KOMFORT OG SIKKERHED I BMW 3-SERIE SEDAN.

Masser af sport og feel-good-faktor.

BMW 3-serie opfylder alle forudsætninger for at kunne læne sig afslappet tilbage og bare nyde turen. Den rummelige kabine byder på masser af opbevaringsplads til stort og småt, så hver eneste tur bliver en komfortabel oplevelse. Det fleksible bagagerum byder på funktionel pladsudnyttelse. Og den gennemtænkte passagerbeskyttelse sikrer en god fornemmelse på alle pladser.

Læs mere

BERØRINGSFRI ÅBNING AF BAGAGERUMMET.

Hvorfor have besværet med at stå og lede efter tændingsnøglen, når du står ved bilen med hænderne fulde af indkøbsposer? Ikke med innovative udstyr komfortadgang, som gør det muligt at åbne bagagerummet helt uden at bruge hænderne. En kort, målrettet bevægelse med foden ind under bagkofangeren får en føler til at aktivere den mekanisme, som åbner bagagerummet.
Bagagerummet låses op, og bagklappen åbner automatisk. Der er installeret flere følere forskellige steder under bagkofangeren, som registrerer bevægelsen med foden. På denne måde kan du med dette udstyr opnå endnu bedre betjenings- og bagagekomfort. Systemet virker imidlertid kun, hvis bilnøglen, som personen bærer på sig, kan identificeres.

OPBEVARINGSKONCEPT.

Smartphone, drikkevarer eller mindre stykke bagage: Kabinen i BMW 3-serie Sedan har plads til alt det, du har brug for, når du er på farten. I midterkonsollen har du en kopholder med plads til to kopper. Når det tilhørende rullelåg er trukket over, kan pladsen bruges til opbevaring af småting. Dørlommerne i fordørene har hver især plads til en stor flaske,
og med opbevaringspakken, der fås som ekstraudstyr, får du endnu flere praktiske opbevaringsmuligheder: Et rum i instrumentbrættet til venstre for rattet, netlommer på forsæderyglænene samt to praktiske taskekroge. I bagagerummet sørger et bagagenet og et spændebånd for orden. Dertil kommer et fleksibelt net til at spænde over bagagerumsgulvet, en praktisk rumdeler til pladsen under gulvet samt et 12-V-stik i bagagerummet.

FUNKTIONALITET.

Bagagerummet i BMW 3-serie Sedan har plads til 480 liter bagage og er således rigeligt stort til at klare alle hverdagens udfordringer. Gennemlæsningssystemet (ekstraudstyr) og det tredelte splitbagsæde i forholdet 40/20/40 åbner for en helt ny verden af transportmuligheder. Med dette udstyr kan du konfigurere forholdet af bagageplads og siddepladser præcis, som situationen kræver det. Det midterste sædemodul og modulet i passagersiden kan lægges ned hver for sig. Bagsædemodulet i førersiden kan lægges ned sammen med det midterste modul. Det gør BMW 3-serie Sedan til en meget fleksibel bil. Du kan fx have to passagerer på bagsædet og samtidig transportere lange stykker bagage såsom ski- og snowboardtasker.

PASSIV SIKKERHED.

En pakke med intelligente sikkerhedsforanstaltninger sørger i alle BMW modeller for målrettet at minimere skadesrisikoen i forbindelse med ulykker – og giver samtidig en god følelse af at være godt beskyttet. Ekstremt stærke og kraftigt dimensionerede strukturer samt den intelligente anvendelse af specialstål af bedste kvalitet skaber en optimalt afstivet kabinekonstruktion, som samtidig holder vægten nede.
Kollisionsenergien ledes rundt om kabinekonstruktionen til andre dele af karrosseriet, fx bundgruppen, siderammer, torpedopladen og tagkonstruktionen, og optages af deformationszonerne for og bag. Ved en sidekollision yder forstærkede strukturer i B-stolperne og vangerne, kraftige sidekollisionselementer i dørene samt stabile tværdragere under sæderne optimal beskyttelse.
Bilens forende huser forskellige teknologier, som øger fodgængerbeskyttelsen. Mellem kofangerophæng og kofangerbeklædning er der indbygget en stødabsorber, som reducerer skadesbilledet i forbindelse med en personpåkørsel. Endvidere er motorhjelmen udstyret med deformationselementer, som optager kollisionsenergien og dermed fungerer som deformationszone.

 • Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

   

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

   

  * Brændstofforbruget, CO₂-udledninger og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, blandt andet, bilens udledning och energiforbrug. 

   

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.bmw.dk/wltp.

   

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

   

  Generelle vilkår og ansvarsfraskrivelse.

  Vi tager forbehold for fejl og mangler. Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er korrekt. BMW.dk kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser.

  BMW Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i priser, specifikationer og udstyr.