BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 Phytonic Blue set parkeret fra fugleperspektiv

THE new 5

HYBRID THINKING TAKES YOU FURTHER.

Vores sportslige og eksklusive BMW 5-serie Sedan med sit nye og elegante design giver et livsvarigt indtryk langs vejene. Alt ved bilen udstråler stil, lige fra de kraftige nyrer til det atletiske bagparti. Nu kan du også få bilen fyldt op med elektriske kræfter.

Med en opdateret intelligent transmission får du en elektrisk rækkevidde på op til 61 km*, som sammen med forbrændingsmotoren giver 292 HK og en køreoplevelse ud over det sædvanlige, uanset om du vælger baghjulstræk eller xDrive. Desuden er alle modeller (eksklusive M) udstyret med mild hybridteknologi, så uanset hvilken model du vælger, vil emissionerne være betydeligt lavere end før. Og hvis du vil sikre dig fremtidige projekter, er der anhængertræk som ekstraudstyr.


Bestil din BMW 5-serie Sedan som plug-in-hybrid allerede i dag hos en af vore forhandlere.

Læs mere
THE new 5HYBRID THINKING TAKES YOU FURTHER.

MODELLER OG UDSTYR.

Karakterstærke model- og udstyrsvarianter af BMW 5-serie Sedan.

BMW 5-serie Sedan

BMW 5-serie Sedan vækker begejstring i standardkonfigurationen med sin alsidighed og forskellige funktionelle features til glæde for komfort og sikkerhed.

BMW 5-serie Sedan 540i G30 2020 standardkonfiguration i Sophisto Grey

BMW 5-serie Sedan vækker begejstring i standardkonfigurationen med sin alsidighed og forskellige funktionelle features til glæde for komfort og sikkerhed.

Luxury Line

Luxury Line viser bilen fra dens mest elegante side. Eksklusive designelementer i højglanskrom giver bilen et raffineret visuelt udtryk. Og det fortsætter i kabinen. Her fuldender den eksklusive læderpolstring og de elegante lister det luksuriøse udtryk.

BMW 5-serie Sedan 520d xDrive G30 2020 Luxury Line i Bernina Grey

Luxury Line viser bilen fra dens mest elegante side. Eksklusive designelementer i højglanskrom giver bilen et raffineret visuelt udtryk. Og det fortsætter i kabinen. Her fuldender den eksklusive læderpolstring og de elegante lister det luksuriøse udtryk.

M Sportspakke

M Sportspakke giver bilen et endnu mere sporty udtryk. Ud over et opgraderet design indeni og udenpå er M Sportspakke også garant for endnu mere køreglæde. Således optimerer fx M sportsundervognen og M Aerodynamikpakke de køredynamiske egenskaber markant.

BMW 5-serie Sedan 520d xDrive G30 2020 M Sportspakke i Alpine White

M Sportspakke giver bilen et endnu mere sporty udtryk. Ud over et opgraderet design indeni og udenpå er M Sportspakke også garant for endnu mere køreglæde. Således optimerer fx M sportsundervognen og M Aerodynamikpakke de køredynamiske egenskaber markant.

VÆLG DIN BMW 5-SERIE SEDAN.

BMW 530d xDrive

M-Sport.

530d xDrive Sedan M Sport
Pris fra:813200 kr
  • Sportslig designet sedan.
  • Bakkamera.
  • 19" letmetalfælge med M-Sport bremser.

BMW 530e

Plug-in-hybrid.

BMW 520i Sedan Benzin
Pris fra: 521486 kr
  • Active cruise control.
  • Sportssæder foran.
  • Telefoni med trådløs opladning.

BMW 545e xDrive

Plug-in-hybrid.

BMW 545e xDrive
Pris fra: 657632 kr
  • Sekscylindret plug-in-hybrid.
  • 19 " letmetalfælge.
  • Hifi højtalersystem.

Innovativ og effektiv plug-in-hybrid.

BMW 530e, 530e xDrive og 545e xDrive.

En vedvarende topatlet. Takket være kombinationen af en kraftig benzinmotor, et højvoltsbatteri og en elmotor med BMW eDrive-teknologi overbeviser BMW 5-serie plug-in-hybrid Sedan med en imponerende performance – og det endda ved et lavere brændstofforbrug og en reduceret CO2-udledning. Med Charging Assistant og den intelligente BMW ConnectedDrive energistyring får du hjælp til opladningen og til at sikre et lavt energiforbrug. Connected Charging giver desuden ekstra fordele til førere af den effektive business-sedan.

BMW 530e Plug-in-hybrid G30 Motor

BMW 530e & 545e.

Den innovative plug-in-hybrid-motor kombinerer en effektiv forbrændingsmotor med en kraftig elmotor. Den særligt høje systemydelse, der opnås derved, byder på forbrændingsmotorens muligheder for komfortabel langfart og giver dig samtidig mulighed for emissionsfri lokalkørsel.
BMW 530e Sedan

Det fulde klimaaftryk.

Plug-in-hybrider er ikke alene et godt valg i form af lavt kuldioxidudslip og brændstofforbrug på hver køretur. Som et led i vores overordnede miljøarbejde har vi undersøgt det fulde klimaaftryk for vore plug-in-hybrider, hele vejen fra fremstilling af råmaterialerne og produktion til anvendelse og genbrug. *Resultatet viser at BMW 530e Sedan, ved hjælp af vedvarende energikilder, har op til 47% lavere kuldioxidudslip end BMW 530i Sedan.
Intelligent energistyring BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020

Intelligent energistyring.

Den intelligente energistyring er en af de vigtigste søjler i BMW eDrive-konceptet. Dette system koordinerer samspillet mellem alle de forskellige komponenter i drivlinjen og elmotoren for at opnå den størst mulige effektivitet med stor køredynamik.
BMW Charging BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020

BMW Charging.

BMW Charging giver førere af elbiler mulighed for hurtigt og let at finde, anvende og betale på offentlige ladestationer i ind- og udland. Netværket af ladestationer vokser hele tiden, og stationerne vises i navigationssystemet, i appen og online på websitet.
BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 Phytonic Blue set forfra let drejet i eDrive Zone kørende på en bro

eDrive Zones.

Hver eneste dag året rundt arbejder BMW på at komme morgendagens mobilitet et skridt nærmere. Med innovative digitale tjenester som BMW eDrive Zones og bonusprogrammet BMW Points, der vil være tilgængelige allerede i løbet af 2020, arbejder vi på at skabe innovative veje. På den måde får vi endnu mere ud af hver eneste meter, som du effektivt tilbagelægger i din bil.
Connected Charging BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020

BMW Maps - Connected Charging.

Med serviceydelserne fra Connected Charging får du det bedste ud af din plug-in-hybrids elektriske rækkevidde. Allerede når du begynder at planlægge din køretur fortæller systemet pålideligt om de nærmeste offentlige ladestationer på din rute, og du får på forhånd information om f.eks. deres tilgængelighed og den ladestrøm, der udbydes.

KØREDYNAMIKKEN i BMW 5-SERIE SEDAN.

Oversigt over motor- og undervognsteknologier.

Flere kræfter, større kontrol. Fra en særligt økonomisk 4-cylindret dieselmotor til en omdrejningsvillig og ekstremt kraftfuld 6-cylindret benzinmotor: BMW 5-serie Sedan er altid sportsligt på farten. Med perfekt afstemte motor- og undervognsteknologier som den adaptive undervogn, den integrale aktiv styring eller det intelligente firehjulstræk xDrive er der garanti for et optimalt vejgreb og maksimal køreglæde.

6-cylindret BMW TwinPower Turbo-benzinrækkemotor BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020

6-cylindret BMW TwinPower Turbo-benzinrækkemotor.

Suveræn kraft, silkeblød gang og en fantastisk lyd kendetegner den 6-cylindrede BMW TwinPower Turbo-benzinmotor fra den nye generation af BMW EfficientDynamics-motorfamilien. Takket være dobbelt VANOS, Valvetronic, High Precision Injection og TwinScroll turbolader yder den 333 hk (245 kW).
4-cylindret BMW TwinPower Turbo-dieselmotor BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020

4-cylindret BMW TwinPower Turbo-dieselmotor.

De 2,0-liters, 4-cylindrede BMW TwinPower-dieselmotorer fra den nye generation er kendetegnet ved en temperamentsfuld kraftudfoldelse samt en spontan respons allerede ved lave omdrejningstal. Samtidig sikrer turboteknologi med variabel turbinegeometri og direkte common rail-indsprøjtning, at motorerne arbejder økonomisk og rent.
BMW xDrive BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020

xDrive.

Det intelligente firehjulstræk BMW xDrive fordeler hurtigt og fleksibelt trækkraften mellem for- og baghjul og sikrer dermed optimalt vejgreb samt maksimal køredynamik og sikkerhed uanset vejforholdene. Den elektronisk styrede kraftfordeling sørger for at forhindre over- eller understyring i svingene.
Integral aktiv styring BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 set bagfra let drejet under kørsel

Integral aktiv styring.

Integral aktiv styring kombinerer medstyrende baghjul med variabel udveksling af styretøjet på forakslen. Ved lavere hastigheder drejer baghjulene i modsat retning af forhjulene, så kørslen bliver smidigere, og bilen bliver lettere at manøvrere, Fra ca. 60 til 80 km/t drejer baghjulene med i samme retning for at øge kørestabiliteten og komforten.
Adaptiv undervogn BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 nærbillede af start/stop-knap

Adaptiv undervogn.

Den adaptive undervogn gør det muligt hele tiden at tilpasse støddæmperne optimalt til vejforholdene, øge kørekomforten i bilen og desuden forbedre køredynamikken. Ud over standardindstillingen COMFORT til høj kørekomfort sikrer programmet SPORT endnu mere sportslig køreglæde.
Adaptive Drive BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 nærbillede af rat

Adaptive Drive.

Adaptive Drive kombinerer den aktive krængningsstabilisering Dynamic Drive og den adaptive undervogn til en regulering af stabilisatorerne og støddæmperne, som passer til behovet. Det sikrer desuden en fremragende kørekomfort med en nærmest ikke mærkbar sidehældning, hvilket igen giver mulighed for højere kurvehastigheder og kortere bremselængder i kurver.
Mild-hybrid-teknologi BMW 5-serie Sedan G30 undervogn

Mild-hybrid-teknologi.

Mild-hybrid-teknologien benyttes til genindvinding af den kinetiske energi ved opbremsning og understøtter forbrændingsmotoren ved acceleration. Dermed reduceres både forbruget og emissionen, og det giver dig samtidig en dynamisk fordel. Mild-hybrid-teknologien gør det desuden muligt for den automatiske start/stop-funktion at agere endnu hurtigere og endnu mere komfortabelt.

BMW 5-SERIE SEDANS DESIGN.

Designudstyr udvendigt og indvendigt.

BMW 5-serie Sedan vækker begejstring med et sporty og moderne design. Udstyr som BMW laserlyset foran eller de trapezformede udstødningsrør og LED-baglygterne fremhæver bilens dynamiske og avancerede karakter. I kabinen understreges komforten og elegancen ved denne business-sedan med features som Ambient Light og betjeningselementer med keramikdetaljer.

BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 parkeret set forfra let drejet
BMW nyre BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 Phytonic Blue nærbillede af front

Frontgitter.

Det store frontgitter i ét stykke – også kaldet BMW nyre – er et karakteristisk designkendetegn, der sikrer din bil en meget udtryksfuld og dynamisk fremtoning. Farven på de vertikale ribber og ringen udenom varierer alt efter udstyrslinjen.
BMW laserlys BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 Phytonic Blue nærbillede af front

BMW laserlys.

Det adaptive BMW laserlys lyser med op til 650 m nærmest dobbelt så langt som almindelige forlygter. Det giver bedre sigtbarhed i mørket og dermed også bedre sikkerhed. De blå detaljer og "BMW Laser"-logoet inde i forlygterne fremhæver den avancerede teknologi og bilens sporty udtryk yderligere.
LED-baglygter BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 Phytonic Blue nærbillede af bagende

Baglygter med LED-teknik.

De tredimensionelle baglygter med mærkets typiske L-form og de plastiske lyselementer i fuld LED-teknologi gør det let at identificere bilen som en BMW, selv i mørke.
Trapezformet udstødningsrørhale BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 nærbillede af bagende

Udstødningsrør, synligt, trapezformet.

En synlig trapezformet udstødningsrørhale i krom, i hhv. højre og venstre side.
Ambient Light BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 interiør

Ambient Light.

Ambient Light med konturbelysning i for- og bagdøre skaber en behagelig og afslappende stemning i kabinen. De seks lysdesign med dæmpefunktion har desuden en dynamisk funktion.
Betjeningselementer i sort højglans BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 interiør

Keramikdetaljer på betjeningselementer.

Eksklusive keramikdetaljer på betjeningselementer ved bl.a. gearvælgeren og knapperne til lydstyrke og temperaturstyring samt omkring iDrive-controlleren skaber en luksuriøs og fornem stil.
BMW 5-serie Sedan Individual G30 Facelift 2020 parkeret set forfra let drejet
BMW 5-serie Sedan Individual G30 Facelift 2020 parkeret set forfra let drejet
BMW 5-serie Sedan Individual G30 Facelift 2020 parkeret set forfra let drejet
Hellæder BMW 5-serie Sedan Individual G30 Facelift 2020 interiør cockpit
Hellæder BMW 5-serie Sedan Individual G30 Facelift 2020 interiør cockpit
Hellæder BMW 5-serie Sedan Individual G30 Facelift 2020 interiør cockpit
Interiørlister BMW 5-serie Sedan Individual G30 Facelift 2020 interiør cockpit
Interiørlister BMW 5-serie Sedan Individual G30 Facelift 2020 interiør cockpit
Interiørlister BMW 5-serie Sedan Individual G30 Facelift 2020 interiør cockpit

BMW INDIVIDUAL COLLECTION til BMW 5-SERIE SEDAN.

Intet er så suverænt som det individuelle valg. Derfor giver BMW 5-serie Sedan mulighed for at vælge eksklusivt og luksuriøst BMW Individual udstyr samt de imponerende aerodynamiske BMW Individual fælge 1001 I. Med de elegante lakeringer Aventurin Red, Tansanit Blue og Alvit Grey kan du tilpasse det sportslige eksteriør optimalt til dine præferencer, mens elegant hellæder i farverne Caramel, Tartufo eller Smoke White giver kabinen et helt særligt touch.

TEKNOLOGIERNE i BMW 5-SERIE SEDAN.

Digitale tjenester og intelligente køreassistentsystemer.

I overhalingssporet mod fremtiden: Topmoderne assistentsystemer og Connectivity-funktioner sikrer størst mulig sikkerhed og komfort, mens innovative business- og entertainmentfunktioner underholder og informerer. Og takket være de smarte digitale tjenester er du altid optimalt opkoblet undervejs – for en ubekymret og afslappet mobilitet.

Informationsdisplay BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 interiør cockpit
BMW Live Cockpit Professional BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 interiør cockpit

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional med navigationsfunktion har både et højopløst kontroldisplay med touchfunktion på 12,3'' og et fuldt digitalt instrumentdisplay på 12,3''. BMW Operating System 7 kan bl.a. betjenes ved hjælp af iDrive Touch Controlleren.
Connected Package Professional BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 interiør cockpit

Connected Package Professional.

Concierge Service, Remote Services, BMW Maps, Smartphone-integration eller måske In-Car Experiences? Hvorfor bestille enkeltvis, når du kan få det hele samlet? Med Connected Package Professional får du adgang til disse tjenester fra BMW ConnectedDrive.
BMW Maps BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 interiør cockpit

BMW Maps – Connected Navigation.

BMW Maps – Connected Navigation imponerer med en stor præcision i forhold til beregning af det forventede ankomsttidspunkt samt en meget hurtig beregning af ruter og en simpel destinationsindtastning. Dette kan ske ved at indtaste fri tekst. Den cloud-baserede dynamiske ruteberegning sørger for en direkte tilpasning af den anbefalede vej, hvis der skulle opstå ændringer i trafiksituationen.
Smartphone-integration BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 interiør cockpit

Smartphone-integration.

Hvorfor undvære din smartphones funktioner, når du kører i din BMW, når nu du kan fortsætte som hidtil? Med funktionen Smartphone-integration understøtter din bil Apple CarPlay® og Android Auto® via en trådløs forbindelse mellem smartphone og bil. På den måde kan du let benytte sædvanlige funktioner og forskellige apps i bilen.
Connected Music BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 interiør cockpit

Connected Music.

Hør din yndlingsmusik overalt. Klassisk på motorvejen, jazz i myldretiden og pop, når du cruiser gennem byen. Med Connected Music kan du streame ubegrænset og direkte via det indbyggede SIM-kort i bilen og høre op til 30 millioner sange gennem BMWs musikpartnere Spotify.
Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 interiør nærbillede af dør

Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System.

Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System med to diamantdiskanter leverer lyd i studiekvalitet på alle pladserne i bilen. 16 specifikt placerede højttalere sørger for en stor lydoplevelse. Højttalerne har indbygget lys, hvilket udvider lytteglæden med en visuel dimension.
Bakassistent BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 interiør cockpit

Bakassistent.

Ved fremadkørsel op til 35 km/t lagrer bakassistenten de seneste 50 m af den kørte strækning med henblik på – hvis du ønsker det – at kunne tilbagelægge den igen ved bakning. På den måde aflastes du fra arbejdet med at styre og kan koncentrere dig om at overvåge bilens omgivelser.
BMW Intelligent Personal Assistant BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 interiør cockpit

BMW Intelligent Personal Assistant.

"Hey BMW, who are you?"* Ville det ikke være fantastisk, hvis din personlige assistent også var at finde i din BMW? *Sprogfunktionen er ikke tilgængelig på dansk. Kommuniker med din BMW via BMW Intelligent Personal Assistant. Den kender dig, bliver hele tiden bedre og hjælper i mange situationer. Og du kan give den et personligt aktiveringsord, som du selv bestemmer. Den kan forklare dig alt om bilen og hjælpe dig med at lære din BMW bedre at kende.
Remote Software Upgrade BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 interiør cockpit

Remote Software Upgrade.

Skal din BMW være up to date og udstyret med den nyeste software? Med Remote Software Upgrade er din BMW altid helt up to date. Opgraderingerne installeres "over the air", som du kender det fra din smartphone. Også andre funktioner i bilen kan aktiveres på den måde.
Driving Assistant Professional BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 interiør cockpit

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional byder på optimal komfort og sikkerhed i kritiske eller monotone trafiksituationer. Ud over indholdet i Driving Assistant omfatter systemet bl.a. styre- og vognbaneassistent med udvidede funktioner, vognbane- og nødstandsningsassistent samt vognbaneassistent med aktiv sidekollisionsbeskyttelse.