Missionen er klar: Sætte nye standarder. BMW 5-serie er selve essensen af en moderne businesssedan. De dynamiske og elegante former opfylder alle forventninger til en bil i denne klasse med sit æstetiske design, overlegne køreglæde og ultra moderne teknologi.
 

Tænk kreativt. Følg tidens puls. To essentielle koncepter for bæredygtig succes. BMW 530e plug-in-hybrid udnytter begge ideer perfekt og er således forud for sin tid. Den satser på elektrificerende køreglæde og kører takket være plug-in-hybridmotoren en blomstrende fremtid i møde.
 

M Performance-modellen af BMW 5-serie Sedan rykker grænserne til helt nye højder. Ren adrenalin. Fra sport til motorsport. Mere vil have mere.
 

Imponerende køredynamik, sporty design, maksimal komfort – BMW 5-serie Touring er et ægte mesterværk i klassen. En alsidig allrounder med avanceret teknologi, funktionalitet i topklassen og en god portion sportslig dynamik. Talrige digitale tjenester og assistentsystemer sikrer høj komfort, suveræn sikkerhed og maksimal produktivitet. Den generøst dimensionerede kabine emmer af kvalitet, og med op til 1.700 liter bagageplads er der plads til aktiviteter af alle slags. Her er der garanti for køreglæde, som løfter komforten i businessklassen til et helt nyt niveau.

Læs mere