Udvendigt udstyr BMW M2 G87 G42
BrændstoftypeBenzin

THE NEW M2

BMW M

DEN HELT NYE BMW M2 COUPÉ.

BrændstoftypeBenzin
THE NEW M2DEN HELT NYE BMW M2 COUPÉ.

SAMMENLIGNING AF BMW M2 COUPÉ.

Oversigt over de sportslige fakta.

BMW M2 COUPÉ.

Eksklusiv motorsportsfornemmelse takket være overbevisende effektværdier.
  • 6-cylindret High-Performance M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor med 460 hk
  • Adaptiv M undervogn med aktivt M differentiale og baghjulsdrev
  • Manuelt gear eller M Steptronic gearkasse med Drivelogic
  • 338 kW, 550 Nm, 0-100 km/t på 4,1 s (M Steptronic)
Konfigurator BMW M2 Coupé G87

BMW M240i xDRIVE COUPÉ.

Adrenalinfyldt dynamik med uindskrænkede hverdagsegenskaber.
  • 6-cylindret M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor med 374 hk
  • M sportsundervogn, M sportsdifferentiale og M sportsbremser som standardudstyr
  • Intelligent firehjulstræk BMW xDrive
  • 275 kW, 500 Nm, 0-100 km/t på 4,3 s
Konfigurator BMW M240i xDrive Coupé G42
  • BMW M2 COUPÉ.
  • BMW M240i xDRIVE COUPÉ.

BMW M2 COUPÉ – PRODUKTHØJDEPUNKTER.

6-cylindret M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor BMW M2 G87

6-cylindret High Performance M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor.

En topatlet, der byder på ren køreglæde: Den 6-cylindrede M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor er kendetegnet ved dynamisk kraftudfoldelse og en drønende typisk M motorlyd. Højeffektive teknologier som dobbelt-VANOS, Valvetronic, high precision injection og TwinScroll-turbolader skaber en fantastisk effekt.

Manuelt gear BMW M2 G87

Manuelt gear.

Den manuelle gearkasse med seks gear giver dig rendyrket køreglæde. I og med at du selv vælger gear og i sammenligning med en bil med automatgear sætter bilen i gear manuelt, vil du opleve en direkte og ufiltreret forbindelse til motoren i din BMW – og dermed opleve sportslig kørsel i sin rendyrkede form. Du har desuden glæde af den vægtoptimerede gearkassekonstruktion.*

Adaptiv M undervogn BMW M2 G87

Adaptiv M undervogn.

I forbindelse med den adaptive M undervogn med variabel støddæmperindstilling er det muligt at afstemme undervognens karakteristik individuelt – fra det komfortable til det udpræget sportslige med mere smidige køreegenskaber. Med køreegenskabsknappen kan du hurtigt og nemt tilpasse den elektronisk styrede undervogn til vejforholdene og den aktuelle køresituation.

Frontdesign BMW M2 G87

Frontdesign.

Kompakte proportioner og en klar linjeføring præger BMW M2 Coupés karakteristiske design. Ligesom på BMW 2002 er forlygterne udført som enkeltlygter.

M carbontag BMW M2 G87

M carbontag.

Som en del af det intelligente letvægtskoncept bidrager M carbontaget til at sænke bilens vægt betydeligt. Med opbygningen af kulfiberforstærket kunststof (CFC) er det ca. 6 kg lettere end et sammenligneligt standardtag i stål. Derved flyttes bilens tyngdepunkt nedad, og køredynamikken øges.*

Hækdesign BMW M2 G87

Hækdesign.

De muskuløse og M typiske hjulkasser understreger den nye BMW M2 Coupés brede og kraftfulde placering på vejen og sender et effektivt signal om bilens effekt og de atletiske evner. Baglygterne er kendetegnet ved en helt ny fortolkning af den karakteristiske L-form og breder sig pulserende ud mod siderne.

M carbonsæder i skålform BMW M2 G87

M carbonsæder i skålform.

M carbonsædet i skålform med belyst M2 logo og elementer i M farverne kombinerer letheden og motorsportskarakteren ved et skålsæde med et M sædes funktionalitet. Sædets pasform giver en optimal sidestøtte og en høj komfort på lange ture. Sædet er kompatibelt med flerpunktsseler og dermed fuldt ud egnet til motorsport.**

M rat BMW M2 G87

M rat.

Med M læderrattet nyder du godt af en sportslig og direkte styrefornemmelse og kan let kalde de forindstillede M Drive konfigurationer frem med et tryk på en tast.

BMW Curved Display BMW M2 G87

BMW Curved Display.

Det udelte og komplet digitale BMW Curved Display giver dig oplysninger om din BMW i stor skala og på en overskuelig måde. Det kombinerer et instrumentdisplay på 12,3'' og et Control Display på 14,9'' med touchfunktion. Betjeningen er ergonomisk optimeret og intuitiv. Det svungne og nærmest svævende design virker både raffineret og moderne.

BMW M240i COUPÉ OG BMW M240i xDRIVE COUPÉ – PRODUKTHØJDEPUNKTER.

Køredynamik- og designudstyr til BMW M240i Coupé og BMW M240i xDrive Coupé.

Udvendigt udstyr BMW M240i G42
6-cylindret M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor BMW M240i G42

6-cylindret M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor.

En topatlet, der formidler ren køreglæde: Den 6-cylindrede M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor byder på suveræn kraftudfoldelse og den karakteristiske M motorlyd. Dobbelt VANOS, Valvetronic, High Precision Injection og TwinScroll-turbolader skaber en fremragende ydelse.

Steptronic Sport gearkasse BMW M240i G42

Steptronic-sportsgearkasse.

8-trins Steptronic-sportsgearkassen giver mulighed for yderst sportslige gearskift. Både automatisk og manuelt ved hjælp af gearvælgeren eller skiftetangenter – med henblik på en komfortabel, glidende kørestil eller en meget dynamisk kørestil. I SPORT PLUS-funktionen med gearvælgeren i venstre gearkulisse S/M er gearskiftet konfigureret til maksimal performance.

BMW M240i G42 Steptronic Sport gearkasse

Adaptiv M undervogn og variabelt sportsstyretøj.

Den adaptive M undervogn kan til enhver tid trimmes elektronisk til at tilpasse sig vej- og kørselsforholdene. Du kan desuden trimme køreegenskaberne via Driving Experience Control og vælge det program, der passer bedst til din kørestil – fra det komfortable til det meget sportslige med øget manøvredygtighed. Det variable sportsstyretøj med Servotronic sikrer direkte og smidig styrerespons samt et mere letgående styretøj. Det reagerer med variable udvekslinger på forskellige styreudslag. På denne måde optimeres køreegenskaberne ved dynamisk kørsel samtidig med, at den nødvendige kraft på rattet minimeres ved parkering og svingning.

Frontdesign BMW M240i G42

Frontdesign.

Foran understreges BMW M240i Coupé og BMW M240i xDrive Coupés dynamik af motorhjelmens power dome, den udtryksfulde nyre og den M specifikke frontspoiler med stærkt konturerede luftindsugninger, der er trekantede i siderne.

Sidevisning BMW M240i G42

Sidevisning.

BMW M240i Coupé og BMW M240i xDrives smidige 3-box-design med langstrakt motorhjelm, korte fremskudte kanter og tilbagetrukket kabine skaber en sportslig coupé-silhuet.

Hækdesign BMW M240i G42

Hækdesign.

Det M specifikke bagskørt og den standardmæssige hækspoiler i karrosseriets farve sætter et sportsligt præg på BMW M240i Coupé og BMW M240i xDrive Coupés hæk, og sportslige rørhaler i Cerium Grey kompletterer det atletiske udtryk.

M sportssæder BMW M240i G42

M sportssæder.

De flervejs justerbare M sportssæder med skållignende formgivning og delvist integrerede nakkestøtter yder suveræn sidestøtte til dig og din forsædepassager. Desuden kan ryglænets bredde indstilles individuelt. Det unikke design med sort M logo fremhæver bilens sportslige fremtoning endnu mere.

M læderrat BMW M240i G42

M læderrat.

M læderrattet med multifunktionsknapper, M emblem og integreret airbag er designet med tre eger. Ratkransen er betrukket med sort 'valknappa'-læder med sorte syninger og har kraftige tommelprofiler, der sikrer et godt greb og sporty styreoplevelser.

M flader, oplyst BMW M240i G42

M flader, oplyst.

De oplyste M flader iscenesætter M farverne på enestående, visuel vis – for et meget specielt blikfang i kabinen. De baggrundsbelyste flader i M farver i dørbeklædningen understreget bilens eksklusive, sportslige karakter. Fading-effekten fremhæver den dynamik, som det stærkeste bogstav i verden repræsenterer.

COCKPIT OG TEKNOLOGIER.

Betjeningskoncept, digitale services og førerassistancesystemer i BMW M2 Coupé og BMW M240i xDrive Coupé.

Teknologi BMW M2 G87 G42
BMW Live Cockpit Professional BMW M2 G87 G42

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional med stort Curved Display udvider BMW Live Cockpit Plus med et Head-Up Display i farver. Det projicerer køredata som fx hastighed eller navigationsanvisninger direkte i førerens synsfelt, hvilket giver føreren et bedre overblik og øger sikkerheden.

BMW Operating System 8 BMW M2 G87 G42

M specifikt visningskoncept med BMW Operating System 8.

Med BMW Operating System 8 bliver visningerne i cockpittets M specifikke og multifunktionelle instrumentdisplay ekstra dynamiske. Alt efter køresituationen skifter det mellem tre forskellige indstillinger: Sport, Road eller Track – og prioriterer de ønskede visninger til kørestilen for føreren.

Opladerplade til wireless opladning BMW M2 G87 G42

Opladerplade til wireless opladning.

Med en opladerplade til wireless opladning kan du oplade din smartphone trådløst, mens du kører – så bliver det ikke lettere. Det udvidede fralægningsområde, der er let at nå, har også plads til større enheder, og du slipper for irriterende afdækninger og kabler. Det induktive ladesystem er desuden udstyret med en integreret køling, der beskytter dine apparater mod overophedning.

BMW Remote Software Upgrade BMW M2 G87 G42

BMW Remote Software Upgrade.

Altid den nyeste softwareversion i bilen: Med Remote Software Upgrade modtager din BMW M automatisk alle upgrades via mobilnettet eller My BMW app. Du kan let downloade softwaren via din smartphone eller bilens SIM-kort og derefter installere den. På den måde kan du også nemt og hurtigt aktivere nye funktioner i din BMW M.

Driving Assistant BMW M2 G87 G42

Driving Assistant.

Sikkerhedspakken Driving Assistant omfatter frontkollisionsadvarsel med bremseindgreb, Speed Limit Assist inkl. Speed Limit Info med visning af overhalingsforbud og prognose samt funktionen advarsel mod tværgående trafik bag. Advarslen ved vognbaneskift og advarslen ved sporskifte med aktiv tilbageføring samt advarslen om kollision bagfra kompletterer omfanget.

Parking Assistant Plus BMW M2 G87 G42

Parking Assistant Plus.

Større overblik ved parkering og manøvrering: Parking Assistant Plus supplerer den parkeringshjælp, der er standardudstyr, med ekstra kameraer. Takket være panorama- og 3D-visning af bilens omgivelser manøvrerer du suverænt på steder, hvor der ellers er snæver plads. Dermed forebygger du parkeringsskader og uheld i uoverskuelige situationer.

TEKNISKE DATA FOR BMW 2-SERIE COUPÉ M.

BMW M2 COUPÉ OG BMW M240i xDRIVE COUPÉ.

Effekt i kW (hk) ved 1/min:

338 (460)

Acceleration fra 0 til 100 km/t i sek.:

4,1

Brændstofforbrug, blandet kørsel, i l/100 km:

10,2–9,6

CO₂-udledning, blandet kørsel, i g/km:

230–218

Udvendigt udstyr motiv BMW M2 G87 G42
BMW hjul og dæktilbehør, EU-dækmærke, nærbillede

BMW HJUL OG DÆK.

Vi udsætter dækkene på vores køretøjer for strenge test med op til 50 forskellige kvalitetskriterier – betydeligt mere end de standardiserede dækmærkningskrav, der foreskrives i EU-lovgivningen. Her finder du oplysninger om egenskaberne ved de dæk, der anvendes af BMW.
BMW 2-serie Coupé

THE 2.

Kraftfulde proportioner møder sportslig dynamik: Oplev den nye BMW 2-serie Coupé. Takket være sporvidden, som er 31 mm bredere i forhold til forgængermodellen, og baghjulstrækarkitekturen, der er enestående i dens klasse, tilbyder BMW 2-serie Coupé markant optimerede styreegenskaber og yderst smidige køreegenskaber. Udvalget af kraftfulde motorer sikrer i den forbindelse køreoplevelser, der både er effektive og dynamiske.

BMW ORIGINALTILBEHØR OG BMW M PERFORMANCE PARTS TIL BMW M2 COUPÉ.

Giv din nye BMW M2 Coupé et ultimativt sportsligt præg med BMW M Performance Parts – og tilpas bilen til dine personlige behov med BMW Originaltilbehør.

20”/21” M Performance smedehjul med krydseger 1000 M i Gold Bronze BMW M2 G87

20"/21" M Performance smedehjul med krydseger 1000.

20"/21" M Performance smedede fælge med krydseger 1000 M i gylden bronze. Komplet sæt sommerhjul med dæktrykkontrol.

M Performance rørhalemodul i titanium BMW M2 G87

M Performance rørhalemodul i titanium.

Vis, hvad der gemmer sig bag: M Performance rørhalemodulet i eksklusivt titanium er et umiskendeligt optisk højdepunkt.

M Performance frontpyntegitter i carbon BMW M240i G42

M Performance frontpyntegitter i carbon.

Vis karakter: Rammen omkring M Performance frontpyntegitteret er udført i eksklusivt carbon. For et særligt elegant, sportsligt og individuelt look.

M Performance hækspoiler i carbon BMW M240i G42

M Performance hækspoiler i carbon.

M Performance-hækspoileren i carbon forstærker bilens eksklusive og sportslige fremtoning og optimerer de aerodynamiske værdier.

M Performance bagdiffusor i carbon BMW M240i G42

M Performance bagdiffusor i carbon.

M Performance-bagdiffusoren i carbonlook skaber et endnu mere moderne udtryk og øger bilens sportslige fremtoning.

BMW tagboks 320 sort/titaniumsølv BMW M240i G42

BMW tagboks 320 sort/titaniumsølv.

Aflåselig tagboks i sort/titaniumsølv, der kan åbnes i begge sider og rummer 320 liter; passer til alle BMW tagbagagebærersystemer.

BMW cykelholder Pro 2.0 BMW M240i G42

BMW cykelholder Pro 2.0.

Let, stabil BMW cykelholder Pro 2.0 til to cykler/elcykler. Kan belastes med op til 60 kg og foldes kompakt sammen.

BMW helårsmåtter foran BMW M240i G42

BMW helårsmåtter foran.

BMW helårsmåtter har en præcis pasform og beskytter fodrummet ved forsæderne mod fugt og snavs. I sort med emblem i rustfrit stål.