THE

1

BMW 1-SERIE.

BMW 120. 170 hk. Forbrug 16,7 – 18,9 km/l. CO₂-udledning 121-135 g/km. Energiklasse A+. Forbrug kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn og vejr. Bilen er vist med ekstraudstyr.

KØREGLÆDE

Den nye BMW 1-serie kombinerer spændende køredynamik i et atletisk design med innovativ teknologi. Interiøret er enkelt og moderne. Karakteristiske designdetaljer og digitale funktioner skaber visuelle og funktionelle højdepunkter. Den sportslige nyre og den nyudformede hæk giver eksteriøret et umiskendeligt udtryk. Oplev den nye BMW 1-serie, dens udstyrsmuligheder og tekniske data samt mulighederne for leasing og finansiering.

TEKNISKE DATA

VARIANTER.

 • Modeller
  • Benzin
 • M modellerBMW M
   BMW 120
   BMW 120

   Effekt

   125 hk (170 kW)

   Drejningsmoment

   280 Nm

   0-100 km/h

   7,8 sek

   maksimal hastighed

   226 km/t

   BMW 120. 170 hk. Forbrug 16,7 – 18,9 km/l. CO₂-udledning 121-135 g/km. Energiklasse A+. Forbrug kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn og vejr. Bilen er vist med ekstraudstyr.

   Moderne teknologier BMW 1-serie

   NÅR DEN KOMPAKTE KLASSE ER MED HELT FREMME.

   Den nye BMW 1-serie er innovativ, individuel og intelligent. Moderne teknologier i kabinen gør køreturen til en endnu større oplevelse. For eksempel kombinationen af et stort BMW Curved Display og BMW Head-Up Display. I forbindelse med det nyeste operativsystem BMW Operating System 9 bliver det endnu mere bekvemt at styre musik og navigation. Også det udvendige udstyr imponerer med sin nyfortolkede BMW nyre og den markante hæk, som tilfører den nye BMW 1-serie et spændende og unikt udtryk. Intelligente førerassistancesystemer øger komforten, mens effektstærke 170 hk garanterer sportslige køreoplevelser ude på vejene.

   DIN NYE BMW 1-SERIE.

    InfoI content placeholder

    EKSTERIØRDESIGN

    ET MARKANT UDTRYK, DER GØR INDTRYK.

    De moderne baglygter og detaljerne i siden giver hækken en ekstra dynamisk finish og understreger den nye BMW 1-series brede fremtoning på vejen.

    0:00
    0:00 /  0:00

    ÉT TAG. MANGE FARVEKOMBINATIONER.

    For et mere individuelt og endnu mere sportsligt udtryk. Som tydelig kontrast eller diskret detalje. Det sorte tag har forskellig effekt alt efter lakfarven på din BMW.

    INTERIØRDESIGN

    PLADS TIL INNOVATION.

    Kabinen fremstår minimalistisk og stilren. Det sætter teknologien i cockpittet i centrum, så du altid har det fulde overblik. Mens kombinationen af BMW Curved Display og BMW Head-Up Display forbedrer køreoplevelsen med innovative digitale tjenester.

    INFORMERET UNDER KØRSLEN. UNDERHOLDT I PAUSERNE.

    BMW Digital Premium BMW 1-serie

    EN DIGITAL PREMIUM-OPLEVELSE PÅ FARTEN.

    Én pakke, mange funktioner. Forbedrede navigations- og parkeringstjenester med trafikinformation i realtid. Med eksklusiv entertainment fordrives ventetiden som på et fly. Datavolumen til alle applikationer er naturligvis allerede inkluderet. Og med alsidige muligheder for personalisering bliver din BMW mere individuel end nogensinde før.

    TEKNOLOGIER

    EN INTELLIGENT LEDSAGER.

    Den opmærksomme assistent ved din side.

    Driving Assistant Professional understøtter vognbaneføringen aktivt og holder afstand til forankørende op til 210 km/t. Om nødvendigt bremser din BMW indtil stilstand og sætter i gang igen automatisk. Det er især en hjælp i tæt trafik.

    Din BMW kører ind på og ud fra parkeringspladser for dig.

    Med Parking Assistant Professional finder din BMW automatisk sin parkeringsplads. Du skal blot køre den op til 200 m lange manøvre en enkelt gang. Derefter kan din BMW om ønsket selv køre ind på og ud fra parkeringspladsen, mens du overvåger det hele fra afstand på din smartphone.

    Fjernlys til enhver tid.

    Med den blændingsfri fjernlysassistent sørger din BMW automatisk for, at andre trafikanter ikke rammes af lyskeglen. Du behøver ikke at blænde op og ned manuelt. Og du kører altid på optimalt oplyste veje.

    Se mere med ét blik.

    BMW Head-Up Display projicerer navigations- og kørselsanvisninger direkte op i dit synsfelt. Ved hjælp af et live-videobillede viser Augmented View oplysninger om rutevejledningen i bilens Control Display og i instrumentkombinationen.

    Bliv fri for at finde bilnøglen frem.

    Din BMW identificerer dig ved hjælp af din nøgle. Med komfortadgang låser din bil automatisk dørene op. Du skal ikke finde bilnøglen frem i den forbindelse. I stedet for en klassisk nøgle kan du også bruge en kompatibel smartphone som Digital Key Plus.

    Finansierings- og leasingtilbud BMW 1-serie

    LEASING OG FINANSIERING

    DIN NYE BMW 1-SERIE.

    Se mulighederne for leasing og finansiering hos BMW Financial Services.

     

    All in. Simply smart. BMW Financial Services

     

    RÅDGIVNING OG SERVICER

    PROACTIVE CARE I DEN NYE BMW 1-SERIE.

    Service – når du har behov for det.

    Altid et skridt foran. Lige meget om det er tid til eftersyn, eller dækkene er slidte: Vi sørger for at kontakte dig i god tid. Og du kan bestille en tid direkte via meddelelsen i My BMW App, så du kan køre videre uden stress.

    HYPPIGT STILLEDE SPØRGSMÅL TIL BMW 1-SERIE.

    FLERE UDSTYRSMULIGHEDER

    DETTE KUNNE OGSÅ INTERESSERE DIG.

    Brændstofforbrug og CO₂-emission.

    BMW 120. 170 hk. Forbrug 16,7 – 18,9 km/l. CO₂-udledning 121-135 g/km. Energiklasse A+. Forbrug kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn og vejr. Bilen er vist med ekstraudstyr.

    [1] "Hvem vil være millionær?"-logoer, billeder og varemærker er licenseret af Sony Pictures Television.

    Oplysninger om ydelse for benzinmotorer er for kørsel på 98 oktan-brændstof. Oplysninger om forbrug er for kørsel på referencebrændstof i henhold til forordning (EU) 715/2007. Blyfri 91 oktan og brændstofkvaliteter derover med en maksimal ethanolandel på 10 % (E10) er tilladt. BMW anbefaler, at du anvender brændstof på 95 oktan. Til High Performance-biler anbefaler BMW, at du anvender brændstof på 98 oktan.

    Officielle angivelser om brændstofforbrug, CO₂-emission, strømforbrug og elektrisk rækkevidde er beregnet iht. den foreskrevne målemetode og i overensstemmelse med Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 715/2007 i den version, der var gyldig ved typegodkendelsen. WLTP-angivelser tager højde for enhver form for ekstraudstyr, der giver anledning til forskelle (i dette tilfælde for det tyske marked). Fra og med 01.01.2021 findes der kun officielle angivelser iht. WLTP for biler med ny typegodkendelse. Endvidere bortfalder NEDC-tallene i typegodkendelsescertifikater fra 01.01.2023 i henhold til EU-forordning 2022/195. Du finder yderligere information om målemetoderne NEDC og WLTP på www.bmw.dk/wltp

    Yderligere oplysninger om det officielle brændstofforbrug og den officielle CO₂-emission for nye personbiler fås på adressen www.hvorlangtpaaliteren.dk