BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 Phytonic Blue set forfra let drejet kørende
BrændstoftypeBenzinDieselHybrid

THE 5

BMW 5-SERIE SEDAN

BrændstoftypeBenzinDieselHybrid
THE 5BMW 5-SERIE SEDAN

BMW 5-serie Sedan er indbegrebet af en sporty business-sedan. Allerede ved første øjekast formidler den stilsikker sportslighed, som først og fremmest den dynamiske silhuet og det reducerede formsprog bringer til udtryk. Klare flader og præcise konturer tilfører det elegante eksteriør et moderne udtryk med teknisk flair. Det elegante og funktionelle interiør fuldender bilens innovative ambitioner med banebrydende teknologier og sportsligt udstyr. I kombination med en imponerende køredynamik og innovative teknologier er BMW 5-serie Sedan komfortabel, suveræn og først og fremmest garant for køreglæde på højeste niveau på såvel korte som lange strækninger.

Læs mere

KONFIGURATIONSFORSLAG TIL DEN NYE BMW 5 SERIES SEDAN.

BMW 520d Sedan

STANDARD

 • BMW Live Cockpit Plus med navigation
 • Sportslæderrat
 • Steptronic automatgear

BMW 520d Sedan

M SPORT PAKKE

 • M Sport undervogn
 • Klimaautomatik med 2-zonetilpasning inkl. dyser ved bagsædet
 • LED-forlygter og LED-baglygter

BMW M550i xDrive Sedan

M MODELLER

 • M letmetalhjul
 • Sædeindstilling, elektrisk, med memory til fører
 • BMW xDrive firehjulstræk

HØJDEPUNKTER VED BMW 5-SERIE SEDAN PLUG-IN-HYBRIDMODELLERNE.

Oplev fordelene og de tekniske højdepunkter ved BMW 5-serie Sedan, 530e, 530e xDrive og 545e xDrive med innovativ hybridmotor.

Du får det bedste fra to verdener: Med BMW 5-serie Sedan plug-in-hybridmodellerne, BMW 530e, BMW 530e xDrive og BMW 545e xDrive får du bæredygtig mobilitet og effektiv køredynamik. Oplev de mange fordele ved disse innovative BMW hybridbiler og få mere at vide om drivkonceptet, køredynamikken, BMW Charging og praktiske digitale tjenester fra BMW ConnectedDrive.
BMW 5-serie Sedan plug-in-hybrid 2021 G30 set fra siden ved en BMW wallbox

Plug-in-hybridteknologien i BMW 5-serie Sedan.

To i perfekt samklang: BMW 5-serie Sedan plug-in-hybridbilerne, BMW 530e, BMW 530e xDrive og BMW 545e xDrive kombinerer den elektriske drivteknologi BMW eDrive med en kraftfuld BMW forbrændingsmotor. Sammen leverer de to drivenheder en køreoplevelse, der forbinder størst mulig effektivitet med mest mulig køreglæde – alt efter køreprogrammet enten udledningsfrit lokalt og nærmest lydløst eller med et medrivende kraftigt drejningsmoment og reserver nok til selv længere strækninger. Det intelligente firehjulstræk BMW xDrive sørger desuden for optimal dynamik og traktion i forbindelse med modellerne BMW 530e xDrive og BMW 545e xDrive. Den såkaldte rekuperation, hvor bevægelsesenergi omdannes til elektrisk energi under opbremsning og føres tilbage til batteriet, yder også et værdifuldt bidrag til den effektive køreoplevelse.

Mere om BMW plug-in-hybridmotoren
BMW 5-serie Sedan plug-in-hybrid 2021 G30 set forfra let drejet kørende på en vej

Køreprogrammer i BMW 5-serie Sedan plug-in-hybridbilerne.

På vej til arbejde udelukkende på strøm og udledningsfrit eller kraftfuldt og dynamisk på weekendtur med en tilstrækkelig rækkevidde – BMW 5-serie Sedan hybridbilerne, 530e, 530e xDrive og 545e xDrive holder alle muligheder åbne for dig. Få glæde af intelligente køreprogrammer, der sikrer det optimale samspil mellem forbrændings- og elmotor i enhver situation – og oplev fascinationen ved en banebrydende teknologi og en enestående køreoplevelse.

Mere om BMW plug-in-hybridmotoren
BMW 5-serie Sedan plug-in-hybrid 2021 G30 set forfra let drejet under opladning med model

Opladning af BMW 5-serie Sedan plug-in-hybridbiler.

Lige meget om det er hjemme eller på farten: BMW Charging tilbyder dig skræddersyede løsninger til opladning af din BMW 5-serie Sedan med hybridmotor. Ud over det medfølgende standardladekabel (Mode 2) til husholdningsstikkontakter giver en BMW wallbox mulighed for en ekstra komfortabel, sikker og hurtig opladning. Med vores partners Smart Wallbox får man yderligere funktioner til intelligent opladning, og med installationsservice sikres det, at wallboxen installeres korrekt og uden problemer. For maksimal fleksibilitet ved opladning i hjemmet fås Flexible Fast Charger, der ved hjælp af forskellige adaptere gør det muligt for dig at oplade din BMW plug-in-hybrid i enhver almindelig husholdnings- eller industristikkontakt. Til BMW 5-serie Sedan plug-in-hybridbilerne medfølger der ved levering ud over standardladekablet (mode 2) også et ladekabel (mode 3) til offentlig opladning samt et BMW Charging Card, der giver dig attraktive betingelser i forhold til offentlig opladning. Ladetiden (0-100 %) for BMW 5-serie Sedan BMW, BMW 530e, BMW 530e xDrive og BMW 545e xDrive er ca. 3,6 timer ved en ladeeffekt på 3,7 kW (BMW wallbox, Flexible Fast Charger, offentlige ladestationer) og ca. 6,0 timer ved en ladeeffekt på 2,3 kW (husholdningsstikkontakt).

Mere om BMW Charging
Plug-in-hybrid BMW 5-serie Sedan 2021 G30 navigationssystem nærbillede

Digitale services til BMW 5-serie Sedan plug-in-hybridbiler.

Få det optimale ud af hver eneste meter, du kører i din bil: BMW tilbyder dig innovative digitale services, der gør hverdagen med din BMW 5-serie Sedan, 530e, 530e xDrive eller 545e xDrive endnu lettere og mere komfortabel. BMW Connected Charging viser dig målrettet de nærmeste offentlige ladestationer på din rute og giver dig yderligere detaljerede oplysninger – for eksempel hvilken ladestander der er ledig, hvad det vil koste, og hvor i nærheden du kan udnytte ladetiden optimalt. Med app’en My BMW har du altid det fulde overblik over bilens ladestatus og de seneste ladecyklusser. Du får f.eks. en push-besked, så snart din bil er fuldt opladet. Yderligere digitale services som BMW Intelligent Personal Assistant eller Smartphone-integration letter din daglige mobilitet yderligere – for afslappet køreglæde i din BMW 5-serie Sedan med plug-in-hybridmotor.

Mere om de digitale tjenester

VÆLG DIN BMW 5-SERIE SEDAN.

BMW 520d Sedan

ESSENCE

BMW 530e Sedan

BALANCE

BMW 530d xDrive Sedan

SIGNATURE

BMW 5-SERIE SEDANS DESIGN.

BMW 5-serie Sedan kombinerer det sportslige med det suveræne på et nyt fælles niveau – først og fremmest takket være typiske BMW proportioner som den lange hjulafstand, den langstrakte motorhjelm og den flydende taglinje. Præcise konturer skaber en spændingsfyldt modsætning til reducerede flader i stramt design og skaber et moderne og puristisk udtryk. Især BMW nyren og BMW laserlyset tilfører fronten en dynamisk og innovativ karakter. Forlygterne er forbundet direkte med nyren, hvilket blot understreger bilens bredde yderligere og skaber et særligt elegant udtryk, der præger bilen helt frem til bagkofangerens sporty udstødningsrør. Således opstår der et både stilfuldt og sportsligt helhedsindtryk.

Læs mere

TEKNOLOGIERNE I BMW 5-SERIE SEDAN.

Informationsdisplay BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 interiør cockpit
Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional byder på optimal komfort og sikkerhed i kritiske eller monotone trafiksituationer. Ud over indholdet i Driving Assistant omfatter systemet bl.a. styre- og vognbaneassistent med udvidede funktioner, nødstandsningsassistent samt vognbaneassistent med aktiv sidekollisionsbeskyttelse.
 Bakassistent.

Bakassistent.

Ved fremadkørsel op til 35 km/t lagrer bakassistenten de seneste 50 m af den kørte strækning med henblik på – hvis du ønsker det – at kunne tilbagelægge den igen ved bakning. På den måde aflastes du fra arbejdet med at styre og kan koncentrere dig om at overvåge bilens omgivelser.
 BMW laserlys.

BMW laserlys.

Det adaptive BMW laserlys lyser med op til 650 m nærmest dobbelt så langt som almindelige forlygter. Det giver bedre sigtbarhed i mørke og dermed også større sikkerhed. De blå detaljer og "BMW Laser"-logoet inde i forlygterne fremhæver den avancerede teknologi og bilens sporty udtryk yderligere.
 BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional med navigationsfunktion har både et berøringsfølsomt højopløst 12,3'' stort kontroldisplay og et digitalt 12,3'' stort instrumentdisplay. BMW Operating System 7 kan bl.a. betjenes ved hjælp af iDrive Touch Controlleren.
 BMW Intelligent Personal Assistant.

BMW Intelligent Personal Assistant.

Ville det ikke være fantastisk, hvis din BMW også var udstyret med en personlig bilekspert? *Sprogfunktionen er ikke tilgængelig på dansk. Kommunikér med din BMW via BMW Intelligent Personal Assistant. Du kan betjene en lang række bilfunktioner ved at udtale helt naturlige kommandoer. Den kan desuden forklare ting om bilen og hjælpe dig med at lære din BMW bedre at kende.
 Remote Software Upgrade.

Remote Software Upgrade.

Altid den nyeste softwareversion i bilen. Med softwareopdatering via fjernadgang er din BMW altid helt up to date. Du kan let downloade opdateringerne via My BMW app eller bilens SIM-kort og derefter installere dem. Andre tilgængelige funktioner vil ligeledes blive aktiveret i din BMW i den forbindelse.
 Smartphone-integration.

Smartphone-integration.

Hvorfor undvære din smartphones funktioner, når du kører i din BMW, når nu du kan fortsætte som hidtil? Med funktionen Smartphone-integration understøtter din bil Apple CarPlay og Android Auto via en trådløs forbindelse mellem smartphone og bil. På den måde kan du let benytte sædvanlige funktioner og forskellige apps i bilen.

KØREDYNAMIKKEN I BMW 5-SERIE SEDAN.

Oversigt over motor- og undervognsteknologier.

Flere kræfter, større kontrol. Fra en særligt økonomisk 4-cylindret dieselmotor til en omdrejningsvillig og ekstremt kraftfuld 6-cylindret benzinmotor: BMW 5-serie Sedan er altid sportsligt på farten. Med perfekt afstemte motor- og undervognsteknologier som den adaptive undervogn, den integrale aktiv styring eller det intelligente firehjulstræk xDrive er der garanti for et optimalt vejgreb og maksimal køreglæde.

Mild-hybrid-teknologi BMW 5-serie Sedan G30 undervogn

Mild-hybrid-teknologi BMW 5-serie Sedan.

Mild-hybrid-teknologien benyttes til genindvinding af den kinetiske energi ved opbremsning og understøtter forbrændingsmotoren ved acceleration. Dermed reduceres både forbruget og emissionen, og det giver dig samtidig en dynamisk fordel. Mild-hybrid-teknologien gør det desuden muligt for den automatiske start/stop-funktion at agere endnu hurtigere og endnu mere komfortabelt.
BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 Phytonic Blue metallic, set forfra let drejet kørende på en vej

Adaptiv undervogn.

Den adaptive undervogn gør det muligt hele tiden at tilpasse støddæmperne optimalt til vejforholdene, øge kørekomforten i bilen og desuden forbedre køredynamikken. Ud over standardindstillingen COMFORT til høj kørekomfort sikrer programmet SPORT endnu mere sportslig køreglæde.
Integral aktiv styring BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020 set bagfra let drejet under kørsel

Integral aktiv styring.

Integral aktiv styring kombinerer medstyrende baghjul med variabel udveksling af styretøjet på forakslen. Ved lavere hastigheder drejer baghjulene i modsat retning af forhjulene, så kørslen bliver smidigere, og bilen bliver lettere at manøvrere, Fra ca. 60 til 80 km/t drejer baghjulene med i samme retning for at øge kørestabiliteten og komforten.
BMW xDrive BMW 5-serie Sedan G30 Facelift 2020

BMW xDrive.

Det intelligente firehjulstræk BMW xDrive fordeler hurtigt og fleksibelt trækkraften mellem for- og baghjul og sikrer dermed optimalt vejgreb samt maksimal køredynamik og sikkerhed uanset vejforholdene. Den elektronisk styrede kraftfordeling sørger for at forhindre over- eller understyring i svingene.

MODELLER AF BMW 5-SERIE SEDAN.

BMW 5-serie Sedan

BMW 5-serie Sedan vækker begejstring i standardkonfigurationen med sin alsidighed og forskellige funktionelle features til glæde for komfort og sikkerhed.
BMW 5-serie Sedan 540i G30 2020 standardkonfiguration i Sophisto Grey set forfra let drejet

Luxury Line

Luxury Line viser bilen fra dens mest elegante side. Eksklusive designelementer i højglanskrom giver bilen et raffineret visuelt udtryk. Og det fortsætter i kabinen. Her fuldender den eksklusive læderpolstring og de elegante lister det luksuriøse udtryk.
BMW 5-serie Sedan 520d xDrive G30 2020 Luxury Line i Bernina Grey set forfra let drejet

M Sportspakke

M Sportspakke giver bilen et endnu mere sporty udtryk. Ud over et opgraderet design indeni og udenpå er M Sportspakke også garant for endnu mere køreglæde. Således optimerer fx M sportsundervognen og M Aerodynamikpakke de køredynamiske egenskaber markant.
BMW 5-serie Sedan 520d xDrive G30 2020 M Sportspakke i Alpine White set forfra let drejet
 • BMW 5-serie Sedan
 • Luxury Line
 • M Sportspakke

BMW ORIGINALTILBEHØR OG BMW M PERFORMANCE PARTS TIL BMW 5-SERIE SEDAN.

En velkendt god følelse.

Glæden ved at køre er fælles for alle BMW kørere fra fabrikken. Til dine specielle krav findes det originale BMW tilbehør. Naturligvis med individuelt tilbehør og ekstraudstyr, der i kvalitet, design og ydeevne er perfekt afstemt til din BMW 5-serie Sedan og giver dig maksimal merværdi – uanset hvad du måtte vælge.

TEKNISKE DATA FOR BMW 5-SERIE SEDAN.

BMW 530e Sedan.

Ydelse i kW (hk) ved 1/min:

135 (184) / 5000-6500

Acceleration fra 0 til 100 km/t i sek.:

5,9

Brændstofforbrug, blandet kørsel, i l/100 km:

1,3 - 1,8

CO2-udledning, blandet kørsel, i g/km:

30 - 41

BMW 5-serie Sedan G30 tekniske data