Den nye BMW 1-serie er sportslig og selvbevist: Med sit fantastiske design hæver den sig fra gennemsnittet ved første øjekast. De mest moderne motor- og undervognsteknologier garanterer dynamik og manøvredygtighed. Innovative teknologier og køreassistentsystemer sørger for optimal sikkerhed og komfort.


BMW 1-seriens drivlinje viser vejen inden for kompaktklassen. Samspillet mellem effektive BMW TwinPower Turbo-motorer, forhjulstræk og præcist afstemte undervognsteknologier sikrer en høj køredynamik og manøvredygtighed – understøttet af det konsekvente letvægtskoncept og effektivitetsfremmende BMW EfficientDynamics-tiltag som det standardmæssige ECO PRO-program. De tilgængelige køreassistentsystemer og digitale funktioner giver samtidig mest mulig sikkerhed og komfort.

Den nye 1-series progressive eksteriørdesign understreger bilens sportslige karakter med markante detaljer. Der venter passagerne en både eksklusiv og rummelig kabine, mens det førerorienterede cockpit indbyder til dynamisk kørsel. Den nye BMW 1-serie fås i modelvarianterne M Sport, Sport Line, Luxury Line og Advantage. Det brede udvalg af designudstyr, motor- og undervognskomponenter samt innovative teknologier giver mulighed for at gøre denne sportslige og kompakte BMW endnu mere individuel.


Uanset om du er på udkig efter en brugt eller en ny BMW 1-serie eller gerne vil prøve en tur hos en forhandler, finder du alle relevante oplysninger, tests og tilbud om finansiering og leasing af aktuelle BMW 1-serie-modeller her.

Læs mere