SHOP THE LOOK

DEN HELT NYE

5

DEN NYE BMW 5-SERIE SEDAN.

 

BMW 520d. 197 hk. Forbrug 16,4-19,6 km/l. CO2-udledning 135-160 g/km. Energiklasse A til A+. Forbrug kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn og vejr. Bilen er vist med ekstraudstyr.

TEKNISKE DATA

VARIANTER.

Modeller

M modeller

BMW M
BMW 520d Sedan

Effekt

145 kW (197 hk) [1]

Drejningsmoment

400 Nm [1]

0-100 km/t

7,3 s

Maksimal hastighed

233 km/h

BMW 520d. 197 hk. Forbrug 16,4-19,6 km/l. CO2-udledning 135-160 g/km. Energiklasse A til A+. Forbrug kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn og vejr. Forbrugstal er foreløbige. Bilen er vist med ekstraudstyr.


[1] Midlertidig forøgelse <10 sekunder i forhold til angivet nominel værdi. Sammensat af forbrændingsmotoren (angivet nominel værdi) og elmotoren (op til angivet nominel værdi).

DIN NYE BMW 5-SERIE SEDAN.

  InfoI content placeholder

  DEN HELT NYE

  BMW 5-SERIE– DIESELDREVET KØREGLÆDE.

  Eksklusivt design. Banebrydende teknik. Klassisk BMW følelse. Den helt nye BMW 5-serie Sedan er en dieseldrevet premiumbil med god plads til alle livets behov – uanset om du ruller professionelt eller privat.

  KØREDYNAMIK

  KØRSEL I DEN NYE BMW 5-SERIE.

  0:00
  0:00 /  0:00

  Komfortabel, sportslig og fleksibel: Den nye BMW 5-serie er den perfekte ledsager selv på lange rejser.

  Design

  EKSTERIØRHØJDEPUNKTER.

  INTERIØRDESIGN.

  INTERIØRHØJDEPUNKTER.

  Teknologier

  FØRERASSISTENSSYSTEMER OG OPKOBLING.

  Altid rigtigt placeret i vognbanen og med rette afstand

  Driving Assistant Professional holder vognbanen og afstanden sikkert op til 210 km/t. Det er især en god hjælp i tæt trafik. Om nødvendigt bremser din BMW helt ned så den holder stille og sætter automatisk i gang igen.

  Din BMW ordner parkeringen for dig.

  Parkering, uden at du behøver sidde i bilen. Parking Assistant Professional kører automatisk din BMW ind på og ud fra en parkeringsplads. Du udfører den op til 200 m lange manøvre en enkelt gang og lagrer den efterfølgende.

  Se mere end blot det, der ligger forude.

  BMW Live Cockpit Professional projicerer vigtige oplysninger direkte op i dit synsfelt, uden at du behøver fjerne blikket fra vejen. Augmented View opgraderer vejen forude med liveoplysninger, der gør det lettere for dig at navigere.

  Mere end blot en nøgle.

  Med BMW Digital Key Plus kan du bruge din smartphone som bilnøgle og dele den digitalt med op til 5 personer. Din BMW åbnes automatisk, så snart du nærmer dig den, og du ledsages af en lysiscenesættelse. Kabinen indstiller sig efter din præferencer i overensstemmelse med den valgte personlige profil.

  BMW FINANCIAL SERVICES

  FINANSIERING AF DIN NYE BMW 5-SERIE SEDAN.

  Uanset om du ønsker billån eller leasing, har  BMW Financial Services en løsning, der passer til dine ønsker og behov.

  RÅDGIVNING OG SERVICES

  PROACTIVE CARE I DEN NYE BMW 5-SERIE.

  Service – lige når du har behov for det.

  Altid et skridt foran. Lige meget om det er tid til eftersyn, eller dækkene er slidte: Vi sørger for at kontakte dig i god tid. Og du kan bestille en tid direkte via meddelelsen i My BMW app, så du kan køre videre uden stress.

  OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL TIL DEN NY BMW 5-SERIE.