STORBYSMART.

Den nye BMW 2-serie Active Tourer.

STORBYSMART.

Den nye BMW 2-serie Active Tourer.

STORBYSMART.Den nye BMW 2-serie Active Tourer.

BMW 2-serie Active Tourer. 109-192 hk. Forbrug 13,0-20,8 km/l. CO2 123-174 g/km. Bilen er vist med ekstraudstyr. Forbrugsværdierne er angivet efter den nye WLTP-norm. Øvrigt tilvalg af udstyr kan påvirke forbrugsværdierne. Energiklasse: A+ / B
 

Læs mere

Motorydelse i hk (kW) ved omdr./min. (220i)

192 (141)/5.000-6.000

Brændstofforbrug ved blandet kørsel i km/liter* (220i)

12,9-13,6

CO2-udledning ved blandet kørsel i g/km* (220i)

165-174

Bagagerumsvolumen

468 til 1.510 liter

I tråd med byens puls: Med køreglæde, stil og karakter. BMW 2-serie Active Tourer er en del af livet i storbyen. Præcis lige som åbne pladser, hyggelige cafeer og langstrakte boulevarder. Storbyens udfordringer mestres med masser af køreglæde og fornem stil. Hvad enten turen går dynamisk gennem byens smalle gader, eller du er på vej i et mere presserende ærinde, så er dette den perfekte bil til en aktiv livsstil på farten.

FÅ ET PRISTILBUD.

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig.

STANDARD- OG EKSTRAUDSTYR.

Find originalt fabriksmonteret standard- og ekstraudstyr fra BMW her.

SIGHTSEEING FOR FORBIPASSERENDE.

Også iøjnefaldende ved andet blik: Den nye BMW 2-serie Active Tourer imponerer fra alle vinkler og med hver eneste detalje. Frontens store dobbeltnyre og luftindtag signalerer overskud, mens LED-forlygterne fremhæver designets karakteristiske linjer. Samtidig sikrer den dynamiske profil med den skarpe, vandrette profillinje og flot svungne sideskørter BMW 2-serie et sporty og moderne look.

"BMW 2-serie Active Tourer er for mig den mest funktionelle BMW med en ny fortolkning af ren køreglæde."
Dr. Norbert Reithofer, bestyrelsesformand i BMW AG

MODERNE STIL PÅ ALLE PLADSER.

Masser af plads i byen? Slet ikke noget problem, når du er på vej i BMW 2-serie Active Tourer. Her finder du rigeligt med bagageplads og suveræn fleksibilitet – faktisk helt op til 1.510 liter – så du altid er parat til nye udfordringer. Men plads er intet værd uden god adgang, og bilens store døre gør det nemt og komfortabelt at stige ind i og ud af bilen, mens bagklapautomatikken, der fås som ekstraudstyr, sikrer perfekte arbejdsforhold, når bagagen skal på plads. Her er der plads til det hele på huskesedlen.

SURF IN THE CITY.

Du er altid afslappet på vej med BMW ConnectedDrive. Opkoblede digitale tjenester og apps samt de intelligente assistentsystemer i BMW Personal CoPilot hjælper dig effektivt på vej, uanset om turen er lang eller kort. De sørger for, at du når sikkert frem til dig rejsemål, og de holder dig orienteret om nye, spændende muligheder undervejs.

Læs mere

Svaret på alt.

Concierge Service-funktionen sætter bilens fører i forbindelse med en medarbejder på BMW Callcenter efter et enkelt knaptryk. Medarbejderen kan hjælpe med at finde en bestemt restaurant, nærmeste kontantautomat eller et døgnapotek og sende adresseoplysningerne direkte til navigationssystemet i din BMW.
Læs mere

Det fulde overblik.

BMW Head-Up Display i fuld farve (ekstraudstyr) projicerer kørselsrelevante oplysninger op på et panel i førerens primære synsfelt, så denne kan koncentrere sig om trafikken forude. Du kan bl.a. få vist speedometer, rutevejledninger fra bilens navigationssystem, Speed Limit Info og overhalingsforbudsindikator samt meddelelser fra bilens telefon- og infotainmentelektronik.
Læs mere

Altid på sikker afstand.

Assistentfunktionspakken Driving Assistant Plus skruer endnu højere op for både sikkerheden og komforten. Pakken omfatter teknologierne afstandsalarm og persongenkendelse med City-bremsefunktion, vejstribealarm, fjernlysassistent, Speed Limit Info, kamerabaseret fartpilot med Stop & Go-funktion samt funktionen køassistent.
Læs mere

Fra dør til dør så let som ingenting.

Nå dine aftaler i afslappet stil og til tiden med funktionen "Door-to-door navigation" i BMW Connected-appen. Når du ankommer på destinationen, kan du via din smartphone eller dit smartwatch lade dig guide de sidste meter fra bilen til fods.
Læs mere

Rettidig omhu.

BMW Connected giver dig besked via din smartphone eller dit smartwatch, når det er tid til afgang, så du er sikker på at nå frem til den aftalte tid. Systemet beregner den anbefalede afgangstid under inddragelse af helt opdaterede trafikoplysninger.
Læs mere

Alting og mere til.

Med state of the art-tilslutningsteknologi fra BMW ConnectedDrive kan du holde dig ajour med alt det, der er vigtigt for dig – og det øger kørekomforten endnu mere. Prøv selv.
Læs mere

LÆG MYLDRETIDSTRAFIKKEN BAG DIG.

LÆG MYLDRETIDSTRAFIKKEN BAG DIG.

BMW 2-serie Active Tourer forvandler bytrafikken til en oplevelse. De omdrejningsvillige, effektive motorer er altid klar til hurtig acceleration. Samtidig sørger den adaptive undervogn og de mange aerodynamiske komponenter for den bedst mulige kontakt med vejunderlaget. Med Driving Experience Control kan du skifte mellem de forskellige køreprogrammer via en enkelt knap – lige fra udpræget komfortabel til ekstremt sporty. Oplev ren køredynamik på vejen gennem storbyjunglen.

Læs mere

ROAD RUNNER.

Performance. Power. Kontrol. Uanset om det er den ekstremt økonomiske, 3-cylindrede dieselmotor eller den omdrejningsvillige og momentstærke, 4-cylindrede benzinmotor, der ligger under hjelmen, så er BMW 2-serie Active Tourer altid klar til at levere sportslig performance. Og altid med silkeblød kraftoverførsel takket være den sporty afstemte 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse eller det intelligente firehjulstræk xDrive. Den sikre vej til perfekt vejgreb og endnu mere ren køreglæde.

ELDREVET
KØREGLÆDE.

BMW 225xe iPerformance Active Tourer.

ELDREVET
KØREGLÆDE.

BMW 225xe iPerformance Active Tourer.

ALTID PERFEKT UDSTYRET.

Et bredt udvalg af udstyrsmuligheder gør det muligt at skræddersy BMW 2-serie Active Tourer, så det bliver den BMW, du altid har drømt om. Hvad enten det er praktiske bagageløsninger eller stilsikkert tilbehør, som giver bilen præcis det rigtige udtryk, så har vi udstyrskomponenterne, der kan gøre hele forskellen.

Brændstofforbrug og CO2-udledning.

 • Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

  * Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, blandt andet, bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, til og med 31. december 2020, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.bmw.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

   

  Generelle vilkår og ansvarsfraskrivelse.

  Vi tager forbehold for fejl og mangler. Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er korrekt. BMW.dk kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser.

  BMW Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i priser, specifikationer og udstyr. For mere information om bilernes standard- og ekstraudstyr se www.bmw.dk/udstyr.