SHOP THE LOOK

THE NEW

M3

BMW M

BMW M3 SEDAN.

BMW M3 SEDAN.

M typisk performance, innovative teknologier og et spændende design: 3-serie M varianterne demonstrerer deres relation til motorsport i alle facetter. Fra den sprintstærke BMW M340d xDrive Sedan med 340 hk[1] til den kraftfulde BMW M3 Competition Sedan med M xDrive med 530 hk[1] – hver model stiller til start med adrenalinfyldt køreglæde. Oplev BMW M3 Sedan varianterne, deres udstyrsmuligheder samt tekniske data.

TEKNISKE DATA

VARIANTER.

   BMW M3 Competition xDrive Sedan
   BMW M3 Competition xDrive Sedan

   Effekt[1]

   530 hk (390 kW)

   Drejningsmoment[1]

   650 Nm

   0-100 km/h[1]

   3,5 sek

   Vmax[1]

   250 km/t

   [1] Foreløbige værdier; manglende værdier forelå endnu ikke ved redaktionens afslutning.

   VÆLG DIT LOOK.

    InfoI content placeholder
    BMW M3 Competition Sedan i Frozen Tampa Bay Green set udefra

    BMW M3 COMPETITION SEDAN

    INGEN KOMPROMISSER.

    To topatleter i et kraftfuldt design: BMW M3 Competition Sedan med M xDrive leverer 530 hk[1] takket være den 6-cylindrede High-Performance M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor. Lige så imponerende er den kraftige BMW M3 Competition Sedan med 510 hk[1] og baghjulstræk. Begge biler garanterer maksimal køredynamik. I hverdagen såvel som på racerbanen.

    KØREDYNAMIK.

    0:00
    0:00 /  0:00

    BILENS UDVENDIGE DESIGN.

    BILENS INDVENDIGE DESIGN.

    BMW M3 Sedan i Frozen Deep Green set udefra

    BMW M3 SEDAN

    M I SIN RENESTE FORM.

    BMW M3 Sedan fascinerer med sportsligt design og M typiske køreegenskaber. High-Performance M TwinPower Turbo-benzinmotorens 6 cylindre skaber kraftfulde 480 hk og accelererer fra 0 til 100 km/h på 4,2 sekunder. Takket være den manuelle M gearkasse og M specifik affjedring bevarer du altid den fulde kontrol.

    KØREDYNAMIK.

    BILENS UDVENDIGE DESIGN.

    BILENS INDVENDIGE DESIGN.

    BMW M340 i BMW Individual Frozen Pure Grey metallic

    BMW M340 SEDAN

    UMISKENDELIGT M.

    En 4-dørs sedan med et M typisk præg: Med enestående køreegenskaber, et unikt design og markante detaljer udvendigt. Fra BMW nyren til M hækspoileren. Indvendigt intensiveres sportsligheden af M sportssæder og et M læderrat. Oplev sportslig og komfortabel M Performance i den nye BMW M340i xDrive Sedan og BMW M340d xDrive Sedan.

    KØREDYNAMIK.

    BILENS UDVENDIGE DESIGN.

    BILENS INDVENDIGE DESIGN.

    TEKNOLOGIER

    EN INTELLIGENT LEDSAGER.

    Altid i den rigtige vognbane og på afstand.

    Driving Assistant Professional holder vognbanen og afstanden til forankørende op til 210 km/h. Det er især en ekstra hjælp i tæt trafik. Om nødvendigt bremser din BMW helt ned til stilstand og sætter herefter automatisk i gang igen.

    Lettere parkering med flere kameraer.

    Parking Assistant Plus giver et rigtigt godt overblik ved parkering. Supplerende kameraer overfører en 3D-visning af bilens omgivelser til bilens control display. På den måde kan du med det samme se, hvor meget plads der er at manøvrere på.

    Se mere med ét blik.

    BMW Head-Up Display projicerer navigations- og kørselsanvisninger direkte op i dit synsfelt. Ved hjælp af et live-videobillede viser Augmented View oplysninger om rutevejledningen i bilens control display eller instrumentkombination.

    Bilnøglen kan blive derhjemme.

    Kompatible mobile enheder bliver til en BMW Digital Key. Du kan låse din BMW op og starte den med en smartphone eller et smartwatch efter eget valg. Den digitale nøgle kan også deles med op til fem personer.

    DIGITALE HØJDEPUNKTER.

    BMW 3-serie Sedan M Finansiering og leasing

    LEASING OG FINANSIERING

    DIN NYE BMW M3 SEDAN.

    Læs mere om mulighederne for leasing eller finansiering hos BMW Financial Services.

    All in. Simply smart. BMW Financial Services

    PROACTIVE CARE I BMW 3-SERIE SEDAN.

    Service – når du har behov for det.

    Altid et skridt foran. Lige meget om det er tid til eftersyn, eller dækkene er slidte: Vi sørger for at kontakte dig i god tid. Og du kan bestille en tid direkte via meddelelsen i My BMW App, så du trygt kan fortsætte din køretur.

    HYPPIGT STILLEDE SPØRGSMÅL TIL BMW M3 SEDAN.

    DETTE KUNNE OGSÅ INTERESSERE DIG.

    [1] Foreløbige værdier; manglende værdier forelå endnu ikke ved redaktionens afslutning.

     

    Oplysninger om ydelse for benzinmotorer er for kørsel på 98 oktan-brændstof. Oplysninger om forbrug er for kørsel på referencebrændstof i henhold til forordning (EU) 715/2007. Blyfri 91 oktan og brændstofkvaliteter derover med en maksimal ætanolandel på 10 % (E10) er tilladt. BMW anbefaler, at du anvender brændstof på 95 oktan. Til high performance-biler anbefaler BMW, at du anvender brændstof på 98 oktan.

     

    Officielle angivelser om brændstofforbrug, CO₂-emission, strømforbrug og elektrisk rækkevidde er beregnet iht. den foreskrevne målemetode og i overensstemmelse med Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 715/2007 i den version, der var gyldig ved typegodkendelsen. WLTP-angivelser tager højde for enhver form for ekstraudstyr, der giver anledning til forskelle (i dette tilfælde for det tyske marked). Fra og med 01.01.2021 findes der kun officielle angivelser iht. WLTP for biler med ny typegodkendelse. Endvidere bortfalder NEDC-tallene i typegodkendelsescertifikater fra 01.01.2023 i henhold til EU-forordning 2022/195. Du finder yderligere information om målemetoderne NEDC og WLTP på www.bmw.dk/wltp

     

    Yderligere oplysninger om det officielle brændstofforbrug og den officielle CO₂-emission for nye personbiler fås på adressen www.hvorlangtpaaliteren.dk