BMW M340i xDrive Touring (G21), billede taget fra siden under kørsel foran en urban glasbygning
BrændstoftypeBenzinDiesel

THE 3

BMW M340i xDrive Touring (G21), billede taget fra siden under kørsel foran en urban glasbygning

BMW M340i xDrive & M340d xDrive Touring

BrændstoftypeBenzinDiesel
THE 3BMW M340i xDrive & M340d xDrive Touring

BMW M340i xDrive og M340d xDrive Touring tilfører ægte motorsportsstemning til hverdagen. Med kraftige 6-cylindrede BMW M TwinPower Turbo-motorer på op til 375 hk (275 kW) og M undervognskomponenter, der er trimmet til maksimal dynamik, afsløres deres trang til at komme fremad og den rene lidenskab til motorsport på brøkdele af et sekund. I kombination med en bagagerumsvolumen på imponerende 1,510 m3 og en lang række innovative opbevaringsløsninger i kabinen beviser de deres værd både i overhalingsbanen og på lange rejser.

Læs mere

HØJDEPUNKTER VED BMW M340i xDrive & M340d xDrive TOURING

Forvandler forventningens glæde til køreglæde.

Af kærlighed til motorsport: Med originale BMW M undervognskomponenter garanterer BMW M340i xDrive og M340d xDrive Touring spænding og køreglæde på højeste niveau. De er skabt til maksimal dynamik og vækker begejstring med en imponerende performance og perfekte køreegenskaber. Således sørger f.eks. den adaptive M undervogn med variabelt sportsstyretøj, understøttet af M sportdifferentialet med permanent differentialespærreregulering, for sportslig køreglæde i kombination med øget smidighed, optimal traktion og bedst mulig håndtering.
BMW M340i xDrive Touring (G21), køredynamik
BMW M340i xDrive Touring (G21), 8-trins Steptronic Sport gearkasse

8-trins Steptronic sportsgearkasse.

Den 8-trins Steptronic sportsgearkasse giver mulighed for sportslige gearskift. Både automatisk og manuelt ved hjælp af gearvælgeren eller gearskiftet ved rattet – med henblik på en komfortabel, glidende kørestil eller en meget dynamisk kørestil. I SPORT-funktionen med gearvælgeren i venstre gearkanal S/M er gearskiftene konfigureret til maksimale præstationer.
BMW M340i xDrive Touring (G21), M sportsbremser

M sportsbremser.

M sportsbremserne med skivebremse med fire stempler og fast bremsekaliber forrest og skivebremse med ét stempel og flydende bremsekaliber bagest i blå og med M logo har meget store bremseskiver og dermed også en meget høj bremseydelse.
BMW M340i xDrive Touring (G21), adaptiv M undervogn

Adaptiv M undervogn.

Den adaptive M undervogn, der er sænket 10 mm, tilpasses konstant vejens tilstand og køresituationen via en elektronisk styring. Fra førerpladsen kan du via Driving Experience Control afstemme undervognskarakteristikken med den foretrukne kørestil lige fra komfortabel til meget sportslig med udpræget høj køredynamik.
BMW M340i xDrive Touring (G21), M sportdifferentiale

M sportdifferentiale.

M sportsdifferentialet optimerer bilens traktion og kørestabilitet ved vognbaneskift og acceleration i kurver, ved kørsel med høj hastighed i kurver og ved kørsel på veje af forskellig beskaffenhed. Traktionen optimeres via en elektronisk styret lamelspærre, der reducerer forskellene i omdrejningstal mellem baghjulene.
BMW M340i xDrive Touring (G21), BMW laserlys

BMW laserlys.

Det adaptive BMW-laserlys lyser med op til 530 m nærmest dobbelt så langt som almindelige forlygter. Det giver bedre sigtbarhed i mørke og dermed også større sikkerhed. De blå detaljer og "BMW Laser"-logoet inde i forlygterne fremhæver den avancerede teknologi og bilens sporty udtryk yderligere.
BMW M340i xDrive Touring (G21), 19'' M letmetalhjul med dobbelteger 792 M Bicolor

19'' M letmetalfælge med dobbelteger 792 M Bicolor.

19" M letmetalfælge med dobbelteger 792 M Bicolor Cerium Grey med forskellige dækstørrelser og nødkørselsegenskaber, glansdrejet, hjulstørrelse for 8J x 19, dækstørrelse 225/40 R19, hjulstørrelse bag 8,5J x 19, dækstørrelse 255/35 R19.
BMW M340i xDrive Touring (G21), M Shadow Line højglans

M Shadow Line højglans.

M Shadow Line højglans indeholder en lang række udstyrsdetaljer i sort højglans. Hertil hører rudebundslister, ruderammer og rudestolper, B-stolpen samt sidespejlsrammer, spejltrekant og -sværd.
BMW M340i xDrive Touring (G21), eksklusive rørhaler

Eksklusive rørhaler.

Eksklusivt til M340i xDrive og M340d xDrive Touring: Sporty udstødningsslutrør i højre og venstre side i farven Cerium Grey. Således sætter rørhalerne et visuelt statement og fremhæver M340i xDrive og M340d xDrive Tourings sportslighed.
BMW M340i xDrive Touring (G21), sportssæder og M sikkerhedsseler

Sportssæder & M sikkerhedsseler.

Sportsforsæderne giver optimal støtte og mulighed for en lang række indstillinger. M sikkerhedsselerne med selestrammer og selekraftbegrænser er forsynet med en fin indvævet detalje i de typiske M farver.
BMW M340i xDrive Touring (G21), M specifikt instrumentpanel

M specifik instrumentkombination.

Ud over de almindelige data som hastighed og omdrejningstal viser den M specifikke instrumentkombination også supplerende oplysninger om særlig sportslig kørsel.
BMW M340i xDrive Touring (G21), M læderrat

M læderrat.

M læderrattet med multifunktionsknapper, M emblem og integreret airbag er designet med tre eger. Ratkransen er betrukket med sort 'valknappa'-læder med sorte syninger og har kraftige tommelprofiler, der sikrer et godt greb og sporty styreoplevelser.

ATLETISK MUSKELBUNDT.

Spændende allerede inden man stiger ind: BMW M340i xDrives og M340d xDrive Tourings moderne und dynamiske design kombinerer kraft og æstetik i hver eneste detalje. Eksklusive designdetaljer i progressiv Cerium Grey metallic, som rammen og ribberne på den markante BMW nyre, understreger bilens sportslige gener. Og det indvendige udstyr er mindst lige så sporty: Udstyr som de ergonomiske sportssæder og det eksklusive M læderrat i kombination med eksklusive materialer skaber et ægte sportsvognscockpit, der vil få gåsehuden frem.

Læs mere

TEKNOLOGIER OG FUNKTIONALITET I BMW M340i xDrive & M340d xDrive TOURING

Intuitiv og forudseende.

BMW M340i xDrive og M340d xDrive Touring har en klar målsætning om at få dig sikkert frem til dine destinationer – og om at give dig sportslige køreoplevelser. Desuden giver de intelligente køreassistentsystemer Driving Assistant Professional og Parking Assistant allerede nu mulighed for delvist automatiseret kørsel. Ud over den aktive hastighedsregulering med Stop&Go-funktion inkl. afstands-, fodgænger- og cyklistalarm med bremseaktivering kan du f.eks. også få hjælp af styre- og vognbaneassistenten ved hastigheder op til 210 km/t. Parkeringsassistenten, der selv kan køre ind på og ud fra parkeringspladser, og den automatiske bakassistent baner ligeledes vejen frem mod autonom kørsel. For optimal komfort og maksimal sikkerhed – i alle køresituationer. Derfor er den innovative BMW Intelligent Personal Assistant også altid ved din side. Den lægger mærke til individuelle valg og indstillinger og lærer dig dermed bedre at kende dag for dag. Hvis du ønsker det, styrer den navigations-, entertainment- og office-funktioner, og den kender altid den korteste vej til din foretrukne italienske restaurant. Som en ægte assistent svarer den på dine spørgsmål til bilen, så du på en intuitiv måde bliver fortrolig med din BMW M340i xDrive eller M340d xDrive Touring og dens mange innovative funktioner og udstyr.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring (G21), Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional byder på optimal komfort og sikkerhed i kritiske eller monotone trafiksituationer. Ud over indholdet i Driving Assistant omfatter systemet bl.a. styre- og vognbaneassistent med udvidede funktioner, nødstandsningsassistent samt vognbaneassistent med aktiv sidekollisionsbeskyttelse.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring Parking (G21), Parking Assistant Plus

Parking Assistant Plus.

Parking Assistant Plus gør det lettere at parkere og manøvrere bilen. Den omfatter bl.a. et Surround-View System med Top View, Panorama View og Remote 3D View samt parkeringshjælp, nødbremsefunktionen Active Park Distance Control, parkeringsassistent samt bakassistent.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring (G21), BMW Drive Recorder

BMW Drive Recorder.

BMW Drive Recorder gør det muligt at optage en video af bilens omgivelser og at afspille videoen i det centrale kontroldisplay eller på din enhed ved hjælp af USB-eksport. Vigtige oplysninger fra bilen, fx hastighed og GPS-position, lagres synkront med videoen. BMW Drive Recorder har to underfunktioner: Eventrecorder og Crashrecorder.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring (G21), BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional med navigation har en displaygruppe af høj kvalitet bestående af et berøringsfølsomt højopløseligt 10,25'' stort kontroldisplay og et digitalt 12,3'' stort instrumentdisplay. BMW Operating System 7 kan bl.a. betjenes ved hjælp af iDrive Touch Controlleren.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring (G21), Connected Music

Connected Music.

Hør din yndlingsmusik overalt. Klassisk på motorvejen, jazz i myldretiden og pop, når du cruiser afsted. Via Connected Music med Spotify kan du streame ubegrænset og direkte via det indbyggede SIM-kort i bilen og høre millioner af sange gennem BMW's musikpartner Spotify.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring (G21), Remote Software Upgrade

Remote Software Upgrade.

Altid den nyeste softwareversion i bilen. Med softwareopdatering via fjernadgang er din BMW altid helt up to date. Du kan let downloade opdateringerne via My BMW app eller bilens SIM-kort og derefter installere dem. Andre tilgængelige funktioner vil ligeledes blive aktiveret i din BMW i den forbindelse.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring (G21), opbevaringspakke

Opbevaringspakke.

Opbevaringspakken omfatter et opbevaringsrum i instrumentbrættet i førersiden, net på forsædernes ryglæn og to USB-stik med opladningsfunktion i midterkonsollen bagi. I bagagerummet er der et ekstra opbevaringsnet i højre side til småting samt en bagagerumssele til højre.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring (G21), bagrude med separat åbning

Bagrude med separat åbning.

Bagruden, der kan åbnes separat, er især praktisk, når mindre stykker bagage skal placeres i eller tages ud af bagagerummet – så er det nemlig ikke nødvendigt at åbne hele bagklappen.
BMW M340i xDrive Touring BMW M340d xDrive Touring (G21), bagagerumsforøgelse

Bagagerumsforøgelse.

Bagagerumsforøgelsen består af et bagsæderyglæn, der kan deles i forholdet 40:20:40 og giver størst mulig fleksibilitet. Du kan fx have to passagerer på bagsædet og samtidig transportere lange stykker bagage såsom ski- og snowboardtasker. Der er desuden to praktiske kopholdere i midterarmlænet.

TEKNISKE DATA OM BMW M340i xDrive &

M340d xDrive TOURING

BMW M340d xDrive Touring

Ydelse i kW (hk) ved 1/min:

250 (340)/4400

Acceleration fra 0 til 100 km/t i sek.:

4,8

Brændstofforbrug, blandet kørsel, i l/100 km:

6.1 - 6.7

CO2-udledning, blandet kørsel, i g/km:

160 - 177

BMW M340d xDrive (G21), tekniske data

BMW SERVICES.

RÅDGIVNING OG SERVICES TIL BMW M340i & M340d xDRIVE TOURING.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Komplet ubekymret elektrisk kørsel: Denne pakke tilbyder dig 100 % gennemsigtighed og bekvemme planlægningsmuligheder. Du vælger selv perioden på 4 eller 6 år – eller 3 år som leasingkunde. Serviceydelserne:
  • Biltjek Service
  • Mikrofilter Service
  • Bremsevæske Service
Få mere at vide om BMW Service Inclusive
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Med de innovative teleservices fra BMW ConnectedDrive holder din BMW hovedet koldt: Ved behov for service eller i tilfælde af en fejl sørger systemet for at forsyne din foretrukne BMW Service Partner med alle relevante oplysninger om bilen. Han vil så efterfølgende kontakte dig, så I kan aftale en tid. På den måde kan du sætte din lid til hurtig og ukompliceret service og behøver ikke selv at tænke på alt. Eneste forudsætning: Du har registreret din bil online i BMW ConnectedDrive Portal og valgt en Service Partner. Oplev nu og her, hvordan BMW Teleservices gør dit liv mere komfortabelt.
Mere om BMW Teleservices
BMW vejhjælp og nødhjælp

BMW vejhjælp og nødhjælp.

Den gratis assistanceservice BMW vejhjælp og nødhjælp er til rådighed for alle førere af en BMW døgnet rundt – 365 dage om året. Et opkald – og vores kompetente eksperter vil bistå dig – pr. telefon eller på stedet ved behov.
Læs mere om BMW vejhjælp og nødhjælp