DEN HELT NYE BMW 5-SERIE TOURING.

Business-allrounder med sportslige ambitioner.

DEN HELT NYE BMW 5-SERIE TOURING.

Business-allrounder med sportslige ambitioner.

DEN HELT NYE BMW 5-SERIE TOURING.Business-allrounder med sportslige ambitioner.

Acceleration 0-100 km/t i sek. (BMW 530d xDrive Touring3)

5,8

Brændstofforbrug i km/liter, blandet kørsel (BMW 530d xDrive Touring3)

16,9-17,9

CO2-udledning i g/km, blandet kørsel (BMW 530d xDrive Touring3)

148-154

Imponerende køredynamik, sporty design, maksimal komfort – BMW 5-serie Touring er et ægte mesterværk i klassen. Avanceret teknologi, funktionalitet i topklassen og en god portion sportslig dynamik. En fleksibel allrounder med masser af plads til alle dine gøremål. Og garanti for køreglæde, som løfter komforten i businessklassen til et helt nyt niveau.

UDSTYR.

Download oversigter for BMW standardudstyr og prislister for BMW ekstraudstyr på nedenstående links.

Read more

ET NYT DYNAMISK HØJDEPUNKT.

ET NYT DYNAMISK HØJDEPUNKT.

Kraftfulde BMW TwinPower Turbo-motorer, intelligent letvægtskonstruktion, integral aktiv styring til suveræne styreegenskaber og fornem køredynamik samt køreprogrammet Adaptive Mode – BMW 5-serie Touring er designet til at give dig den ultimative køreoplevelse og til at være et afgørende skridt foran konkurrenterne.

Read more
"Den nye BMW 5-serie Touring sikrer et modent, stilsikkert og sporty look, der passer til enhver lejlighed. Det formelle og præcise design forener lige dele nærvær, æstetik og funktionalitet."
KARIM HABIB, HEAD OF DESIGN BMW AUTOMOBILES
"Sporty køreegenskaber, exceptionel komfort og et koncept med mest mulig funktionalitet og nyttige assistentfunktioner gør BMW 5-serie Touring til et allroundtalent."
ADRIAN VAN HOOYDONK, SENIOR VICE PRESIDENT BMW GROUP DESIGN

BMW PERSONAL COPILOT.

BMW PERSONAL COPILOT.

BMW Personal Copilot giver dig al den hjælp, du kan drømme om. Du kan trygt uddelegere vigtige, men monotone opgaver til assistenten. Specialfunktionen Driving Assistant Plus understøtter automatiseret kørsel under forhold som køkørsel, langsom trafik eller på lange rejser. Her er du altid i gode hænder, også ved vognbaneskift.

Read more
Alle BMW Touring modeller

BMW TOURING OVERSIGT.

Se hvilke BMW modeller der fås som stationcar.

Brændstofforbrug og CO2-udledning.

 • Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

  (1) Værdierne er gældende frem til 15. april 2018. Få mere at vide hos din BMW forhandler.

  Det anførte brændstofforbrug og CO2-udledningen er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med på det tyske marked, og det viste interval er baseret på de forskellige størrelser af valgte fælge og dæk. De modeller, udstyrsvarianter og konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr), der er afbildet, afspejler de biler, der forhandles på det tyske marked. I andre EU-lande kan der forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler. Vi tager forbehold for ændringer i konstruktion og udstyr samt trykfejl i dette katalog. Med forbehold for trykfejl. Der er ikke taget højde for markedsspecifikt udstyr.

  Værdierne ved køretøjer med fodnoten (2) er foreløbige.

  Brændstofforbruget og CO2-udledningerne for køretøjer mærket med (3) er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure) og er herefter omkonverteret til de tilsvarende værdier under NEDC-normen (New European Driving Cycle) for at sikre sammenlignelighed mellem køretøjer. Såfremt afgifter og beskatning af køretøjet er baseret på CO2-udledningen, kan der være afvigelse mellem den her angivne CO2-udledning for disse køretøjer og CO2-udledningen anvendt til beregning af beskatning og afgifter som følge af national lovgivning.

  Få mere at vide om udledninger og WLTP-kørecyklussen på www.bmw.dk/wltp.

  En oversigt over brændstoføkonomi, CO2-emissioner og strømforbrug med tal for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

   

  Generelle vilkår og ansvarsfraskrivelse.

  Vi tager forbehold for fejl og mangler. Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er korrekt. BMW.dk kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser.

  BMW Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i specifikationer og udstyr. Vi giver ikke garanti eller hæfter for nøjagtigheden for informationer på BMW.dk.