BMW 3-serie Touring

THE NEW

3

DEN NYE BMW 3-SERIE TOURING.

{model. description}[1]: Brændstofforbrug, blandet kørsel, WLTP, i l/100 km: {techdata.consumptionWltpCombined}; CO₂-udledning, blandet kørsel, WLTP, i g/km: {techdata.emissionsWltpCombined}

[1] Foreløbige værdier; de endelige værdier forelå endnu ikke ved redaktionens afslutning.

KØREGLÆDE.

Den nye BMW 3-serie Touring kombinerer fleksibiliteten fra en Touring med sportslig dynamik og gennemtænkt komfort. Det visuelle udtryk er både atletisk og elegant. Det store bagagerum, de innovative teknologier og de intelligente assistentsystemer gør bilen ideel til længere ture. Oplev alle modelvarianterne af den nye BMW 3-serie Touring, det store udvalg af udstyr, de tekniske data og de forskellige leasing- og finansieringsmuligheder.

TEKNISKE DATA

VARIANTER.

    {model.description}
    {model.description}

    Effekt[1]

    {model.horsePower} hk ({model.power} kW)

    Drejningsmoment[1]

    {model.systemMaxTorque} Nm

    0-100 km/h[1]

    {model.acceleration} sek

    Vmax[1]

    {model.topSpeed} km/t

    {model.description}[1]: Brændstofforbrug, blandet kørsel, WLTP, i l/100 km: {techdata.consumptionWltpCombined}; CO₂-udledning, blandet kørsel, WLTP, i g/km: {techdata.emissionsWltpCombined}

    [1] Foreløbige værdier; de endelige værdier forelå endnu ikke ved redaktionens afslutning.

    DESIGN

    BILENS INTERIØRDESIGN.

    Bagagerumsvolumen BMW 3-serie Touring

    MASSER AF PLADS TIL DINE PLANER.

    Med en bagagerumsvolumen på {techdata.trunkCapacity}[1] l får du fuld fleksibilitet i hverdagen og på rejser. Og masser af plads til både indkøb og bagage. Har du brug for endnu mere plads, kan du bare lægge bagsædet ned.

    BILENS UDVENDIGE DESIGN.

    TEKNOLOGIER

    OPKOBLET FOR STØRRE KØREGLÆDE.

    EN INTELLIGENT LEDSAGER.

    Altid i den rigtige vognbane og med afstand til forankørende.

    Driving Assistant Professional holder vognbanen og afstanden til forankørende op til 210 km/t. Det er især en ekstra hjælp i tæt trafik. Om nødvendigt bremser din BMW helt ned, til den holder stille, og sætter automatisk i gang igen.

    Bak på den nemme måde.

    Bakassistenten hjælper dig f.eks. i snævre indkørsler. Den optager op til 50 m af den strækning, du kører fremad, så den selv kan bakke den samme strækning bagefter.

    Lad bilnøglen blive derhjemme.

    Din smartphone tager over og bliver til en BMW Digital Key. Du skal bare holde den hen til dørhåndtaget i førersiden og sætte dig ind. Start bilen ved at lægge telefonen i BMW ladeskålen og trykke på en knap.

    Få et større overblik.

    BMW Head-Up Display projicerer navigations- og kørselsanvisninger direkte op i dit synsfelt. Ved hjælp af et live-videobillede viser Augmented View oplysninger om rutevejledningen i bilens Control Display eller instrumentkombination.

    KØREDYNAMIK

    KOMBINERER KØREGLÆDE OG KOMFORT.

    BMW Financial Services BMW 3-serie Touring

    LEASING OG FINANSIERING

    DIN NYE BMW 3-SERIE TOURING.

    Læs mere om muligheder for leasing eller finansiering hos

    BMW Financial Services.


    All in. Simply smart. BMW Financial Services.

    RÅDGIVNING OG SERVICES

    PROACTIVE CARE I DEN NYE BMW 3-SERIE TOURING.

    Service – når du har behov for det.

    Altid et skridt foran. Uanset om det er ved at være tid til et eftersyn, eller om dine dæk er ved at være slidte, sørger vi for at kontakte dig i god tid. Og du kan bestille en tid direkte via beskedfunktionen i My BMW App, så du trygt kan køre videre.

    OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM DEN NYE BMW 3-SERIE TOURING.

    Brændstofforbrug og CO₂-udledning.

    {model.description}[1]: Brændstofforbrug, blandet kørsel, WLTP, i l/100 km: {techdata.consumptionWltpCombined}; CO₂-udledning, blandet kørsel, WLTP, i g/km: {techdata.emissionsWltpCombined}

    [1] Foreløbige værdier; de endelige værdier forelå endnu ikke ved redaktionens afslutning.

    Oplysninger om ydelse for benzinmotorer er for kørsel på 98 oktan-brændstof. Oplysninger om forbrug er for kørsel på referencebrændstof i henhold til forordning (EU) 715/2007. Blyfri 91 oktan og brændstofkvaliteter derover med en maksimal ætanolandel på 10 % (E10) er tilladt. BMW anbefaler, at du anvender brændstof på 95 oktan. Til high performance-modeller anbefaler BMW, at du anvender brændstof på 98 oktan.

    Officielle angivelser om brændstofforbrug, CO₂-udledning, strømforbrug og elektrisk rækkevidde er beregnet iht. den foreskrevne målemetode og i overensstemmelse med Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 715/2007 i den version, der var gyldig ved typegodkendelsen. WLTP-angivelser tager højde for enhver form for ekstraudstyr, der giver anledning til forskelle (i dette tilfælde for det tyske marked). Fra og med 01.01.2021 findes der kun officielle angivelser iht. WLTP for biler med ny typegodkendelse. Endvidere bortfalder NEDC-tallene i typegodkendelsescertifikater fra 01.01.2023 i henhold til EU-forordning 2022/195. Du finder yderligere information om målemetoderne NEDC og WLTP på www.bmw.dk/wltp

    Yderligere oplysninger om det officielle brændstofforbrug og de officielle til for CO₂-udledningen for nye personbiler fås på www.hvorlangtpaaliteren.dk