BMW på skovvej

FRA GRUSVEJ TIL VINTERVEJ.

Tag kontrollen. BMW hjul og dæk
med stjernemarkering.

Du er på vejen, der er musik på anlægget – og pludselig kommer der en regnbyge. Tag kontrollen, og vælg originale hjul og dæk med stjernemarkering fra BMW. Absolut pålidelighed – for større sikkerhed i vind og vejr, uanset køresituation og vejbelægning. Køreglæde og sikkerhed – for en helt igennem god fornemmelse.

Læs mere
FRA GRUSVEJ TIL VINTERVEJ.Tag kontrollen. BMW hjul og dæk<br>med stjernemarkering.

TRE OVERBEVISENDE ARGUMENTER.

En mere afslappende køretur: BMW hjul og dæk med stjernemarkering.

Pegefinger tænder for bilradioen, BMW kabine
Pegefinger tænder for bilradioen, BMW kabine
Sovende pige bag BMW forrude
Sovende pige bag BMW forrude
Roterende BMW fælge med BMW logo
Roterende BMW fælge med BMW logo

"VI GENNEMPRØVER ALT, SÅ DU IKKE BEHØVER UDFORDRE SKÆBNEN."

BMW hjul og dæk med stjernemarkering.

Stjernemarkeringen angiver, at dækket blev fremstillet specifikt til BMW – og det er i henhold til BMWs høje standarder. Allerede i en tidlig fase af køretøjets udvikling påbegyndes udarbejdningen af dækkene, der tager op til tre år og afsluttes med omfattende tests. Dæk med stjernemarkeringen gennemprøves inden for seks større områder: Sikkerhed, slitage, komfort, effektivitet og – karakteristisk for BMW – to aspekter af køreglæde (køreegenskaber og sportslighed). Derudover fremstilles disse dæk i samarbejde med førsteklasses fabrikanter (såsom Bridgestone, Michelin og Pirelli). Spørg ganske enkelt dit autoriserede BMW værksted efter dæk med stjernemarkeringen – de passer perfekt til din BMW, er gennemprøvede og sikre.

BMW dæk med stjernesymbol, nærbillede
Mand og pige i skov med hænderne i vejret

Passer perfekt.

Alle BMW hjul og dæk udvikles specielt til hver enkelt BMW models individuelle køredynamik og formsprog.
Mand og pige i skov set bagfra

Gennemprøvet.

Hvert dæk underkastes strenge tests med op til 50 forskellige kvalitetskriterier (EU-dækmærkningen kræver kun tre kriterier).
Leende pige med bjergpanorama i baggrunden

Sikker.

Dæk med stjernemarkeringen overbeviser med særdeles lang brugslevetid, de højeste sikkerhedsvurderinger samt avanceret Runflat-teknologi.

SIKKER OG STILBEVIDST HELE VEJEN IGENNEM.

Komplethjul fra BMW.

Hvorfor vælge, når man kan få det hele? Med originale komplethjul fra BMW går sikkerhed og stil hånd i hånd. Originale komplethjul fra BMW gennemgår kompromisløse gennemprøvninger: De skal under omfattende simulationer og i barsk praktisk anvendelse bevise, at de uanset køreforholdene fortjener kvalitetsbetegnelsen Original BMW. De mange designvarianter garanterer et stort udvalg af komplethjul, der kan understøtte din personlige og unikke stil.
BMW fælge, nærbillede
18" M Performance letmetalfælge med dobbelteger 796 M

796 M.

Snekædekompatible 18" M Performance letmetalfælge med dobbelteger 796 M i mat Jet Black. Komplette TPMS-vinterhjul med Runflat-dæk i forskellige størrelser.
Se produktet
20" M letmetalfælge med dobbelteger 648 M

648 M.

Førsteklasses 20" M letmetalfælge med dobbelteger 648 M i tofarvet Orbit Grey, glansdrejet. Komplette TPMS-vinterhjul med Runflat-dæk i forskellige størrelser.
Se produktet
19" M Performance smedefælge med dobbelteger 786 M

786 M.

Snekædekompatible 19" M Performance smedefælge med dobbelteger 786 M i mat Jet Black med Runflat-dæk. Komplette TPMS-vinterhjul.
Se produktet
19" M letmetalfælge med dobbelteger 727 M

727 M.

Førsteklasses 19" M letmetalfælge med dobbelteger 727 M i tofarvet Orbit Grey, glansdrejet. Komplette TPMS-vinterhjul med Runflat-dæk i forskellige størrelser.
Se produktet
20" M letmetalfælge med stjerne-eger 748 M

748 M.

Snekædekompatible 20" M letmetalfælge med stjerne-eger 748 M i mat Jet Black. Komplette TPMS-vinterhjul med Runflat-dæk.
Se produktet
20" M Performance smedefælge med Y-eger 795 M

795 M.

Førsteklasses 20'' M Performance smedefælge med Y-eger 795 M i mat Jet Black. Komplet TPMS-sommerhjulsæt med Runflat-dæk i forskellige størrelser.
Se produktet
20" BMW M Performance letmetalfælge

624 M.

20" BMW M Performance letmetalfælge, helsmedet, i tofarvet matsort, fræset udførelse. Med BMW M logo. Komplethjulsæt med Runflat-dæk i forskellige størrelser.
Se produktet
20" BMW M Performance letmetalfælge

669 M.

20" BMW M Performance letmetalfælge, helsmedet, i tofarvet matsort, med synligt fræset højglansudførelse. Komplethjulsæt med Runflat-dæk i forskellige størrelser.
Se produktet
20" M Performance smedefælge med multieger 732 M

732 M.

Førsteklasses 20" M Performance smedefælge med multieger 732 M i tofarvet Night Gold, glansfræset. Komplet TPMS-sommerhjulsæt med Runflat-dæk i forskellige størrelser.
Se produktet
22" M Performance letmetalfælge med stjerne-eger 749 M

749 M.

Vægtoptimerede 22" M Performance letmetalfælge med stjerne-eger 749 M i tofarvet Jet Black, glansdrejet. Komplet TPMS-sommerhjulsæt med dæk i forskellige størrelser.
Se produktet
BMW ventilhætter af aluminium

Ventilhætter.

Førsteklasses ventilhætter af aluminium til effektiv beskyttelse af TPMS-aluminiumsventiler. Med BMW logo.
Se produktet
Navdæksel

Navdæksel.

Det faste navdæksel er forsynet med BMW logoet, der ikke længere roterer sammen med hjulet, men derimod bliver vandret stående.
Se produktet
Hjulboltssikring

Hjulboltssikring.

Den førsteklasses, særdeles pålidelige hjulboltssikring omfatter fire hjulsikringsbolte med specialfræset BMW kodning.
Se produktet
Snekæder

Snekæder.

Snekæderne "Disc" er nemme og hurtige at montere takket være fjederstålsbøjlen og automatisk lukning.
Se produktet
 • Fordele ved komplethjul
  • Stort sortiment af stilvarianter (farver, overfladebehandlinger, materialer, egedesign, størrelser), også til vinterudgaver
  • Perfekt harmoni mellem letmetalfælge, dæk og TPMS-sensor
  • Attraktive udbud i forskellige størrelser
  • Garanteret reservedelsforsyning i 10 år (fra lanceringsdato)
  • Strenge fabrikations- og analyseprocesser, såsom testninger: Salttågeprøvning, røntgenprøver, tæthedsprøver, afprøvning af lastforhold under ekstreme betingelser, prøvekørsel på racerbanen Nürburgring
    
 • Fordele ved letmetalfælge
  • Lavere vægt
  • Køredynamik og manøvrering
  • Eksklusivitet og design
  • Lang brugslevetid
    

AS YOU WISH.

Infinite possibilities: decide now on the right wheel and tyre styling and make your BMW one of a kind.

Læs mere
Originale komplethjul fra BMW

SIKKERHED MØDER DYNAMIK.

Komplethjul og dæk fra BMW.

Når det drejer sig om manøvrering på alle vejbelægninger, er alle enige om én ting: Det vigtigste er et optimalt vejgreb. Der findes imidlertid ingen universalløsning til dette formål. Hver model opfører sig forskelligt og kræver derfor en differentieret tilgang. Det er kun BMW, der har indgående kendskab til hver enkelt BMW models unikke kørefysik og formsprog, og tilpasser dækkene derefter. Hvad du kan gøre: Udskift dine dæk med jævne mellemrum. Dit autoriserede BMW værksted står altid klar til at svare på spørgsmål og rådgive om passende serviceydelser.

Læs mere

SIKKERHED MØDER DYNAMIK.

Komplethjul og dæk fra BMW.

Vejkort, vinterdæk og sommerdæk

Vinterdæk.

Perfekt til vinterens vejforhold: Takket være deres særlige gummiblanding er vinterdæk allerede ved temperaturer under 7 °C mere sikre i trafikken. De er desuden forsynet med langs- og tværgående lameller, der åbner sig under afrulningen. Derved dannes der gribekanter, der sikrer høj traktion og styrepræcision i sne og sjap – en afgørende sikkerhedsfaktor. Endnu et plus på sikkerhedskontoen: den forkortede bremselængde i forhold til sommerdæk, der er op til 10 % kortere i vådt føre og op til 50 % kortere i sne og is.

Læs mere
Dækprofil: sommerdæk, nærbillede

Sommerdæk.

De perfekte dæk til årets varme måneder: Sommerdæk udgør det optimale inden for komfort, akustik og rullemodstand. Dækprofilens særlige struktur består af en gummiblanding, der selv ved meget høje temperaturer ikke bliver for blød. Med større slidbane og mindre lamelstruktur forhindrer sommerdækkene på pålidelig vis dækslip og byder på øget retningsstabilitet og styrepræcision selv ved høje hastigheder. Det gør ikke bare kørslen mere sikker, men byder også selv ved høje hastigheder på førsteklasses kørekomfort og fremragende manøvrering. Godt at vide: Ved temperaturer på 7 °C og derover bør vinterdækkene skiftes ud med sommerdæk.

Læs mere
Bremselængde, skitse af forskellige dækprofiler

Bremselængde.

En og samme model kan udvise væsentlige forskelle i bremselængde, og det ikke kun på grund af produktegenskaber, men også som følge af kørebanens tilstand – denne kan f.eks. ved glat føre gøre bremselængden ti gange længere. Med henblik på at holde bremselængden så kort som muligt anbefales de originale komplethjul og dæk fra BMW, der er forsynet med et stjernemærke og er perfekt tilpasset både din BMW såvel som årstidens udfordringer. Profildybden er en særligt vigtig faktor for et dæks præstation: Eksperterne anbefaler at udskifte dækkene, når profildybden er på under 4 mm.

Læs mere
Mand med solbriller foran blå BMW

36-MÅNEDERS BMW DÆKFORSIKRING.

Ved køb af en ny BMW med første registreringsdato fra 01.03.2020 (eller ved køb af Originale BMW Hjul og dæk) modtager du automatisk en 36 måneders dækforsikring uden ekstra omkostninger. Din BMW Dækforsikring giver dig dækning i hele Europa (undtagen Tyskland, Baltikum, Storbritannien, Schweiz og Belgien).

 • Gyldighedsområde

  Dækforsikringen omfatter:

  • Skader forårsaget af spidse genstande, som f.eks. søm og glasskår
  • Beskadigelse forårsaget af sammenstød med kantsten
  • Tyveri
  • Hærværk


  BMW Dækforsikring er gyldig for alle dæk og komplette hjul købt hos dit BMW Serviceværksted der er leveret af BMW Nordeuropa (start fra købsdato). Derudover er BMW Dækforsikring gyldig for alle oprindeligt monterede dæk på bilen og med 1. registreringsdato fra 01.03.2020. Fælge og lønomkostninger er ikke dækket.

 • Skadeserstatning

  Med dækforsikringen fra BMW erstattes op til 100 % af dækomkostningerne i tilfælde af skade.*

  1. år 100 %
  2. år 75 %
  3. år 50 %

  * Ekskl. montering.

  Kun for private, flåde og erhvervskunder er dækkene monteret på bilen forsikrede. Forsikringstager kan ikke få refunderet sommerdæk med en slidbanedybde på under 3 mm eller vinterdæk med en slidbanedybde på under 4 mm. For yderligere oplysninger om BMW Dækforsikring bedes du kontakte dit BMW Serviceværksted eller se forsikringsvilkår og betingelser på bmw.dk. BMW Dækforsikring er et forsikringsprodukt fra Allianz Versicherungs-AG.

BMW LEKSIKON OVER HJUL OG DÆK.

Leksikonet indeholder definitioner til alle spørgsmål vedrørende hjul og dæk.

 • Dækstruktur

  Originale BMW dæk med stjernemarkering byder på adskillige fordele, eftersom de udvikles til at passe perfekt til den respektive BMW model. Vejgreb, retningsstabilitet, styreegenskaber, komfort og akustik tilpasses til perfektion. Således sørger dækkets løbebånd for godt vejgreb og god vandspredning, forbedrede højhastighedsegenskaber, optimeret kørestabilitet og ideel rullemodstand. Formgivende lag inden i dækket sørger for at holde dækket stabilt selv ved højt indre tryk. Sidestriberne beskytter dækkene mod skader fra siden og forsyner dem med forbedrede styrings- og komfortegenskaber. Stålkernen understøtter fastforankringen på fælgen. Facit: Den specifikke dækstruktur udgør en klar fordel, hvad angår sikkerhed og køredynamik.

 • Dækside

  Sideforholdet angiver forholdet mellem dækkets højde og bredde i procenter (H/B). Det angives i dækkets størrelsesbetegnelse. Eksempel: Et dæk i størrelsen 175/70 R 13 har en bredde på 175 mm, og sidehøjden udgør 70 % af bredden.

  Fabrikationsdatoen angives i DOT-mærkningen på dæksiden. Det såkaldte DOT-nummer angiver bl.a. dækkets alder i kode. "2413" betyder således, at et dæk blev fremstillet i uge 24 i år 2013.

 • TPMS-sensorer

  TPMS står for "Tire Pressure Monitoring System" og henviser til den elektroniske dæktrykskontrol. I modsætning til RPA-systemer (dækpunkteringsvisere), der blot passivt advarer om tab af lufttryk via dækkenes rotationshastighed, arbejder TPMS-systemet med aktive elektroniske sensorer. Disse sensorer er placeret i ventilen (på indersiden) og står i uafbrudt radiokontakt med køretøjet.

  TPMS-systemet angiver lufttrykket via infodisplayet og kommer med advarsler i forbindelse med tab af lufttryk i det pågældende dæk. TPMS har siden 2015 været obligatorisk for alle køretøjer i EU. Vær opmærksom på, at du bruger de rette TPMS-sensorer, der passer til dit køretøj (alt efter model og produktionsår).

 • Helårsdæk

  For visse bilister forekommer helårsdæk at være den rette løsning. Det er dermed ikke nødvendigt med udskiftning og oplagring af dæk. Sikkerheden indskrænkes imidlertid, da disse dæk blev udviklet med henblik på moderate vejrforhold uden sne, kraftigt regnvejr eller temperaturer under frysepunktet. Bremselængden vil derfor altid være længere end for deciderede vinter-/sommerdæk. Vi anbefaler derfor altid vinter-/sommerdæk med stjernemarkeringen. Helårsdæk anvendes generelt til mindre køretøjer med ringe motorydelse – de anbefales derfor ikke til BMW, eftersom de simpelthen ikke kan præstere den rene køreglæde, som man forventer sig af en BMW.

 • Profildybde

  Slitage opstår automatisk under kørsel, og derfor bør dækkenes profil efterses med jævne mellemrum: Vinterdæk bør have en profil på mindst 4 mm, sommerdæk en profil på 3 mm. I henhold til lovgivningen skal sommer- og vinterdæk have en profildybde på min. 1,6 mm.

 • Runflat

  Du kan altid stole trygt på Runflat-teknologi. Ikke kun fordi, at Runflat-dæk efter en dækskade kan fortsætte med at køre op til 80 km med en hastighed på op til 80 km/t – men også fordi, de ganske enkelt kan køre videre. For det at kunne fortsætte med at køre betyder sikkerhed og komfort. De forstærkede sider på dæk med Runflat-teknologi stabiliserer køretøjet, så du ikke behøver at stoppe på upassende steder for at skifte dæk. Du kan i stedet fortsætte med at køre, indtil du kommer til det næste autoriserede BMW værksted.

 • Dæktyper

  Kunder med særligt høje krav både på og uden for kørebanen kan nu for første gang hos BMW erhverve sig et specialhjulsæt til forøgelse af offroad-egenskaberne. Dette hjulsæt er udstyret med de nyeste terrængående dæk, Grabber AT3, og kommer på markedet sammen med den nye BMW X5. Derudover kan det anvendes som et regulært vinterkomplethjul, eftersom det er forsynet med både "M+S"- og "Three Peak Mountain Snowflake"-symbolet. Hjulsættet kan udelukkende tilkøbes som eftersalgsprodukt.

  Fra og med 2018 skal vinterdæk være forsynet med "Three Peak Mountain Snowflake"-symbolet. Førhen var vinterdæk enten forsynet med dette symbol eller med mærkningen "M+S". Kun "Three Peak Mountain Snowflake"-symbolet henviser til moderne vinterdæk. Dæk med "M+S"-mærkningen anerkendes i juridisk henseende endnu som vinterdæk frem til 2024.

  På udvalgte markeder omfatter BMWs portefølje Spike- og Soft-Compound-dæk til særlige vejforhold samt tilsvarende komplethjul. Spike-dæk byder på enestående vejgreb og traktion på isglatte veje, og Soft-Compound-dæk egner sig takket være deres særlige gummiblanding perfekt til tilsneede veje.