BMW 4-serie Gran Coupé

BMW 4-SERIE GRAN COUPÉ.

Detaljer, udstyr og tekniske specifikationer.

BMW 4-SERIE GRAN COUPÉ.Detaljer, udstyr og tekniske specifikationer.

RENDYRKET MANGFOLDIGHED.

Modeller og udstyr for BMW 4-serie Gran Coupé.

Model M Sport

Model M Sport giver bilen et endnu mere sporty udtryk. Ud over et opgraderet design både indeni og udenpå byder Model M også på endnu mere køreglæde. På den måde optimerer M sportsundervognen, M sportsbremsen og M aerodynamikpakken de køredynamiske egenskaber markant.

BMW 4-serie Gran Coupé, Model M Sport

Model M Sport giver bilen et endnu mere sporty udtryk. Ud over et opgraderet design både indeni og udenpå byder Model M også på endnu mere køreglæde. På den måde optimerer M sportsundervognen, M sportsbremsen og M aerodynamikpakken de køredynamiske egenskaber markant.

Model Luxury Line

Model Luxury Line viser bilen fra dens mest elegante side. Eksklusive designelementer i højglanskrom giver bilen et raffineret visuelt udtryk. Og det fortsætter i kabinen. Her fuldender den eksklusive læderpolstring og de elegante lister det luksuriøse udtryk.

BMW 4-serie Gran Coupé, Model Luxury Line

Model Luxury Line viser bilen fra dens mest elegante side. Eksklusive designelementer i højglanskrom giver bilen et raffineret visuelt udtryk. Og det fortsætter i kabinen. Her fuldender den eksklusive læderpolstring og de elegante lister det luksuriøse udtryk.

Model Sport Line

I Model Sport Line ser bilen endnu mere dynamisk ud. Markante detaljer i sort højglans udenpå og indeni giver bilen et ekstra sportsligt udtryk. Sportssæderne til fører og passager byder dertil på optimal støtte.

BMW 4-serie Gran Coupé, Model Sport Line

I Model Sport Line ser bilen endnu mere dynamisk ud. Markante detaljer i sort højglans udenpå og indeni giver bilen et ekstra sportsligt udtryk. Sportssæderne til fører og passager byder dertil på optimal støtte.

MOTORER MED SLAGKRAFT.

Motorerne i BMW 4-serie Gran Coupé.

BMW 4-serie Gran Coupé 6-cylindret benzinrækkemotor

6-cylindret BMW TwinPower Turbo-benzinrækkemotor.

Suveræn kraft, silkeblød gang og en fantastisk lyd kendetegner den 6-cylindrede BMW TwinPower Turbo-benzinmotor fra den nye generation af BMW EfficientDynamics-motorfamilien. Takket være dobbelt-VANOS, Valvetronic, High Precision Injection og TwinScroll Turbolader yder den 326 hk (240 kW) og forbruger ikke mere end gennemsnitligt 8,0 til 7,2 liter pr. 100 km blandet kørsel.

Læs mere
BMW 4-serie Gran Coupé 4-cylindret benzinmotor

4-cylindret BMW TwinPower Turbo benzinmotor.

Den 4-cylindrede BMW TwinPower Turbo benzinmotor på 2,0 liter garanterer masser af køreglæde. Den er kendetegnet ved kraftfulde køreegenskaber og hurtig reaktionsevne – allerede fra et lavt drejningsmoment – og er både brændstoføkonomisk og miljøvenlig.

Læs mere
BMW 6-serie Gran Coupé 4-cylindret dieselmotor

6-cylindret BMW TwinPower Turbo dieselrækkemotor.

Den nyeste generation af den 6-cylindrede BMW TwinPower Turbo dieselrækkemotor byder takket være innovative teknologier, såsom en turbolader med variabel turbinegeometri og direkte CommonRail-indsprøjtning, på både høj ydelse og eksemplarisk brændstoføkonomi. Den yder fra 258 hk (190 kW) til 313 hk (230 kW) og leverer et maksimalt omdrejningsmoment på imponerende 560 til 630 Nm.

Læs mere
BMW 4-serie Gran Coupé 4-cylindret dieselmotor

4-cylindret BMW TwinPower Turbo dieselmotor.

Den nyeste generation af 4-cylindrede, 2,0-liters BMW TwinPower Turbo dieselmotorer byder på en markant mere temperamentsfuld kraftudfoldelse samt spontan respons selv ved lave omdrejninger, samtidig med at den er både brændstoføkonomisk og miljøvenlig.

Læs mere

IMPONERENDE DYNAMIK.

Køredynamik og effektivitet i BMW 4-serie Gran Coupé.

Allerede fra allerførste færd beviser BMW 4-serie Gran Coupé sin duelighed: For føreren forbinder nervepirrende sportslighed, ultrapræcis manøvrering og optimal kørekomfort sig til en fascinerende oplevelse med uovertrufne præstationer – der altid ligger godt på vejen og i kurver. I kombination med den intelligente letvægtskonstruktion bliver resultatet en sporty men elegant firedørsvogn med et maksimum af dynamik og manøvredygtighed.

BMW 4-serie Gran Coupé
BMW 4-serie Gran Coupé, Steptronic sportsgearkasse

Steptronic sportsgearkasse.

Den automatiske 8-trins Steptronic sportsgearkasse giver ikke blot mulighed for automatisk gearskifte, men byder også på manuelt gearskifte ved hjælp af gearvælgeren eller via omskifteren på rattet. Mulighederne spænder fra komfortabel, glidende kørsel til en ekstremt dynamisk kørestil, evt. med aktiveret Launch Control. I SPORT+-programmet er gearskiftet konfigureret til maksimal ydelse.
BMW 4-serie Gran Coupé, 50/50 akselbelastning

50/50 akselbelastning.

Den ideelle akselbelastning på 50/50 er én af garanterne for høj retningsstabilitet, behændig manøvrering og præcise styreegenskaber. Køreegenskaberne forbedres endnu mere takket være køretøjets lave tyngdepunkt og de korte karosseriudhæng.
BMW 4-serie Gran Coupé, adaptiv M undervogn

Adaptiv M undervogn.

Den adaptive M undervogn kan til enhver tid trimmes elektronisk til at tilpasse sig vej- og kørselsforholdene. Fra førersædet kan du trimme køreegenskaberne via Driving Experience Control og vælge det program, der passer bedst til din kørestil – fra det komfortable til det ekstremt dynamiske.
BMW 4-serie Gran Coupé, variabelt sportsstyretøj

Variabelt sportsstyretøj.

Det variable sportsstyretøj med Servotronic sikrer direkte og smidig styrerespons samt et mere letgående styretøj. Det reagerer med variable udvekslinger på forskellige styreudslag. På denne måde optimeres køreegenskaberne ved dynamisk kørsel, samtidig med at styreindsatsen minimeres ved parkering og manøvrering. Udstyret kompletteres yderligere af tilvalgsprogrammet SPORT+.
BMW 4-serie Gran Coupé, Driving Experience Control

Driving Experience Control.

Driving Experience Control gør det muligt at vælge mellem standardkøreprogrammet COMFORT, ECO PRO-programmet, der lægger vægt på energiøkonomisk kørsel, eller SPORT- og SPORT+-programmerne, der giver mulighed for en endnu mere dynamisk køreoplevelse. ECO PRO-programmet tilpasser karakteristikaene for speederen, Steptronic gearkassen og klimaanlægget med henblik på en forbrugsoptimeret kørestil.
BMW 4-serie Gran Coupé, automatisk start/stop-funktion

Automatisk start/stop-funktion.

Den automatiske start/stop-funktion standser motoren, når bilen kortvarigt holder stille, og der ikke er brug for motoren til at drive andre funktioner, fx ved lyskryds eller i en kø, og kan således reducere brændstofforbruget. Så snart du træder på koblingen (ved manuel gearkasse) eller slipper bremsen (ved Steptronic gearkasse), starter motoren øjeblikkeligt, og du kan køre videre.

KONNEKTIVITET OG ASSISTENTSYSTEMER.

Opkoblingsteknologier og køreassistentsystemer i BMW 4-serie Gran Coupé.

I BMW 4-serie Gran Coupé kan du nyde godt af upåklagelige tilslutningsmuligheder. Med utallige innovative teknologier fra navigations- og underholdningsfunktioner til brug af apps på din personlige smartphone. For optimal komfort og sikkerhed undervejs.

BMW 4-serie Gran Coupé
BMW 4-serie Gran Coupé, BMW Connected

BMW Connected.

Altid forbundet med din BMW. BMW Connected App er din digitale mobilitetsassistent, der allerede før køreturen tager sig af dine behov. Etabler forbindelse med din bil via din smartphone, et kompatibelt smartwatch, Amazon Echo eller Google Assistant, send dine destinationer til navigationssystemet, eller bliv mindet om dine aftaler, så du altid ankommer til tiden.
BMW 4-serie Gran Coupé, forberedt til Apple CarPlay®

Forberedt til Apple CarPlay®.

Hvorfor undvære funktionerne i din iPhone, når du kører i din BMW, når nu du kan fortsætte som hidtil? Med Apple CarPlay® har du trådløs adgang til telefoni, iMessage, WhatsApp, TuneIn, Spotify eller Apple Music. Med stemmestyringsknappen på rattet får du direkte adgang til Siri, Apples assistentfunktion.
BMW 4-serie Gran Coupé, telefoni med trådløs opladning

Telefoni med trådløs opladning.

Telefoni med trådløs opladning omfatter en ladeskål med trådløs ladefunktion og en række USB-stik. Tagantennen sikrer optimal mobilmodtagelse. Det er muligt at tilslutte to mobiltelefoner og en lydafspiller via Bluetooth på samme tid. Udstyret omfatter desuden Bluetooth Office og teknisk forberedelse til et WLAN-hotspot.
BMW 4-serie Gran Coupé, Navigation System Professional

Navigation System Professional.

Navigationssystemet Professional, der omfatter USB-grænseflade, 0,0 LCD-farvedisplay og Radio BMW Professional med DVD-drev, råder over tredimensionel kortvisning og en lagerkapacitet på 20 GB. Betjeningen foregår intuitivt via iDrive Touch Controller eller touchskærmen. Kortopdateringer fås uden licensgebyrer i tre år.
BMW 4-serie Gran Coupé, BMW Head-Up Display

BMW Head-Up Display.

BMW Head-Up Displayet i farver projicerer kørselsrelevante data ind i førerens synsfelt, så han eller hun kan koncentrere sig fuldt og helt om at køre bilen. Du kan bl.a. få vist speedometer, navigationsanvisninger, Speed Limit Info om hastighedsgrænser og overhalingsforbud samt lister fra bilens telefon- og underholdningselektronik.
BMW 4-serie Gran Coupé, multifunktionelt instrumentdisplay

Multifunktionelt instrumentdisplay.

Det multifunktionelle instrumentdisplay med Black Panel-teknologi og en skærmdiagonal på 00,00 visualiserer køreoplevelsen på imponerende vis. I instrumentgruppen kan der vælges mellem tre forskellige programmer, som hver har deres eget farveskema og egen grafiske stil: ECO PRO, COMFORT og SPORT.

TEKNISKE SPECIFIKATIONER.

Vægt

Egenvægt i kg (EU) 1600 [1615]
Tilladt totalvægt i kg 2080 [2100]
Tilladt nyttelast i kg 555 [560]
Tilladt akseltryk for/bag i kg 960/1210 [960/1210]
Bagagerumsvolumen, min. (sæder oppe eller tag lukket) i liter 480 [480]
Bagagerumsvolumen, min. (sæder nede eller tag åbent) i liter 1300 [1300]
Anhængervægt (uden bremse) i kg 750
Anhængervægt 12 % (uden bremse) i kg 1400 [1500]

Forbrændingsmotor

Cylindre/ventiler 4/4
Slagvolumen i cm³ 1.998
Slaglængde/boring i mm 94,6/82,0
Ydelse i hk (kW) ved omdr./min. 135 (184)/5.000-6.500
Maks. drejningsmoment i Nm ved omdr./min. 290/1350-4250 [270/1350-4600]
Kompression: 1 11,0

Præstationer

Tophastighed i km/t 236 [236]
Acceleration 0-100 km/t i sek. 7,5 [7,7]

Forbrug

Blandet kørsel i liter pr. 100 km 12,3-13,5
CO₂-udledning ved blandet kørsel i g/km 184-168
Tankindhold (ca.) i liter 60

Hjul

Dækstørrelse for 225/50 R17 94W
Dækstørrelse bag 225/50 R17 94W
Fælgstørrelse og -materiale for 7,5 J x 17 tommer, letmetal
Fælgstørrelse og -materiale bag 7,5 J x 17 tommer, letmetal

Brændstofforbrug og CO₂-udledning.

 • Værdierne uden parentes gælder for standardmodellen med standardgearkasse, værdier i parentes gælder for samme model, men med en anden gearkasse.

  Det anførte brændstofforbrug og CO₂-udledning er fastsat i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) 715/2007 af 20. juni 2007 gældende på tidspunktet for typegodkendelsen af det pågældende køretøj. De anførte tal er baseret på et køretøj med det standardudstyr, som køretøjet leveres med, og det viste interval er baseret på de forskellige konfigurationsmuligheder (standardudstyr og ekstraudstyr). De modeller, der er afbildet, afspejler biler, der forhandles på det tyske marked. Der kan dermed forekomme afvigelser fra de beskrevne modelvarianter og det beskrevne udstyr i forhold til biler, der forhandles i Danmark. Du kan få yderligere oplysninger hos din BMW forhandler.

  * Brændstofforbruget, CO₂-udledningerne og strømforbrug er fastsat ud fra den nye WLTP-norm (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Registreringsafgiften er baseret på, blandt andet, bilens brændstofforbrug. Beregningen af registreringsafgiften baseres i Danmark, til og med 31. december 2020, på en korreleret værdi af det opnåede WLTP-testresultat.

  Mere information om udledninger og WLTP-kørecyklussen findes på www.bmw.dk/wltp.

  En oversigt over brændstofforbrug, CO₂-udledninger og strømforbrug for alle nye personbilmodeller fås gratis på alle salgssteder, og kan derudover ses på Trafikstyrelsens hjemmeside www.bilviden.dk.

   

  Generelle vilkår og ansvarsfraskrivelse.

  Vi tager forbehold for fejl og mangler. Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er korrekt. BMW.dk kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser.

  BMW Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i priser, specifikationer og udstyr. For mere information om bilernes standard- og ekstraudstyr se www.bmw.dk/udstyr.