Lidenskaben sejrer: med mere dynamik, mere følelse, mere innovation – BMW 3-serie Sedan begejstrer hver gang. Mere end nogen anden bil er den indbegrebet af en sportslig sedan. Og den syvende generation er mere muskuløs, effektiv og individuel end nogensinde før. Hestekræfterne leveres af tre effektive motorer med hhv. 6, 4 og 3 cylindere, som alle er udstyret med den avancerede BMW EfficientDynamics-teknologi. Resultatet er en sedan med en imponerende køredynamik og et lavt brændstofforbrug. Og højdepunktet: de 2 BMW 3-serie Sedan modeller* med plug-in-hybridmotor, som alle kombinerer en 4-cylindret benzinmotor med innovativ BMW eDrive-teknologi . Derudover sørger det intelligente firehjulstræk BMW xDrive for optimal køreglæde – uanset hvor du kører.

* BMW 330e xDrive tilgængelig fra 07/2020. Dataene er foreløbige.

BMW 3-serie Touring indbyder til at udforske verden: Den kombinerer fleksibilitet og innovative teknologier i én suveræn sporty pakke. Lige meget om det er en familieferie, en weekendtur eller en indkøbstur – den klarer alle udfordringer. Dens BMW TwinPower Turbo-benzin- og dieselmotorer leverer nemlig performance og køredynamik på højeste niveau i kombination med et markant lavere brændstofforbrug.

Som den første BMW Touring med hybridmotor er BMW 330e og 330e xDrive* allerede på omgangshøjde med fremtiden og kombinerer maksimal køreglæde med en markant reduceret CO2-udledning. Dette er muligt takket være det banebrydende elektriske drivkoncept BMW eDrive, der begejstrer med en imponerende køredynamik – og en rent elektrisk rækkevidde på op til 65 km, der tilbagelægges helt emissionsfrit.

* Tilgængelig fra 07/2020. Dataene er foreløbige.

Fleksibel og fuld af idéer og mål: BMW 3-serie Gran Turismo forener sporty design, imponerende dynamik og storstilet rummelighed i ét enestående bilkoncept. Den coupéagtige taglinje understreger det sporty og lette udtryk. BMW 3-serie Gran Turismo: Udtryksfuld. Fleksibel. Fascinerende.

Uanset om du er på udkig efter en brugt eller en ny BMW 3-serie eller gerne vil prøve en tur hos en forhandler, finder du alle oplysninger, test og tilbud om finansiering og leasing af aktuelle BMW 3-seriemodeller her.

Læs mere