BMW i4 2021 G26 fuldt elektrisk Gran Coupé elbil billede 1

THE i4

BMW i4 2021 G26 fuldt elektrisk Gran Coupé elbil billede 1

DEN FØRSTE FULDT ELEKTRISKE GRAN COUPÉ

Den første fuldt elektriske Gran Coupé vil være garant for masser af køreglæde med en rækkevidde på op til 600 kilometer* – uden nogen former for udledning. Firedørsbilen lover usædvanlige ydelsesværdier på op til 530 hk (390 kW), mens dens store rækkevidde vil gøre den til den ideelle ledsager selv på længere ture. 

Læs mere
THE i4DEN FØRSTE FULDT ELEKTRISKE GRAN COUPÉ

KRAFTIG ACCELERATION MED SUVERÆNE KØREEGENSKABER.

BMW i4 2021 G26 fuldt elektrisk Gran Coupé elbil billede 2

Med en topydelse på op til 530 hk/390 kW lægger BMW i4 op til fascinerende dynamik. Gran Coupé vil kunne sprinte fra nul til 100 km/t på blot fire sekunder og samtidig imponere med suveræne køreegenskaber. En modelspecifik dæmperteknologi skal gøre den katapultagtige acceleration til en spændende og samtidig kontrolleret køreoplevelse uden antispin eller kurskorrigeringer.

LANGTURSKOMFORT MED STOR RÆKKEVIDDE.

BMW i4 2021 G26 purely electric Gran Coupé electric car Stage image 3

Uanset om vi taler sprint eller lange ture, kørsel i byen eller på kurvede landeveje – den rent elektrisk drevne Gran Coupé vil med en rækkevidde på op til 600 kilometer* (WLTP) byde på masser af variation samt mestre alle hverdagens opgaver. Den nærmest lydløse motor og den optimerede undervognsteknik kommer til at efterlade indtrykket af en svævende bil selv ved højere hastigheder og vanskelige traktionsbetingelser.

HØJ PRÆCISION OG KURVEDYNAMIK.

BMW i4 2021 G26 fuldt elektrisk Gran Coupé elbil billede 4

Et nyt bilkoncept med optimerede aerodynamiske egenskaber og en harmonisk vægtbalance skal give mulighed for en høj grad af smidighed og præcision, som øges yderligere takket være finjusteringen af driv- og undervognskomponenter. Affjedrings- og dæmpningssystemerne vil sikre en optimal vejbanekontakt og høj kurvestabilitet.

PROGRESSIVT DESIGN OG MAKSIMAL KOMFORT.

BMW i4 2021 G26 fuldt elektrisk Gran Coupé elbil billede 5

Som fuldgyldig fempersonersbil vil BMW i4 også byde på en optimal sædekomfort i den bageste del af kabinen med masser af plads til hoved og ben. En lang hjulafstand med korte fremskudte kanter og en flydende taglinje kommer til at præge BMW Gran Coupé sportslige og elegante udtryk. 

* målt iht. WLTP-testcyklussen

Læs mere

GLEM IKKE AT TILMELDE DIG VORES NYHEDSBREV.

Sæt dig i førersædet - få de seneste nyheder først.

elbil

SKAL DET VÆRE EN ELBIL NÆSTE GANG?

ALT OM BMW iX

ALT OM BMW iX.