BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 Sophisto Grey 7/8 frontvisning kørende i udkanten af en by
BrændstoftypeBenzinDieselHybrid

THE 5

BMW 5-SERIE TOURING

BrændstoftypeBenzinDieselHybrid
THE 5BMW 5-SERIE TOURING

EN STOR STATIONCAR, DER FÅR DIG TIL AT FØLE, AT DU GLIDER HEN OVER VEJEN.

En klassiker, der altid er aktuel – både som privatejet bil og som firmabil. Velkommen i en stabil allround-Touring.

Komfort, køreglæde, god plads og sikkerhed – med BMW 5-serie Touring får du det hele i en bil. Her kan alle passagerer lade sig indhylle i førsteklasses komfort. Med en stor bagagerumsvolumen og fleksible sædeløsninger er denne tro væbner lige velegnet til brug i arbejdsøjemed og til roadtrip med hele familien.

 

Med plug-in-hybriderne BMW 530e og BMW 530e xDrive kan du køre helt op til hhv. 56 km og 52 km på el.

 

Læs mere

HØJDEPUNKTER VED BMW 5-SERIE TOURING PLUG-IN-HYBRIDMODELLERNE.

Oplev fordelene og de tekniske højdepunkter ved BMW 530e og BMW 530e xDrive Touring med innovativ hybridmotor.

Det bedste fra to verdener. Med BMW 5-serie Touring plug-in-hybrid-modellerne BMW 530e og BMW 530e xDrive får du bæredygtig mobilitet og effektiv køredynamik. Oplev de mange fordele ved disse innovative BMW hybridbiler og få mere at vide om drivkonceptet, køredynamikken, BMW Charging og praktiske digitale tjenester fra BMW ConnectedDrive.
Plug-in-hybrid BMW 5-serie Touring 2021 G31 LCI set forfra under opladning med model
Plug-in-hybrid BMW 5-serie Touring 2021 G31 LCI set fra siden let drejet under opladning med model

Plug-in-hybridteknologien i BMW 5-serie Touring.

To i perfekt samklang: BMW 5-serie Touring plug-in-hybridbilerne BMW 530e og BMW 530e xDrive kombinerer den elektriske drivteknologi BMW eDrive med en kraftfuld BMW forbrændingsmotor. Sammen leverer de to drivenheder en køreoplevelse, der forbinder størst mulig effektivitet med mest mulig køreglæde – alt efter køreprogrammet enten udledningsfrit lokalt og nærmest lydløst eller med et medrivende kraftigt drejningsmoment og reserver nok til selv længere strækninger. Det intelligente firehjulstræk BMW xDrive sørger desuden for optimal dynamik og traktion i forbindelse med BMW 530e xDrive Touring. Den såkaldte rekuperation, hvor bevægelsesenergi omdannes til elektrisk energi under opbremsning og føres tilbage til batteriet, yder også et værdifuldt bidrag til den effektive køreoplevelse.

Mere om BMW plug-in-hybridmotoren
Plug-in-hybrid BMW 5-serie Touring 2021 G31 LCI set forfra let drejet kørende på en vej

Køreprogrammer i BMW 5-serie Touring plug-in-hybridbiler.

På vej til arbejde udelukkende på strøm og udledningsfrit eller kraftfuldt og dynamisk på weekendtur med en tilstrækkelig rækkevidde – BMW 5-serie Touring hybridbilerne BMW 530e og BMW 530e xDrive holder alle muligheder åbne for dig. Få glæde af intelligente køreprogrammer, der sikrer det optimale samspil mellem forbrændings- og elmotor i enhver situation – og oplev fascinationen ved en banebrydende teknologi og en enestående køreoplevelse.

Mere om BMW plug-in-hybridmotoren
Plug-in-hybrid BMW 5-serie Touring 2021 G31 LCI set fra siden under opladning med model

Opladning af BMW 5-serie Touring plug-in-hybridbiler.

Lige meget om det er hjemme eller på farten: BMW Charging tilbyder dig skræddersyede løsninger til opladning af din BMW 5-serie Touring med hybridmotor. Ud over det medfølgende standardladekabel (Mode 2) til husholdningsstikkontakter giver en BMW wallbox mulighed for en ekstra komfortabel, sikker og hurtig opladning. Med vores partners Smart Wallbox får man yderligere funktioner til intelligent opladning, og med installationsservice sikres det, at wallboxen installeres korrekt og uden problemer. For maksimal fleksibilitet ved opladning i hjemmet fås Flexible Fast Charger, der ved hjælp af forskellige adaptere gør det muligt for dig at oplade din BMW plug-in-hybrid i enhver almindelig husholdnings- eller industristikkontakt. Til BMW 5-serie Touring plug-in-hybridbilerne medfølger der ved levering ud over standardladekablet (mode 2) også et ladekabel (mode 3) til offentlig opladning samt et BMW Charging Card, der giver dig attraktive betingelser i forhold til offentlig opladning. Ladetiden (0-100 %) for BMW 5-serie Touring BMW 530e og BMW 530e xDrive er ca. 3,6 timer ved en ladeeffekt på 3,7 kWh (BMW wallbox, Flexible Fast Charger, offentlige ladestationer) og ca. 6,0 timer ved en ladeeffekt på 2,3 kWh (husholdningsstikkontakt).


Mere om BMW Charging
Plug-in-hybrid BMW 5-serie Touring 2021 G31 LCI navigationssystem nærbillede

Digitale services til BMW 5-serie Touring plug-in-hybridbiler.

Få det optimale ud af hver eneste meter, du kører i din bil: BMW tilbyder dig innovative digitale services, der gør hverdagen med din BMW 530e eller BMW 530e xDrive Touring endnu lettere og mere komfortabel. BMW Connected Charging viser dig målrettet de nærmeste offentlige ladestationer på din rute og giver dig yderligere detaljerede oplysninger – for eksempel hvilken ladestander der er ledig, hvad det vil koste, og hvor i nærheden du kan udnytte ladetiden optimalt. Med app’en My BMW har du altid det fulde overblik over bilens ladestatus og de seneste ladecyklusser. Du får f.eks. en push-besked, så snart din bil er fuldt opladet. Yderligere digitale services som BMW Intelligent Personal Assistant eller Smartphone-integration letter din daglige mobilitet yderligere – for afslappet køreglæde i din BMW 5-serie Touring med plug-in-hybridmotor.

Mere om de digitale tjenester

BMW 5-SERIE TOURING’s DESIGN.

BMW 5-serie Touring sætter nye sportslige standarder. Den lange hjulafstand og den langstrakte motorhjelm understreger, hvor suveræn den er, mens præcise konturer og reducerede flader sikrer en moderne fremtoning. Især BMW nyren og BMW laserlyset tilfører fronten en dynamisk og innovativ karakter. Forlygterne er forbundet direkte med nyren, så bilens bredde understreges yderligere. Alt i alt skaber det et helt særligt og sportsligt elegant udtryk, der præger bilen helt frem til bagkofangerens sporty udstødningsrør.

Læs mere

BMW 5-SERIE TOURING’s DESIGN OG FUNKTIONALITET.

Panorama-glastag BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 indvendigt udstyr

Panorama-glastag.

Luk panoramaglastaget op, og du er sikret god ventilation i kabinen. Når taget er lukket, skaber det store glasparti et venligt og lyst kabinemiljø. Det åbner og lukker fuldautomatisk med et tryk på en knap eller ved hjælp af bilnøglen, og er udstyret med skyde- og hævefunktion samt elektrisk solgardin og vindafviser.
Anhængertræk BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 nærbillede

Anhængertræk.

Anhængertrækket med eldrevet trækkrog er godkendt til en maksimal anhængervægt på 2.000 kg. Ved slingren af anhængeren stabiliserer anhængerstabilitetskontrollen automatisk den trækkende bil ved at bremse. Når trækkrogen er vippet op under bagkofangeren ved hjælp af den indbyggede elmotor, er anhængertrækket ikke synligt.
Bagagerumspakke BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020

Bagagerumspakke.

Bagagerumspakken udvider bagagerummets funktionalitet med en næsten trinløs indstilling af ryglænshældningen inkl. cargoposition, fastspændingsskinner til venstre og højre med to flytbare spændeøjer, spænderem med kunststoframme på sidebeklædningen til højre samt en multifunktionskrog.

BMW 5-SERIE TOURING’s TEKNOLOGIER.

BMW 5-serie Touring er altid til din tjeneste. Topmoderne assistentsystemer og Connectivity-funktioner sikrer størst mulig sikkerhed og komfort, mens innovative business- og entertainmentfunktioner underholder og informerer. Og takket være de smarte digitale tjenester er du altid optimalt opkoblet undervejs – for en ubekymret og afslappet mobilitet.
BMW 5-serie Touring LCI G31 BMW Live Cockpit Professional 12,3” Central Information Display cockpit nærbillede
Driving Assistant Professional BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 interiør cockpit

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional byder på optimal komfort og sikkerhed i kritiske eller monotone trafiksituationer. Ud over indholdet i Driving Assistant omfatter systemet bl.a. styre- og vognbaneassistent med udvidede funktioner, nødstandsningsassistent samt vognbaneassistent med aktiv sidekollisionsbeskyttelse.
Bakassistent BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 interiør cockpit

Bakassistent.

Ved fremadkørsel op til 35 km/t lagrer bakassistenten de seneste 50 m af den kørte strækning med henblik på – hvis du ønsker det – at kunne tilbagelægge den igen ved bakning. På den måde aflastes du fra arbejdet med at styre og kan koncentrere dig om at overvåge bilens omgivelser.
BMW laserlys BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 nærbillede af front

BMW laserlys.

Det adaptive BMW laserlys lyser med op til 650 m nærmest dobbelt så langt som almindelige forlygter. Det giver bedre sigtbarhed i mørke og dermed også større sikkerhed. De blå detaljer og "BMW Laser"-logoet inde i forlygterne fremhæver den avancerede teknologi og bilens sporty udtryk yderligere.
BMW Live Cockpit Professional BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 interiør cockpit

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional med navigationsfunktion har både et berøringsfølsomt højopløst 12,3'' stort kontroldisplay og et digitalt 12,3'' stort instrumentdisplay. BMW Operating System 7 kan bl.a. betjenes ved hjælp af iDrive Touch Controlleren.
BMW Intelligent Personal Assistant BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 interiør cockpit

BMW Intelligent Personal Assistant.

Ville det ikke være fantastisk, hvis din BMW også var udstyret med en personlig bilekspert? *Sprogfunktionen er ikke tilgængelig på dansk. Kommunikér med din BMW via BMW Intelligent Personal Assistant. Du kan betjene en lang række bilfunktioner ved at udtale helt naturlige kommandoer. Den kan desuden forklare ting om bilen og hjælpe dig med at lære din BMW bedre at kende.
Remote Software Upgrade BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 interiør cockpit

Remote Software Upgrade.

Altid den nyeste softwareversion i bilen. Med softwareopdatering via fjernadgang er din BMW altid helt up to date. Du kan let downloade opdateringerne via My BMW app eller bilens SIM-kort og derefter installere dem. Andre tilgængelige funktioner vil ligeledes blive aktiveret i din BMW i den forbindelse.
Smartphone-integration BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 interiør cockpit

Smartphone-integration.

Hvorfor undvære din smartphones funktioner, når du kører i din BMW, når nu du kan fortsætte som hidtil? Med funktionen Smartphone-integration understøtter din bil Apple CarPlay og Android Auto via en trådløs forbindelse mellem smartphone og bil. På den måde kan du let benytte sædvanlige funktioner og forskellige apps i bilen.

KØREDYNAMIKKEN I BMW 5-SERIE TOURING.

Oversigt over motor- og undervognsteknologier.

Alt er indstillet på køreglæde. Fra en særligt økonomisk 4-cylindret dieselmotor til en omdrejningsvillig og ekstremt kraftfuld 6-cylindret benzinmotor: BMW 5-serie Touring er altid sportsligt på farten. Med perfekt afstemte motor- og undervognsteknologier som den adaptive undervogn, den integrale aktiv styring eller det intelligente firehjulstræk xDrive er der garanti for et optimalt vejgreb og maksimal køreglæde.
Mild-hybrid-teknologi BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 undervogn

Mild-hybrid-teknologi.

Mild-hybrid-teknologien benyttes til genindvinding af den kinetiske energi ved opbremsning og understøtter forbrændingsmotoren ved acceleration. Dermed reduceres både forbruget og emissionen, og det giver dig samtidig en dynamisk fordel. Mild-hybrid-teknologien gør det desuden muligt for den automatiske start/stop-funktion at agere endnu hurtigere og endnu mere komfortabelt.
Adaptiv undervogn BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 nærbillede af start/stop-knap

Adaptiv undervogn.

Den adaptive undervogn gør det muligt hele tiden at tilpasse støddæmperne optimalt til vejforholdene, øge kørekomforten i bilen og desuden forbedre køredynamikken. Ud over standardindstillingen COMFORT til høj kørekomfort sikrer programmet SPORT endnu mere sportslig køreglæde.
Integral aktiv styring BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 set forfra let drejet under kørsel

Integral aktiv styring.

Integral aktiv styring kombinerer medstyrende baghjul med variabel udveksling af styretøjet på forakslen. Ved lavere hastigheder drejer baghjulene i modsat retning af forhjulene, så kørslen bliver smidigere, og bilen bliver lettere at manøvrere. Fra ca. 60 til 80 km/t drejer baghjulene med i samme retning for at øge kørestabiliteten og komforten.
BMW xDrive BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020 badge

BMW xDrive.

Det intelligente firehjulstræk BMW xDrive fordeler hurtigt og fleksibelt trækkraften mellem for- og baghjul og sikrer dermed optimalt vejgreb samt maksimal køredynamik og sikkerhed uanset vejforholdene. Den elektronisk styrede kraftfordeling sørger for at forhindre over- eller understyring i svingene.

BMW 5-SERIE TOURING-MODELLERNE.

BMW 5-serie Touring

BMW 5-serie Touring vækker begejstring i standardkonfigurationen med sin alsidighed og forskellige funktionelle features til glæde for komfort og sikkerhed.
BMW 5-serie Touring 530i G31 2020 standardkonfiguration i Sophisto Grey

Luxury Line

Luxury Line viser bilen fra dens mest elegante side. Eksklusive designelementer i højglanskrom giver bilen et raffineret visuelt udtryk. Og det fortsætter i kabinen. Her fuldender den eksklusive læderpolstring og de elegante lister det luksuriøse udtryk.
BMW 5-serie Touring 530i G31 2020 Luxury Line i Mineral White

M Sportspakke

M Sportspakke giver bilen et endnu mere sporty udtryk. Ud over et opgraderet design indeni og udenpå er M Sportspakke også garant for endnu mere køreglæde. Således optimerer fx M sportsundervognen og M Aerodynamikpakke de køredynamiske egenskaber markant.
BMW 5-serie Touring 530e G31 2020 M Sportspakke i Tansanit Blue II metallic set forfra let drejet
  • BMW 5-serie Touring
  • Luxury Line
  • M Sportspakke

BMW ORIGINALTILBEHØR OG BMW M PERFORMANCE PARTS TIL BMW 5-SERIE TOURING.

En velkendt god følelse.

Glæden ved at køre er fælles for alle BMW kørere fra fabrikken. Til dine specielle krav findes det originale BMW tilbehør. Naturligvis med individuelt tilbehør og ekstraudstyr, der i kvalitet, design og ydeevne er perfekt afstemt til din BMW 5-serie Touring og giver dig maksimal merværdi – uanset hvad du måtte vælge.
BMW universalholder til tablets med BMW Safety Case, Travel & Comfort BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020

BMW universalholder til tablets med BMW Safety Case.

Universalholderen kan justeres i størrelsen og fastgøres til basisholderen, der fås separat, eller til ekstraudstyret "Travel & Comfort". Den sørger for sikker fastholdelse af en lang række Apple- eller Samsung-tablets med BMW Safety Case fra 7 til 11", kan drejes 360° og fastholdes i den ønskede hældning.
BMW bagagerumsmåtte BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020

BMW bagagerumsmåtte.

Den skridsikre, vandafvisende og robuste måtte med høj kant hele vejen rundt og i et flot design beskytter bagagerummet mod snavs og fugt. Udførelsen i sort med en elegant detalje i rustfrit stål passer perfekt til kabinens øvrige design.
BMW LED-dørprojektorer BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020

BMW LED-dørprojektorer.

De nye BMW LED-dørprojektorer med forbedret projektionskvalitet og en levetid over gennemsnittet gør ind- og udstigning til en helt særlig oplevelse. De aktiveres automatisk, når dørene åbnes, og sørger for en perfekt individuel oplysning af indstigningsområdet ved at projicere en grafik på jorden ved siden af bilen. Ved hjælp af dias, der kan udskiftes, kan føreren selv bestemme den projicerede grafik og vælge mellem BMW logo og BMW M logo.
M Performance sidespejlkappe i carbon BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020

M Performance sidespejlkappe i carbon.

Manuelt fremstillet i kulfiber af højeste kvalitet: De markante M Performance sidespejlskapper understreger bilens hightech-karakter. Det dynamiske design giver bilen et særligt eksklusivt og sporty look.
20" M Performance smedefælge med multieger 732 M Bicolor BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020

20" M Performance smedefælge med multieger 732 M Bicolor.

De eksklusive 20" M Performance smedefælge med multieger 732 M er i Bicolor Night Gold, glansfræset/glansdrejet og udført med farvet M logo. Komplet TPMS-sommerhjulsæt med Run Flat-teknologi, hjulstørrelse 8J x 20 med dækstørrelse 245/35, R20, 95Y, XL RSC for og 9J x 20 med dækstørrelse 275/30 R20 97Y XL RSC bag.
M Performance rat BMW 5-serie Touring G31 Facelift 2020

M Performance rat.

Håndfaste argumenter: M Performance rattet er betrukket med alcantara og giver et ekstra godt og behageligt greb – og følelsen af mere direkte styreegenskaber. De markante konturer og midtermarkeringen af rødt læder understreger motorsportslooket yderligere.

TEKNISKE DATA FOR BMW 5-SERIE TOURING.

BMW 530e Touring.

Systemydelse i kW (hk):

215 (292)

Acceleration fra 0 til 100 km/t i sek.:

6,1

Brændstofforbrug, blandet kørsel, i l/100 km:

1,5 - 1,9

CO2-udledning, blandet kørsel, i g/km:

35 - 43

BMW 530e Touring G31 LCI i Sophisto Grey metallic, kørende i bytrafik