Missionen er klar: Sætte nye standarder. BMW 5-serie er selve essensen af en moderne businesssedan. De dynamiske og elegante former opfylder alle forventninger til en bil i denne klasse med sit æstetiske design, overlegne køreglæde og ultra moderne teknologi.

Tænk kreativt. I takt med tiden. To vigtige koncepter med afsæt i bæredygtighedstanken. BMW 530e iPerformance implementerer begge koncepter på perfekt vis og er stadig forud for sin tid. Modellen gør køreglæden helt elektrisk og er fremtidssikret takket være plug-in-hybridkonceptet.

M Performance-modellen af BMW 5-serie Sedan rykker grænserne til helt nye højder. Ren adrenalin. Fra sport til motorsport. Mere vil have mere.

Imponerende køredynamik, sporty design, maksimal komfort – BMW 5-serie Touring er et ægte mesterværk i klassen. En alsidig allrounder med avanceret teknologi, funktionalitet i topklassen og en god portion sportslig dynamik. Talrige digitale tjenester og assistentsystemer sikrer høj komfort, suveræn sikkerhed og maksimal produktivitet. Den generøst dimensionerede kabine emmer af kvalitet, og med op til 1.700 liter bagageplads er der plads til aktiviteter af alle slags. Her er der garanti for køreglæde, som løfter komforten i businessklassen til et helt nyt niveau.

Read more