BMW 2-SERIE.

BMW 2-SERIE.

BMW 2-SERIE.

OVERSIGT OVER BMW 2-SERIEN

Kompromisløs, selvsikker og ekspressiv: Som efterfølgerne til BMW 1-serie Coupé viderefører BMW 2-serie Coupé, Cabrio og Gran Coupé dennes konception. Dermed står BMW 2-serien for kraftfulde, kompakte køretøjer – de bedste i deres klasse. Det gælder også for BMW 2-serie Active Tourer og BMW 2-serie Gran Tourer: Sportslighed, effektivitet, fleksibilitet og alsidighed forenes her til automobiler, der giver mere spænding og komfort i hverdagen.

Læs mere
BMW 2-serie modeller BMW set forfra let drejet kørende på vej foran landskab

OVERSIGT OVER BMW 2-SERIE MODELLERNES HISTORIE.

Opdag historien bag BMW 2-serie modellerne og de enkelte varianter af køretøjet – sportslige coupéer, både åbne og lukkede, samt fleksible og alsidige tourere.

Læs mere

OVERSIGT OVER BMW 2-SERIE MODELLERNES HISTORIE.

DEN FØRSTE GENERATION AF 2-SERIE MODELLERNE.

BMW 2-serie Gran Coupé (F44).

BMW 2-serie modeller BMW 2-serie Gran Coupé F44 set forfra let drejet kørende på vejen

BMW 2-serien fik 2020 endnu et nyt medlem, som dog ikke har en direkte forgænger: BMW 2-serie Gran Coupé. Den er en helt igennem usædvanlig bil og viser sin suveræne karakter i alle eksistensfaser. Det starter ved BMW-nyren i mesh-design og den tredimensionale struktur og fortsætter med de rammeløse døre og den bagtil opadgående sidelinje, der skaber en markant kontrast til det faldende tag. Præstationsorienteret æstetik er her kombineret med individualitet og ekstravagance!

Konceptet fører BMW 2-serie Gran Coupé også videre indvendigt: Det efter ønske fuldt digitale BMW Live Cockpit Professional med to (ekstraudstyr) 10,25"-billedskærme og HUD-display viser alle relevante informationer i enhver køresituation. 

Udover de 3- og 4-cylindrede turbomotorer, til dels med indstillelige skovlhjul, er også Steptronic gearkasserne med 7 eller 8 gear, der fås som ekstraudstyr, ansvarlige for køretøjernes performance. 

Produktionstidsrum: 2020 – i dag

Motorer: 1,5 – 2,0 liter (85 – 225 kW, 116 – 306 hk), 3- & 4-cylindret

Længde/bredde/højde: 4.526 mm/1.800 mm/1.420 mm

BMW 2-serie Active Tourer (F45).

BMW 2-serie modeller BMW 2-serie Active Tourer F45 set fra siden lidt drejet kørende på vejen

BMW 2-serie Active Tourer har siden 2014 præsenteret sig som en urban og moderne bil og er den perfekte ledsager i et aktivt liv. Den er lige alsidig og effektiv og mestrer alle udfordringer, som de bymæssige omgivelser byder på. I samme grad imponerer den også under en tur ud i den frie natur.

Sit sportslige ydre har den ikke mindst takket være den horisontale fure, der med sit linjeforløb viderefører de tydeligt konturerede sideskørter. Også indvendigt har bilen et horisontalt præg, der sammen med de klart underinddelte flader frembringer en komfortabel rumfornemmelse. 

Moderne 3- og 4-cylindrede motorer indvirker på forhjulstrækket, og et xDrive-firehjulstræk fås ligeledes som ekstraudstyr. I øvrigt på samme måde som en hybridmotor, hvis BMW eDrive driver baghjulene. Sammen med forbrændingsmotoren har du her alle muligheder: lokalt emissionsfri og næsten lydløs kørsel, dynamisk acceleration og en samlet rækkevidde på omkring 500 km.

Faceliftet i 2018 munder ud i en endnu mere markant skåret front- og bagparti i form af nydesignede lygter samt i modificerede, endnu mindre forurenende motorer.

Produktionstidsrum: 2014 – i dag

Motorer: 1,5 – 2,0 liter (75 – 170 kW, 102 – 231 hk), 3- & 4-cylindret

Længde/bredde/højde: 4.342 – 4.354 mm/1.800 mm/1.555 mm

BMW 2-serie Gran Tourer (F46).

BMW 2-serie modeller BMW 2-serie Gran Tourer F46 set forfra let drejet kørende på vejen

Den perfekte kombination af dynamik og fleksibilitet: Med en trejde sæderække, der fås som ekstraudstyr, har BMW 2-serie Gran Tourer plads til op til 7 personer i kabinen. Takket være 3- og 4-cylindrede TwinPower turbomotorer og sin karakteristiske front med den imponerende dobbeltnyre er den dog lige så konsekvent på den sportslige side. De store døre samt den lange hjulafstand og de korte overhæng gør den til en endnu mere praktisk bil. For det rigtige vejgreb sørger fortil etleds-fjederbensaksler samt lette materialer med høj styrke, der er indbygget i undervognen. Det gør det muligt at styre BMW 2-serie Gran Tourer agilt og nøjagtigt. Fås som ekstraudstyr: BMW xDrive-firehjulstræk og Steptronic sportsgearkasse med dobbeltkobling for endnu hurtigere, ensartede gearskift.

I forbindelse med en modelrevidering i 2018 forstørres BMW-nyren, som nu omsluttes af LED-forlygter med et nyt snit. Også den nye frontspoiler bidrager til en endnu mere karismatisk fremtoning.

Produktionstidsrum: 2015 – i dag

Motorer: 1,5 – 2,0 liter (75 – 141 kW, 102 – 192 hk), 3- & 4-cylindret

Længde/bredde/højde: 4.556 – 4.568 mm/1.800 mm/1.641 mm

ANDEN GENERATION AF BMW 2-SERIE MODELLERNE.

BMW 2-serie Coupé (G42).

BMW 2-serie modeller BMW 2-serie Coupé G42 set forfra stående

BMW 2-serie Coupé, der kom i 2021, fortsætter rækken af sportsligt kompakte, kraftfulde køretøjer: med baghjulstræk for en emotional kørefornemmelse og agile køreegenskaber. De højeffektive, stærke motorer muliggør en kraftig acceleration ud af alle køresituationer. Og det variable sportsstyretøj, der fås som ekstraudstyr, sørger for en umiddelbar følelse og præcision under styringen og at der kun skal ringe kræfter til at foretage en styrekorrektion. Optisk sporvidden, der er 31 mm større i forhold til forgængerens, bidrager til en suveræn fremtoning. Det samme gør den nye single-frame-dobbeltnyre, hvis nyreklapper i stedet for stave åbner eller lukker alt efter kølebehovet. Bi-LED-enkeltforlygterne minder om coupé-legender som BMW 2002, og nedenunder lygterne sørger trekantede luftindtag for en sportslig karakter. Disse trekanter går hele tiden igen i BMW 2-serie Coupé-designet og sætter eksempelvis deres præg i de indvendige dørbeklædninger.

Med BMW Digital Key kan du anvende din smartphone til at åbne, låse og starte dit køretøj. Og skulle du engang blive usikker på, om du nu fik låst dit køretøj, kan du når som helst klare det undervejs via MyBMW-appen.

Produktionstidsrum: 2021 – i dag 

Motorer: 2.0 – 3,0 liter (135 – 275 kW, 184 – 374 hk), 4- & 6-cylindret

Længde/bredde/højde: 4537 mm/ 1838 mm/ 1390 mm

BMW 2-serie modeller BMW køretøjer stående foran BMW forhandler

BMW BRUGTVOGN.

BMW 2-serie modeller BMW 2-serie Active Tourer F45 set fra siden let drejet kørende på vejen

BMW 2-SERIE ACTIVE TOURER.