BMW 7-serie Sedan, luksussedan, luksusklasse, information

THE 7

BMW 7-SERIE SEDAN

BMW 7-serie Sedan står for eksklusiv luksus og den enestående følelse af at definere nye grænser. Netop derfor giver en lang række udvalgte udstyringsmuligheder fra områderne køredynamik, udvendigt og indvendigt design og teknologisk innovation og konnektivitet optimale muligheder for personlig tilpasning.

Læs mere
THE 7BMW 7-SERIE SEDAN

SUVERÆNE PIONERER

OPLEV MODELLERNE OG UDSTYRET I BMW 7-SERIE SEDAN

PURE EXCELLENCE-DESIGN

BMW 7-serie Sedan i Pure Excellence-design ser fantastisk ud i eksklusiv Bernina Grey med changerende Bernina Grey Amber effekt og 20” letmetalfælge i multiegerdesign. Med den kraftige 8-cylindrede BMW TwinPower Turbo-benzinmotor med en maksimal ydelse på 530 hk (390 kW) ved et maksimalt omdrejningsmoment på 750 Nm får du præstationer på allerhøjeste niveau. Også kabinen gør indtryk med eksklusive materialer som udvidet læderindtræk ”Nappa” med elegante stikninger i cognac eller lister i mørk amerikansk eg.

Grå BMW 7-serie Sedan i Pure Excellence-design, set forfra let drejet

BMW 7-serie Sedan i Pure Excellence-design ser fantastisk ud i eksklusiv Bernina Grey med changerende Bernina Grey Amber effekt og 20” letmetalfælge i multiegerdesign. Med den kraftige 8-cylindrede BMW TwinPower Turbo-benzinmotor med en maksimal ydelse på 530 hk (390 kW) ved et maksimalt omdrejningsmoment på 750 Nm får du præstationer på allerhøjeste niveau. Også kabinen gør indtryk med eksklusive materialer som udvidet læderindtræk ”Nappa” med elegante stikninger i cognac eller lister i mørk amerikansk eg.

M-SPORTSPAKKE

M-sportspakken giver bilen et ekstra sporty udtryk. De sportslige detaljer foran og bagpå får den til at fremstå endnu mere kraftfuld. Den dynamiske profil afrundes af eksklusive lakeringer, sporty M letmetalfælge og en lang række detaljer i kabinen.

Grå BMW 7-serie Sedan med M sportspakke, set forfra let drejet

M-sportspakken giver bilen et ekstra sporty udtryk. De sportslige detaljer foran og bagpå får den til at fremstå endnu mere kraftfuld. Den dynamiske profil afrundes af eksklusive lakeringer, sporty M letmetalfælge og en lang række detaljer i kabinen.

IMPONERENDE ELEGANCE

BMW 7-SERIE SEDAN UDVENDIGT OG INDVENDIGT

En helt særlig udstråling: BMW 7-serie Sedan har et stærkt og beslutsomt udtryk. De fokuserede forlygter og de imponerende forbundne dobbeltnyrer sætter et selvbevidst præg på den dynamiske front og understreger bilens karakter. Den flydende linje i designet fra de forreste luftindtag via Air Breatheren på siden til den karakteristiske bagende giver BMW 7-serie Sedan et langstrakt og elegant udtryk. Indvendigt emmer BMW 7-serie Sedan af eksklusivitet. Interiøret i luksuriøst læder og det multimodale betjeningskoncept understreger den suveræne æstetik og den enestående komfort. Desuden giver den stemningsfulde belysning i kabinen en helt unik atmosfære, som runder det harmoniske designkoncept af på perfekt vis.

BMW 7-serie Sedan set fra siden med åben dør foran oplyst hotel
BMW 7-serie Sedan: Set forfra, nærbillede af forkofanger

Forkofanger

Forkofangeren med stor BMW nyre giver bilen et stærkt visuelt udtryk. Desuden indrammes de nederste luftindtag af dynamisk formede Air Blades, som optimerer bilens aerodynamik og fremhæver dens sporty-elegante karakter.
BMW 7-serie Sedan: Nærbillede af BMW laserlys

BMW laserlys

BMW laserlyset lyser i den hastighedsafhængige fjernlysmodus næsten dobbelt så langt som andre lygter og giver dermed bedre udsyn og øget sikkerhed. Blå detaljer og ”BMW Laser”-logoet signalerer, at denne teknologi er anvendt i bilen. Udstyret omfatter adaptivt kurvelys og BMW Selective Beam (blændfri fjernlysassistent).
BMW 7-serie Sedan: Nærbillede af Air Breather

Air Breather

Air Breatheren understreger bilens sporty karakter og sørger for, at luften føres væk på optimal vis i hjulkassen. Forkofangeren og den store BMW nyre giver BMW 7-serie Sedan et markant udtryk på gaden.
BMW 7-serie Sedan: Nærbillede af bagkofanger

Bagkofanger

Den nydesignede bagkofanger, de smalle reflekser og de yderligt placerede rørhaler med trapezformet kontur får bilens bagende til at se bredere ud, samtidig med at den får et markant udtryk. Også de flade LED-baglygter og det smalle lysbånd mellem lysenhederne fremhæver sedanens bredde.
BMW 7-serie Sedan: Nærbillede af baglygte med lysbånd

Baglygter med lysbånd

De todelte baglygter er udstyret med baglys, bremselys, baglygter, tågebaglygte og LED-kørselsretningsindikator. Reflekserne er integreret i højre og venstre side af kofangeren. Et smalt lysbånd mellem lysenhederne fremhæver bilens bredde.
BMW 7-serie Sedan: Panorama-glastag set i fugleperspektiv

Panorama-soltag

Panorama-soltaget giver masser af frisk luft, når det er åbent, og skaber en venlig og lys atmosfære i kabinen, når det er lukket. Det åbner og lukker fuldautomatisk med et tryk på en knap eller ved hjælp af bilnøglen og er udstyret med skyde- og hævefunktion samt rullegardin og vindafviser.
BMW 7-serie Sedan: Nærbillede af sæder i ”Nappa”-læder

”Nappa”-læder med stikninger i Cognac

Eksklusivt ”Nappa”-læder med udvidet udstyr/stikninger NMRI Cognac, interiørfarve sort.
BMW 7-serie Sedan: Ambient-lys i kabine

Ambient-lys

Ambient-lyset langs B-stolpen skaber en behagelig atmosfære for bagsædepassagererne. Det bløde lys kan tændes og slukkes via en tast og sørger for en behagelig stemning – også når det ikke er mørkt udenfor. Skærmene bagtil kan også bruges blændfrit i aktiveret tilstand.
BMW 7-serie Sedan: Nærbillede af læssekanten i rustfrit stål i det åbnede bagagerum

Læssekant i rustfrit stål

Den brede læssekant i rustfrit stål giver bagagerummet et touch af eksklusivitet.
BMW 7-serie Sedan: Nærbillede af BMW Individual-køleboks

BMW Individual-køleboks

Den elektriske BMW Individual-køleboks er placeret i bagagerummet og kan åbnes fra bagsæderne, hvis midterarmlænet bagved er klappet ned. Med en volumen på ca. 15 liter har den plads til fx to halvlitersflasker eller en lille flaske champagne (0,375). Køleboksen kan let tages ud, så der igen bliver fuld plads i bagagerummet.
BMW 7-serie Sedan Executive Lounge: Bagsædeområde med ultimativ komfort

Executive Lounge

Executive Lounge byder på ultimativ siddekomfort og godt udsyn for at bagsædepassageren i passagersiden. Sædet har massagefunktion og en lang række indstillingsmuligheder, så køreturen kan blive ekstra afslappende. Med maksimal benplads og en fodstøtte ved ryglænet til passagersædet foran er der god plads til at hvile sig på bagsædet.

BANEBRYDENDE TEKNOLOGI

INNOVATIVE TEKNOLOGIER I BMW 7-SERIE SEDAN

Suverænt på vej mod fremtiden. Snart vil du kunne vælge, om du skal køre selv eller køre autonomt. Allerede i dag giver BMW Personal CoPilot køreassistentsystemer en forsmag på, hvordan vi kommer til at køre bil i fremtiden. De understøtter føreren eller overtager i visse tilfælde bestemte opgaver helt. I BMW 7-serie Sedan er alt orienteret mod føreren. Visningerne i BMW Live Cockpit Professional kan hurtigt gøres individuelle. BMW Intelligent Personal Assistant giver mulighed for hurtig og komfortabel betjening af enkelte funktioner. En ny teknologisk æra.

BMW 7-serie Sedan: Displayet viser BMW Operating System 7.0

BMW Operating System 7.0

Det innovative betjeningskoncept i BMW Operating System 7.0 gør det endnu nemmere at betjene bilens funktioner, fx med gestik, med stemmen, via bilens touchscreen eller via iDrive-styring ‒ nemt og intuitivt. For at kunne gøre dette er controllerens funktioner blevet udvidet. Det er nu muligt at vælge alle Digital Services direkte som apps.
BMW 7-serie Sedan: Display og instrumentpanel viser Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional giver optimal komfort og maksimal sikkerhed i mange kritiske eller monotone trafiksituationer med styre- og vognbaneassistent inkl. påkørselsalarm, nødstandsningsassistent, lokale fareadvarsler og vognbaneassistent med aktiv sidekollisionsbeskyttelse samt andre sikkerhedsfunktioner.
BMW 7-serie Sedan: Display viser Parking Assistant Plus

Parking Assistant Plus

Parking Assistant Plus gør det lettere at parkere og manøvrere bilen. Den omfatter bl.a. et Surround-View System med Top View, Panorama View og Remote 3D View samt sideværts parkeringshjælp, nødbremsefunktionen Active Park Distance Control, parkerings- og bakassistent.
BMW 7-serie Sedan: Display og instrumentpanel viser Remote Software Upgrade

Remote Software Upgrade

Skal din BMW være up to date og udstyret med den nyeste software? Med Remote Software Upgrade vil din BMW altid være opdateret, uden at du behøver at besøge din BMW servicepartner. Opgraderingerne installeres "over the air", som du kender det fra din smartphone. Også andre funktioner i bilen kan aktiveres på den måde.
BMW 7-serie Sedan: Display viser BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional med navigationsfunktion har både et berøringsfølsomt højopløst 10,25'' stort kontroldisplay og et digitalt 12,3'' stort instrumentdisplay. BMW Operating System 7.0 kan bl.a. betjenes ved hjælp af iDrive Touch Controlleren.

EFFEKTIVITET OG DYNAMIK PÅ HØJESTE NIVEAU

MOTORER I BMW 7-SERIE SEDAN

Toppræstationer kommer i mange former – derfor er der flere motorer at vælge imellem til BMW 7-serie Sedan. Ud over den 6-cylindrede BMW Twin Power-rækkemotor er der bl.a. en ekstremt kraftfuld V8-motor og en imponerende V12-motor. Som Plug-in-hybrid er bilen også yderst effektiv. Den 6-cylindrede motor i kombination med et højvoltsbatteri i den seneste generation giver toppræstationer og fører samtidig til forbedrede forbrugsværdier. Takket være det innovative firehjulstræk BMW xDrive leverer BMW 7-serie Sedan toppræstationer – uanset føre og vejr.

Grå BMW 7-serie Sedan kører i urbant miljø set forfra let drejet
BMW 7-serie Sedan: Nærbillede af 4-cylindret BMW TwinPower Turbo-benzinmotor

4-cylindret BMW TwinPower Turbo-benzinmotor

Den 4-cylindrede BMW TwinPower Turbo 2,0-liters benzinmotor i den nye generation garanterer maksimal køreglæde. Den er kendetegnet ved kraftfulde køreegenskaber og hurtige reaktionsevner – allerede fra et lavt drejningsmoment – og er både brændstoføkonomisk og har en lav udledning.
BMW 7-serie Sedan: Nærbillede af -6-cylindret BMW TwinPower Turbo-benzinmotor

6-cylindret BMW TwinPower Turbo-benzinmotor

Suveræn kraft, silkeblød gang og en fantastisk lyd kendetegner den 6-cylindrede 3-liters BMW TwinPower Turbo-benzinmotor fra den nye generation af BMW EfficientDynamics-motorfamilien. Takket være Doppel-VANOS, Valvetronic, High Precision Injection og TwinScroll Turbolader yder den 340 hk (250 kW) og kører i gennemsnit ved blandet kørsel 13,3 km/l.
BMW 7-serie Sedan: Nærbillede af 8-cylindret BMW TwinPower Turbo-benzinmotor

8-cylindret BMW TwinPower Turbo-benzinmotor

Den 8-cylindrede BMW TwinPower Turbo-benzinmotor kombinerer to turboladere, fuldt variabel ventilstyring Valvetronic og direkte indsprøjtning i form af High Precision Injection-teknologi og har imponerende 530 hk (390 kW) med et maksimalt drejningsmoment på 750 Nm. De to turboladere er kompakt placeret mellem cylinderblokkene.
BMW 7-serie Sedan: Nærbillede af M760Li-mærket bag på bilen

12-cylindret M Performance TwinPower Turbo-benzinmotor

Den 12-cylindrede M TwinPower Turbo-benzinmotor repræsenterer det ypperste inden for motorer. Den er kendetegnet af suveræn kraftudfoldelse og en enestående gangkultur, som kun en V12-motor kan have, og giver en uforlignelig køre- og rejseoplevelse.
BMW 7-serie Sedan: Nærbillede af elmotor med eDrive-logo

Elmotor

Køreoplevelser, der viser ind i fremtiden Elmotoren er en helt central komponent i en hybriddrivlinje. Inden for rammerne af hybridfunktionen byder E-drivlinjen i kombination med den 6-cylindrede forbrændingsmotor på komfortabel 100 % elektrisk kørsel (eDrive) med en hastighed på op til 140 km/t. Ved nedbremsning og aktiveret motorbremse konverterer E-drivlinjen bremseenergien til elektrisk energi og lagrer denne i højvoltsbatteriet. Det optimale samspil mellem effektivitet og fleksibilitet.
BMW 7-serie Sedan Tekniske specifikationer

BMW 7-SERIE SEDAN TEKNISKE SPECIFIKATIONER