow-ladestandere. ChargeNow er en mobilitetstjeneste fra BMW i og samtidig den største sammenslutning af udbydere af mobile ladestationer.

 

 • Opladning hjemme

  Når bilen er parkeret ved hjemmet, kan opladning ske med en BMW i Wallbox. Denne ladestation, der monteres på husvæggen, skruer op for ladeeffekten og reducerer dermed ladetiden. Samtidig ligger designet i perfekt forlængelse af BMW i modellerne. Bilens ladestik er anbragt bag et dæksel ved venstre forskærm. Lysdioder på ladestikket holder dig synligt informeret om ladeprocessen.

 • Opladning ude

  Mobilitetstjenesten ChargeNow gør det muligt at lade BMW elbilerne og plug-in-hybrid-modellerne op, når du er på farten. En lang række udbydere af offentlige ladestandere har til dette formål sluttet sig sammen i et stort netværk.
  ChargeNow-ladestanderne er nemme at lokalisere i bilens navigationssystem ved hjælp af BMW ConnectedDrive, via appen BMW Remote eller ChargeNow-hjemmesiden. Bilens ladestik er anbragt bag et dæksel i venstre forskærm, hvor en ring af lysdioder på ladestikket holder dig informeret om, hvor langt ladeprocessen er. ChargeNow-kortet gør det muligt at anvende ladestanderne uden at skulle betale med kontanter. 

 • CLEVER Unlimited

  Fri strøm, bare kør.
  CLEVER og BMW har indgået et enestående partnerskab, der gør det at køre elbil endnu smartere. Et helt nyt koncept, der samler alt det, du og din elbil har brug for, i én samlet pris om måneden. CLEVER Unlimited er elbilernes svar på streamingtjenester - du betaler et fast månedligt beløb og kan bruge al den strøm du vil – fra ladeboksen derhjemme og via Skandinaviens største netværk af ladestandere.


  Ingen grænser. Ultimativ frihed.
  Uanset hvor mange kilometer du kører, så er udgiften til strøm den samme, for dig, der vælger CLEVER Unlimited. Du får den ultimative frihed og økonomiske tryghed. For en fast pris om måneden giver CLEVER Unlimited adgang til ubegrænset strømforbrug på CLEVERs ladenetværk, der består af flere end 750 ladepunkter i både Danmark, Sverige og Tyskland samt ubegrænset strømforbrug fra den ladeboks, du kan få opsat derhjemme.


  Gør det nemt, trygt og gennemsigtigt.
  Når du vælger en BMW plug-in-hybrid model, får du Unlimited for 299 kroner om måneden. Hvis du ikke ønsker en ladeboks derhjemme (fx hvis du bor i lejlighed) og udelukkende vil benytte CLEVERs ladenetværk, koster det kun 399 kroner om måneden for fri strøm på hele CLEVERs ladenetværk ved køb af en ny BMW elbil, og 199 kroner om måneden for en BMW plug-in-hybrid model.
   

FORBINDELSE.

Altid i forbindelse med din BMW: Med en smartphone (iOS eller Android) har du ikke kun adgang til BMW Remote Services såsom fjernbetjening af bilens dørlåse, men også en række specialudviklede hybridfunktioner. Det sikrer, at du har det fulde overblik over forbrugs- og effektivitetsværdierne i din BMW 330e iPerformance Sedan. BMW Services til enhver situation, som kan bruges i bilen eller på afstand.

 • Appen BMW Connected

  Med Remote Services-tjenesterne i appen BMW Connected til plug-in hybrider (iOS) får du vist detaljerede statusoplysninger om bilen – fx nuværende placering, batteriniveau og rækkevidde.

  Ladeproceduren kan fjernstyres ved hjælp af uge-timeren, og du kan også fjernstyre kabinetemperaturen, så den er klar i god tid inden næste tur. Destinationer, POI'er og placeringen af ladestandere sendes helt enkelt fra appen og direkte til bilen.

  Med Remote Services-tjenesterne i appen BMW Connected til plug-in hybrider kan du også måle effektiviteten af hver enkelt tur, og den giver dig gode råd til, hvordan du kan tilrettelægge din kørsel mere effektivt og således forlænge din aktionsradius.

 • Forklimatiseringsfunktion

  Dejligt kølig om sommeren, dejligt lun og med dugfri ruder om vinteren – forklimatiseringsfunktionen i BMW 330e Plug-in Hybrid gør det muligt. Takket være en eldrevet kølemiddelkompressor og en eldrevet varmeveksler fungerer bilens klimaautomatik nærmest helt lydløst, selv når motoren er standset. Du kan programmere to forskellige afgangstider.
  En halv time inden den planlagte afgangstid sørger et intelligent styresystem via bilens varme/køle-anlæg og ventilation for at indstille den ønskede temperatur. Systemet betjenes via iDrive-controlleren i bilen eller via appen BMW Remote Services og en smartphone.
  Forudsat at der er strøm nok på højvoltbatteriet, fungerer forklimatiseringsfunktionen helt uafhængigt af, om bilen er ved at blive ladet op eller ej.

KOMFORT.

Det siger næsten sig selv, at en innovativ bil som BMW 330e iPerformance Sedan leverer komfort i topklassen. Højspændingsbatteriet er placeret så kompakt i bilen, at du stadig har ca. 370 liter bagageplads til rådighed til alle hverdagens transportbehov. Standardundervognen sikrer suveræn køredynamik, sublim kørestabilitet og altid komfortabel køreglæde – selv på lange ture, og når bilen har mange kilo på slæb.

BMW iPerformance - BMW plug-in-hybridbiler

MERE OM BMW iPERFORMANCE.

Plug-in-hybridbiler med knowhow fra BMW i. Læs meget om konceptet.