Originale BMW vinterdæk

ENDELIG VINTER!

Oplev køreglæden uanset hvilket underlag, du kører på. Med originale BMW vinterdæk får du de ultimative dæk til din BMW med 36 måneders dækforsikring.

ENDELIG VINTER!

Oplev køreglæden uanset hvilket underlag, du kører på. Med originale BMW vinterdæk får du de ultimative dæk til din BMW med 36 måneders dækforsikring.

ENDELIG VINTER!Oplev køreglæden uanset hvilket underlag, du kører på. Med originale BMW vinterdæk får du de ultimative dæk til din BMW med 36 måneders dækforsikring.

VÆLG DÆK TIL DIN BMW HER.

De forskellige dæk udmærker sig på forskellige underlag. Vælg det dæk, der passer bedst til det miljø, du normalt kører i.

 • Europæiske dæk uden pigge.

  Vinterdæk med godt greb og stabilitet på både tør og våd asfalt. Giver desuden gode køreegenskaber på sne. Dette dæk er som regel det bedste valg til det danske klima.

 • Nordiske dæk uden pigge.

  Vinterdæk uden pigge, som er special-tilpassede nordiske forhold. Gummiblandingen er ekstra blød, hvilket sikrer fremragende greb på is og sne. Samtidigt har de et lavt støjniveau. Dette dæk fungerer bedst ved meget lave temperaturer.

 • Pigdæk.

  Dette vinterdæk er specielt udviklet til det nordiske klima. Piggene, dækmønstret og gummiblandingen giver maksimalt greb på is og sne.

GODE GRUNDE

Der er mange gode grunde til at vælge originale BMW dæk. Her er 4 af dem:

1. SKRÆDDERSYEDE.
Alle originale BMW dæk tilbyder fremragende håndtering af bilen i al slags vejr -
takket være præcis tilpasning til bilmodellen og dens styresystem.

 

2. ORIGINALE.
Originale BMW dæk udvikles i overensstemmelse med BMW‘s biler.
På denne måde forbliver din BMW en BMW i alle henseender.

 

3. TESTEDE.
Alle originale BMW dæk undergår omfattende simulering og de hårdeste praktiske testprocedurer.

 

4. FORSIKREDE.
Alle originale BMW dæk inkluderer en gratis 36-måneders BMW dækforsikring.

Læs mere

STJERNEMÆRKEDE BMW DÆK MED 3 ÅRS FORSIKRING.

BMW_stjernemaerkede_daek

STJERNEMÆRKEDE BMW DÆK MED 3 ÅRS FORSIKRING.

Kombinationen af hjul og dæk skal være perfekt.

Vejene, vi kører på, er aldrig perfekte. Derfor er det vigtigt, at dine hjul og dæk altid er. Originale og stjernemærkede BMW dæk og komplette BMW hjulsæt sørger for, at du altid har et sikkert underlag at køre på. Disse er godkendt af BMW og har fået tildelt BMW Stjernen. De er designet i samarbejde med førende producenter på markedet (Bridgestone, Pirelli, Goodyear og Dunlop) og produceret i henhold til vores specifikationer, så de passer perfekt til din BMW model. Den fremragende kvalitet af både dæk og hjulsæt betyder, at du kan have tillid til din BMW på vejen i al slags vejr. Derfor får du også en gratis BMW dækforsikring på alle originale, stjernemærkede BMW dæk, du køber hos en BMW partner.

BMW DÆK MED STJERNEMÆRKET ER UDSTYRET MED EN SÆRLIGE DÆKTEKNOLOGI.

Øget sikkerhed med Run Flat-dæk.

Et dæk kan punktere på de mest uhensigtsmæssige steder og tidspunkter - i en tunnel, på motorvejen, i øsende regnvejr eller en varm sommerdag. Løsningen er et selvbærende dæk, der kan køre videre, selvom det er fladt. Derfor har vi udstyret vores stjernemærkede BMW dæk med Run Flat-teknologien. Run Flat-teknologien eliminerer behovet for at skifte dækket med det samme. Det giver dig eksempelvis mulighed for at fortsætte til nærmeste værksted, hvis du er uheldig at punktere. Elastiske indsatser, der er lavet af meget varmebestandige gummiblandinger i dæksiderne, forhindrer dækket i at overophede og bryde i brand, hvis det mister tryk. En lastbil kan køre cirka 80 km. ved 80 km/t. helt uden dæktryk takket være Run Flat-teknologien. De specielle Run Flat-dæk kan du tilkøbe til din nye eller gamle BMW, hvis du vil have ekstra sikkerhed i tilfælde af en punktering.

Læs mere

PERFEKT REAKTIONSEVNE UNDER KØRSLEN - SELV I TILFÆLDE AF FULDSTÆNDIGT TRYKTAB.

BMW Run Flat-teknologi

PERFEKT REAKTIONSEVNE UNDER KØRSLEN - SELV I TILFÆLDE AF FULDSTÆNDIGT TRYKTAB.

Billedet til venstre viser et dæk uden Run Flat og billedet til højre viser et dæk med Run Flat-teknologi.

Run Flat-teknologi giver enorme sikkerhedsreserver i tilfælde af meget pludseligt tryktab. Det giver væsentlig øget sikkerhed ved hurtig kørsel på snoede veje. Når et konventionelt dæk punkterer, er det generelt umuligt for føreren at fortsætte kørslen. Men en bil med Run Flat-dæk er stadig let at styre og retningsstabil selv i denne ekstreme situation. Kraftfulde styringsmanøvrer er ikke påkrævet, da ABS, ASC og DSC forbliver fuldt funktionelle og støtter føreren.

OPLEV FORSKELLEN MED ORIGINALE BMW DÆK TIL BÅDE SOMMER OG VINTER.

Hvorfor nøjes med BMW-ish, når du kan få originale dæk – inkl. Run Flat-teknologi – med 36 måneders gratis dækforsikring?

BMW dæk

OPLEV FORSKELLEN MED ORIGINALE BMW DÆK TIL BÅDE SOMMER OG VINTER.

Hvorfor nøjes med BMW-ish, når du kan få originale dæk – inkl. Run Flat-teknologi – med 36 måneders gratis dækforsikring?

Det er, når dine dæk møder vejen, at alt, der gør din BMW speciel, går op i en højere enhed. Derfor arbejder vi hele tiden stenhårdt på at udvikle dæk og -fælge, der giver dig og din BMW det bedst mulige vejgreb, uanset om du kører i sne, regn eller høj sol. Gode dæk er ekstra vigtige i vores nordiske klima. Derfor bør du aldrig gå på kompromis, når du skal investere i nye dæk. Ligesom du ikke gik på kompromis, da du købte din BMW. 

GRATIS DÆKFORSIKRING MED OMFATTENDE BESKYTTELSE.

BMW dækforsikring - dine fordele

GRATIS DÆKFORSIKRING MED OMFATTENDE BESKYTTELSE.

Din ekstra fordel i hverdagen.

Din BMW dækforsikring er gyldig 36 måneder fra købsdatoen, og den giver dig omfattende beskyttelse. Den dækker:

 • Dækskader forårsaget af en spids genstand f.eks. søm eller glasskår).*
 • Skader forårsaget ved påkørsel af kantsten.*
 • Hærværk.*
 • Tyveri.*

Vær opmærksom på, at det kun er dækkene, der forsikres. Tyveri eller beskadigelse af fælge dækkes ikke. 

OP TIL 100 % OMKOSTNINGSDÆKNING.

BMW stjernemærket er din garanti for topkvalitet. Hvis du har brug for at gøre brug af dækforsikringen, skal du blot kontakte dit BMW serviceværksted.


Du kan få refunderet op til 100% af omkostningerne, når du køber et nyt dæk med BMW’s dækforsikring, hvis det sker i forbindelse med et krav.** 


Din 36 måneders garanti begynder den dag, du køber dækkene hos dit BMW serviceværksted. Det første år er der 100% omkostningsdækning, det andet år 75% og det tredje år 50%.


Vi garanterer, at du får fuld glæde af dine BMW dæk i lang tid. Det er blandt andet én af grundene til, at vi har lavet vores særlig BMW dækforsikring, du får gratis, når du køber vores originale dæk.

Læs mere

SE VIDEO OM BMW SOMMER- OG VINTERDÆK.

Formindsk risikoen for ulykker med de rigtige dæk.

Filmen viser bl.a. hvor stor forskel der er på bremselængden med sommer- og vinterdæk, når vejen er våd og glat.

Læs mere

BLIV KLOGERE PÅ TEKNOLOGIEN I BMW DÆK.

Tankerne bag teknologien.

Originale BMW godkendte dæk gennemgår talrige tests før de når din bil. BMW har krav til 6 kategorier, der skal opfyldes for at dækkene kan få stjernemærket.

Læs mere

SE VIDEO OM BMW’S RUN FLAT-DÆK.

Sikkerhed og komfort i højsædet.

Teknologien der gør, at du kan fortsætte kørslen cirka 80 km trods punktering. Også selvom der måske er fuldstændigt tryktab.

Læs mere
BMW dæk forsikringsbetingelser

3 ÅRS BMW DÆKFOR-SIKRING.

Download pdf med forsikringsbetinger for BMW godkendte dæk med stjernemærket.
Find BMW forhandler og serviceværksted

BMW SERVICE-VÆRKSTED.

Søg efter den nærmeste BMW forhandler og autoriserede BMW værksted.
BMW Garanti.

BMW GARANTI

Alt om vores udvidede garanti på både nye og brugte BMW.