SHOP THE LOOK

DEN HELT NYE

i5

BMW i

DEN FØRSTE BMW i5. 100% ELDREVET.

 

BMW i5 eDrive40. 340 hk. Rækkevidde op til 579 km. Forbrug: 19,7 -16,0 kWh/100 km. CO2-udledning 0 g/km. Opladningstid 0-100% ved 11 kW: 8,25 timer. Opladningstid 10-80% ved 205 kW: 30 min. CO2-ejerafgift 740 kr. årligt. Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil, hastighed, vejrforhold og ekstraudstyr. Bilen er vist med ekstraudstyr.

DEN HELT NYE BMW i5 SEDAN
– KØREGLÆDE BÅDE PRIVAT OG PÅ JOBBET. NU OGSÅ MED FIREHJULSTRÆK.

Enestående komfort og karakteristisk design, der virkelig emmer af BMW. En elsket klassiker, som nu også tilbydes som 100 % eldrevet og med firehjulstræk i form af BMW i5 xDrive40, tilpasset til alle livets behov. Den helt nye BMW i5 Sedan er bilen til dig, der ikke er tilfreds med godt nok. Dette er en perfekt firmabil og en elektrisk fortsættelse af BMW 5-seriens legendariske historie. Du får banebrydende teknik og overlegen ydelse. Den er luksuriøst komfortabel og rigtig sjov at køre. Besøg en BMW forhandler og oplev en rummelig, sikker og alsidig bil med en klassisk BMW personlighed.

TEKNISKE DATA

VARIANTER.

Modeller

M modeller

BMW M
BMW i5 eDrive40

Effekt

250 kW (340 hk) [1]

0-100 km/h

6 sek.

Maksimal hastighed

193 km/h

Rækkevidde

579 km

BMW i5 eDrive40. 340 hk. Rækkevidde op til 579 km. Forbrug: 19,7-16,0 kWh/100 km. CO2-udledning 0 g/km. Opladningstid 0-100% ved 11 kW: 8,25 timer. Opladningstid 10-80% ved 205 kW: 30 min. CO2-ejerafgift 740 kr. årligt. Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil, hastighed, vejrforhold og ekstraudstyr. Forbrugstal er foreløbige. Bilen er vist med ekstraudstyr.
 

[1] Midlertidig forøgelse <10 sekunder i forhold til angivet nominel værdi.

DIN NYE BMW i5 SEDAN:

  InfoI content placeholder

  [1] Lakfarven Fire Red metallic forventes at kunne leveres fra 11/23.

  ASSISTANSESYSTEMER & CONNECTIVITY.

  0:00
  0:00 /  0:00
  Ruter optimeret i forhold til opladning BMW i5 Sedan G60 BEV
  Tyverisikring BMW i5 Sedan G60 BEV

  Altid rigtigt placeret i vognbanen og med den rette afstand.

  Driving Assistant Professional holder sikkert vognbanen og afstanden op til en hastighed på 210 km/h. Det er især en god ting ved køkørsel. Om nødvendigt bremser din BMW helt ned, så den holder stille, og sætter selv i gang igen bagefter.

  Din BMW parkerer for dig.

  Parker uden selv at være i bilen. Parking Assistant Professional parkerer automatisk din BMW i parkeringsbåsen og kører den ud derfra igen. Du udfører selv først den op til 200 m lange manøvre og gemmer den.

  Service – lige når du har behov for det.

  Altid et skridt foran. Lige meget om det er tid til eftersyn, eller dækkene er slidte: Vi sørger for at kontakte dig i god tid. Og du kan bestille en tid direkte via meddelelsen i My BMW app, så du kan køre videre uden stress.

  Opladning uden omveje.

  Ruter optimeret i forhold til opladning foreslår de bedste lademuligheder langs din rute. Via BMW Maps eller i My BMW app. Og også i nærheden af din yndlingsrestaurant, hvis du ønsker det.

  Dit øjenvidne ombord.

  Hold øje med BMW i5 selv fra afstand. Et eventuelt indbrud vil blive optaget af kameraer indvendigt og udvendigt, og du vil automatisk få besked i alvorlige situationer.

  Se mere end blot det, der ligger forude.

  BMW Live Cockpit Professional projicerer vigtige informationer direkte i dit synsfelt, uden at du behøver at fjerne blikket fra vejen. Augmented View tilfører grafiske visninger på vejen foran dig live, hvilket gør det lettere for dig at navigere.

  Mere end blot en nøgle.

  Med BMW Digital Key Plus kan du bruge din smartphone som bilnøgle og dele den digitalt med op til 5 personer. Når du nærmer dig din BMW, låses dørene automatisk op byder dig velkommen med en lysiscenesættelse. Alt efter den valgte personlige profil indstilles kabinen efter dine præferencer.

  Den helt nye BMW i5.

  SE GENNEMGANGEN AF BMW i5 SEDAN

  LÆRDEN NYE BMW i5 SEDAN GODT AT KENDE

  Følg med, når vi gennemgår den rent eldrevne BMW i5 Sedan. Vores produktekspert viser alt lige fra smarte detaljer til tips om optimerede opladninger.

  RÆKKEVIDDE & OPLADNING

  ELEKTRISK KØRSEL I DEN NYE BMW i5 SEDAN.

  NÅ FREM TIL
  DESTINATIONEN UDENN
  BEKYMRINGERN :

  KØRSEL OG
  OPLADNING MED BMW i5 SEDAN.

  Flere oplysninger

  Rækkevidde for

  Nødvendige ladestop

  Det er det forventede antal ladepauser, som du har brug for langs din rute.

   

  Der tages kun højde for reelt eksisterende opladningspunkter (pr. 25.04.2023) med kortest mulige omveje og en start-ladetilstand på 100 %.

   

  High-power-ladestationer (f.eks. i IONITY-netværket) har førsteprioritet, fordi de oplader bilen med dens maksimale ledeeffekt.

  Samlet ladetid

  Så længe forventes opladningen at tage i alt på din rute. Der tages kun højde for reelt eksisterende opladningspunkter (pr. 25.04.2023) med kortest mulige omveje og en start-ladetilstand på 100 %.

   

  High-power-ladestationer (f.eks. i IONITY-netværket) har førsteprioritet, fordi de oplader bilen med dens maksimale ledeeffekt.

  Samlet rejsetid inkl. opladning

  Den oplyste rejsetid er summen af anslået køretid plus ladetid, hvis der er brug for ladepauser på din rute.

   

  Her antages det, at du kører den hurtigste rute uden trafikhindringer eller andre forsinkelser.

  The figure indicated is the remaining charge level of the battery on arrival, with a 100% battery charge level at the start of the journey.

  The journey time indicated is the estimated driving time.
   
  It is assumed that you are travelling on the fastest route without any traffic hold-ups or other delays.

  Ladeeffekten afhænger af ladetilstanden, omgivelsestemperaturen, den individuelle køreprofil og anvendelsen af ekstra forbrugere samt den valgte bil i sig selv. Opladningstiderne gælder for omgivelsestemperaturer på 23 °C efter forudgående kørsel og kan afvige alt efter brugsadfærd. De viste værdier er eksempelværdier på den valgte models basiskonfiguration. Værdierne kan afvige for andre udstyrsvarianter af bilen.

  Med My BMW App har du altid overblik over rækkevidde og ladetilstand uanset tid og sted. Og det er også let at planlægge ladeoptimerede ruter og sende dem til bilen. Download appen her, og oplev den i demo-tilstand.

  Flere oplysninger

  Loading Time

  Ladetider ved

  Offentlig opladning

  High-power-ladestation

  Du kan oplade din BMW iX2 ekstra hurtigt ved en high-power-ladestation (f.eks. i IONITY-netværket). Jævnstrømmen (DC), der stilles til rådighed her, giver en betydeligt højere ladeeffekt end den vekselstrøm (AC), der f.eks. kommer ud af en husholdningsstikkontakt. Derfor er sådanne high-power-ladestationer særligt godt egnet til opladning på farten. I visningen ses den som minimum påkrævede ladetid for at øge batteriladetilstanden fra 10 til 80 % med bilens maksimale ladeeffekt. Det er hurtigst og samtidig skånsomt for batteriet at oplade inden for dette område. Kortet viser dig alle high-power-ladestationer i BMW Charging-netværket. (Pr. 22.03.2023)

  Hurtigladestation

  Hvis der er behov for, at det skal gå hurtigt inde i byen eller på en rejse, er en hurtigladestation det helt rigtige valg. Jævnstrømmen (DC), der stilles til rådighed her, giver nemlig en højere ladeeffekt end den vekselstrøm (AC), der f.eks. kommer ud af en husholdningsstikkontakt. Derfor er sådanne hurtigladestationer særligt godt egnet til opladning på farten. I visningen ses den som minimum påkrævede ladetid for at øge batteriladetilstanden fra 10 til 80 % med en effekt på op til 50 kW. Det er hurtigst og samtidig skånsomt for batteriet at oplade inden for dette område. Kortet viser dig alle hurtigladestationer i BMW Charging-netværket. (Pr. 22.03.2023)

  AC-ladestation

  Nærmest overalt finder du offentlige ladestationer med vekselstrøm (AC). De er især egnet til regelmæssig opladning over længere tidsrum – for eksempel om natten eller i arbejdstiden. I visningen kan du se, hvor lang tid det som minimum tager at oplade batteriet fra 0-100 % med en maksimal effekt på 22 kW. Denne ladeeffekt afhænger af udstyret. Kortet giver dig mulighed for at se alle ladestationer med vekselstrøm i BMW Charging-netværket. (Pr. 22.03.2023)

  Opladning hjemme

  Wallbox

  Med en wallbox eller en Flexible Fast Charger kan du nemt og bekvemt oplade din BMW iX2 derhjemme. Begge benytter vekselstrøm (AC). Wallboxen giver mulighed for en ladeeffekt på maks. 22 kW alt efter bil, ekstraudstyr og det enkelte marked – for en Flexible Fast Charger er det maks. 11 kW. I visningen kan du se, hvor lang tid det som minimum tager at oplade batteriet fra 0-100 % med en effekt på 11 kW.

  Husholdningsstikkontakt

  Du kan til enhver tid nemt og bekvemt oplade din bil i en stikkontakt derhjemme. Der benyttes så vekselstrøm (AC). I visningen kan du se, hvor lang tid det som minimum tager at oplade batteriet fra 0-100 % med en effekt på 2,3 kW. Med en BMW wallbox kan du til enhver tid oplade din bil hurtigt, sikkert og komfortabel derhjemme.

  Filter charging stations

  LADEMULIGHEDER.

  Design

  HØJDEPUNKTER – UDVENDIGT UDSTYR.

  INTERIØRDESIGN.

  INTERIØRHØJDEPUNKTER.

  BMW i5 Touring

  FINANSIERING

  PRISER PÅ DEN NYE BMW i5 SEDAN.


  Uanset om du ønsker leasing, firmabil eller kontantsalg, har BMW en løsning, der passer til dine ønsker.

  OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM DEN NYE BMW i5 SEDAN.​