BMW 4-serie Coupé G22 2020 set forfra let drejet med model
BrændstoftypeBenzinDiesel

THE 4

BMW 4-SERIE COUPÉ

BrændstoftypeBenzinDiesel
THE 4BMW 4-SERIE COUPÉ

Den nye BMW 4-serie Coupé fortryller med enestående æstetik, sportslig dynamik og eksklusivt indvendigt udstyr. Kombinationen af et unikt design og en imponerende smidighed gør bilen særligt tiltrækkende.

Læs mere

PRIVATLEASING AF
BMW 4-SERIE COUPÉ.

Privatleasing af BMW 420i Coupé M Sport aut.

Månedlig ydelse: fra 6.695 kr.
Førstegangsbetaling: 45.000 kr.
Totalomkostninger: 291.915 kr.
Leasingperiode: 36 mdr


*Privatleasing via BMW Financial Services er inkl. 60.000 km i perioden, leveringsomkostninger og service og ekskl. forsikring og grøn ejerafgift. Etableringsgebyr 4.995. Adm.gebyr 25 kr./md. Forbehold for kreditgodkendelse.


Læs mere
BMW 4-serie Coupé

BMW 4-SERIE COUPÉS UDVENDIGE DESIGN.

Provokerende, selvstændig, edgy: Med sit umiskendelige udvendige design manifesterer BMW 4-serie Coupé sig som rebelsk enegænger. Den markante front med den unikke BMW dobbeltnyre fremhæver maksimal selvstændighed og står som et symbol for BMW 4-serie Coupés ekspressive fremtoning.

Læs mere
BMW 4-serie Coupé G22 2020 Arctic Race Blue metallic set fra siden, letmetalfælge, model sidder i bilen med åben dør

BMW 4-SERIE COUPÉS INDVENDIGE DESIGN.

Kompleksitet kort og godt: BMW 4-serie Coupés interiørdesign sætter føreren i midtpunktet. Ud over kabinens funktionelle design sørger også det præcise formsprog og de eksklusive designelementer for en moderne og selvstændig udstråling.

Læs mere
BMW 4-serie Coupé G22 2020 kabine passagerside

KØREDYNAMIK.

Drivlinje- og undervognskomponenter i BMW 4-serie Coupé.

Sporty vejkontakt, optimal håndtering og høj manøvredygtighed: Når det gælder performance og køredynamik giver BMW 4-serie Coupé dig en suveræn køreoplevelse. Med kraftfulde TwinPower Turbo-motorer og undervognskomponenter, der er perfekt afstemt til disse, er denne sportscoupé klar til enhver udfordring.
4-cylindret BMW TwinPower Turbo-benzinmotor BMW 4-serie Coupé G22 2020

4-cylindret TwinPower Turbo-benzinmotor.

Den 4-cylindrede TwinPower Turbo 2,0-liters benzinmotor i den nye generation garanterer maksimal køreglæde. Den er kendetegnet ved kraftfulde køreegenskaber og hurtig reaktionsevne – allerede fra et lavt drejningsmoment – og er både brændstoføkonomisk og miljøvenlig.
4-cylindret BMW TwinPower Turbo-dieselmotor BMW 4-serie Coupé G22 2020

4-cylindret TwinPower Turbo-dieselmotor.

Den nye generation af 4-cylindrede TwinPower Turbo-dieselmotorer på 2,0 liter er din garanti for en temperamentsfuld kraftudvikling og en spontan respons fra helt lave motoromdrejninger. Samtidig sikrer turboteknologi med variabel turbinegeometri og direkte common rail-indsprøjtning, at motorerne arbejder økonomisk og rent.
xDrive BMW 4-serie Coupé G22 2020

BMW xDrive.

Det intelligente firehjulstræk BMW xDrive fordeler hurtigt og fleksibelt trækkraften mellem for- og baghjul og sikrer dermed optimalt vejgreb samt maksimal køredynamik og sikkerhed uanset vejforholdene. Den elektronisk styrede kraftfordeling sørger for at forhindre over- eller understyring i svingene.
Undervogn BMW 4-serie Coupé G22 2020

Standardundervogn.

Standardundervognen er kendetegnet ved høj præcision, smidighed og komfort. Dette skyldes en foraksel i aluminium med dobbelte fjederben, en specialkonstrueret femstyret bagaksel og en særligt avanceret afstemning af alle komponenter.
Steptronic-sportsgearkasse BMW 4-serie Coupé G22 2020 kabine

Steptronic-sportsgearkasse.

8-trins Steptronic-sportsgearkassen giver mulighed for yderst sportslige gearskift. Både automatisk og manuelt ved hjælp af gearvælgeren eller skiftetangenter – med henblik på en komfortabel, glidende kørestil eller en meget dynamisk kørestil. I SPORT-funktionen med gearvælgeren i venstre gearkanal S/M er gearskiftene konfigureret til maksimale præstationer.

INNOVATIVE TEKNOLOGIER.

Digitale tjenester og køreassistentsystemer i BMW 4-serie Coupé.

Driving Assistant Professional BMW 4-serie Coupé G22 2020

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional byder på optimal komfort og sikkerhed i kritiske eller monotone trafiksituationer. Ud over indholdet i Driving Assistant omfatter systemet bl.a. styre- og vognbaneassistent med udvidede funktioner, nødstandsningsassistent samt vognbaneassistent med aktiv sidekollisionsbeskyttelse.
Smartphone-integration BMW 4-serie Coupé G22 2020

Smartphone-integration.

Hvorfor undvære din smartphones funktioner, når du kører i din BMW, når nu du kan fortsætte som hidtil? Med funktionen Smartphone-integration understøtter din bil Apple CarPlay® og Android Auto® via en trådløs forbindelse mellem smartphone og bil. På den måde kan du let benytte sædvanlige funktioner og forskellige apps i bilen.
Remote Software Upgrade BMW 4-serie Coupé G22 2020

Remote Software Upgrade.

Altid den nyeste softwareversion i bilen. Med softwareopdatering via fjernadgang er din BMW altid helt up to date. Du kan let downloade opdateringerne via My BMW app eller bilens SIM-kort og derefter installere dem. Andre tilgængelige funktioner vil ligeledes blive aktiveret i din BMW i den forbindelse.

BMW 4-SERIE COUPÉ-MODELLERNE.

Advantage

BMW 4-serie Coupé begejstrer allerede i standardversionen med sit ekstravagante design og smarte funktioner, der øger komforten og sikkerheden.
BMW 4-serie Coupé G22 2020 basisudførelse Sunset Orange metallic set forfra let drejet

M Sport

M Sport giver bilen et endnu mere sporty udtryk. Ud over et opgraderet design udvendigt og indvendigt med masser af detaljer byder M Sport også på endnu mere køreglæde. Således optimerer M sportsundervognen, M sportsbremserne og M aerodynamikpakken de køredynamiske egenskaber markant.
BMW 4-serie Coupé G22 2020 M sportspakke Pro Brooklyn Grey metallic set forfra let drejet
  • Advantage
  • M Sport

BMW ORIGINALTILBEHØR OG BMW M PERFORMANCE PARTS TIL BMW 4-SERIE COUPÉ.

En velkendt god følelse.

Der er garanti for køreglæde i den sportslige BMW 4-serie Coupé. Til dine specielle krav findes det originale BMW tilbehør. Naturligvis med individuelt tilbehør og ekstraudstyr, der i kvalitet, design og ydeevne er perfekt afstemt til din BMW 4-serie Coupé og giver dig maksimal merværdi – uanset hvad du måtte vælge. Eksklusivt tilbehør fra BMW M Performance Parts understreger den markante sportscoupés dynamiske karakter.
BMW ski- og snowboardholder med udtrækningsfunktion i siden BMW 4-serie Coupé G22 2020

BMW ski- og snowboardholder med udtrækningsfunktion i siden.

Med den aflåselige BMW ski- og snowboardholder, der kan trækkes ud i siden, fastholdes op til fem par ski eller fire snowboards sikkert, og især ved høje biler bliver det lettere at læsse bilen. Den kan kombineres med alle BMW tagbagagebærere og kan også bruges til opbevaring af skistave.
Cykelholder Pro 2.0 BMW 4-serie Coupé G22 2020 nærbillede

Cykelholder Pro 2.0.

BMW hækcykelholder Pro 2.0 er let, men dog alligevel stabil og kan belastes med op til 60 kg. Den er yderst let at håndtere og kan transportere to cykler/elcykler (kan udvides til tre cykler). En nedklapningsfunktion sørger desuden for, at det altid er let at få adgang til bagagerummet.
BMW Wireless-Charging-Station Universal BMW 4-serie Coupé G22 2020 nærbillede

BMW Wireless-Charging-Station Universal.

Trådløs opladning – altid og overalt: Med BMW Wireless-Charging-Station Universal kan du nemt og effektivt oplade din smartphone i bilen uden brug af kabel. Mobiltelefonen opbevares desuden stabilt og sikkert. Ekstra smart: Den integrerede powerbank kan tages af, så du også kan oplade trådløst uden for bilen.
M Performance frontopsats i carbon BMW 4-serie Coupé G22 2020 nærbillede

M Performance frontopsats i carbon.

Sæt markante aftryk: M Performance frontsplitteren, der er fremstillet af carbon fremhæver bilens maskuline udtryk på en særlig eksklusiv måde. Et unikt motorsportslook til den kræsne.
M Performance flicks sort højglans højre, venstre BMW 4-serie Coupé G22 2020

M Performance flicks i sort højglans til højre og venstre.

Rendyrket motorsportsstemning: Frontspoilerens eksklusive M Performance flicks er afstemt til bilen i vindkanal og giver mulighed endnu mere sportslige køreegenskaber. De er fremstillet i kraftigt polyuretan og tilfører bilen et markant motorsportslook med deres højglanssorte farve.
M Performance rat BMW 4-serie Coupé G22 2020 nærbillede

M Performance rat.

Håndfaste argumenter: Ratkransen på M Performance rattet er betrukket med Alcantara og giver derfor et ekstra godt og behageligt greb, der føles mere sporty i hånden. De markante konturer og midtermarkeringen af rødt læder understreger motorsportslooket yderligere.

TEKNISKE DATA FOR BMW 4-SERIE COUPÉ.

BMW 430i Coupé.

Ydelse i kW (hk) ved 1/min: 

180 (245)/4500-6500

Acceleration fra 0 til 100 km/t i sek.: 

5,9

Brændstofforbrug, blandet kørsel, i l/100 km: 

7,4–6,6

CO₂-udledning, blandet kørsel, i g/km: 

168–149

BMW 4-serie Coupé (G22), tekniske data

BMW SERVICES.

RÅDGIVNING OG SERVICES TIL BMW 4-SERIE COUPÉ.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

Komplet ubekymret elektrisk kørsel: Denne pakke tilbyder dig 100 % gennemsigtighed og bekvemme planlægningsmuligheder. Du vælger selv perioden på 4 eller 6 år – eller 3 år som leasingkunde. Serviceydelserne:

  • Biltjek Service
  • Mikrofilter Service
  • Bremsevæske Service
Få mere at vide om BMW Service Inclusive
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Med de innovative teleservices fra BMW ConnectedDrive holder din BMW hovedet koldt: Ved behov for service eller i tilfælde af en fejl sørger systemet for at forsyne din foretrukne BMW Service Partner med alle relevante oplysninger om bilen. Han vil så efterfølgende kontakte dig, så I kan aftale en tid. På den måde kan du sætte din lid til hurtig og ukompliceret service og behøver ikke selv at tænke på alt. Eneste forudsætning: Du har registreret din bil online i BMW ConnectedDrive Portal og valgt en Service Partner. Oplev nu og her, hvordan BMW Teleservices gør dit liv mere komfortabelt.
Få mere at vide om BMW Teleservices
BMW vejhjælp og nødhjælp

BMW vejhjælp og nødhjælp.

Den gratis assistanceservice BMW vejhjælp og nødhjælp er til rådighed for alle førere af en BMW døgnet rundt – 365 dage om året. Et opkald – og vores kompetente eksperter vil bistå dig – pr. telefon eller på stedet ved behov.
Læs mere om BMW vejhjælp og nødhjælp