BMW 3-SERIE SEDAN'S DESIGN.

Sportslig som ingen anden. Elegant som få.

Unikke designelementer gør BMW 3-serie Sedan til klassens ubestridt sportsligste. Med sin klassiske tredelte formgivning i moderne fortolkning fortsætter bilen den stolte designtradition hos BMW med en lang motorhjelm, korte udhæng, stor akselafstand og en kabine, der er placeret langt tilbage i karrosseriet. På denne måde lægger den mest populære model fra BMW nogen sinde sig igen i spidsen for segmentet.

BMW 3-serie Sedan's design.Sportslig som ingen anden. Elegant som få.

Unikke designelementer gør BMW 3-serie Sedan til klassens ubestridt sportsligste. Med sin klassiske tredelte formgivning i moderne fortolkning fortsætter bilen den stolte designtradition hos BMW med en lang motorhjelm, korte udhæng, stor akselafstand og en kabine, der er placeret langt tilbage i karrosseriet. På denne måde lægger den mest populære model fra BMW nogen sinde sig igen i spidsen for segmentet.

Læs mere

UDVENDIGT DESIGN.

Det sporty og elegante udvendige design er i perfekt harmoni, så bilens æstetik og dynamik springer i øjnene ved første blik. Vandrette pyntelister ved luftindtagene i forkofangeren følger forlygternes formgivning og understreger bilens brede sporvidde. De klassiske dobbeltforlygter med integrerede lygteringe fås med avanceret LED-teknologi.


Men det er ikke kun forenden, der springer i øjnene. Den dynamiske bagkofanger har to vandrette linjer, og enhederne i baglygtegruppen med LED-teknologi er anbragt med stor afstand, så BMW 3-serie Sedan bevarer sit unikke look efter mørkets frembrud.


Model Sport Line i farven Mediterranean Blue metallak med 19-tommer-fælge er blot en af mange muligheder for at sætte et personligt fingeraftryk på BMW 3-serie Sedan – og hver gang understrege bilens unikke sporty karakter.

LYGTEDESIGN MED DIODETEKNOLOGI.

Ud over for- og baglygter med moderne diodeteknologi fås BMW 3-serie Sedan også med tågeforlygter med LED-enheder.

 • Diodeforlygter
 • Adaptive forlygter med diodeteknologi
 • Tågeforlygter med diodeteknologi
 • Diodebaglygter

INDVENDIGT DESIGN.

Det førerorienterede cockpit og den lækre materialekvalitet mærkes som det første, når du tager plads i BMW 3-serie Sedan. Den rummelige kabine byder på masser af opbevaringsmuligheder, mens instrumentbrættets design er overskueligt og funktionelt. Samtidig er elegance og dynamik dominerende i kabinen. Talrige forkromede detaljer og overflader i sort højglans understreger det eksklusive design. Førerpladsen er som altid hos BMW indrettet med udgangspunkt i førerens behov og derfor meget let at betjene.
Enhver ergonomisk udfordring er løst med omtanke. Et godt eksempel: Det 8,8 tommer store kontroldisplay til navigationssystem Professional (ekstraudstyr). Displayet har et eksklusivt look er placeret frit oven på midterkonsollen. På midterkonsollen mellem forsæderne er der anbragt en kopholder til to kopper, som kan lukkes og bruges som aflægningsplads. Det er kun to detaljer blandt mange i det helhedskoncept, der forbinder sportslig stil med moderne kvaliteter.

TÅRNHØJ MATERIALEKVALITET.

Kabinedesignets klare struktur og fornemme materialekvalitet springer straks i øjnene. Sportssæderne fås med læderindtræk Dakota i farven Oyster (begge dele ekstraudstyr). Interiørlisterne i fintslebet aluminium med detaljestriber i sort højglans, der fortsætter hen langs alle fire døre, passer perfekt til læderindtrækket.
Cockpittet er kendetegnet ved en række kromdetaljer, blandt andet omkring instrumenterne. Pyntelisterne omkring knapperne til klimaanlægget og radioen samt omkring ventilationsdyserne er holdt i sort højglans. Belysningspakken (ekstraudstyr) omfatter Ambient Light-kabinelys, som skaber en behagelig stemning i kabinen med en række diskret anbragte, direkte og indirekte lyskilder.
Med BMW Individual kan du opleve eksklusivt design fra allerøverste hylde: Interiørlister i ægte hvidt asketræ med åretegninger eller det udvidede læderindtræk BMW Individual Merino med naturlig overfladestruktur i farven Cashmere Beige eller Amaro Brown skaber en eksklusiv stil i kabinen og løfter designet et niveau op.

 • Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

   

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

   

  * Brændstofforbruget, CO₂-udledninger og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, blandt andet, bilens udledning och energiforbrug. 

   

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.bmw.dk/wltp.

   

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

   

  Generelle vilkår og ansvarsfraskrivelse.

  Vi tager forbehold for fejl og mangler. Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er korrekt. BMW.dk kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser.

  BMW Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i priser, specifikationer og udstyr.