Alt om den nye BMW 5-serie Sedan - udstyr, tekniske data, billeder og film

BMW 5-SERIE SEDAN.

Beskatningsgrundlag fra 477.000 kr.

BMW 5-SERIE SEDAN.

Beskatningsgrundlag fra 477.000 kr.

BMW 5-SERIE SEDAN.Beskatningsgrundlag fra 477.000 kr.

BMW 5-serie Sedan. 184-625 hk. Forbrug 8,3-18,9 km/l. CO2 139-273 g/km. Bilen er vist med ekstraudstyr. Forbrugsværdierne er angivet efter den nye WLTP-norm. Øvrigt tilvalg af udstyr kan påvirke forbrugsværdierne. Energiklasse: A+ / G

Læs mere

FÅ ET PRISTILBUD.

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig.

IMPONERENDE KØREDYNAMIK I BMW 5-SERIE SEDAN.

BMW's fremadpegende teknologier.

BMW 5-serie flytter grænserne for køredynamisk formåen. Stærke motorer sørger for, at det sporty karrosseri kommer bedst muligt til sin ret. Men BMW 5-serie har også hjerne bag de imponerende muskler. En helt kaskade af fremadpegende teknologier sikrer, at bilen kan udnytte den imponerende dynamik maksimalt.

Den nye BMW 5-serie Sedan er både større og hurtigere, mere avanceret, mere nyskabende, mere online og mere miljøvenlig. Vi garanterer en udpræget sporty og dynamisk køreoplevelse i smuk forening med komfort og rummelig luksus.

 

Den nye BMW 5-serie Sedan er også i en klasse for sig, med ny konstruktion, forbedret aerodynamik og udpræget brug af aluminium og højstyrkestål. Det betyder endnu bedre køredynamik og lavere brændstofforbrug.

 

Tag forspringet - kom forbi hos din nærmeste BMW forhandler og få en prøvetur. Book turen online, så du er sikker på at undgå ventetid. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Missionen er klar: Sætte nye standarder. BMW 5-serie er selve essensen af en moderne businesssedan. De dynamiske og elegante former opfylder alle forventninger til en bil i denne klasse med sit æstetiske design, overlegne køreglæde og ultra moderne teknologi.

 all-time high

ET NYT DYNAMISK HØJDEPUNKT.

ET NYT DYNAMISK HØJDEPUNKT.

Kraftfulde BMW TwinPower Turbo-motorer, intelligent letvægtskonstruktion, integral aktiv styring til suveræne styreegenskaber og fornem køredynamik samt køreprogrammet Adaptive Mode – BMW 5-serie er designet til at give dig den ultimative køreoplevelse og til at være et afgørende skridt foran konkurrenterne.

Læs mere

UDVALGT STANDARDUDSTYR.

Den nye BMW 5-serie Sedan.

 

 • Metallak*
 • Navigation Business*
 • Sportslæderrat
 • Fartpilot med bremsefunktion
 • 17" letmetalfælge
 • Sædevarme, for
 • Klimaautomatik
 • El-sidespejle
 • Aut. antiblænd bakspejl
 • LED forlygter
 • LED tågelygter
 • Forlygtevask med intensivrens
 • Parkeringssensor, for og bag
 • Active Guard
 • Alarm
 • ConnectedDrive (aut. SOS opkald og Teleservice)
 • Bluetooth hands-free
 • Nedfældelige bagsæder
 • Velourmåtter

  *Kun standard ved erhvervs- og privatleasing
Læs mere
Find BMW forhandler og værksted

FIND BMW FORHANDLER.

Søg efter nærmeste autoriserede BMW forhandler, BMW serviceværksted, eller BMW i agent i Danmark.
BMW 5-serie har den perfekte kombination af elegant design og dynamiske køreegenskaber. Det er disse kvaliteter, der gør den til den perfekte businesssedan.
Adrian van Hooydonk, Senior Vice President BMW Group Design
Udsøgte materialer, tårnhøj komfort og intuitive betjeningskoncepter skaber rammen om afslappende køreglæde.
Karim Habib, Head of Design BMW Automobiles

CHEFASSISTENT.

CHEFASSISTENT.

Driving Assistant Plus giver dig al den hjælp, du kan drømme om. Du kan trygt uddelegere vigtige, men monotone opgaver til assistenten. Assistentfunktionen understøtter automatiseret kørsel under forhold som køkørsel, langsom trafik eller på lange rejser. Her er du altid i gode hænder, også ved vognbaneskift.

Læs mere

Brændstofforbrug og CO2-udledning.

 • Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

  * Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, blandt andet, bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, til og med 31. december 2020, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.bmw.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

   

  Generelle vilkår og ansvarsfraskrivelse.

  Vi tager forbehold for fejl og mangler. Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er korrekt. BMW.dk kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser.

  BMW Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i priser, specifikationer og udstyr. For mere information om bilernes standard- og ekstraudstyr se www.bmw.dk/udstyr.